Sziaszottok!
Egy pillre beevett a fene...valaki begyelűt, azt jól elfogadT-A-M....
Dobok egy laza csókot a Hölgyeknek...és egy méglazább pacsit a pasiknak...na jó egy sört is...
Jó hétvégét mindenkinek!
Csúcs legyen a hétvégétek,
Legyen sok szex, s finom étek.
Ha kaja helyett is "csak" szex lesz,
Az Orgazmus, Veletek is "csak" jót tesz!
Egy pillre beevett a fene...valaki begyelűt, azt jól elfogadT-A-M....
Dobok egy laza csókot a Hölgyeknek...és egy méglazább pacsit a pasiknak...na jó egy sört is...
Jó hétvégét mindenkinek!
Csúcs legyen a hétvégétek,
Legyen sok szex, s finom étek.
Ha kaja helyett is "csak" szex lesz,
Az Orgazmus, Veletek is "csak" jót tesz!
de az egyedi redszám 6-8 betű, ill. szám lehet, a trabant 601 limomnak is tom1019 a redszáma (1-1 pussz karakter további 30 ez. FT), és "hatósági" engedéllyel a seggemre is az van tetoválva...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 19. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 15:29
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 19. szombat 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Igen...nálam létezik túl nagy melll.ami wagy nm tetszik w egyszerűen rosszul leszek tőle..brrr...
Amúgy tudtommal az egyedi rendszám sem állhat 6-nál több számból és betűből...
Pl. NSZP-01=ne szíwass prunikám....
Szerintem nem létezik (kivétel, ha szilikon túltengésben szenved, vagy 150 kg feletti, és a súlyához aránylik az alany mellei)!
Nálam csak szép, kevésbé szép és csúnya mellek léteznek nagyságtól függetlenül. Nekem eddig szerencsém volt az életben, mert mindig olyan nőkkel hozott össze a sors keze, hogy (az én ízlésemnek, ami állítólag nem rossz) csak szép és kívánatos mellekhez volt szerencsém!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:28
Nálam csak szép, kevésbé szép és csúnya mellek léteznek nagyságtól függetlenül. Nekem eddig szerencsém volt az életben, mert mindig olyan nőkkel hozott össze a sors keze, hogy (az én ízlésemnek, ami állítólag nem rossz) csak szép és kívánatos mellekhez volt szerencsém!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
Egyszer fültanúja voltam két pasi beszélgetésének.
- Jó nő, csak már túl nagyok a mellei.
- Miiiiiii? Olyan nincs, hogy túl nagy mell!!!
Fiúk, létezik túl nagy mell?
Igen...nálam létezik túl nagy melll.ami wagy nm tetszik w egyszerűen rosszul leszek tőle..brrr...
2008. 01. 19. szombat 13:28
VIP
Admin
juuuuj, egyszer tényleg neki fogunk állni averommal beszivatni azokat az arcokat és gyártjuk a videókat
Nézegetem azokat a commenteket... és mindig megnyugszom, hogy nem én vagyok a legszánalmasabb ember a Földön...
Köszönöm Tv , hogy láttam
Embereket akiknek nálam
Lárvaszerűbb az arca
És hát meg van akadva szívükben a grúúúúv (kispál) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:58
Nézegetem azokat a commenteket... és mindig megnyugszom, hogy nem én vagyok a legszánalmasabb ember a Földön...
Köszönöm Tv , hogy láttam
Embereket akiknek nálam
Lárvaszerűbb az arca
És hát meg van akadva szívükben a grúúúúv (kispál) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
hivatalból nézegetem és olvasom a társkereső topicot
eszméletlen, hogy milyen fazonok vannak ott...nem is értem, hogy némelyik mire számít...
" császtok!webcam sexelnék puncikkal!!"
erre például beindul egy nő? vagy valaki?
de ez a kedvencem:
" csajok !! haha xenon1&freemailt felveszitek szemüveget is vegyerek fel!! én csak tudom a felesége vagyok sajna!!"
eszméletlen, hogy milyen fazonok vannak ott...nem is értem, hogy némelyik mire számít..." császtok!webcam sexelnék puncikkal!!"
de ez a kedvencem:
" csajok !! haha xenon1&freemailt felveszitek szemüveget is vegyerek fel!! én csak tudom a felesége vagyok sajna!!"
Ezt már hallottam rádióban, de nem tudtam mi ez, úgyhogy nem tudtam megkeresni. Kösssziii
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Remélem jól megfizetnek ezért a keméééény melóért
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 14:23
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
igenis hivatalból... el sem tudod képzelni mekkora nagy fáradsággal járó munka végignézni azt a sok farkat, amikor felveszem őket msn-re
igenis hivatalból... el sem tudod képzelni mekkora nagy fáradsággal járó munka végignézni azt a sok farkat, amikor felveszem őket msn-re
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 14:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 14:13
VIP
Admin
Hivatalból, mi?
Nekem az ByTheWay (mégha W-vel is van)
Amúgy nem szokásom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 09:44
Amúgy nem szokásom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Remélem még nem késtem el vele.
kávé
Jó reggelt!
Ti szoktátok a rendszámok betűit kiegészíteni értelmes szavakká? Nekem régi szokásom.
Volt egy köcsög főnököm. A rendszáma BTV-... volt. Nem volt kérdéses, hogy mit jelent a rendszáma: BuTaVagy
kávé
Jó reggelt!
Ti szoktátok a rendszámok betűit kiegészíteni értelmes szavakká? Nekem régi szokásom.
Volt egy köcsög főnököm. A rendszáma BTV-... volt. Nem volt kérdéses, hogy mit jelent a rendszáma: BuTaVagy
Hivatalból, mi?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 13:58
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
eszméletlen, hogy milyen fazonok vannak ott...nem is értem, hogy némelyik mire számít...
de ez a kedvencem:
eszméletlen, hogy milyen fazonok vannak ott...nem is értem, hogy némelyik mire számít..." császtok!webcam sexelnék puncikkal!!"
de ez a kedvencem:
de ez a kedvencem:
de ez a kedvencem:
Már megyek is intézkedni, csak nem tudom, hogy a LOTYÓ-01, RIBANC-01 vagy az ORDASKURVA-01 rendszámot válasszam. Nem mindegy, hogy milyen rendszámú autóból száll ki a férjem a munkahelyénél
Prune, a 625 a rend számodban az ebben a hónapban vagy az utóbbi évben elfogyasztott férfiak számát jelenti?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 12:47
Prune, a 625 a rend számodban az ebben a hónapban vagy az utóbbi évben elfogyasztott férfiak számát jelenti?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (106422)
Sziasztok.
70 000-ért lehet ilyen rendszámod.
70 000-ért lehet ilyen rendszámod.
Sziasztok.
70 000-ért lehet ilyen rendszámod. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 10:18
70 000-ért lehet ilyen rendszámod. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
A szélvédő csillogása miatt a sofőrt amúgy sem lehet mindig látni...
Bárcsak tudnám a rendszámodat, írnék neked szép mondatot
pl. Légy Enyém Most
Tök jó lenne egyedi rendszámot szerezni. Milyen lenne már, ha LOTYÓ-01 rendszámmal furikáznék?
pl. Légy Enyém Most
Tök jó lenne egyedi rendszámot szerezni. Milyen lenne már, ha LOTYÓ-01 rendszámmal furikáznék?
furcsa...mert úgy tudom ékezetet nem lehet használni
miért kell ahhoz tudni a rend számomat? de legyen: mária 625 prunella nővér vagyok
különben meg írj nekem szép mondatot, és én beszerzek egy olyan rendszámot (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 10:18
miért kell ahhoz tudni a rend számomat? de legyen: mária 625 prunella nővér vagyok
különben meg írj nekem szép mondatot, és én beszerzek egy olyan rendszámot (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
pl. Légy Enyém Most
pl. Légy Enyém Most
Jó reggelt Nappalisok!
Mindenkinek kellemes hétvégét, a Lányoknak kemény farkat, a Fiúknak édes és meleg pinát kívánok ebben az esős és ködös időben, a nappali egyik meleg sarkában!
Kandalló, pihi-puhi medvebunda, pezsgő és forró csók...
aki mégis kimerészkedik a szabadba a déli hegyoldalakon már ilyenekkel is találkozhat:

