Én mindig becézem a párom...ha a newén newezem akkor
már biztos jól felidegelt...
Amúgy bubunak,kicsimnek,kedwesemnek szoktam newezni...
...mert imádom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 20:58
már biztos jól felidegelt...
Amúgy bubunak,kicsimnek,kedwesemnek szoktam newezni...
...mert imádom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
ma kaptam egy olyan privit, amiben "hercegnőm"-nek szólítottak
ahhh...olvadozok
ti hogyan szólítjátok életetek párját? a nevén vagy becézve?
ahhh...olvadozok
ti hogyan szólítjátok életetek párját? a nevén vagy becézve?
Nem értetted meg Wilika!
Ne szarjál hanem hánnyál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:33
Ne szarjál hanem hánnyál...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
éppen kaksizni megyek, üljek fordítva a budira, vagy csináljam állva?
én elmondtam a saját véleményemet a dologról (amivel nem kell mindenkinek egyetértenie), de vitát ebben a topicban nem folytatok, téma részemről OFF!
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:49
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezt most kifejthetnéd, hogy mennyivel is nagyobb a természetben meghagyott biológiai értéke?
Az ezüstfenyő erdőd kb. 60 év múlva lesz olyan vágásérett, hogy valamire használni is lehessen tüzifán kívül. Mennyi oxigént termel ez alatt? Semmivel se többet, mint a fiatal, pár évente kivágott karácsonyfának való, ami alatt egyéb vegetáció is megnő. Vagy mire gondolsz?
Szerinted csak a fizikai szükséglet a fontos? Az élvezeti érték smafu? Nem kell akkor
Ja és a műfenyő soha nem pótolja az igazit!
Csak 1-2 analógia:
- műkuki - igazi
- guminő - valódi
Az ezüstfenyő erdőd kb. 60 év múlva lesz olyan vágásérett, hogy valamire használni is lehessen tüzifán kívül. Mennyi oxigént termel ez alatt? Semmivel se többet, mint a fiatal, pár évente kivágott karácsonyfának való, ami alatt egyéb vegetáció is megnő. Vagy mire gondolsz?
Szerinted csak a fizikai szükséglet a fontos? Az élvezeti érték smafu? Nem kell akkor
ko
, árpát, szőlőt se termeszteni... Igyál vizet, meg tejet! alf
ml alf
ótJa és a műfenyő soha nem pótolja az igazit!
Csak 1-2 analógia:
- műkuki - igazi
- guminő - valódi
Basszus! Mi lett ezzel a képpel? Hogy elmosódtam, ahogy rohanok jól "megtámogatni"!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:40
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
charlotte az aratás ellen tüntet
Ar
_Greenpeace_Sambakoenigin_Evangelina_Carroz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" alt="" />
alf
ge alf
nt alf
inische

,mivel idaig nem igy csinaltam....mondam mindem nap,ok,elintezem..el is inteztem..

GG-ufsz

Kornelia