most a locsolómat mutassam meg Neked???
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 22. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 12:32
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 22. kedd 12:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Fogalmam sincs mi ez a kaja
a neten találtam étvágygerjesztőnek. Jut eszembe akit keresztelnek le szokták locsololni. Várom mivel is locsolnál?

Fogalmam sincs mi ez a kaja
a neten találtam étvágygerjesztőnek. Jut eszembe akit keresztelnek le szokták locsololni. Várom mivel is locsolnál?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 22. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 11:29

hűazannyát ez de gusztusos!
elérulod, h mit rejt az a kép?
hálánk a Tiéd!
itt remegtem, h mi is ugyanazt kapjuk, mint a doki /ahogy szoktad/. és büntetsz avval, hogy teát kell innom!
de szerencsére egy fínomsággal leptél meg!
hehe az jutott eszembe, h én vagyok a zöregebb!
elvégre én wok a keresztapád!

itt remegtem, h mi is ugyanazt kapjuk, mint a doki /ahogy szoktad/. és büntetsz avval, hogy teát kell innom!

Jó reggelt!
Csókolom a nappalis lányokat:
Csókolom a nappalis lányokat:

hűazannyát ez de gusztusos!
hálánk a Tiéd!
elvégre én wok a keresztapád!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 04. 22. kedd 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia nappali, hoztam nektek ebédet Jó étvágyat

van 2 gyönyörű melled!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 22. kedd 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
oké...de akkor kit szopjak?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 04. 22. kedd 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 22. kedd 08:21

no problem
előtte gondolkodtam, hogy elküldöm számodra lektorálásra
de hát az élvezetlabdától nem wót rá időd ...
Teeee a lapta helyett használhatnád surdit meg mongyuk gyurit illen célbóóóóóó

Teeee a lapta helyett használhatnád surdit meg mongyuk gyurit illen célbóóóóóó
no problem
Teeee a lapta helyett használhatnád surdit meg mongyuk gyurit illen célbóóóóóó (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 20:54

Teeee a lapta helyett használhatnád surdit meg mongyuk gyurit illen célbóóóóóó (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 20:54), amit ide kattintva olvashatsz)

hivatali közlemény...surdinak
töröltem a sztrájkos viccedet...nem túl szakszerűen, hiszen moderálnom kellett volna, de hirtelen felindulásból cselekedtem

töröltem a sztrájkos viccedet...nem túl szakszerűen, hiszen moderálnom kellett volna, de hirtelen felindulásból cselekedtem

kikérem magamnak! nincsen piros és sárga kengurulabdánk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 22:26

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Már látom a holnap reggelt...
"Anyuuuu, hova lettek a szarvas-labdááák? Anyuuu? Anyuuu???"
"Mi-mi-mi... mindjárt. Pi-pi-pi (apics_badejóez)-pillanat..."
"Mi-mi-mi... mindjárt. Pi-pi-pi (apics_badejóez)-pillanat..."
Már látom a holnap reggelt...
"Mi-mi-mi... mindjárt. Pi-pi-pi (apics_badejóez)-pillanat..." (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
"Mi-mi-mi... mindjárt. Pi-pi-pi (apics_badejóez)-pillanat..." (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 20:45), amit ide kattintva olvashatsz)
hivatali közlemény...surdinak

lüke pasik
ez lenne az:

de gyapi talicskája:

ez lenne az:

de gyapi talicskája:

Szép jó estét, nappali!!

"Mámortragacs"
"Extázis-taliga"
(f_sztalicska
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 19:24
"Extázis-taliga"
(f_sztalicska

Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Vagy egyik ujjad egyik lyukba a másik ujjad a másik lyukba,és beleülsz a kertünkbe a vastalicskámba és 1 üveg pálesz után leszaladok veled a dombrol és nem hagyok ki egy vakond turást sem!A neve élvezetek vastalicskája!
Vagy egyik ujjad egyik lyukba a másik ujjad a másik lyukba,és beleülsz a kertünkbe a vastalicskámba és 1 üveg pálesz után leszaladok veled a dombrol és nem hagyok ki egy vakond turást sem!A neve élvezetek vastalicskája!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 19:11

no..emberek!
feltaláltam a tökéletes segédeszközt...anális és vaginális élvezetet nyújt egyszerre, valamint a rúgózással remek orális kényeztetésben részesíthetjük partnerünket
asszem szabadalmaztatom
kéne valami jó név neki...az ötletgazdának százalékot adok
jah..majd berakom a képet is...de...lehetne kvízjáték is..szóval...mire is gondoltam?
feltaláltam a tökéletes segédeszközt...anális és vaginális élvezetet nyújt egyszerre, valamint a rúgózással remek orális kényeztetésben részesíthetjük partnerünket

asszem szabadalmaztatom

jah..majd berakom a képet is...de...lehetne kvízjáték is..szóval...mire is gondoltam?

két botra ráülsz egy laza rugózású citroën kacsában, miközben a partner orálisan elégíted ki...
ilyesmi? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 19:11
ilyesmi? (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 19:11), amit ide kattintva olvashatsz)

no..emberek!
asszem szabadalmaztatom

asszem szabadalmaztatom

no..emberek!
asszem szabadalmaztatom

asszem szabadalmaztatom

Hogy mi miert is törtenik,azt a baratnöd mondhatna meg neked,de nem akarja. Ne kapaszkodj egy rothadt agba,le fog törni... Hogy az illetö a baratod-e,azt mar megtudtad,csak valahogy nem tudod elfogadni.
(Ez egy válasz bruce09 üzenetére (2008. 04. 21. hétfő 17:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 21. hétfő 17:46

Tudnom kéne mi és miért is történik. Akkor tudnám meg, hogy tényleg a barátom e. Na és a bnőm? Próbáltam, beszélni erről megint, de semmi. Szinte tudja előre a válaszokat a kérdéseimre. :S
Tudnom kéne mi és miért is történik. Akkor tudnám meg, hogy tényleg a barátom e. Na és a bnőm? Próbáltam, beszélni erről megint, de semmi. Szinte tudja előre a válaszokat a kérdéseimre. :S
A baratod ?
Egy igazi barat nem piszkal a nödhöz. Mi mindig ehhez tartottuk magunkat.
No de te tudod....
(Ez egy válasz bruce09 üzenetére (2008. 04. 20. vasárnap 19:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 04. 20. vasárnap 19:17

Egy igazi barat nem piszkal a nödhöz. Mi mindig ehhez tartottuk magunkat.
No de te tudod....

Hm. Érdekes amit mondasz kedves Szoni.
Talán az utolsó lehetőség (remélem).
A barátommal? Háát nem tudom. Most én menjek oda, hogy figyelj má...?
De lehet ez lesz...
Talán az utolsó lehetőség (remélem).
A barátommal? Háát nem tudom. Most én menjek oda, hogy figyelj má...?
De lehet ez lesz...