Jó reggelt nappali!
Akkor Én már ne is várjak?
Pedig a Jézuskának még meglepit is akartam készíteni!
Akkor Én már ne is várjak?
Pedig a Jézuskának még meglepit is akartam készíteni!
Dehogy wagyok irigy...jókat mosolygok...eszemben sincs irigykedni w Charl-tól megwonni az élwezeteket...
Bolond akit illit feltételez rólam...

Bolond akit illit feltételez rólam...

a lényeg, h Sárlottot jól + ...
izé dolgozd/dolgozzuk!
izé dolgozd/dolgozzuk!
Nem csüggedek, dolgozom a feladaton.......sosem adom fel.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:25

ne csüggedj!
hisz diszember van!
és nem köll a jövő diszemberig várnod!
pedig mindent megtettél érte!
-bisztoss jó munkásemberként beijetté a feladattó!
hisz diszember van!

ne csüggedj!
hisz diszember van!
-bisztoss jó munkásemberként beijetté a feladattó!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:24
hisz diszember van!

Törölt felhasználó (94621)
VIP

Na idefigyelj fiatal kis barátom!
Ne irigykedjél, mert az öreg Fred csak nyalna Charlottenak de sajnos nem jött össze a dolog.
Még...........
Ne irigykedjél, mert az öreg Fred csak nyalna Charlottenak de sajnos nem jött össze a dolog.
Még...........
eztet nagyon ceressem!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Na idefigyelj fiatal kis barátom!
Még...........
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:19
Még...........
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Te Bili...izé...Surdi...egy ideje máá azon tünődöm,hogy wan ééé...olyan nap mikor az öreg Fred...nm nyalizik Charl-nak...
...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

Teeee
Neked mé' baj, h a Fred bátyámnak is van ízlése!
legalább addig Sárl is el van foglalva /de Te fehérszemély nem feledtél el vmit?
/ és nem tűnik fel Nekije, h mással kokettálok!
2007. 12. 07. péntek 08:19
Neked mé' baj, h a Fred bátyámnak is van ízlése!
legalább addig Sárl is el van foglalva /de Te fehérszemély nem feledtél el vmit?

Te Bili...izé...Surdi...egy ideje máá azon tünődöm,hogy wan ééé...olyan nap mikor az öreg Fred...nm nyalizik Charl-nak...
...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

SZÉP JÓ REGGELT !

neeemmmmm
én leszek a Búúú faló Bill!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:12
én leszek a Búúú faló Bill!

Akkor én becézhetlek majd "BILI-NEK"...
Zenélős bili lesző...
Pina!

Zenélős bili lesző...

Pina!
...ez a szerelem?!
PINA!

PINA!

bizony szépek!
elképzeltem, h azzal kényeztetsz!
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:14
elképzeltem, h azzal kényeztetsz!

Törölt felhasználó (52127)

szerencséd..hogy kijavitottad azt a lepcses szot.....igen is...Nekem szépek az ajkaim...

Attól még lepcses maradt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:14

szerencséd..hogy kijavitottad azt a lepcses szot.....igen is...Nekem szépek az ajkaim...

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:12

Zenélős bili lesző...
Pina!

Zenélős bili lesző...

Pina!
Szép reggelt mindenkinek!
Kedves Charlotte!
Köszönjük a mikulás ajándékozási ötletet, én mint régi "netes" elmondhatom, hogy nagyon sok fórum megirigyelhetné ezt az összetartást, mégegyszer gratula.
Kedves Charlotte!
Köszönjük a mikulás ajándékozási ötletet, én mint régi "netes" elmondhatom, hogy nagyon sok fórum megirigyelhetné ezt az összetartást, mégegyszer gratula.

Zenélős bili lesző...
Pina! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 08:06

Zenélős bili lesző...

Pina! (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2007. 12. 07. péntek 08:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Mikijével Nikijével?
erről jut eszembe, h nick nevet fogok váltani:
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek!
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek!
Bambuléjok...csak bambuléjok egyelőre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor tedd oda a bort is forrni! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)

kicsit bemelegítem a nappalit ezen a szép, kellemes, ünnepélyes, de hideg estén:

egy kis közös ajándék mindenkinek:

egy kis közös ajándék mindenkinek:

Mikijével Nikijével?
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 06. csütörtök 20:58
Bill-re
és egyúttal bejelentem, h ezentúl csak marhahúst eszek! (Ez egy válasz zelli üzenetére (2007. 12. 06. csütörtök 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez szígyen, meg is sértődök!
Mi van? Mindenki ünnepségen van?
Most akkor tehetek a tűzre a kandallóban.
És már megint Magammal társalgok!
Kabbe Surdi, ezért is Te vagy a hibás!
És Mindenkinek jó éjt! Mikijével, vagy Nikijével, vagy bárkivel!

Mi van? Mindenki ünnepségen van?

Most akkor tehetek a tűzre a kandallóban.
És már megint Magammal társalgok!

Kabbe Surdi, ezért is Te vagy a hibás!

És Mindenkinek jó éjt! Mikijével, vagy Nikijével, vagy bárkivel!

De ha egyszer annyira kíwántam a lepcses szádat...mit szádat...azokat a gyönyörű ajkakat...
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 12. 07. péntek 07:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 12. 07. péntek 07:58

én mondtam Neked az elmulthéten..hogy nem kellene annyit csokoloznunk..mert beteg vagyok...de beszélhettem Én Neked.......tessék...elkaptad Tölem..