normál: füstölt kolbász szalonnával és hagymával!
erotikus: hmmm harisnya tartó? fűző? talán ... vagy spermafoltos szemüveg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 21:14

erotikus: hmmm harisnya tartó? fűző? talán ... vagy spermafoltos szemüveg!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

A lyánykám ősszel oviba megy. Gondolkodtam, hogy vajon milyen ovis jelet fogunk kapni, választani neki.
Aztán eszembe jutott, hogy megkérdezem, ha most kellene magatoknak "ovis" jelet választani, akkor mit választanátok, ami illik hozzátok?
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!
Aztán eszembe jutott, hogy megkérdezem, ha most kellene magatoknak "ovis" jelet választani, akkor mit választanátok, ami illik hozzátok?
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!

elkezdődött a visszaolvasás:
és még hogy én vagyok ebbe a bagázsba a leglökötteb?????
megint hanyat vágtam magam a röhögéstől!!!!!
és továbbgondolva Te meg jól ráharapsz neki, mer nem vesz Neked mosogatógépet!!!!
meg a madám Tenjú Gyurka vere a tom macskát!
Nékem ugyanez a kép jött be!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 07:06
és még hogy én vagyok ebbe a bagázsba a leglökötteb?????

megint hanyat vágtam magam a röhögéstől!!!!!
és továbbgondolva Te meg jól ráharapsz neki, mer nem vesz Neked mosogatógépet!!!!
meg a madám Tenjú Gyurka vere a tom macskát!

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt....+ egy nagy adag kávéé
huhh...kicsit örülök,hogy se lány...se admin nem vagyok...söööt.. a szépségükkel messze nem érek föl...ugyan is...elképzeltem...hogy a Gyuri..meg Én...ebben a poziturában mint a foton...
És a következö történne...:
mint a középsö foton...szorongatná a hajamat..közben a következöt orditaná:
-szoval mosogatogépet akarsz...miii...mososgatogépet...Te...Te átkozott némber...
és...férfiasságának minden erejével..lenyomná a torkomra a falloszát,hogy levegöt is alig kapjak...
(bocs Gyuri,ezt nem hagyhattam ki...azért szeretlek ám...
...)

huhh...kicsit örülök,hogy se lány...se admin nem vagyok...söööt.. a szépségükkel messze nem érek föl...ugyan is...elképzeltem...hogy a Gyuri..meg Én...ebben a poziturában mint a foton...

És a következö történne...:
mint a középsö foton...szorongatná a hajamat..közben a következöt orditaná:
-szoval mosogatogépet akarsz...miii...mososgatogépet...Te...Te átkozott némber...

és...férfiasságának minden erejével..lenyomná a torkomra a falloszát,hogy levegöt is alig kapjak...

(bocs Gyuri,ezt nem hagyhattam ki...azért szeretlek ám...

csak nem ez a baj:
"Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!"
"Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen." ??????
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 14:53
"Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!"
"Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen." ??????

mondtam már nektek azt, hogy bassza meg?
ha nem, akkor bassza meg ez a kurva élet!

...közhely...de ahogy mondani szokták: Nő és busz után ne fuss, mert úgyis jön a következő!
Tudom nem helyettesíti az igazit...de talán vígasztalásképp nem lehet ennél jobb...tessék egy punci csak Neked!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom nem helyettesíti az igazit...de talán vígasztalásképp nem lehet ennél jobb...tessék egy punci csak Neked!

Melyik admint mivel büntettnénk?
Doki a fórumról álltala kiválasztott bármelyik csaj orálisan kielégitené de büntetésül élvezés közben jogi tételeket kell sorolni GG szabályzatából
Sárlnak és prunnénak be kell kötni a szemét és úgy kell kitalálnia éppen ki dugja a farkát a szájukba pinájukba,ha elrontják kezdhetik előről,a fiuk csak a nappaliból
Tomnak kezét lábát összekötni és a fórum összes csaja kényesztetné,és mikor elélvezne ellőte pont abbahagyni és újrakezdeni,ha rosszul csinálja büntiből az össze csajt kikell elégiteni 24 órán belül
Gyapi élő képekeken gyakorolhat pózokat,az élőképeket a fórumos csajok biztositanák,a büntitt itt a csajokra biznám
Vazi meg vigyázna mindenre
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Doki a fórumról álltala kiválasztott bármelyik csaj orálisan kielégitené de büntetésül élvezés közben jogi tételeket kell sorolni GG szabályzatából

Sárlnak és prunnénak be kell kötni a szemét és úgy kell kitalálnia éppen ki dugja a farkát a szájukba pinájukba,ha elrontják kezdhetik előről,a fiuk csak a nappaliból

Tomnak kezét lábát összekötni és a fórum összes csaja kényesztetné,és mikor elélvezne ellőte pont abbahagyni és újrakezdeni,ha rosszul csinálja büntiből az össze csajt kikell elégiteni 24 órán belül

Gyapi élő képekeken gyakorolhat pózokat,az élőképeket a fórumos csajok biztositanák,a büntitt itt a csajokra biznám
Vazi meg vigyázna mindenre

Mi buli volna ha lenne egyszer egy forditott nap mint valamikor a suliban

Mi buli volna ha lenne egyszer egy forditott nap mint valamikor a suliban
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 08:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 08:47

csak nehogy tiltsunk a nappiliból a dühöngőbe való stílusod miatt!
de Főni! hol a faxba vagy mostanság? alig van hsz-ed!!!
1ébként: reggelt!
a szemem alig bírom kinyitni! a kávét se látom!