Mindenkinek kellemes hétvégét, a Lányoknak kemény farkat, a Fiúknak édes és meleg pinát kívánok ebben az esős és ködös időben, a nappali egyik meleg sarkában!
Kandalló, pihi-puhi medvebunda, pezsgő és forró csók...
aki mégis kimerészkedik a szabadba a déli hegyoldalakon már ilyenekkel is találkozhat:

pl. Légy Enyém Most
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 19. szombat 10:07
pl. Légy Enyém Most
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 19. szombat 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
én nem szoktam, viszont mindenkit a rendszámáról jegyzek meg...ha jön egy ismerősnek vélt kocsi, akkor előbb nézem a rendszámát, mint a sofőrt
de van egy olyan játék, ami gyerekek szórakoztatására van hosszú autósúton...a rendszámok betűi a mondat szavainak kezdőbetűi..pl: BTV Bébi Tökéletes Vagy!
GKE Gázosgyurka Kívánlak Ezerszer
de van egy olyan játék, ami gyerekek szórakoztatására van hosszú autósúton...a rendszámok betűi a mondat szavainak kezdőbetűi..pl: BTV Bébi Tökéletes Vagy!
én nem szoktam, viszont mindenkit a rendszámáról jegyzek meg...ha jön egy ismerősnek vélt kocsi, akkor előbb nézem a rendszámát, mint a sofőrt
VIP
Admin
kávé
Jó reggelt!
kávé
Jó reggelt!
Jó reggelt!
Szoktam,ahogy wezetgetek a wárosban...saját szórakoztatásomra....
Az exfönök rendszáma GKE...én kiegészítésem...gecike...wolt...ezt neki
Szoktam,ahogy wezetgetek a wárosban...saját szórakoztatásomra....
Az exfönök rendszáma GKE...én kiegészítésem...gecike...wolt...ezt neki
VIP
Admin
kávé
Jó reggelt!
kávé
Jó reggelt!

GG-ufsz

Katárda
Pavlina