no hallod, a tenyerem is... nem hallgattam a régi intelmekre...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 11:53
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Szőrös a talpad? Biológiai csoda vagy!
Az előbb esett a hó, most süt a nap, de mindegy, hogy melyik van éppen, mert a széltől mindenképpen kellemetlen az idő.
:-/

Az előbb esett a hó, most süt a nap, de mindegy, hogy melyik van éppen, mert a széltől mindenképpen kellemetlen az idő.
de aztmondtad, hogy bent vagy!
akkor a széltől büdös lesz!
béjbi nálunk már lassan meg lészen a pár év, nyugodtan engedheted az orrom alá!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
akkor a széltől büdös lesz!

béjbi nálunk már lassan meg lészen a pár év, nyugodtan engedheted az orrom alá!

VIP
Admin

Majd néhány év együttélés után... addig ez tabu.
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 03. 26. szerda 11:57), amit ide kattintva olvashatsz)
Bántanak a szelek...hát Szellents egyet...vagy kettőt...

VIP
Admin

:-/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 11:36

:-/ (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

én kaptam...
de én nem hiszek a képeslapokban...
meg amúgy is megsavanyodott, szőröstalpú bunkó vagyok.
meg amúgy is megsavanyodott, szőröstalpú bunkó vagyok.
én kaptam...
meg amúgy is megsavanyodott, szőröstalpú bunkó vagyok. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:25
meg amúgy is megsavanyodott, szőröstalpú bunkó vagyok. (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Óóóóh...fijjuk...majd elfelejtettem kérdenyi!
Zellitől kaptam húswéti képeslápot...Ti is kaptatok...wagy én wagyok a kiwálasztot???
Meee csak egy maradhat...
Zellitől kaptam húswéti képeslápot...Ti is kaptatok...wagy én wagyok a kiwálasztot???

Üdözlet a Nap Palisoknak!

hé Te erdőbenkergülő!
én menek és mennézem a viccejidet mert jókat szoktam rajtuk
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 26. szerda 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 09:55
én menek és mennézem a viccejidet mert jókat szoktam rajtuk

Szép jónapot mindenkinek ezen a napsüttötte, hófödte tavaszi reggelen.
Tudjátok milyen az orosz gruppenszex?
-Ket orosz egy csecsen ...
A többit a viccekben, hátha végre tavasz lészen.
Gyurci!
ráadásul sehun egy giccs se tülle!
bár a másik giccsművész inspirálta Őt mindég!
rulla tud wki valamit? nekem nem reagál semmire!
az arája szerencsére nem feledett el bennünket... én nagyon örültem, hogy kaptam tülle... mármint a Gígágizajánytó!
ráadásul sehun egy giccs se tülle!
bár a másik giccsművész inspirálta Őt mindég!
rulla tud wki valamit? nekem nem reagál semmire!
az arája szerencsére nem feledett el bennünket... én nagyon örültem, hogy kaptam tülle... mármint a Gígágizajánytó!
Szép jónapot mindenkinek ezen a napsüttötte, hófödte tavaszi reggelen.
köhöm
miafenét érdekel engem Bangyi elvtárs aktja... /mielőtt vki politikai jellegűnek minősítené: koncepcion by Hofi/
én az én szentháromságom /az én szőkém, vörösem és barnám/ aktját akarom az új húszezres hátoldalára!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 03. 25. kedd 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 17:37
miafenét érdekel engem Bangyi elvtárs aktja... /mielőtt vki politikai jellegűnek minősítené: koncepcion by Hofi/
én az én szentháromságom /az én szőkém, vörösem és barnám/ aktját akarom az új húszezres hátoldalára!

akkor ezennel beszavaztuk a 20ezredik hszbe bandur ádám típusú munkásruháját

Jó és szépnapot mindenkink,nálunk hétágra süt a nap ha lesz időm még benézek

A fancba...pedig máá annyira örültem...

Neörüjjéé én is kaptam!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:25

Ki az a ZELLI????
Prunne drága dühöngésre legjobb feszültség oldó a szex
Prunne drága dühöngésre legjobb feszültség oldó a szex

mert ő már továbbgondolta...a kályhácska mögötti takarócskán akar dugni egy hatalmasat
és nem akarlak elkeseríteni édes gyurkám, de én is kaptam zellitől lapot..és tudod, csak egy maradhat
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 03. 25. kedd 22:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 25. kedd 22:23

és nem akarlak elkeseríteni édes gyurkám, de én is kaptam zellitől lapot..és tudod, csak egy maradhat

Hááát fönöx....Te tényleg öregszel...
...teácska...almácska...sütike....citromocska...wirágocska...kemence...
de sehun egy punci....
ümmmm.majd elfelejtettem...:-Punyi!

de sehun egy punci....

ümmmm.majd elfelejtettem...:-Punyi!

Hááát fönöx....Te tényleg öregszel...
...teácska...almácska...sütike....citromocska...wirágocska...kemence...
de sehun egy punci....
ümmmm.majd elfelejtettem...:-Punyi! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 25. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)

de sehun egy punci....

ümmmm.majd elfelejtettem...:-Punyi! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 03. 25. kedd 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Na jó éjszakát mindenkinek

ne ígérj felelőtlenül! ha meglátod bandur aktját...huh...már a gondolattól bizsergek...megyek meg is nézem újra