inkább Te dugd meg cuncust!
elmegyek megkeresem hozzá a medvebőrt!
áthoztátok az ősnappaliból egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:56

elmegyek megkeresem hozzá a medvebőrt!
áthoztátok az ősnappaliból egyáltalán? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)

van egy fórumozónk, akinek cuncus a nickje...a kezdetek kezdetén csajnak nézték a fiúk...és meg akarták dugni
ez egy igazi péntek *hasfogós szmájli*
tom-cuncus-T-A-M

tom-cuncus-T-A-M

...az igaz, hogy péntek van...ám...remélem tom cicus nem sértődik meg, de jobban vágyom a Te Puncidra, mint az Ő falloszára...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:56

van egy fórumozónk, akinek cuncus a nickje...a kezdetek kezdetén csajnak nézték a fiúk...és meg akarták dugni
tom-cuncus-T-A-M

tom-cuncus-T-A-M

tom-cuncus-T-A-M
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:53

tom-cuncus-T-A-M

...húúú már alig várom...hogy éjfél legyen (szombat)...
...és ha addig fejfájást színlelek, amíg jönnek a lányok is?
Szó se róla, szívesen összefekszem Veled cuncus...de csak ha legalább egy csaj is köztünk van!

Szó se róla, szívesen összefekszem Veled cuncus...de csak ha legalább egy csaj is köztünk van!

...húúú már alig várom...hogy éjfél legyen (szombat)...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 13:41

hééé SzívT-A-M!
nekem ígérted ezt a pénteket!
már felvettem a rózsaszínű blúzomat, és a világoskék szoknyácskámat!
le ne mond a randit, mert kiherélem az én kis cukifijúkámat!

hééé SzívT-A-M!
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

így ... végig számolva sztem ehhez a farkam is gyenge lenne!!!
bár szívesen fogadnék velük, hogy mind a tízüket végig kefélem...
legfejebb háromnál-négynél kidőlnék ...
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:19), amit ide kattintva olvashatsz)

bár szívesen fogadnék velük, hogy mind a tízüket végig kefélem...
legfejebb háromnál-négynél kidőlnék ...

...nekem ehez gyenge a szívem...
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
a piros zoknyi meg a lábádon! mi?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerinted miért így írT-A-M?
elvégre péntek van... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)

elvégre péntek van... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 03. 14. péntek 12:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Én meg mindenkinek hoztam
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 10:35

...közhely...de ahogy mondani szokták: Nő és busz után ne fuss, mert úgyis jön a következő!
Tudom nem helyettesíti az igazit...de talán vígasztalásképp nem lehet ennél jobb...tessék egy punci csak Neked!
Tudom nem helyettesíti az igazit...de talán vígasztalásképp nem lehet ennél jobb...tessék egy punci csak Neked!

ezt tényleg érdemes lenne megbaszni, még futnák is utána ezerrel...

mit ne mondjak nem lennék a helyébe!

...majd elé állok, és szopatom, amíg Te hátúlról utoléred...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 14. péntek 11:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 11:59

(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 14. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 14. péntek 10:35

...közhely...de ahogy mondani szokták: Nő és busz után ne fuss, mert úgyis jön a következő!

Héééé főgázos!
2 hete megtörtént a vízmelegítő csere ... amit a legvégén beszétünk... Sanyi Düval!
nem akarom elkajabálni, de úgy tűnik jó a választás...
nagyon jól szabályozható! ha a megbízhatósága is ilyen lesz nem lesz gondom vele! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 18:04
2 hete megtörtént a vízmelegítő csere ... amit a legvégén beszétünk... Sanyi Düval!
nem akarom elkajabálni, de úgy tűnik jó a választás...
nagyon jól szabályozható! ha a megbízhatósága is ilyen lesz nem lesz gondom vele! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 18:04), amit ide kattintva olvashatsz)

Upsz...még nm hallottam tőled...
Amúgy szia mindenkinek...
Nekem elég kellemesen telt a napom...a fejfájásomat leszámítwa...nah...de wan mire fognom,hogy miért nm akarok szexelni este...

Amúgy szia mindenkinek...

Nekem elég kellemesen telt a napom...a fejfájásomat leszámítwa...nah...de wan mire fognom,hogy miért nm akarok szexelni este...

ezek szerint úgy vagy vele, mint én!
sose értettem ha azt mondták bugyi rózsaszín!
inkább punci rózsaszín!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 08. szombat 08:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 08. szombat 08:57
sose értettem ha azt mondták bugyi rózsaszín!

inkább punci rózsaszín!!!

