Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1545 1546 1547 1548 1549 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#17836   2008. 01. 14. hétfő 16:18
tom1019 tom1019 VIP Admin
nézd, ha folyamatosan csak mások csipkelődésével, és egyes topicok fikázásával foglalatoskodsz, akkor ne várj magad mellé nagy diszkurzust... nyes
én azért veszem a poénjaidat, és csípem is azokat...jó a kannás boros videjód is... eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 15:29
miután mindenkivel jól kibeszélgettük magunkat má menek is!

jó társaságban hogy mily gyorsan telik az idő! idiota zavart2
#17835   2008. 01. 14. hétfő 15:29
surdapapa surdapapa
miután mindenkivel jól kibeszélgettük magunkat má menek is!

jó társaságban hogy mily gyorsan telik az idő! idiota zavart2
#17834   2008. 01. 14. hétfő 13:19
surdapapa surdapapa
#17833   2008. 01. 14. hétfő 12:57
surdapapa surdapapa
A világ leghülyébb halálai - Darwin-díj sherry-beöntésért

Sherry-beöntésért kapta meg a 2007-es Darwin-díjat egy alkoholista. A texasi férfi azért "kényszerült" erre a megoldásra, mert súlyos torokbetegsége miatt meginni már nem tudta az alkohol.

Az 58 éves nyertes ezért úgy döntött: beöntéssel juttatja magát a szükséges alkoholhoz. Két másfél literes üveg sherryvel próbálkozott, de belehalt a kísérletbe - ez egyébként "előfeltétele" volt a díjazásnak.

Darwin-díjra ugyanis csak azok pályázhatnak jó eséllyel, akik segítenek megőrizni az emberiség hasznos genetikai állományát - azáltal, hogy kivonják magukat belőle. Az evolúciós elmélet atyjáról, Charles Darwinról elnevezett poszthumusz díjat minden évben azok kaphatják, akik - természetesen nem öngyilkossági szándékkal - hihetetlenül idióta módon távolítják el saját magukat az élők sorából.

Az első nyertesnek 1994-ben ítélték oda a díjat. Egy amerikai férfi kapta, aki egy pohár ingyen szóda reményében addig rángatta a Coca-Cola automatát, míg az végül ráborult, és agyonütötte.

A 2007-es Darwin-díj második helyezettje egy dél-karolinai pár lett: a két 21 éves fiatalt meztelenül és holtan találták meg hajnalban az utcán. A rendőröknek először fogalmuk sem volt, mi történhetett velük, de aztán megtalálták szépen összehajtogatott ruhájukat egy közeli ház tetején - amelynek piramis alakú tetőszerkezete van.

Díjazták azt a kelet-német férfit is, akit agyoncsapott az áram, amikor úgy próbálta kiirtani a vakondokat a kertjéből, hogy fémből készült cövekeket szúrt a földbe, majd rákötötte azokat a magasfeszültségű vezetékre.

Ugyancsak értékelték annak a nyugat-virginiai férfinak a próbálkozását, akit bontás közben agyonnyomott a pajta. A láncfűrésszel ugyanis alulról vágta szét a tartógerendát, így az egész építmény a nyakába dőlt.

Díjazták azt az illinoisi férfit is, aki egy csirkével versenyzett azon, melyikük ugrik el később a közeledő vonat elől. (A csirke veszített.) Közel járt a győzelemhez az a 29 éves számítógép-kezelést oktató férfi is, aki vezetés közben dolgozott a laptopján. Halálos autóbaleset érte Kaliforniában.
#17832   2008. 01. 14. hétfő 12:07

Csókolózás egy ideális pozícióban.

Ha csak barátja akarsz lenni egy lánynak akkor egyszerű, ne tegyél semmit. Mikor nem teszel semmi lépést előre, nem akarod megcsókolni például, akkor úgy fog rád tekinteni mint egy jó haverra. Helyetted nem fogja fizikai szintre vinni a kapcsolatot, ez csak nagyon ritkán fordul elő.

