Nem-e? Hát ezt roppant mód sajnálom!
És valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül...
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:06
És valószínűleg nem vagyok ezzel egyedül...

Nem emlékszem pontosan, de mintha csak fenyegetőzött volna azzal, hogy megvonja tőlem a kis kedvencet... tehát rózsaszín vibri van, érett, buja popsi van...
No de félre a tréfával, nem vagyok én "olyan"!

Nem emlékszem pontosan, de mintha csak fenyegetőzött volna azzal, hogy megvonja tőlem a kis kedvencet... tehát rózsaszín vibri van, érett, buja popsi van...
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 23. kedd 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 23. kedd 00:02
Hát nem egészem. A vágy tárgya az enyém. Mármint imádom a szép kerek, nőiesen telt buja popsikat. S nem hátulra, a hátam mögé, hanem ha lehet, inkább elém. Közel ajkaimhoz... pl.
Bár, Prune rózsaszín vibrátorával feldíszítve is szívesen látnék női popót.

Mármint popóátültetésen töprengesz? Ne tedd! Ha az "elejed" csodás És érdekes, akkor a "hátuljad "sem lehet utolsó, kár lenne az összképet elrontanod egy érett női popóval.
Vagy talán nem erre gondoltál?

Mármint popóátültetésen töprengesz? Ne tedd! Ha az "elejed" csodás És érdekes, akkor a "hátuljad "sem lehet utolsó, kár lenne az összképet elrontanod egy érett női popóval.
Vagy talán nem erre gondoltál?
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 23:53

Áh, az enyém bár csodás, de nem túl érdekes. Elölről már más lenne a helyzet!. Bezzeg egy csodás érett női popó... hú, az maga a vágy tárgya. Legalábbis az enyém.

Áh, az enyém bár csodás, de nem túl érdekes. Elölről már más lenne a helyzet!. Bezzeg egy csodás érett női popó... hú, az maga a vágy tárgya. Legalábbis az enyém.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Hm... egy fenéket!
Virítsd a "fenéket"!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Fenékért fenék. Ez az alku alapom.
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 23:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne dumájjá'! Told fel a feneked!
Izé... Lécci!
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:52

Még mit nem! Hogy aztán rád jöjjön a kézremegés?
MI ez kérem? Kívánságműsor?

Még mit nem! Hogy aztán rád jöjjön a kézremegés?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 22:06

én kissé elvagyok havazva a fórummal...fiúk! rakjatok már be a feneketekről valami jó kis képet...lécccccilécccciléccccciii
én kissé elvagyok havazva a fórummal...fiúk! rakjatok már be a feneketekről valami jó kis képet...lécccccilécccciléccccciii
Üdv Mindenkinek!
Boldog Karácsonyt és új évet mindannyiótoknak.
Hiányoztok
Hiányoztok

