Jah te meg a nászasszonynak valót kurelnád
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 10:45

húúú
nem is tudom miért sajnáljalak jobban
szegény kiscsaj ... már megint...
gyógyulást Neki!
de majd a fiam eccer kikúrelja!
a kőművesek ... hmmm remélem szerencséd lesz velük!

a kőművesek ... hmmm remélem szerencséd lesz velük!
húúú
gyógyulást Neki!
a kőművesek ... hmmm remélem szerencséd lesz velük! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 10:23

a kőművesek ... hmmm remélem szerencséd lesz velük! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Köszönöm, hogy én lettem a felsorolásban az első
*meghatódott szmájli*
Szép napot mindenkinek!
Itt rettenetes, borult idő van. A lányom beteg, két napja nem alszunk a takonytól. Képzelhetitek, mennyire kivagyunk mindketten... és ma még egy darab kőművest sem láttam...
*meghatódott szmájli*
Szép napot mindenkinek!
Itt rettenetes, borult idő van. A lányom beteg, két napja nem alszunk a takonytól. Képzelhetitek, mennyire kivagyunk mindketten... és ma még egy darab kőművest sem láttam...
Szomoruan hallom hogy megint van egy felsőléguti fertőzése,jobbulást
Kőmüves?De legalább mi itt vagyunk neked (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 10:23

Kőmüves?De legalább mi itt vagyunk neked (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:23), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

*meghatódott szmájli*
Szép napot mindenkinek!
*meghatódott szmájli*
Szép napot mindenkinek!
*meghatódott szmájli*
Szép napot mindenkinek!
Itt rettenetes, borult idő van. A lányom beteg, két napja nem alszunk a takonytól. Képzelhetitek, mennyire kivagyunk mindketten... és ma még egy darab kőművest sem láttam... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:47
*meghatódott szmájli*
Szép napot mindenkinek!
Itt rettenetes, borult idő van. A lányom beteg, két napja nem alszunk a takonytól. Képzelhetitek, mennyire kivagyunk mindketten... és ma még egy darab kőművest sem láttam... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)

mivel csend nyugalom és hulla szag wolt itt! tudod amikor reggel nyóctó délután 3ig saját magával beszélget a fórumon elég kiábrándító!
úgy éreztem nem sok értelme lenne maradni ... és azt éreztem, hogy senkinek sem hiányoznék ...
aztán szinte mindenki marasztalt aki nekem számit!
Sárl-Madám-Királylány-Molly-Tom-Gyuri-Hipp-Doki-Sonka-Te
úgy éreztem nem sok értelme lenne maradni ... és azt éreztem, hogy senkinek sem hiányoznék ...
akár csak az asszonyt hallanám
rég mosolyogtam ilyen jó izzűt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 11. kedd 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 10:03

te mocsok, galád! neked nem elég bizonyíték az irántad érzett szerelmemre a dal, amit csak neked énekeltem?
ti pasik olyan nyafkák vagytok...ha nem rajongunk körül titeket nap, mint nap, akkor máris felhúzzátok az orrotokat...nektek az kell, hogy ha egy órán keresztül nem vagytok itt, akkor azonnal sírjunk utánatok?
ti pasik olyan nyafkák vagytok...ha nem rajongunk körül titeket nap, mint nap, akkor máris felhúzzátok az orrotokat...nektek az kell, hogy ha egy órán keresztül nem vagytok itt, akkor azonnal sírjunk utánatok?

te mocsok, galád! neked nem elég bizonyíték az irántad érzett szerelmemre a dal, amit csak neked énekeltem?
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:58

Én kétt hétig nem tudtam fórumozni,és csak te és gyuri hiányoltak,mindenki más szerintem azt is elfelejtette ki az a dupla sanyi,na de mi van willyvel rég nem láttam a fórumon?:????
Én kétt hétig nem tudtam fórumozni,és csak te és gyuri hiányoltak,mindenki más szerintem azt is elfelejtette ki az a dupla sanyi,na de mi van willyvel rég nem láttam a fórumon?:????
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:47

mivel csend nyugalom és hulla szag wolt itt! tudod amikor reggel nyóctó délután 3ig saját magával beszélget a fórumon elég kiábrándító!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:41
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)

A héten ha csak tehetem itt leszek a fórumon,csak oszt a nagy igyekezetbe nehogy tiltsanak
Még mindig kiváncsian várom hogy miért is váltál meg majdnem a fórumtól,vártam a privit de nem jött

Még mindig kiváncsian várom hogy miért is váltál meg majdnem a fórumtól,vártam a privit de nem jött

A héten ha csak tehetem itt leszek a fórumon,csak oszt a nagy igyekezetbe nehogy tiltsanak
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 09:15

én meg azé nem wótam veletek, mert szabadságon vótam ... de már béjöttem kicsit pihenni!
én meg azé nem wótam veletek, mert szabadságon vótam ... de már béjöttem kicsit pihenni!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 08:48), amit ide kattintva olvashatsz)
jáááájjjjjj osztán majd időjárás jelentést mondanak a csajok!
mármint: nagy fene köd van!
én meg asse tudom, h van-é az enyímérő elkészült!
legfeljebb keresek csinos kolléganőt, h készíccsen a fenekömrő képet!
ehj erre válaszoltam: DrAnthony[VIP][ADMIN]
| 2008.03.04
Válasz DrAnthony üzenetére
Hozzászólás jelentése az adminoknak
Az enyémről sztem Szilvának van már fotója...
gazosgyuri
| 2008.03.04
Válasz gazosgyuri üzenetére
Mééé....legalább meg tudod kérni a zegyik kollégádat wagy kolléganődet,hogy fényképezze mán le a seggöd...hehe....!
Válasz surdapapa üzenetére (2008.03.04)
mármint: nagy fene köd van!