Csókra Itt van még 1-2 példa:

- Ha érzed hogy van valami kettőtök között akkor kérdezd meg tőle: "Fül vagy nyak?" Ha megkérdezi hogy érted ezt "A füledet vagy a nyakadat szereted ha megcsókolják?" Tegyük fel azt mondja a fülét, én ekkor az ellenkezőjét mondom. "Szerintem a nyakra sokkal jobb" Ezután azt mondom: "Ok, tehát azt mondod hogy ez (egy csók a fülére) sokkal jobb mint ez (egy csók a nyakára) ?" Ha tetszik neki, mosolyog akkor akár meg is csókolhatod. Ha nem kapsz egyértelmű jeleket akkor mond: "Szóval szerinted a füleden kellemesebb érzés." Majd pimaszul mosolyogj.
- Egy másik módszer hogy egyszerűen megkérdezed, "Most csókoljalak meg vagy később?" Ha nem tud mit felelni akkor azt mond: "Ok, akkor megcsókollak inkább most". Persze ezt sem egy vadidegen nőtől kérdezed meg akit még csak 1 perce ismersz, hanem már csak akkor ha érdeklődik irántad.
- Vagy megakarod csókolni így is előkészítheted. Először megsimogatod a haját és azt mondod, "nagyon selymes a hajad" Ha ez tetszik neki és nem vág arcokat és nem húzódozik akkor ez JÓ JEL. Ezután megsimogatod még egyszer de közben lenézel a szájára, majd utána a szemébe nézel, le ismét a szájára és ekkor már közeledsz hogy megcsókolod. Ha jól mérted fel a helyzetet, és
jól dekódoltad a feléd sugárzott jeleket akkor kizárt hogy ellökjön és ne csókolhasd meg.

- Ha érzed hogy jól állnak a dolgok, ha érzed hogy tetszel neki, akkor legyen egy pillanat amikor elhallgatsz, mélyen a szemébe nézel és azt mondod neki:
-Bízol bennem?
-Igen
-Akkor van egy meglepetésem számodra, csukd be a szemed, de nem ér leskelődni! Egy lágy csók a szájára.

- Mondd neki, hogy elviszed egy különleges helyre ahol szép a kilátás. Vidd haza, ekkor természetesen megkérdezi hol van az a szép kilátás. Ekkor tedd a mutatóujjad a szájára, valami hasonlóan ahogy Jim Carrey a Dumb and Dumberben mikor elszállította a nőt a reptérre. Azért ne ennyire durván smile Majd mondd viccesen: Shhhhh, csitt!
Majd érzékien csókold meg, utána pedig súgd a fülébe: Én vagyok a szép látvány!

- Ez a módszer leginkább azoknál a nőknél jön be akiknek be nem áll a szájuk. Egy ponton ha érzed hogy itt az ideje egy csóknak, tedd a mutatóujjad a szádra egy shhhhhhhh haggal körítve. Majd vezesd át az ujjad az ő szájára. Majd ugyan azzal a kezeddel a szemöldöke fölé teszed az ujjaidat és haladsz lefelé hogy becsukd mind a két szemét. Hüvelykujjadat ráteszed az állára és megcsókolod.

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 01. 14. hétfő 09:17
Jó reggelt!

Hát, álmaim házát nem találtam meg, de most gőzerővel szervezem, hogy egy potenciális házat egy minimálisan ideális (de idióta szókapcsolat) házzá alakíttassak. Magyarul, ki kell derítenem, hogy a rendelkezésre álló pénzből rendbe tudjuk-e tetetni a házat és kellemes otthonná tudjuk-e változtatni.

A csókolózás teljesen partnerfüggő szerintem. Volt, akivel imádtam, volt akivel nem szerettem. És ez nem attól függött, hogy mennyire szerettem az illetőt (mint ahogy Cher énekli, hogy a csókból tudjuk meg, hogy a másik nagyon szeret-e: katt
#17831   2008. 01. 14. hétfő 12:04
X Törölt felhasználó (24620) VIP
Ilyen egy proli-ótvar-sz_rt...
Régi magyar rajzfilmet átszinkronizálni csakugyan szentségtörés... pláne ilyen fantáziátlanul.