a tiltásom... maradjunk annyiban nem a nappali témája! nem is tartozik ide... /de maradjunk annyiban, hogy sosem szerettem, ha a lojalitás befolyásolja emberek véleményét!/
de nézd csak meg a tiltásom előtt mennyit voltam a nappaliban... egyáltalán a gégén... mennyi hsz-em volt az utóbbi időben!
"Már semmi sem a régi...." -valószínűleg ezért!
és glom nagyon sokan ugyanezért vannak távol... vagy alig...
és erre még rájött, hogy egy megszokott és szeretett, de legfőképp HASZNÁLHATÓ site-ot /tudom dühöngőbe való szó jön/ szétbasztak (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 08:39
de nézd csak meg a tiltásom előtt mennyit voltam a nappaliban... egyáltalán a gégén... mennyi hsz-em volt az utóbbi időben!
"Már semmi sem a régi...." -valószínűleg ezért!
és glom nagyon sokan ugyanezért vannak távol... vagy alig...
és erre még rájött, hogy egy megszokott és szeretett, de legfőképp HASZNÁLHATÓ site-ot /tudom dühöngőbe való szó jön/ szétbasztak (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szia Surda!
Nem, én már csak kézrátétellel tudok gyógyítani, azt is ritkán vállalok.
Nagyon leült a nappali, te kitíltattad magad (megjegyzem a nagy szád miatt jogosan, mert nem maradsz a seggeden) a többiek meg nagyon el vannak foglalva. Tom lehet disszidált, Prune néha körbefutja a gg-t, Charlotte ngyon ritkán van, most mit mondjak? Már semmi sem a régi....Talán az ünnepekre készülnek, én pedig vagyok mint a befőtt ami kezd romlani..
"Nyah" (gyuriként) kellemes napot neked, arra vigyázz, hogy az ünnepek előtt halálra ne dolgozd magad, a szádra meg vigyázz mert vagy te annyira értelmes, hogy nincs erre szükséged, fogadj szót Sam bácsinak.
Pina!
Nagyon leült a nappali, te kitíltattad magad (megjegyzem a nagy szád miatt jogosan, mert nem maradsz a seggeden) a többiek meg nagyon el vannak foglalva. Tom lehet disszidált, Prune néha körbefutja a gg-t, Charlotte ngyon ritkán van, most mit mondjak? Már semmi sem a régi....Talán az ünnepekre készülnek, én pedig vagyok mint a befőtt ami kezd romlani..
"Nyah" (gyuriként) kellemes napot neked, arra vigyázz, hogy az ünnepek előtt halálra ne dolgozd magad, a szádra meg vigyázz mert vagy te annyira értelmes, hogy nincs erre szükséged, fogadj szót Sam bácsinak.
Pina!

Szia Surda!
Pina!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 08:04
Pina!

hééé nagybátyám!
oly sok látásproblémás tsaj van a nappaliba! oszt nem is akarod meggyógyítani Őket
felajánlhatnád eme nemes célra a Sam-cseppjeidet
oly sok látásproblémás tsaj van a nappaliba! oszt nem is akarod meggyógyítani Őket

hééé nagybátyám!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 07:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 07:59

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Láttam megtaláltad!
Szép napot mindenkinek!
Szép napot mindenkinek!

Láttam megtaláltad!
Szép napot mindenkinek!
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 22. hétfő 05:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 22. hétfő 05:18
Szép napot mindenkinek!

Szép jóóó reggelt!
Mindenkinek szép dolgos napot...
Pesze kw---az nix...
...nade tuom én howa köll mennem...

Pesze kw---az nix...

Béjelentkeztem a zokmányirodába!
Nevet változtatok!
Szabolcsra!
É sakkor királyjányka a Surdi Szabin lesz!
nyemtudni... eredeti terv az wót, h máma is hónap is...
de ha lehet sakk máma lészen a surdilovits (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 06:52
Nevet változtatok!
Szabolcsra!
É sakkor királyjányka a Surdi Szabin lesz!

nyemtudni... eredeti terv az wót, h máma is hónap is...
de ha lehet sakk máma lészen a surdilovits (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah-jah...gondolhatnád....
Dolgozol majd hétfőn és kedden??
Íííízééé ha minden igaz kedden én már nem...nahjah...
Királyjányos szabin lenni?
A többi csájérúl nm is beszélwe....
Ízééééé...wki....kw?

Ízééééé...wki....kw?

Szép jóóó reggelt!
Pesze kw---az nix...
...nade tuom én howa köll mennem...

Pesze kw---az nix...

s hányan irigyeljük most szabit....
rajta van már e szép Hölgy...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 14:12
rajta van már e szép Hölgy...

Törölt felhasználó (52127)

Hello Nappali
ha már a maciboy hiányolt.......csoközön..
..és már azon lenni...már mint...szabin....
willy...utolag is...köszi a mikulásosat....igazán találo volt...
szép napot Mindenkinek...

szép napot Mindenkinek...
Hello Nappali
..és már azon lenni...már mint...szabin....
szép napot Mindenkinek... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 21. vasárnap 06:52

szép napot Mindenkinek... (Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 12. 21. vasárnap 06:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Nah-jah...gondolhatnád....
Ízééééé...wki....kw?

Ízééééé...wki....kw?