Én speciel egyiket sem támogatom magasabb szinten.
(cigit abszolút nem bírom, és a részeg embereket sem szeretem)
Vízipipát, és a szelíd iszogatást viszont támogatom
ps.: bántani sem akarok senkit, na
(cigit abszolút nem bírom, és a részeg embereket sem szeretem)
Vízipipát, és a szelíd iszogatást viszont támogatom
ps.: bántani sem akarok senkit, na
Újabb kampány a dohányzásról való leszoktatásra
Riogattak mindenféle képekkel, tévhitekkel, még az igazsággal is, de most új dolgot eszeltek ki.
"Ha rágyújtasz, lelőjük a cicát!"
Ne dohányozzatok!
Komolyan gondolták!
forrás: szanalmas
Megjegyzendő: kiskutyákkal még rám is tudnának hatni
Riogattak mindenféle képekkel, tévhitekkel, még az igazsággal is, de most új dolgot eszeltek ki.
"Ha rágyújtasz, lelőjük a cicát!"

Ne dohányozzatok!

Komolyan gondolták!
forrás: szanalmas
Megjegyzendő: kiskutyákkal még rám is tudnának hatni
uhh, legutoljára én az ötödiket olvastam...
ha minden igaz, megvan digitálisan a hatodik is, majd ha lesz f_szatelóm, talán elolvasom. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 29. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 13:14
ha minden igaz, megvan digitálisan a hatodik is, majd ha lesz f_szatelóm, talán elolvasom. (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 29. kedd 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)

hamarosan megjelenik a harry poszter 7. része...már annyira izgulok
asszem szülésselelfoglaltgyurka
a másik nagy rajongója

olvasd az offot vazzze!
(remélem nem sértődtél meg!
PINA!)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 29. kedd 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 13:07

(remélem nem sértődtél meg!

sztem nem valószínű, h 3D-snél melléfognának!
morcigyurcyék meg tudtommal wótak azon!
morcigyurcyék meg tudtommal wótak azon!
hamarosan megjelenik a harry poszter 7. része...már annyira izgulok
asszem szülésselelfoglaltgyurka
a másik nagy rajongója

sztem nem valószínű, h 3D-snél melléfognának!
morcigyurcyék meg tudtommal wótak azon! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 12:59
morcigyurcyék meg tudtommal wótak azon! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:59), amit ide kattintva olvashatsz)

na jah...de volt már olyan a történelemben, hogy aszonták lyány..oszt a végén akkora fütykős lett, hogy csak na..bár a mai technika mellett igen ritka
az én elsőmét nem látták, meglepetés volt, a másodiknak már meg tudták mondani a nemét

az én elsőmét nem látták, meglepetés volt, a másodiknak már meg tudták mondani a nemét
na jah...de volt már olyan a történelemben, hogy aszonták lyány..oszt a végén akkora fütykős lett, hogy csak na..bár a mai technika mellett igen ritka
az én elsőmét nem látták, meglepetés volt, a másodiknak már meg tudták mondani a nemét (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 12:57

az én elsőmét nem látták, meglepetés volt, a másodiknak már meg tudták mondani a nemét (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)

a nevét már itten közzé tette!
megegyezik catman nagy szerelmének a nevével!

a nevét már itten közzé tette!

Fel a fejjel...drukkolok, hogy minden rendben menjen!
Egy zsákkal kívánok hozzá....
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 01. 29. kedd 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 12:03
Egy zsákkal kívánok hozzá....

Halló!
Ma 14 órára kórház...kiweszik babát mert faros fekwésű...titta ideg...nah majd talán este...addigra tán magamnál is leszök!
Üdwölet mindenkinek!
Szétbax a zideg!huh...
Ma 14 órára kórház...kiweszik babát mert faros fekwésű...titta ideg...nah majd talán este...addigra tán magamnál is leszök!
Üdwölet mindenkinek!
Szétbax a zideg!huh...

