jól láttam, amit "ott" láttam rólad??? ha igen, akkor grat
egyébként meg...töröltem csonkaerika hszét, így tök értelmetlenül csicseregtetek, erdokerulo és bandur
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 13:36

egyébként meg...töröltem csonkaerika hszét, így tök értelmetlenül csicseregtetek, erdokerulo és bandur

Sziasztok!
Rég jártam erre mi újság?!
Hányadik bulit tartottátok nélkülem?!
)

Jé, a Vadló. Mi újság a pampákon? Jó lenne Pillével együtt a hátadon ülve vágtatni..
(Ez egy válasz WildHorse üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 13:36

Sziasztok!
)

Tudod, ha nagyon akarT-A-M volna, akkor egy kis off-al enyém lett volna!
Nem "versenyzem" inkorrekt módon...
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 26. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 18:09

Nem "versenyzem" inkorrekt módon...

Nem pontogat akarok gyűjteni,csak a 20000hsz akartam elvinni,de hát sennki nem volt élelmes csak én
Az aktomall meg miért akarod büntetni a többieket,mert lassuak voltak?
Szerintem önkét válalnának egy napot GG nélkül mint hogy engem lássanak puucccéran

Szerintem önkét válalnának egy napot GG nélkül mint hogy engem lássanak puucccéran

Sziasztok!
)

Ha bizonyoságott nyertünk hogy tényleg csaj vagy már rajtad is vagyok
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 12:08

Baszus! Erre nem is gondoltam, pedig egyszer már megjártam. No nem baj, akkor az adminok nem csak seggbe rúgják, hanem tökön is
Erika! Kérünk egy képet, lehetőleg magadról!!!

Erika! Kérünk egy képet, lehetőleg magadról!!!
Baszus! Erre nem is gondoltam, pedig egyszer már megjártam. No nem baj, akkor az adminok nem csak seggbe rúgják, hanem tökön is
Erika! Kérünk egy képet, lehetőleg magadról!!! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 12:06

Erika! Kérünk egy képet, lehetőleg magadról!!! (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Te várjál biztos hogy csaj??????nehogy töke legyen a mennyasszonynak.egy csaj nem szokott csak ugy ide betévedni
valamivel bizonyitson

Te várjál biztos hogy csaj??????nehogy töke legyen a mennyasszonynak.egy csaj nem szokott csak ugy ide betévedni
valamivel bizonyitson
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 12:03
Igyekezzünk, mert ha így folytatja, hamar kikerül.
Hol akarod kezdeni? Alul, vagy felül?

Hát csak azt nem tudom hogy fogják értékelni hogy ugyan ezt berakta más helyekre is.A mugy kerülővel partiba vágunk

Hát csak azt nem tudom hogy fogják értékelni hogy ugyan ezt berakta más helyekre is.A mugy kerülővel partiba vágunk
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 03. 27. csütörtök 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 27. csütörtök 11:53

Hát, Erika, ez a beszúrás eléggé csonkára sikeredett. Szerintem próbáld meg újra, mert így semmit se látunk belőle.
Amúgy meg mit légyszi...?
-dugjunk meg,
-nyaljunk ki?
Ezt itt mind megkaphatod, ha sűrűbben jársz ide
Ami egyáltalán nem biztos, hogy létrejön, ha minden topicba ugyanazt a szöveget pakolod
-dugjunk meg,
-nyaljunk ki?

Ami egyáltalán nem biztos, hogy létrejön, ha minden topicba ugyanazt a szöveget pakolod

Hát, Erika, ez a beszúrás eléggé csonkára sikeredett. Szerintem próbáld meg újra, mert így semmit se látunk belőle.
-dugjunk meg,
-nyaljunk ki?
-dugjunk meg,
-nyaljunk ki?