Nekem még mindig a Narancs, Tetves és Dugó az etalon...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 11:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 11:43
#17830   2008. 01. 14. hétfő 11:53
surdapapa surdapapa
egy macsekot?

imádom röptetni!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 11:50), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 14. hétfő 11:50
képes lennél bántani? nyes

#17829   2008. 01. 14. hétfő 11:52
surdapapa surdapapa
Részletek a Darwin díj könyvből (Humor)

Amatőr rabló

Előfordul az, hogy egy amúgy korábban teljesen normálisan, a civilizált társadalom legtöbb elvárásának megfelelően viselkedő ember egy napon minden tanult viselkedési normát félredobva, az öszönteinek megfelelően cselekszik.
Így tehetett az a büntetlen előéletű amerikai férfi is, aki 1990 januárjában, Washingtonban fegyveres rablásra szánta el magát. Sajnos elegendő józan ész híján több igen komoly hibát is elkövetett.

1. Célpontjául a H&J Leather & Firearms nevű fegyverboltot választotta.

2. Olyankor ment, mikor a bolt tele volt vásárlókkal, egy olyan államban, ahol a felnőtt populáció számottevő részének engedélye van nyilvános helyen rejtett fegyver viselésére.

3. Az üzletbe belépve nem tűnt fel neki a bejáratnál parkoló rendőrautó.

4. Szintén nem vette észre a pultnál álló rendőrt, aki épp a reggeli kávéját kortyolgatta.

Nem csoda hát, hogy rablónk élete meglehetős gyorsasággal véget ért, mikor berontott az üzletbe, néhány figyelmeztető lövést is megeresztve. A rendőrtiszt és az eladó szinte egyidőben tüzeltek, eltávolítva a férfit
az emberiség génállományából. Több vevő is azonnal fegyvert rántott, de ők nem kezdtek tüzelni, így az antiszociális elemen kívül más nem is sérült meg.

Benzintolvaj

Amikor egy Seattle-i férfi benzint próbált lopni egy lakóautóból, nagy hibát követett el. Amikor a rendőrök a tetthelyre érkeztek, egy meglehetősen betegesnek tűnő elkövetőt találtak összegörnyedve a lakóautó mellett. A rendőrségi szóvivő szerint a férfi benzint próbált leszívni egy gumicső segítségével, ám tévedésből a lakóautó WC-jének szennyvíztartályába dugta a cső végét.
A jármű tulajdonosa nem tett feljelentést, állítása szerint rég nevetett ilyen jót.

Menő autótolvaj

Egy 51 éves férfit autólopásért és rablásért állítanak bíróság elé a Floridai Gainesville-ben. A rendőröknek nem volt nehéz előállítani a rablót, mivel a férfi véletlenül bezárta magát az ellopni kívánt autóba, miután sikeresen beindította az 1994-es Infinity riasztórendszerét, és az a sziréna megszólaltatása mellett lezárta az ajtókat is. Bár az ajtón található kilinccsel az ajtó egyszerűen nyitható lett volna, a tettest a rendőrök a hátsó ülésen összegömbölyödve találták, amint elrejtőzni próbált a kíváncsi tekintetek elől. Keith Faulk őrmester szerint: "Talán egy új szakmát kellene választania..."

Ejtőernyős rabló

Ha eltérítesz és kirabolsz egy repülőgépet, előtte győződj meg, hogy menekülésre használt ejtőernyő megfelelően működik-e. Ezt Fülöp-szigeteken egy bűnöző elmulasztotta, így a rendőrség már csak a holttestét tudta kiemelni a mocsárból. Helyi szemtanúk látták, amint a fickó kiugrik az alacsonyan szálló utasszállítóból, majd látták, amint kinyílik az ejtőernyő is - különállóan a tettestől. Miután megvizsgálták a házilag barkácsolt ejtőernyőt, szakértők azt mondták, egy ugrás ezzel a szerkezettel egyenértékű egy öngyilkossági kísérlettel.
#17828   2008. 01. 14. hétfő 11:50
#17827   2008. 01. 14. hétfő 11:43
surdapapa surdapapa

Frakk
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 11:37), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 01. 14. hétfő 11:37
Jó reggelt Nappalisok!
Örömmel üdvözlöm körünkben ismét surda barátomat, aki hétvégén mindig sztájkol, és nincs kivel évődnöm (unalmas is a fórum nélküle)... hehe

#17826   2008. 01. 14. hétfő 11:37
Jó reggelt Nappalisok!
Örömmel üdvözlöm körünkben ismét surda barátomat, aki hétvégén mindig sztájkol, és nincs kivel évődnöm (unalmas is a fórum nélküle)... hehe

#17825   2008. 01. 14. hétfő 11:04
surdapapa surdapapa
jól tudom: Tim Robins
az baxott jó!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 10:49
Jó nagyot!

