Én úgy tuom,hogy hiwatalosan ma este jön és reggel amikor felébredezel Hipp bátyó...ott a zajándék a cipődben...
Én elöre wettem is magamnak egy 54-es csimmát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 08:35
Én elöre wettem is magamnak egy 54-es csimmát...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
Charlotte, szép napot neked. Azt szeretném kérdezni, hogy a Mikulás hivatalosan ma este, vagy holnap este jön?
Ez tök jó kérdés, mert szerintem mindkét verzió lehetséges. Nálunk 6-án reggel érkezett.
De szerintem senki nem sértődik meg, ha már ma este ajándékot kap. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 08:35
De szerintem senki nem sértődik meg, ha már ma este ajándékot kap. (Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94621)
VIP
Charlotte, szép napot neked. Azt szeretném kérdezni, hogy a Mikulás hivatalosan ma este, vagy holnap este jön?
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 05. szerda 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 05. szerda 08:24
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Jó reggelt!
Ha tudom, hogy ez lesz belőle, nem indítom el a Másképp csinálom játékot.
Eddig ugyanis minden éjjel ágyban aludtam, de ma a FÖLDÖN!
A lányom ugyanis betaknyosodott kegyetlenül és 10 percenként ébredt, és mikor hívtam, hogy jöjjön akkor át mellénk, hisztizni kezdett, hogy ő a saját ágyában alszik, anya meg mellette a pokrócon (így altatom esténként, onnan jött az ötlete).
Aztán odatelepedtem és reggel arra eszméltem, hogy még mindig ott vagyok.
DE nem fáj annyira a hátam, mint várható lenne. Szóval végülis nem gáz.
Na, megyek orrot szívni.
Szép, betegségmentes napot mindenkinek!
A lányom ugyanis betaknyosodott kegyetlenül és 10 percenként ébredt, és mikor hívtam, hogy jöjjön akkor át mellénk, hisztizni kezdett, hogy ő a saját ágyában alszik, anya meg mellette a pokrócon (így altatom esténként, onnan jött az ötlete).
Na, megyek orrot szívni.
Jó reggelt!
Na, megyek orrot szívni.
Na, megyek orrot szívni.
Jó reggelt!
Bealudtam mint állat...sehun egy kw..borszasztóóó...
Melózni sincs kedwem...ááááh...nm ér...
Bealudtam mint állat...sehun egy kw..borszasztóóó...
Melózni sincs kedwem...ááááh...nm ér...
Szép jó reggelt kívánok mindenkinek, legyen kellemes napotok!
Surdikámnak itthagyok egy képet.

Ezt nagyon szeretem.
Nagyon.
Nagyon.

Ezt nagyon szeretem.
Nagyon.
Nagyon.
De baszod, megvan az a kép is, ami ezután készült? Mikor a sok muksó "Le a melltartóval" feliratot lobogtatva jön velem szemben?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 04. kedd 21:40
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2007. 12. 04. kedd 21:40), amit ide kattintva olvashatsz)
charlotte az aratás ellen tüntet
Ar
_Greenpeace_Sambakoenigin_Evangelina_Carroz_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" alt="" />
alf
ge alf
nt alf
inische

,mivel idaig nem igy csinaltam....mondam mindem nap,ok,elintezem..el is inteztem..

GG-ufsz

Vanessa-Lena