Ok Gyuri, ez a lényeg, hogy a kismama jól van. Te meg kibírod már ezt a pár hetet. Majd legfeljebb a fal felé fordulsz, és kivered a fejedből az álmot.
Nagyon sok dolgom van, ez a január (év eleje) mindig ilyen, de már megszoktam. Kellemes napot neked! Jó munkát.
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 10:53

Szewasz Hipp barátom..farkaséhség?...húúú..elég gáz waok mostanában...olyan kis agresszíw kismalac...
Azzé nm jöwök ide sem túl sűrűn mert olyan kibírhatatlan waok...
..nyah ez wan...különben kismama jól wan és ez a lényeg..
Remélem Te is jól wagy...ideje wót kámbekelned...

Szewasz Hipp barátom..farkaséhség?...húúú..elég gáz waok mostanában...olyan kis agresszíw kismalac...
..nyah ez wan...különben kismama jól wan és ez a lényeg..
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 03. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 03. csütörtök 09:37

Törölt felhasználó (94621)

Szia Gyuri! Lassan megszaporodtok, hogy bírod a farkasharmadot?
Jóóó reggelt mindenkinek!
Charl: Nem tudom, szerintem nem, azt nem ő dönti el, hanem mi...
Hipp: Előkerültem, de most majd megint kevesebbet jövök a GG-re, mert nem sok lehetőségem van ott az internetre, nagyon komplikált dolog...:( (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:16
Charl: Nem tudom, szerintem nem, azt nem ő dönti el, hanem mi...

Hipp: Előkerültem, de most majd megint kevesebbet jövök a GG-re, mert nem sok lehetőségem van ott az internetre, nagyon komplikált dolog...:( (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Volt rá egy fogadásom, hogy tetszeni fog neki.
Beszállni nem szeretne?
Beszállni nem szeretne?
Szia Gyuri! Lassan megszaporodtok, hogy bírod a farkasharmadot?
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 02. szerda 23:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 23:05

(mit is mond fiú a lánynak,amikor fiúnak azt mondom:P...unci?)
Csak gondolj a becenewedre Halaskám...segítek...fax...
Nyah..ezt becumtad...
Pinya!

Nyah..ezt becumtad...

Pinya!
Szia kedves Rosemary! Örömmel látom, hogy te is előkerültél. Mesélhetnél a külhoni élményeidről, remélem elcsavartad egy-két sváb gyerek fejét.
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 17:42

Az utóbbival...
De az izgalom kiváltója volt, hogy szintvallottam a leszbi kalandomról.
A pasimnak valahogy tetszett a dolog, és nagyon szivesen hallgatja a dolgokat...

Szeretettel köszöntök mindenkit. Remélem megnyugodtak a kedélyek. Békés boldog újesztendőt kívánok mindenkinek!
Jáú reggelteket...

(mit is mond fiú a lánynak,amikor fiúnak azt mondom:P...unci?)
Nyah..ezt becumtad...
Pinya! (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:25

Nyah..ezt becumtad...

Pinya! (Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)

"Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről)."
Miért? Lehánytátok az ablakot?
(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?)

(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?)
az elsőt nem láttam...a kettőben volt seggbőlszájba dolog...és csacsiszex is
(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 21:37

(Ez egy válasz Joel_Fleischman üzenetére (2008. 01. 02. szerda 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Azt hiszem én az 1-et láttam. Bár a sztori nagyon ismerős, de az előzetes nem emlékeztetett rá ez a puncikobold abban is szerepelt. Meg tanakodtak a popsiból szájba dolgairól. Ez volt az?
Először cefetül untam, a végére azt mondtam 1x nézhető, de ezek miatt a beszólások miatt még valszeg előkeresem és megnézem...
Először cefetül untam, a végére azt mondtam 1x nézhető, de ezek miatt a beszólások miatt még valszeg előkeresem és megnézem...

Azt hiszem én az 1-et láttam. Bár a sztori nagyon ismerős, de az előzetes nem emlékeztetett rá ez a puncikobold abban is szerepelt. Meg tanakodtak a popsiból szájba dolgairól. Ez volt az?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 11:56

jóóóóóóregg
emberek...olyan filmet láttam tegnap...beszarás...egy igénytelen, gusztustalan, vulgáris szövegekkel teli kib@szott jó filmet
teljesen véletlenül ragadtam le a tv előtt, és teljesen véletlenül tévedtem a tv2re, mert egyébként pocsék volt a kínálat
de ez a film
stop shop2..volt benne egy srác, akinek volt ugyan valami nője, de a csaj szülei nem engedték a házasság előtti szexet, ezért azt mondták a csajnak, hogy a puncijában lakik egy kobold, vagy manó vagy mifene, akinek ez a neve: puncinaci/puncimaci/puncimanci (nem értettem pontosan), ami leharapja a cerkát, és majd csak a csaj 21 éves korában távozik a vizelettel...és a srác persze ezt el is hitte...ez egyébként egy totális mellékvonal, mert a film másik két srácról szól...uhhhh...eszméletlen szövegek voltak benne, vagyis nem is a szövegek, hanem ahogy a srác fahangon előadta
és volt benne animálszex is
fajtalan erotika...nah szóval borzalom..hova tart ez a világ...van, akinek ez tetszik???

