hááát...*zokogós szmájli*
priviben írtakat tudomásul vettem...nagyon sajnálom, de érzem, hogy hiába marasztalnánk
azért egy hosszabb terjedelmű lírai művet írhatnál, surda után szabadon
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:57
priviben írtakat tudomásul vettem...nagyon sajnálom, de érzem, hogy hiába marasztalnánk
azért egy hosszabb terjedelmű lírai művet írhatnál, surda után szabadon
(Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát és teljesen privát okokból búcsuzom a fórumtól és a nappaliból
sztem is ...
ha nem haveri alapon működött volna legalább egy 20assal több lett volna! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
ha nem haveri alapon működött volna legalább egy 20assal több lett volna! (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 17. hétfő 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
óhogyaza ...
nonemááááááááááá
még 1 ember ... aki miatt érdemes volt itt lenni!
Szilva!
nem akarod ezé a beszólásért szopogatni kicsikét???
vagy másképp: 1/6*back up (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:57
nonemááááááááááá
még 1 ember ... aki miatt érdemes volt itt lenni!
Szilva!
nem akarod ezé a beszólásért szopogatni kicsikét???
vagy másképp: 1/6*back up (Ez egy válasz sanyisanyi74 üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Hát és teljesen privát okokból búcsuzom a fórumtól és a nappaliból
Szia Rosie!
Örülünk, hogy benéztél és egy ideig megint leszel.
Hipp már nem fórumozik, elköszönt a GG-től.
És úgy látom, Sanci is...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 16. vasárnap 22:12
Örülünk, hogy benéztél és egy ideig megint leszel.
Hipp már nem fórumozik, elköszönt a GG-től.
És úgy látom, Sanci is...
(Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 03. 16. vasárnap 22:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali mindenkinek! Ismét leszek két hétig.
Aztán sajnos még 4 hónapig GG elvonón leszek.
Puffka mindenkinek, különösen Hippemnek!
Aztán sajnos még 4 hónapig GG elvonón leszek.
Puffka mindenkinek, különösen Hippemnek!
no véget ért a móka mára ...
szasztok!
szasztok!
Szép jó estét nappali! Délután óta mi ez a nagy pangás???
Gyönyörű időnk volt ma (bár néha beborult), s olya jó volt leülni egy padra, élvezni a napfényt...
Gyönyörű időnk volt ma (bár néha beborult), s olya jó volt leülni egy padra, élvezni a napfényt...
Itt az áll bárki bejöhett gondoltam nem jövök üres kézzel,igaz pár oldalt végig olvastam mielőtt gondoltanm benézek,hát ha rosszul viselkedek majd rám szóltok
vo
_netes_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" alt="" />
alf
dk alf
a

...de ne félj jóó kezekben leszel náluk... 
...ha már itt az a belépő...
GG-ufsz

Csődör111
Sophie Parker