Halló!
Üdwölet mindenkinek!
Szétbax a zideg!huh...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 29. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 10:13
kit látnak cemeim!
kispapák má nincsenek!
nálunk má megvan a poronty, mint azt tudod!
ez a lökött gázos meg beleesett valami gáztartályba
, vagy az is lehet, h mosogatógépbe
szorult! mert mostanság nem sokat jön közénk!
bisztoss únnya a pofánk!
Üdwölet mindenkinek!
Szétbax a zideg!huh...

kispapák má nincsenek!

bisztoss únnya a pofánk!

charlotte-nak:

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 29. kedd 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 10:18

mi a fenét csodálkozol, h egér a 2. emeleten megjelenik?
hisz ide is eljutott!
vagy aztán felébredtél és rájöttél az egészet csak álmodtad???
hisz ide is eljutott!

nem esett az sehova...max. kétségbe...asszem ma van a nagy nap
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 01. 29. kedd 10:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 10:13
kit látnak cemeim!
kispapák má nincsenek!
, vagy az is lehet, h mosogatógépbe
szorult! mert mostanság nem sokat jön közénk!
bisztoss únnya a pofánk!

kispapák má nincsenek!

bisztoss únnya a pofánk!

mi a fenét csodálkozol, h egér a 2. emeleten megjelenik?
hisz ide is eljutott!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 22:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 22:19
hisz ide is eljutott!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Hihetetlen napom volt ma.
Elmentünk a gyerkőccel a gyógyszertárba. Valami védőkrémet írt fel a dokinéni az arcára, mert nagyon száraz a bőre. Tudtam, hogy csak 1000 ft van nálam, úgy gondoltam, először megkérdezem, hogy mennyibe kerül a kence, aztán kiváltom, ha telik rá.
Beálltam a sorba. Sokan voltak. Gyerekről ezért le is vettem a kabátot, sapkát, nehogy beizzadjon. Ekkor kezdett el vérezni az orrom. Lányom még soha nem látott ilyet. Megijedt. Sírva menekült előlem, miközben azt motyogta, hogy anyának vérzik az orra, mert beütötte (az egyik Pöttyös Panni könyvben Kockás Peti betöri az orrát, innen ismerte a jelenséget, de ő maga még nem szembesült vele).
Na szóval, az orromra tapasztott zsebkendővel kutatok a táskámban másik zsepiért, mert éreztem, hogy annyira vérzik, hogy ezt a zsepit pillanatok alatt át fogom vérezni. De nem találtam zsepit. Egy néni a sorban megszánt, adott nekem hármat.
Közben próbáltam magyarázni a lányomnak, hogy ez megesik mindenkivel, nem fáj, nem borzasztó érzés. De nem hitt nekem. A sarokba bújt és sírdogált. Inkább magára hagytam, mert ahogy közeledtem felé, inkább csak olaj volt a tűzre. Odaléptem a pulthoz, kérdeztem, hogy mennyi a gyógyszer. 1400 Ft. Basszameg! Felesleges az egész hercehurca.
Lányom közben kicsit megnyugodott. Hagyta magát felöltöztetni de közben félszegen nézte az újabb átvérzett zsepit. Ez volt a negyedik. Akkor megszántak a gyógyszerészek és hoztak vattát meg darab kötszert, készítettek nekem kis tampont az orromba. Gyerkőcöm meglátta, hogy feltoltam az orromba, újra rákezdte a sírást, hogy anya papírt dugott az orrába. Fasza...
