Ez nem hülye fogadalom. Nem szegheted meg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 21:49
Törölt felhasználó (24620)
VIP

Jaaa, olyat is lehet?
Egyszerre négy... nem is... inkább három! Legyen inkább kettő. Áh, jó az egy is!
Tehát egy nővel fogok szeretkezni!
Asszem garantált, hogy megszegem...
Egyszerre négy... nem is... inkább három! Legyen inkább kettő. Áh, jó az egy is!
Hát, nem tudok mit csinálni, minden bizonnyal meg fogom szegni... legalábbis erősen nagy rá az esély...
arra pedig, hogy teljesítsem... végtelenül kicsi. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 22:03
arra pedig, hogy teljesítsem... végtelenül kicsi. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ez nem hülye fogadalom. Nem szegheted meg!
Jó reggelt kíwánok!

Jó reggelt mindenkinek!
Wilika, még van egy éved. Nem szabad előre elsiratni az egészet. És ha így állsz hozzá, akkor tutira nem is fog sikerülni. (igen, tudom, hogy utálod ezt a szöveget, de hát ez van...)
Tudod: próba-cseresznye!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 22:26
Wilika, még van egy éved. Nem szabad előre elsiratni az egészet. És ha így állsz hozzá, akkor tutira nem is fog sikerülni. (igen, tudom, hogy utálod ezt a szöveget, de hát ez van...)
Tudod: próba-cseresznye!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Hát, nem tudok mit csinálni, minden bizonnyal meg fogom szegni... legalábbis erősen nagy rá az esély...
arra pedig, hogy teljesítsem... végtelenül kicsi.
arra pedig, hogy teljesítsem... végtelenül kicsi.
Surdinak itthagyok egy képet:
Ma te fogsz térdelni, bébi
Ma te fogsz térdelni, bébi

jo reggelt....nappalt..Mindenkinek...
rég jártam erre...Boldog Új Évet...nappalisok..
rég jártam erre...Boldog Új Évet...nappalisok..

jóóóóóóregg
emberek...olyan filmet láttam tegnap...beszarás...egy igénytelen, gusztustalan, vulgáris szövegekkel teli kib@szott jó filmet
teljesen véletlenül ragadtam le a tv előtt, és teljesen véletlenül tévedtem a tv2re, mert egyébként pocsék volt a kínálat
de ez a film
stop shop2..volt benne egy srác, akinek volt ugyan valami nője, de a csaj szülei nem engedték a házasság előtti szexet, ezért azt mondták a csajnak, hogy a puncijában lakik egy kobold, vagy manó vagy mifene, akinek ez a neve: puncinaci/puncimaci/puncimanci (nem értettem pontosan), ami leharapja a cerkát, és majd csak a csaj 21 éves korában távozik a vizelettel...és a srác persze ezt el is hitte...ez egyébként egy totális mellékvonal, mert a film másik két srácról szól...uhhhh...eszméletlen szövegek voltak benne, vagyis nem is a szövegek, hanem ahogy a srác fahangon előadta
és volt benne animálszex is
fajtalan erotika...nah szóval borzalom..hova tart ez a világ...van, akinek ez tetszik???

emberek...olyan filmet láttam tegnap...beszarás...egy igénytelen, gusztustalan, vulgáris szövegekkel teli kib@szott jó filmet

teljesen véletlenül ragadtam le a tv előtt, és teljesen véletlenül tévedtem a tv2re, mert egyébként pocsék volt a kínálat

stop shop2..volt benne egy srác, akinek volt ugyan valami nője, de a csaj szülei nem engedték a házasság előtti szexet, ezért azt mondták a csajnak, hogy a puncijában lakik egy kobold, vagy manó vagy mifene, akinek ez a neve: puncinaci/puncimaci/puncimanci (nem értettem pontosan), ami leharapja a cerkát, és majd csak a csaj 21 éves korában távozik a vizelettel...és a srác persze ezt el is hitte...ez egyébként egy totális mellékvonal, mert a film másik két srácról szól...uhhhh...eszméletlen szövegek voltak benne, vagyis nem is a szövegek, hanem ahogy a srác fahangon előadta

Szép havas jó reggelt mindenkinek! Majdcsak elértek/elérünk a 20000 hozzászóláshoz...
Lehet az enyém a 20000?
Tudom, hogy már megvan a tulaj, dehát hátha...
Szép napot mindenkinek.

