Jó reggelt, napot!
Az előbb vettem egy forró, illóolajos fürdőt. Annyira ellazultam, hogy el is aludtam a kádban. Szeretek a kádban aludni. Csak néha fel kell ébredni, hogy meleg vizet engedjünk a kihűlt vízhez...
Szép vasárnapot!
Az előbb vettem egy forró, illóolajos fürdőt. Annyira ellazultam, hogy el is aludtam a kádban. Szeretek a kádban aludni. Csak néha fel kell ébredni, hogy meleg vizet engedjünk a kihűlt vízhez...
Szép vasárnapot!

Jó reggelt!
Ebben a szar időben csak szexelni érdemes!
Ezért ne bújjatok ki az ágyból, mert seggre estek a jégen!
Akinek van kivel az csinálja vele, aki szólóban van, az kényeztesse önmagát....
Ebben a szar időben csak szexelni érdemes!
Ezért ne bújjatok ki az ágyból, mert seggre estek a jégen!
Akinek van kivel az csinálja vele, aki szólóban van, az kényeztesse önmagát....

Nááh, senki sem volt azóta a nappaliban...
Haha, haver elvitt egy koncertre... Kakaós keszeg, és Privát Sika TV.. gondolnátok, hogy ilyen nevek alatt tök jó bandák lapulnak?
Aaah, jövő héten remélem eljön velem valaki Ska Heccre... csak azok a fránya vizsgák... azok a mocsok vizsgák, uhh!
Haha, haver elvitt egy koncertre... Kakaós keszeg, és Privát Sika TV.. gondolnátok, hogy ilyen nevek alatt tök jó bandák lapulnak?

Aaah, jövő héten remélem eljön velem valaki Ska Heccre... csak azok a fránya vizsgák... azok a mocsok vizsgák, uhh!
Másik kedvencem az igazi hamisíthatatlan Rock N'Roll
one bad stud

Én sem, de szinte tudom kívülről
De nekem inkább spanyolul kéne megtanulnom, és akkor érteném a SKA-P szövegeket.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)

De nekem inkább spanyolul kéne megtanulnom, és akkor érteném a SKA-P szövegeket.

a macskajajjos verziónak nem értem a szövegét :-(
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 14:10
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Bocs, ezt tényleg félreértettem.
Bocs, ezt tényleg félreértettem.
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 13:40

Ok akkor félre ment... az eredeti mirígy verzióra gondoltam, nem a technós ra...
Ok akkor félre ment... az eredeti mirígy verzióra gondoltam, nem a technós ra...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 13:35
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én is nagyon szeretem az eredetit. Ebben meg az eszement szövegeket bírom.
Dzsaveljá lavóré
Dzsaveljá lavóré

Én is nagyon szeretem az eredetit. Ebben meg az eszement szövegeket bírom.
Dzsaveljá lavóré
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Dzsaveljá lavóré

Az eredeti jobban tetszett a remixnél....
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 05. szombat 13:11), amit ide kattintva olvashatsz)
'Reggelt, nyit a bárpult... hűha délig aludtam volna???
Hajnali kukorékoló!
Csakugyan? És honnan tudod? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 05. szombat 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 05. szombat 01:53

Csakugyan? És honnan tudod? (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 05. szombat 01:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóó reggelt w miii!...?...
Miket nm csináltok..höhö...sorban állás...én ugyan neeeem...
mik wannak...húúú
Wilyka!...mot mán legalább tudom milyen jányok teccccenek...

Jóóó reggelt w miii!...?...
mik wannak...húúú

Jó estétt napalisok hogy mik vanak itt??Mindenki sorba áll??ÉN soron kivüli elbánást kérek mert nincs idöm mindenkinél sorba állni!!!!Inkáb a hölgyek kérjenek tölem sorszámot!!!

A leszarást azért inkábbb kihagynám, de mond, mit keverjek neked Prunedrága?
erőset, édeset...
Apropó, édes, pillével mi van, szinte sosem látom, megjegyzem, mesin egyikőtöket sem....
csak nem letiltottatok? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:49

Apropó, édes, pillével mi van, szinte sosem látom, megjegyzem, mesin egyikőtöket sem....
csak nem letiltottatok? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)

tényleg akarnád??? az olyan...ööö...izééé...büdös
a perverz pisiszex még csak-csak, de ez
sékelj valami nedveset bébi

tényleg akarnád??? az olyan...ööö...izééé...büdös
a perverz pisiszex még csak-csak, de ez
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Ok Tvedtem... le se vagyok sz*rva.....
(Ez egy válasz BigJoe23 üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

ÉS ÉN!!!!!!!!!!!
Én veszem észre,és engem meg kihagynak mindenből
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 04. péntek 21:32
Én veszem észre,és engem meg kihagynak mindenből

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 04. péntek 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)

már miért kéne eltekinteni a fenekelős szmájlitól? az benne a legizgalmasabb
kizártnak tartom kolléga, hogy te ne élveznéd

kizártnak tartom kolléga, hogy te ne élveznéd