Nyah...Wilika kis alkesz lett.. nyes ...söri + pálesz...

Mocskosul nincs kedwem dódózni..jah...néztem w fél3-ig a tw-t...a remény rabjai...nagyon jó film..már sokadszorra néztem.. wink
#17824   2008. 01. 14. hétfő 11:03
surdapapa surdapapa
hoztam a mai ebédhez egy kis kínai alapanyagot hehe :

az alapanyag neve: Krump Leee

#17823   2008. 01. 14. hétfő 10:49
gazosgyuri gazosgyuri
Jó nagyot!

Nyah...Wilika kis alkesz lett.. nyes ...söri + pálesz...

Mocskosul nincs kedwem dódózni..jah...néztem w fél3-ig a tw-t...a remény rabjai...nagyon jó film..már sokadszorra néztem.. wink
#17822   2008. 01. 14. hétfő 10:25
surdapapa surdapapa
dehogy kérsz Te számon! de hírértéke így wót!

(puszis smile) -
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 01. 14. hétfő 09:44
te...mutass rá arra a sorra...amelyikben én számokértelek.....
én kokettálhatok...a fö,hogy a Doki hüséges.... nyes

és..köszi....a délelött folyamán elszürcsölgetem....(puszis smile)
#17821   2008. 01. 14. hétfő 09:44
X Törölt felhasználó (52127)
te...mutass rá arra a sorra...amelyikben én számokértelek.....
én kokettálhatok...a fö,hogy a Doki hüséges.... nyes

és..köszi....a délelött folyamán elszürcsölgetem....(puszis smile)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 09:36
hoztam Neked gyógyszert:

infulenza-szerű? szomoru1

sztem Te 70éves öregasszonyként is gyönyörű vagy!
#17820   2008. 01. 14. hétfő 09:36
surdapapa surdapapa
hoztam Neked gyógyszert:

infulenza-szerű? szomoru1

sztem Te 70éves öregasszonyként is gyönyörű vagy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 07:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 01. 14. hétfő 07:55
jo reggelt...

huhh...az összes nyakamnál lévö csontom fáj...kész vagyok...kb ugy nézek ki most..elsö tükörbenézésem után..mint egy 70 éves öregasszony....segiiitsééég... szomoru1
#17819   2008. 01. 14. hétfő 09:31
surdapapa surdapapa
hüllleeeeeeeee! nyes eljen

ilyenkor azé elgondolkodom, h biztosan én vagyok a leglököttebb mindannyiunk közül confused
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 13. vasárnap 06:55), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 01. 13. vasárnap 06:55
ez tényleg szívás...nem tudom...az ész azt diktálja, hogy sürgősen meg kell szakítani a kapcsolatot, de a szívnek ki tud diktálni? smile
egyébként a múltkor volt a dr house-ban egy ilyen ügy, csak ott apuka félrekefélt, tehát "csak" féltestvérek voltak...hááát

sokszor biztos, hogy hasznos lenne a biológiai szülőket felkutatni, betegségek esetén például, gondolok itt a donorokra...de lehet, hogy egyszerűen egy örökbefogadott szülőnek lehetne lehetősége utánanézni gyermeke partnerének...tudom persze, hogy kínos, de mondjuk a leendő vej/meny szüleivel sem ártana csevegni a témáról
apa, anya1.:-hello! mi örökbefogadtuk lujzikát...önöknél természetes úton történt minden?
apa2:-hello! persze, minden...leszámítva azt a két fiút, akiket én csináltam borsodban, egyet zalában, és van egy itt pesten is...drágám, te hogy állsz a kérdéssel?
anya2: én akkor szültem egy fiút a postásnak, amikor kimentél ndk-ba dolgozni, de a két lányunk közös
#17818   2008. 01. 14. hétfő 09:28
surdapapa surdapapa
hűbazze!

az így aztán durva! még jó, h nem jött a gyerek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 12. szombat 23:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 12. szombat 23:16
Az igazi szívás:

Nem tudták, hogy ikrek, összeházasodtak

Boldognak induló házasságot kellett soron kívüli eljárással felbontania a londoni felsőbíróságnak, miután kiderült, hogy a házasfelek egymás ikertestvérei.