a szemem alig bírom kinyitni! a kávét se látom!
no végre!
de willonyos! nagyon vigyázzzz! annyira elkódoroltál, hogy már Szilvát és Sárlt küldtem, hogy elfenekeljen Téged!
Tarts nekik így a feneked:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 20:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 20:19
de willonyos! nagyon vigyázzzz! annyira elkódoroltál, hogy már Szilvát és Sárlt küldtem, hogy elfenekeljen Téged!
Tarts nekik így a feneked:

Törölt felhasználó (24620)

Hűűűűű, mit látok... pont most gondoltam rá, hogy esetleg holnap hazafele tejet is vehetnék, és akkor hétvégén palacsintázhatok

a majmot azt hittem gyircinak tetted be!
mit modott gyurinak a felesége, mikor a gázossa menekült a majom elől???
hivatkozz arra a qrva migrénedre, amire nekem hivatkoztál!
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 18:09
mit modott gyurinak a felesége, mikor a gázossa menekült a majom elől???
hivatkozz arra a qrva migrénedre, amire nekem hivatkoztál!

Te most csak dühöngsz egy kicsit vigyorogva
vagy mi a fasz bajod van macskusz ember,

csak nehogy tiltsunk a nappiliból a dühöngőbe való stílusod miatt!
a szemem alig bírom kinyitni! a kávét se látom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

a szemem alig bírom kinyitni! a kávét se látom! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóóóregggggelllttt mindenkinek!!!!!
Palacsinta imádom,ebédre jövök vissza a nappaliba
Willykém hol voltál kerek egy hónapig?nem csak én hiányoltalak
Palacsinta imádom,ebédre jövök vissza a nappaliba

Willykém hol voltál kerek egy hónapig?nem csak én hiányoltalak

Wet (vizes,nedves) képek,lányokról,fiúkról.(CSAK KÉPEK!) | Nyitotta: gyapoth[VIP] (2007.06.27 18:28)
zocsa #175| ma 22:09
Nagyon izgató fotó ,nem fürdünk együtt?
Válasz hipp[VIP] üzenetére (2007.12.02)
sajna ezt ki kell törölnöm, de csúúúúcs a felvetés...bááár...őszintén szólva hippel én is fürödnék együtt
zocsa #175| ma 22:09
Nagyon izgató fotó ,nem fürdünk együtt?
Válasz hipp[VIP] üzenetére (2007.12.02)
sajna ezt ki kell törölnöm, de csúúúúcs a felvetés...bááár...őszintén szólva hippel én is fürödnék együtt

Mindenkit szeretetel megkinálok 1 éves lettem

Hűűűűű, mit látok... pont most gondoltam rá, hogy esetleg holnap hazafele tejet is vehetnék, és akkor hétvégén palacsintázhatok

Te gyuri az esti fejfájás már a nőknél sem jön be
Ha nincs kedvem dugni egyszerüen megmondom,bár még a 14év alatt ilyenre nem volt példa
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 18:04

Upsz...még nm hallottam tőled...
Amúgy szia mindenkinek...
Nekem elég kellemesen telt a napom...a fejfájásomat leszámítwa...nah...de wan mire fognom,hogy miért nm akarok szexelni este...

Nekem elég kellemesen telt a napom...a fejfájásomat leszámítwa...nah...de wan mire fognom,hogy miért nm akarok szexelni este...

Te most csak dühöngsz egy kicsit vigyorogva

Upsz...még nm hallottam tőled...

asztakurv@...minek iszol, ha nem bírod? kihánytad azt a drága muskotályot?
vigasztaljon az a tudat, hogy nekem még házassági évfordulóm sincs (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 08:26
vigasztaljon az a tudat, hogy nekem még házassági évfordulóm sincs (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Jó reggelt!
Olyan befejezése lett a tegnap estének, amire senki nem számított.
Kiléptem a gg-ről, kikapcsoltam a gépet, folytattuk a borozást. Sikerült megvennem a legfinomabb Tokaji Muskotályt!
Aztán elkezdett köhögni a lányom, de annyira, hogy felkavarodott a gyomra és kihányt az uzsonnától kezdve mindent. Én ennek hatására végighánytam a gyerekszoba padlóját.
Az uram hősiesen feltakarította az egészet.
Aztán amikor a lányomat át akartam öltöztetni, újabb köhögőrohamot kapott. Lehányta az apját.
Ekkor kezdtünk el irtózatosan röhögni a férjemmel, hogy ez a leghülyébb házassági évforduló a világon. Szóval illik hozzánk
Az éjszaka hátralévő részét altatással és a saját köhögőrohamaim megfékezésével töltöttem.
Köszönöm a jókívánságokat. Majd inkább egy hétköznapon váltjuk valóra őket.
Szép csütörtököt!
Kiléptem a gg-ről, kikapcsoltam a gépet, folytattuk a borozást. Sikerült megvennem a legfinomabb Tokaji Muskotályt!
Aztán elkezdett köhögni a lányom, de annyira, hogy felkavarodott a gyomra és kihányt az uzsonnától kezdve mindent. Én ennek hatására végighánytam a gyerekszoba padlóját.
Aztán amikor a lányomat át akartam öltöztetni, újabb köhögőrohamot kapott. Lehányta az apját.
Ekkor kezdtünk el irtózatosan röhögni a férjemmel, hogy ez a leghülyébb házassági évforduló a világon. Szóval illik hozzánk

Az éjszaka hátralévő részét altatással és a saját köhögőrohamaim megfékezésével töltöttem.

Szép csütörtököt!
Hát sokat betegeskedik ez a kicsilány.Mielőbbi gyógyulást
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 08:26

VIP
Admin

Jó reggelt!
Szép csütörtököt!

Szép csütörtököt!