Felöltöztettem, de közben végig húzódott, menekült. Kijutottunk az utcára. Ott be akartam tenni a babakocsiba, de ahogy lehajoltam hozzá és az arcának magasságába került az én arcom, megint pánikrohamot kapott. Sikerült betuszkolnom a babakocsiba, és amikor elkezdtem neki autómárkákat mutatni, megnyugodott.
Hazaértünk. Pár perce vagyunk itthon, elfut a lábam mellett egy EGÉR!!! ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááá
Nem vagyok egy hisztis picsa, de az egér a második emeleten azért nekem sok volt.
Megöltem szegénykét. De attól félek, hogy többen is vannak. Mi van ha ide fialt egy anyaegér egy egész almot? Basszameg.
Sok volt ez mára....
Elmentünk a gyerkőccel a gyógyszertárba. Valami védőkrémet írt fel a dokinéni az arcára, mert nagyon száraz a bőre. Tudtam, hogy csak 1000 ft van nálam, úgy gondoltam, először megkérdezem, hogy mennyibe kerül a kence, aztán kiváltom, ha telik rá.
Beálltam a sorba. Sokan voltak. Gyerekről ezért le is vettem a kabátot, sapkát, nehogy beizzadjon. Ekkor kezdett el vérezni az orrom. Lányom még soha nem látott ilyet. Megijedt. Sírva menekült előlem, miközben azt motyogta, hogy anyának vérzik az orra, mert beütötte (az egyik Pöttyös Panni könyvben Kockás Peti betöri az orrát, innen ismerte a jelenséget, de ő maga még nem szembesült vele).
Na szóval, az orromra tapasztott zsebkendővel kutatok a táskámban másik zsepiért, mert éreztem, hogy annyira vérzik, hogy ezt a zsepit pillanatok alatt át fogom vérezni. De nem találtam zsepit. Egy néni a sorban megszánt, adott nekem hármat.
Közben próbáltam magyarázni a lányomnak, hogy ez megesik mindenkivel, nem fáj, nem borzasztó érzés. De nem hitt nekem. A sarokba bújt és sírdogált. Inkább magára hagytam, mert ahogy közeledtem felé, inkább csak olaj volt a tűzre. Odaléptem a pulthoz, kérdeztem, hogy mennyi a gyógyszer. 1400 Ft. Basszameg! Felesleges az egész hercehurca.
Lányom közben kicsit megnyugodott. Hagyta magát felöltöztetni de közben félszegen nézte az újabb átvérzett zsepit. Ez volt a negyedik. Akkor megszántak a gyógyszerészek és hoztak vattát meg darab kötszert, készítettek nekem kis tampont az orromba. Gyerkőcöm meglátta, hogy feltoltam az orromba, újra rákezdte a sírást, hogy anya papírt dugott az orrába. Fasza...
Felöltöztettem, de közben végig húzódott, menekült. Kijutottunk az utcára. Ott be akartam tenni a babakocsiba, de ahogy lehajoltam hozzá és az arcának magasságába került az én arcom, megint pánikrohamot kapott. Sikerült betuszkolnom a babakocsiba, és amikor elkezdtem neki autómárkákat mutatni, megnyugodott.
Hazaértünk. Pár perce vagyunk itthon, elfut a lábam mellett egy EGÉR!!! ÁÁÁÁÁÁááááááááááááááááááááá
Nem vagyok egy hisztis picsa, de az egér a második emeleten azért nekem sok volt.
Megöltem szegénykét. De attól félek, hogy többen is vannak. Mi van ha ide fialt egy anyaegér egy egész almot? Basszameg.
Sok volt ez mára....

kispapák má nincsenek!

bisztoss únnya a pofánk!

Üdv. Néktek Nappalisok!
Ide is bekukk...
Rem. mindenki él virul jól van satöbbi satöbbi.
Kispapák? Helyzet?
Ide is bekukk...

Kispapák? Helyzet?