A számos részletében továbbra is titok fedte ügyre egy brit főrend, Lord Alton hívta fel a figyelmet a mesterséges fogantatási, illetve az örökbeadási eljárás adatkezelési szabályainak módosításáról jelenleg folyó felsőházi vita során. A szombati brit sajtóban komoly terjedelemben tárgyalt rendkívüli eset egy olyan brit ikerpárral történt, akiket születésük után nem sokkal örökbefogadott két különböző család.

A testvérek soha nem szereztek tudomást egymás létezéséről, viszont - az azonosíthatóság elkerülése végett szándékosan nem részletezett körülmények között - valahogy találkoztak, egymásba szerettek és összeházasodtak. Röviddel a házasságkötés után azonban - szintén fel nem fedett módon - kiderült, hogy azonos szülőktől, azonos napon születtek, ezért házasságuk a családjogi törvény alapján eleve érvénytelen. A megkötött frigyet a londoni felsőbíróság formális eljárással annullálta.

Lord Alton az ügyet annak a véleményének az illusztrálására hozta fel a parlamenti vitában, hogy ha nem biztosítják a csecsemőkorukban örökbefogadott, illetve donorok révén, mesterséges beavatkozással fogant gyermekeknek a jogot biológiai szüleik megismerésére, az további hasonló eseteket eredményezhet. A felsőházi tag olyan törvénymódosítást javasol, amelynek alapján minden gyermek "genetikai előtörténetét" meg kellene őrizni egy részletes születési kivonatban, és a mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyermekekkel közölni kellene fogantatásuk körülményeit.

Egy nemrégiben elfogadott brit törvény alapján a művi beavatkozás révén születetteknek, illetve az örökbefogadottaknak 18 éves koruk után joguk van felkutatni biológiai szüleiket, de azokat, akik felnevelték őket, továbbra sem kötelezi semmi arra, hogy feltárják gyermekeik előtt valós származásukat.

szomoru1

Namármost. Ha veletek ilyen történne, mit csinálnátok?
#17817   2008. 01. 14. hétfő 09:22
MmePrune MmePrune VIP Admin
nekem volt egy olyan pasim, akinek a csókjától elolvadtam...egy édes, bűbájos, igazi férfi volt...U2 rajongó volt mellé, és ahogyan tudott udvarolni...közben meg akkora link volt, hogy csak na!...az első randink után fel akarta írni a telcsiszámom, de nem volt nálunk toll...felvett egy törött üvegdarabot, hogy a karjába karcolja vele smile
aztán egy idő után rájöttem, hogy tömény etetés a fiú...utolsó megmozdulásként körbeszívtam a nyakát...a hülyéje meg hagyta hehe
mellesleg, ha van valami amit világéletemben rühelltem, az a nyak kiszívása levele és most is utálom...annál közönségesebb, undorítóbb dolgot nem nagyon tudok elképzelni a szexben boxer
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 14. hétfő 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 14. hétfő 09:17
Jó reggelt!

Hát, álmaim házát nem találtam meg, de most gőzerővel szervezem, hogy egy potenciális házat egy minimálisan ideális (de idióta szókapcsolat) házzá alakíttassak. Magyarul, ki kell derítenem, hogy a rendelkezésre álló pénzből rendbe tudjuk-e tetetni a házat és kellemes otthonná tudjuk-e változtatni.

A csókolózás teljesen partnerfüggő szerintem. Volt, akivel imádtam, volt akivel nem szerettem. És ez nem attól függött, hogy mennyire szerettem az illetőt (mint ahogy Cher énekli, hogy a csókból tudjuk meg, hogy a másik nagyon szeret-e: katt

... 1545 1546 1547 1548 1549 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48756db
Utolsó üzenet: 2025. 07. 26. szombat

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!