Én kinyitottam ajtót ablakot,de csak a levegő jött be
,most már bezárom mert kurva hideg van az a kurva meg inkább itt lenne melletem

Pont egy ilyenre vágytam. Amíg lerendezem addig Te sétálj egyet a parkban

Csinálok már egy kereszthuzatot, senki ki se nyitja itt az ajtót..
Jóóó reggelt!! Van itt valaki?
Jóóó reggelt!! Van itt valaki?
Náh, hagy'csak, nem szúr az már egy ideje semmit a világon.
Az utóbbit bár némi érdeklődést csakugyan mutatok prosztataorgazmus iránt XD most egyelőre inkább kihagynám. :P (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 26. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 20:40
Az utóbbit bár némi érdeklődést csakugyan mutatok prosztataorgazmus iránt XD most egyelőre inkább kihagynám. :P (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 26. szerda 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)

A faszod szurja a lányok pináját
Bár lehet hogy téged kellene lefogatni és egy csajjal megbaszatni
egészségedre

egészségedre

absz... Jaaa, hogy megfáztál te is, EGÉSZSÉGEDRE! Hát látom neked is elkéne egy pohárkával, no gyere beljebb.
(amúgy most épp csipketeával öblítem
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 20:27

(amúgy most épp csipketeával öblítem

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó ez a "gyógyulásom és emésztésem" kamuduma, de most már ideje lenne bevallani, hogy alkesz lettél
Látod, ide vezet az absztinencia...

Látod, ide vezet az absztinencia...
A faszod szurja a lányok pináját
egészségedre
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 20:21

egészségedre

Törölt felhasználó (24620)

hát, már az ég bocsássa meg szúrós gondolataimat, de szerintem duálkommenttel jubilálni, nem élelmesség, hanem pofátlanság, de ez csak az én együgyű véleményem.
Mert persze én is megtehettem volna, hogy még 3 kommentet (vagy tudjisten mennyi kellett volna) bedobok egymás után, aztán jajdejó, hogy én voltam, csak ugye úgy könnyű, nem túl sportszerű, na mindegy, nem azért mer szúrja a faszom, hanem mert nem látom jogosnak az örömöd.
Nno, legyetek jók, engem várnak most a titrálás, meg a kéttámaszú tartók (hogy dögölnének meg), meg egy pohárka Unicum (na az már inkább kedvemre van) a gyógyulásom és emésztésem megsegítendő.
Mert persze én is megtehettem volna, hogy még 3 kommentet (vagy tudjisten mennyi kellett volna) bedobok egymás után, aztán jajdejó, hogy én voltam, csak ugye úgy könnyű, nem túl sportszerű, na mindegy, nem azért mer szúrja a faszom, hanem mert nem látom jogosnak az örömöd.
Nno, legyetek jók, engem várnak most a titrálás, meg a kéttámaszú tartók (hogy dögölnének meg), meg egy pohárka Unicum (na az már inkább kedvemre van) a gyógyulásom és emésztésem megsegítendő.

Jó ez a "gyógyulásom és emésztésem" kamuduma, de most már ideje lenne bevallani, hogy alkesz lettél
Látod, ide vezet az absztinencia... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 20:21

Látod, ide vezet az absztinencia... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 03. 26. szerda 20:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

hát, már az ég bocsássa meg szúrós gondolataimat, de szerintem duálkommenttel jubilálni, nem élelmesség, hanem pofátlanság, de ez csak az én együgyű véleményem.

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 26. szerda 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 18:09

Nem pontogat akarok gyűjteni,csak a 20000hsz akartam elvinni,de hát sennki nem volt élelmes csak én

Igazad van
Vazze... gondoltam na ma a húszezrediket megcsipem meglepiként... erre tessék...
és nem veszem magamra a jelzőket
pedig KÉSZÜLTEM
DUPLÁN (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 26. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 03. 26. szerda 19:29

Vazze... gondoltam na ma a húszezrediket megcsipem meglepiként... erre tessék...
és nem veszem magamra a jelzőket

pedig KÉSZÜLTEM

DUPLÁN (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 03. 26. szerda 19:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Na de most már valaki mondja már el hogy miért baj hogy én vagyok a 20000hsz,az hogy nincsjutalom ilyen kifogással hogy próbaidős vagyok,mint ha csak a főnökömet hallanám,az is mindent kitalál hogy miért nincs jutalom.
A jutalmat meg ha lett volna úgyis bedobtam volna a közösbe
És nem voltam túlbuzgó ti voltatok lusták,az összes régi bútor darab
A jutalmat meg ha lett volna úgyis bedobtam volna a közösbe

És nem voltam túlbuzgó ti voltatok lusták,az összes régi bútor darab

Cica= nyalni...