én meg asse tudom, h van-é az enyímérő elkészült!
legfeljebb keresek csinos kolléganőt, h készíccsen a fenekömrő képet!

ehj erre válaszoltam: DrAnthony[VIP][ADMIN]
| 2008.03.04
Válasz DrAnthony üzenetére
Az enyémről sztem Szilvának van már fotója...
gazosgyuri
| 2008.03.04
Válasz gazosgyuri üzenetére
Mééé....legalább meg tudod kérni a zegyik kollégádat wagy kolléganődet,hogy fényképezze mán le a seggöd...hehe....!
Válasz surdapapa üzenetére (2008.03.04)
Ezen a héten szabadságon vagyok
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 11. kedd 08:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 08:31

jó reggggggeeeeelllllltttttttt nappaliiiiiiiiii!
valaki össze foglalná az utolsó 2 hetet? bár ha lesz időm végig olvasom! de ha van vmi sürgős dolog, amire nem válaszoltam az most ismételje meg!
héééééééé sanyinégyzet!
ember emlékezet óta nem wótunk eccerreeee! mi törpént!
Gyurci! Sárl!
kértetek béjbi fotókat ... nincs elfeledve, de még nem értem oda ...
csók a Hölgyeknek, pacsi az Uraknak ... jajjj így meg lehet kimarad valaki a köszöntzésből!
valaki össze foglalná az utolsó 2 hetet? bár ha lesz időm végig olvasom! de ha van vmi sürgős dolog, amire nem válaszoltam az most ismételje meg!
héééééééé sanyinégyzet!
Gyurci! Sárl!
csók a Hölgyeknek, pacsi az Uraknak ... jajjj így meg lehet kimarad valaki a köszöntzésből!

jó reggggggeeeeelllllltttttttt nappaliiiiiiiiii!
héééééééé sanyinégyzet!
Gyurci! Sárl!
héééééééé sanyinégyzet!
Gyurci! Sárl!

Megyek megreggelizek MAGÁNYOSAN,asszony meló srácok suli,én meg egész délelőtt fórumozni fogok,szétnézek mindenhol a tavalyi vagy még régebbi topicoc közt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 11. kedd 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 07:47

jó reggelt neked is
nálunk is hétágra süt...ajtó kinyitva, had jöjjön be az egész aszfaltozó brigád
...a kigyúrt testükkel

jó reggelt neked is
nálunk is hétágra süt...ajtó kinyitva, had jöjjön be az egész aszfaltozó brigád
...a kigyúrt testükkel
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 11. kedd 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 11. kedd 07:23

jó reggelt mindenkinek,nálunk hétárgra süt a nap,ablakok kinyitva had jöjjön be a friss tavaszi levegő.

jó reggelt mindenkinek,nálunk hétárgra süt a nap,ablakok kinyitva had jöjjön be a friss tavaszi levegő.

Hmmm...merre szoktál autózni???
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 19:52

én garantáltan kisajtoltam volna belőled egy kárrendezős szexet
pl. a vonóhorgod beakaszthattad volna

- Miben különbözik egymástól a teve és a kőműves?
- ???
- Abban, hogy a teve napokig képes dolgozni anélkül, hogy inna. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 14:30
- ???
- Abban, hogy a teve napokig képes dolgozni anélkül, hogy inna. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jónapokat kívánok!
Hát igen, valóban nemi életet élek a kőművessel, csak az a baj, hogy nem meg hanem ÁT AKAR BASZNI!
De én résen vagyok. Micsoda képzavar...
Hát igen, valóban nemi életet élek a kőművessel, csak az a baj, hogy nem meg hanem ÁT AKAR BASZNI!

A héten úgyis ráérek egy kis szakmunkát szivesen beválalok és garantálom hogy én nem át hanem meg akarnálak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 14:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 14:30

VIP
Admin

Jónapokat kívánok!

én garantáltan kisajtoltam volna belőled egy kárrendezős szexet
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 10. hétfő 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 10. hétfő 19:20

Estét ami jó!
Hehe!
Én ma búcsúzkodtam egy melót adó hölgytüneménytől...mondjuk úgy blokkolnám..
...kisjányos zawaromban nekitolattam a zautójának...hihi
Még jóóó,hogy wót a zautóján wonóhorog...pfff...mekkora hülle tud lenni a férfiembör...
Hehe!
Én ma búcsúzkodtam egy melót adó hölgytüneménytől...mondjuk úgy blokkolnám..

Még jóóó,hogy wót a zautóján wonóhorog...pfff...mekkora hülle tud lenni a férfiembör...