Te Prune, miért nézel te ilyen filmeket??? Vannak értelmesebb dolgok is, amiket művelhetnél...
Na jó, nem akarlak kioktatni, hiszen én is most alig várom, hogy megkapjam a Vad vágyak 1,2 filmet, a Vad vágyak 3-Csiszolatlan gyémántokat már láttam, uhhhh eszméletlen film, a szexjelenetek, és az egész forgatókönyv, eszméletlen, egyszerűen végig kell nézned a filmet, mert másképp nem érted meg az egészet, annyira komplikált, de nagyon jó, ezért kell nekem az első két rész is. A pasim most érdeklődik utánna, de még nincs eredménye, tud valaki segiteni, hogy mondjuk honnan lehet letölteni vagy hasonló?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 11:56

jóóóóóóregg
de ez a film
fajtalan erotika...nah szóval borzalom..hova tart ez a világ...van, akinek ez tetszik???

Párnanaci volt a kobold neve.
És ha akarsz még jó filmet nézni, nézd meg az első részét. Állat!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 11:56

jóóóóóóregg
de ez a film

jah...tényleg...rosszul emlékeztem...csak a nacit nem értettem pontosan, a párnát azt igen, csak időközben elfelejtettem
de mire gondolhatott rose? mit kellett volna csinálnom helyette???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:08

VIP
Admin

Párnanaci volt a kobold neve.

Nem is tudom Prune, mondjuk betömni a szádat valamivel, de mivel...
hhhmmm...
Nyugi, csak azért mondom, mert én is azt tettem...XD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:13

jah...tényleg...rosszul emlékeztem...csak a nacit nem értettem pontosan, a párnát azt igen, csak időközben elfelejtettem

És most puncival vagy fütyivel?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:37

Nem is tudom Prune, mondjuk betömni a szádat valamivel, de mivel...
hhhmmm...
Nyugi, csak azért mondom, mert én is azt tettem...XD

híí all, jókor jöttem?

természetesen fütyivel!
(utána tőlem csinálhatjátok mással is) ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:56
(utána tőlem csinálhatjátok mással is) ...

VIP
Admin

És most puncival vagy fütyivel?

Az utóbbival...
De az izgalom kiváltója volt, hogy szintvallottam a leszbi kalandomról.
A pasimnak valahogy tetszett a dolog, és nagyon szivesen hallgatja a dolgokat...

Volt rá egy fogadásom, hogy tetszeni fog neki.
Beszállni nem szeretne? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 17:42
Beszállni nem szeretne? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utóbbival...
De az izgalom kiváltója volt, hogy szintvallottam a leszbi kalandomról.
A pasimnak valahogy tetszett a dolog, és nagyon szivesen hallgatja a dolgokat...

"Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről)."
Miért? Lehánytátok az ablakot?
(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 10:47
Miért? Lehánytátok az ablakot?

(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt! Boldog Új Évet mindenkinek!
Ahhoz képest, hogy egy nyomi faluban lakunk, éjfélkor 40 perces tüzijáték volt. Sajnos az egészből nem láttam semmit, mert a kiscsajt kellett visszaaltatni, ugyanis - nem meglepő módon - felébredt a durrangatásra.
Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről). Egész évben ezt fogom csinálni...
Ahhoz képest, hogy egy nyomi faluban lakunk, éjfélkor 40 perces tüzijáték volt. Sajnos az egészből nem láttam semmit, mert a kiscsajt kellett visszaaltatni, ugyanis - nem meglepő módon - felébredt a durrangatásra.
Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről). Egész évben ezt fogom csinálni...

ma hallottam egy dokumentumfilmben, hogy a legszexisebben, legérzékibben kimondható mondat a következő: "sajt van a retikülömben"
a film angol volt, tehát nem tudom, hogy ez az eredeti szöveg fordítása, vagy az angol mondat más volt csak a hangzók stimmelnek...ettől függetlenül mondjuk szépen egyszerre: csííííz íz in máááj heendbeg...kerekíts, csücsöríts, csókosíts
a film angol volt, tehát nem tudom, hogy ez az eredeti szöveg fordítása, vagy az angol mondat más volt csak a hangzók stimmelnek...ettől függetlenül mondjuk szépen egyszerre: csííííz íz in máááj heendbeg...kerekíts, csücsöríts, csókosíts

Már megint 1 vicc jutott eszembe... Ha nagyon szar lesz, zavarjatok át a vicc topikba...
Skót gyerek az apjának:
- Apa, szükségem lenne 4 pennyre.
- Mennyit mondtál? Hármat? Na, itt van kettő. Válassz eggyet. Megvan? Akkor fej, vagy írás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 21:49
Skót gyerek az apjának:
- Apa, szükségem lenne 4 pennyre.
- Mennyit mondtál? Hármat? Na, itt van kettő. Válassz eggyet. Megvan? Akkor fej, vagy írás?

VIP

Jaaa, olyat is lehet?