Jó reggelt!
mehetünk!
mi leszünk az ajtónállók...
aki belépett 3 napig ki sem jöhet, és legalább napi 10 partnerrel 10 menete kell lenyomnia (ha ezt igazolni tudja, akkor hazamehet lazítani)...
charlottenak:
- normális: rózsaszín punci
- erotikus : sárga banán
mehetünk!
mi leszünk az ajtónállók...

aki belépett 3 napig ki sem jöhet, és legalább napi 10 partnerrel 10 menete kell lenyomnia (ha ezt igazolni tudja, akkor hazamehet lazítani)...

charlottenak:
- normális: rózsaszín punci
- erotikus : sárga banán

normál: füstölt kolbász szalonnával és hagymával!
erotikus: hmmm harisnya tartó? fűző? talán ... vagy spermafoltos szemüveg!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 07. péntek 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 07. péntek 21:14

erotikus: hmmm harisnya tartó? fűző? talán ... vagy spermafoltos szemüveg!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

A lyánykám ősszel oviba megy. Gondolkodtam, hogy vajon milyen ovis jelet fogunk kapni, választani neki.
Aztán eszembe jutott, hogy megkérdezem, ha most kellene magatoknak "ovis" jelet választani, akkor mit választanátok, ami illik hozzátok?
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!
Aztán eszembe jutott, hogy megkérdezem, ha most kellene magatoknak "ovis" jelet választani, akkor mit választanátok, ami illik hozzátok?
- egy normált
- egy erotikusat
kérek meghatározni!

elkezdődött a visszaolvasás:
és még hogy én vagyok ebbe a bagázsba a leglökötteb?????
megint hanyat vágtam magam a röhögéstől!!!!!
és továbbgondolva Te meg jól ráharapsz neki, mer nem vesz Neked mosogatógépet!!!!
meg a madám Tenjú Gyurka vere a tom macskát!
Nékem ugyanez a kép jött be!!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 06. csütörtök 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 06. csütörtök 07:06
és még hogy én vagyok ebbe a bagázsba a leglökötteb?????

megint hanyat vágtam magam a röhögéstől!!!!!
és továbbgondolva Te meg jól ráharapsz neki, mer nem vesz Neked mosogatógépet!!!!
meg a madám Tenjú Gyurka vere a tom macskát!

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt....+ egy nagy adag kávéé
huhh...kicsit örülök,hogy se lány...se admin nem vagyok...söööt.. a szépségükkel messze nem érek föl...ugyan is...elképzeltem...hogy a Gyuri..meg Én...ebben a poziturában mint a foton...
És a következö történne...:
mint a középsö foton...szorongatná a hajamat..közben a következöt orditaná:
-szoval mosogatogépet akarsz...miii...mososgatogépet...Te...Te átkozott némber...
és...férfiasságának minden erejével..lenyomná a torkomra a falloszát,hogy levegöt is alig kapjak...
(bocs Gyuri,ezt nem hagyhattam ki...azért szeretlek ám...
...)

huhh...kicsit örülök,hogy se lány...se admin nem vagyok...söööt.. a szépségükkel messze nem érek föl...ugyan is...elképzeltem...hogy a Gyuri..meg Én...ebben a poziturában mint a foton...

És a következö történne...:
mint a középsö foton...szorongatná a hajamat..közben a következöt orditaná:
-szoval mosogatogépet akarsz...miii...mososgatogépet...Te...Te átkozott némber...

és...férfiasságának minden erejével..lenyomná a torkomra a falloszát,hogy levegöt is alig kapjak...

(bocs Gyuri,ezt nem hagyhattam ki...azért szeretlek ám...

csak nem ez a baj:
"Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!"
"Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen." ??????
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 14:53
"Istenem, kérlek:
adj nekem bölcsességet, hogy megérthessem a páromat,
adj szeretetet, hogy megbocsáthassak neki,
és adj türelmet, hogy elviseljem a hibáit!"
"Mert ha erőt kérnék, akkor biztos agyonütném.
Ámen." ??????

mondtam már nektek azt, hogy bassza meg?
ha nem, akkor bassza meg ez a kurva élet!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 13. csütörtök 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 13. csütörtök 14:53

mondtam már nektek azt, hogy bassza meg?