Fiúk, szerintem félreértettétek egymást és feleslegesen vitáztok.
Mivel mindkettőtöket "ismerem", elmondhatom, hogy ha ismernétek egymást, egész másképp beszélnétek egymással.
És mint a nappali háziasszonya, kérdem, hogy milyen itallal akarjátok meginni a pertut és befejezni ezt a kakaskodást?
Mivel mindkettőtöket "ismerem", elmondhatom, hogy ha ismernétek egymást, egész másképp beszélnétek egymással.
És mint a nappali háziasszonya, kérdem, hogy milyen itallal akarjátok meginni a pertut és befejezni ezt a kakaskodást?

Meg ne haragudj, de nem én kezdtem (lásd 18983-as hsz-ed)...
Én sem óhajtalak bántani eleddig, csak szeretem helyretenni a dolgokat. Eddig speciel én még a dolgok humoros oldalát néztem...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:50
Én sem óhajtalak bántani eleddig, csak szeretem helyretenni a dolgokat. Eddig speciel én még a dolgok humoros oldalát néztem...

igazad van Doktor Ur!
De lehet van aki annyira felszopja, hogy meg tudjam ereszteni..
Bantottalak en?
Nem ertem miert allsz igy hozza a dolgokhoz..valamikor itt toltottem napjaim..bocs ha bezavartam a kepbe
Bantottalak en?
Nem ertem miert allsz igy hozza a dolgokhoz..valamikor itt toltottem napjaim..bocs ha bezavartam a kepbe
igazad van Doktor Ur!
Bantottalak en?
Nem ertem miert allsz igy hozza a dolgokhoz..valamikor itt toltottem napjaim..bocs ha bezavartam a kepbe (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:46
Bantottalak en?
Nem ertem miert allsz igy hozza a dolgokhoz..valamikor itt toltottem napjaim..bocs ha bezavartam a kepbe (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Szoktam volt mondani, hogy a barátaim megválogatom, így ezen megszólítás nekem kicsit profán...
A "felnövést" pedig szerintem félreértetted, egy nagy feladathoz egy 100 éves is "felnőhet"...
Szóval kb 18 év korkülönbség? Akkor meg mit akarsz a csajoktól? Abban az ősz korban ezek szerint már örülsz, ha pálcikával megtámasztva egyenesen marad...
A "felnövést" pedig szerintem félreértetted, egy nagy feladathoz egy 100 éves is "felnőhet"...
Szóval kb 18 év korkülönbség? Akkor meg mit akarsz a csajoktól? Abban az ősz korban ezek szerint már örülsz, ha pálcikával megtámasztva egyenesen marad...

Szoktam volt mondani, hogy a barátaim megválogatom, így ezen megszólítás nekem kicsit profán...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:38

kicsi baratom, mikor en eretsegiztem, szerintem Teged pelenkaztak
De azert megfogadom tanacsod, es eltunok a kepbol,mert ramijjesztettel

De azert megfogadom tanacsod, es eltunok a kepbol,mert ramijjesztettel
heveresztunk....ez sztem enyhe kifejezes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

jaaaaaa....én is arra a két topicra gondoltam
nem mindegy, hogy ki nyitotta? jó az a két topic
cuncussal egy időben én heverésztem a medvebőrön

NEM, mert doktor Bubo kinezettt
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Kommuna van. Tölts már nekem is abból a Jagerből!

Kommuna van. Tölts már nekem is abból a Jagerből!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

kicsi baratom, mikor en eretsegiztem, szerintem Teged pelenkaztak
De azert megfogadom tanacsod, es eltunok a kepbol,mert ramijjesztettel (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:36

De azert megfogadom tanacsod, es eltunok a kepbol,mert ramijjesztettel (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Lovag? Ahhoz sztem még nőni kell egy kicsit...
Különben is, húzz sorszámot, épp elég jelentkező van, a sor vége valahol két utcával lentebb van...

jaaaaaa....én is arra a két topicra gondoltam
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:24

Ja, meg valaki (akiről még nem tudom, h homo pasi, vagy csaj) nyitott 2 csupaszpasis topicot is...
na,legyetek rosszak, dugjatok nagyokat, en visszavonulok a Jaggeremmel horkizni....
Lovag? Ahhoz sztem még nőni kell egy kicsit...
Különben is, húzz sorszámot, épp elég jelentkező van, a sor vége valahol két utcával lentebb van...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:32
szeretem, en lennek az arc nelkuli lovag, aki megrakja ennek a nappalinak az OSSZES noszemeleyet??
AM LEGYEN!!!!
felaldozom magam

szeretem, en lennek az arc nelkuli lovag, aki megrakja ennek a nappalinak az OSSZES noszemeleyet??
AM LEGYEN!!!!
felaldozom magam

AM LEGYEN!!!!
felaldozom magam

Akkor maradjunk is ebben... Nem szeretem az arcnélküli nickeket...
Akkor maradjunk is ebben... Nem szeretem az arcnélküli nickeket...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:28

KIRALY
akkor marad a tisztes tavolsag, van aki tudja ki vagyok
aki nem azzal koccintok

aki nem azzal koccintok
KIRALY
aki nem azzal koccintok (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:27

aki nem azzal koccintok (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)

Speciel mivel fogalmam sincs, ki vagy, így még elölről sem...

Speciel mivel fogalmam sincs, ki vagy, így még elölről sem...
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)

1 tanacs:NE PROBALJ HATULROL KOZELITENI, MERT MORC LESZEK
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:24

Ja, meg valaki (akiről még nem tudom, h homo pasi, vagy csaj) nyitott 2 csupaszpasis topicot is...
de ha elnezik Nekem nekem akkor becserkeszem a lompost
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:24), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:07

itt van egy kis előromantika
...bár ma nyitott valaki csajos topicot, ott már kilegeltettem a szemeimet
...bár ma nyitott valaki csajos topicot, ott már kilegeltettem a szemeimet

haaat...nem is tom...felek,mert Teged mas csokol
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 02. 13. szerda 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 02. 13. szerda 21:22
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ha letagadom, hogy ismerlek, akkor engem is csókolsz?

es a medvebor is uress, poros :(