emberek...olyan filmet láttam tegnap...beszarás...egy igénytelen, gusztustalan, vulgáris szövegekkel teli kib@szott jó filmet

teljesen véletlenül ragadtam le a tv előtt, és teljesen véletlenül tévedtem a tv2re, mert egyébként pocsék volt a kínálat

stop shop2..volt benne egy srác, akinek volt ugyan valami nője, de a csaj szülei nem engedték a házasság előtti szexet, ezért azt mondták a csajnak, hogy a puncijában lakik egy kobold, vagy manó vagy mifene, akinek ez a neve: puncinaci/puncimaci/puncimanci (nem értettem pontosan), ami leharapja a cerkát, és majd csak a csaj 21 éves korában távozik a vizelettel...és a srác persze ezt el is hitte...ez egyébként egy totális mellékvonal, mert a film másik két srácról szól...uhhhh...eszméletlen szövegek voltak benne, vagyis nem is a szövegek, hanem ahogy a srác fahangon előadta
és volt benne animálszex is

Már megint 1 vicc jutott eszembe... Ha nagyon szar lesz, zavarjatok át a vicc topikba...
Skót gyerek az apjának:
- Apa, szükségem lenne 4 pennyre.
- Mennyit mondtál? Hármat? Na, itt van kettő. Válassz eggyet. Megvan? Akkor fej, vagy írás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 21:49
Skót gyerek az apjának:
- Apa, szükségem lenne 4 pennyre.
- Mennyit mondtál? Hármat? Na, itt van kettő. Válassz eggyet. Megvan? Akkor fej, vagy írás?

Törölt felhasználó (24620)
VIP

Jaaa, olyat is lehet?
Egyszerre négy... nem is... inkább három! Legyen inkább kettő. Áh, jó az egy is!
Tehát egy nővel fogok szeretkezni!
Asszem garantált, hogy megszegem...
Egyszerre négy... nem is... inkább három! Legyen inkább kettő. Áh, jó az egy is!
Tehát egy nővel fogok szeretkezni!
Asszem garantált, hogy megszegem...
ma hallottam egy dokumentumfilmben, hogy a legszexisebben, legérzékibben kimondható mondat a következő: "sajt van a retikülömben"
a film angol volt, tehát nem tudom, hogy ez az eredeti szöveg fordítása, vagy az angol mondat más volt csak a hangzók stimmelnek...ettől függetlenül mondjuk szépen egyszerre: csííííz íz in máááj heendbeg...kerekíts, csücsöríts, csókosíts
a film angol volt, tehát nem tudom, hogy ez az eredeti szöveg fordítása, vagy az angol mondat más volt csak a hangzók stimmelnek...ettől függetlenül mondjuk szépen egyszerre: csííííz íz in máááj heendbeg...kerekíts, csücsöríts, csókosíts

"Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről)."
(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 01. kedd 10:47

(Mit is mond fiú a lánynak, amikor fiúnak azt mondom: P...UNCI?) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 01. kedd 10:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

Jó reggelt! Boldog Új Évet mindenkinek!
Ahhoz képest, hogy egy nyomi faluban lakunk, éjfélkor 40 perces tüzijáték volt. Sajnos az egészből nem láttam semmit, mert a kiscsajt kellett visszaaltatni, ugyanis - nem meglepő módon - felébredt a durrangatásra.
Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről). Egész évben ezt fogom csinálni...
Ahhoz képest, hogy egy nyomi faluban lakunk, éjfélkor 40 perces tüzijáték volt. Sajnos az egészből nem láttam semmit, mert a kiscsajt kellett visszaaltatni, ugyanis - nem meglepő módon - felébredt a durrangatásra.
Elcsesztem az évemet, mert mosogattam és ablakot pucoltam (persze csak belülről). Egész évben ezt fogom csinálni...

Volt rá egy fogadásom, hogy tetszeni fog neki.
Beszállni nem szeretne? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 17:42
Beszállni nem szeretne? (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 17:42), amit ide kattintva olvashatsz)

Az utóbbival...
A pasimnak valahogy tetszett a dolog, és nagyon szivesen hallgatja a dolgokat...

Az utóbbival...

természetesen fütyivel!
(utána tőlem csinálhatjátok mással is) ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:56
(utána tőlem csinálhatjátok mással is) ...

VIP
Admin

És most puncival vagy fütyivel?

híí all, jókor jöttem?

És most puncival vagy fütyivel?
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:37

Nem is tudom Prune, mondjuk betömni a szádat valamivel, de mivel...
hhhmmm...
Nyugi, csak azért mondom, mert én is azt tettem...XD

Nem is tudom Prune, mondjuk betömni a szádat valamivel, de mivel...
hhhmmm...
Nyugi, csak azért mondom, mert én is azt tettem...XD
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:13

jah...tényleg...rosszul emlékeztem...csak a nacit nem értettem pontosan, a párnát azt igen, csak időközben elfelejtettem
de mire gondolhatott rose? mit kellett volna csinálnom helyette???

jah...tényleg...rosszul emlékeztem...csak a nacit nem értettem pontosan, a párnát azt igen, csak időközben elfelejtettem
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 02. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 02. szerda 14:08

VIP
Admin

Párnanaci volt a kobold neve.
És ha akarsz még jó filmet nézni, nézd meg az első részét. Állat!
És ha akarsz még jó filmet nézni, nézd meg az első részét. Állat!