No, én is léptem. Este jövök. Pusssz.
akkor a kezelés közben szájalás is lesz...
kézrátétel...szájrátétel...és persze sok-sok nedvesítés...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:18

kézrátétel...szájrátétel...és persze sok-sok nedvesítés...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jaj, asszem ilyet már láttam valahol. Nem volt olyan vészes, hogy emiatt ne vállaljam be a kezelést.

Jaj, asszem ilyet már láttam valahol. Nem volt olyan vészes, hogy emiatt ne vállaljam be a kezelést.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:16

őőő mellékhatás...ha a mellékherém váladékot termel és pulzáló módon kilövelem...?

őőő mellékhatás...ha a mellékherém váladékot termel és pulzáló módon kilövelem...?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:12

VIP
Admin

Vannak esetleges mellékhatásaid?
Prune, majd írd le mélben, hogyan kell idomítani a gyereket, hogy ilyen engedelmes és okos legyen.
Nektek biztosan vannak trükkjeitek. Mert ha 30 gyerekkel elbánsz, akkor ahhoz kell valami plusz.
Prune, majd írd le mélben, hogyan kell idomítani a gyereket, hogy ilyen engedelmes és okos legyen.
Nektek biztosan vannak trükkjeitek. Mert ha 30 gyerekkel elbánsz, akkor ahhoz kell valami plusz.

jó Gyerek...Tartsd meg!
Én sem nézem a vészhelyzetet...ráunT-A-M...de olvasT-A-M valami bulvárban...meg asszem bemutatóban is....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:09

Én sem nézem a vészhelyzetet...ráunT-A-M...de olvasT-A-M valami bulvárban...meg asszem bemutatóban is....

tiltva érzed magadat?
csak érezd figyelmeztetve
mi ez a kovac dokis haláleset??? nem nézem már régóta a vészhelyzetet
visszatérva a fogyókúrára...megkértem a gyerekemet, hogy szervírozzon nekem egy jó forró kávét...aszonta lesz meglepi..behozott ez az édes gyermek egy isteni forró nescafét, hozzá egy kinder delice csokit, egyforma kockákra vágva, fehér tányéron
a génjeiben van az evés imádata

visszatérva a fogyókúrára...megkértem a gyerekemet, hogy szervírozzon nekem egy jó forró kávét...aszonta lesz meglepi..behozott ez az édes gyermek egy isteni forró nescafét, hozzá egy kinder delice csokit, egyforma kockákra vágva, fehér tányéron

Vannak esetleges mellékhatásaid?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:09

a kezem állandóan hideg...de majd megmelegszik a dörzsöléstől...
Recept nélkül is kapható vagyok!

pás...
mármint Jáccatok otthon pa-pás...mamást...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
mármint Jáccatok otthon pa-pás...mamást...

a kezem állandóan hideg...de majd megmelegszik a dörzsöléstől...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:05

VIP
Admin

Elfogadlak természetgyógyászként is. Gondolom kézrátétellel tudsz kezelni

tiltva érzed magadat?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:58

most akkor tíltva Vagyok, vagy leszek, vagy volT-A-M , fogok lenni?

gyerekek!
léptem!
léptem!

Elfogadlak természetgyógyászként is. Gondolom kézrátétellel tudsz kezelni
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:04

asszem le kéne doktorálnom...akkor én is Kezelhetnélek?
...talán jogból...

...talán jogból...

asszem le kéne doktorálnom...akkor én is Kezelhetnélek?
...talán jogból...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:02

...talán jogból...

VIP
Admin

A bukszám

A bukszám
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)

szóval privát kezelés...akkor Neked jó a Pénztárad...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 15:00

VIP
Admin

Attól engem még kezelhet, nem???
Attól engem még kezelhet, nem???
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:59

őőő a Kovács dokit nem vették ki a sorozatból egy halálesettel?....csak kérdeztem...
És hárman körbeállnak engem ahogy ott fekszem....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
őőő a Kovács dokit nem vették ki a sorozatból egy halálesettel?....csak kérdeztem...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
most akkor tíltva Vagyok, vagy leszek, vagy volT-A-M , fogok lenni?

huh...képzeld hívná őket is konzíliumra:

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 14:53

VIP
Admin

Szerintem mellette is ájulnék. Csak akkor célzottan bele a karjaiba

na ezt elfogyasztanám...Rólad...jól elkenném Rajtad aztán lenyalnám...:P