és ehhez minek egy ilyen tanfolyam!
gyere gyakrabban a nappaliba!
átadjuk Neked a pozitív energiánkat!
gyere gyakrabban a nappaliba!
átadjuk Neked a pozitív energiánkat!

nem a tudatos álmodásról beszéltem, h magáról az agykontrollról!
azért anno, mikor álmomban a zasszonynak beszéltem, ráadásul a 3.-at emlegettem égő volt!
valamennyire tudatos volt, h erről leszoktam! mármint arról, h kevesebbet gtam rá! ...
de most olvasom végig a hsz-ed ... ponty ugyanarra gtunk!
agykontrollal gyógyulni ... mondjuk egy rákos beteg ... ugyanaz, mint mikor az aloe verát ajánlják üdvözítőnek! és azt ajánlják, h csak és kizárólag ...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 16:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 16:15
azért anno, mikor álmomban a zasszonynak beszéltem, ráadásul a 3.-at emlegettem égő volt!
valamennyire tudatos volt, h erről leszoktam! mármint arról, h kevesebbet gtam rá! ...
de most olvasom végig a hsz-ed ... ponty ugyanarra gtunk!
agykontrollal gyógyulni ... mondjuk egy rákos beteg ... ugyanaz, mint mikor az aloe verát ajánlják üdvözítőnek! és azt ajánlják, h csak és kizárólag ...

Törölt felhasználó (24620)

Annyira nem baromság, a tudatos álmodás jó dolog.
Mondjuk az alkoholos (meg úgy egyáltalán bármilyen (thc, lsd, stb)) tudatmódosítást meg én tartom baromságnak, meg tudnék még cifrákat mondani.
De tény, hogy az agykontrollban vannak olyan dolgok amiért ütni tudnék de hatalmasat. Műtétem előtt (vagy inkább helyett) nekem is ajánlották, hogy inkább menjek el agykontrollozni, és azzal állítsam helyre magam... mondom persze, akkor már növesztek szárnyakat is, és megspórolom a BKV-bérletet.
Mondjuk az alkoholos (meg úgy egyáltalán bármilyen (thc, lsd, stb)) tudatmódosítást meg én tartom baromságnak, meg tudnék még cifrákat mondani.
De tény, hogy az agykontrollban vannak olyan dolgok amiért ütni tudnék de hatalmasat. Műtétem előtt (vagy inkább helyett) nekem is ajánlották, hogy inkább menjek el agykontrollozni, és azzal állítsam helyre magam... mondom persze, akkor már növesztek szárnyakat is, és megspórolom a BKV-bérletet.
őőőő asszem én is jel-meztelen vok...

én is szívesen látlak
(Ez egy válasz Moncy üzenetére (2008. 01. 28. hétfő 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 28. hétfő 18:34

Üdv. Néktek Nappalisok!
Ide is bekukk...
Kispapák? Helyzet?
Ide is bekukk...

Kispapák? Helyzet?

Pucér jelmez is jelmez? Én a magam részéről ősmaradi vagyok és sehogyse dobnak/dobtak fel az ilyen "szerepjátékok"...
Ezért maradnék a hagyományos Ádám-Éva kosztümnél...
Jelmez, mely távol áll eredeti jellememtől? Ha egyszer egy farsangon nem papnak öltöztem volna, azt mondanám, hogy az...
De valszeg nőnek nem tudnék öltözni...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 01. 29. kedd 08:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 01. 29. kedd 08:55

Jelmez, mely távol áll eredeti jellememtől? Ha egyszer egy farsangon nem papnak öltöztem volna, azt mondanám, hogy az...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó reggelt, kellemes keddet mindenkinek!
Közeleg a farsangi szezon. Szeretitek a jelmezbálokat?
Milyen jelmezben szexelnétek legszívesebben egy milyen jelmezben lévő partnerrel?
Mi az a jelmez, ami nagyon-nagyon távol áll az eredeti személyiségetektől, de nagyon izginek éreznétek?
Közeleg a farsangi szezon. Szeretitek a jelmezbálokat?
Milyen jelmezben szexelnétek legszívesebben egy milyen jelmezben lévő partnerrel?
Mi az a jelmez, ami nagyon-nagyon távol áll az eredeti személyiségetektől, de nagyon izginek éreznétek?