"és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság..."
Nah, te még nem jártál a mi nappalinkban...
(A chaten kétpercenként megtalálnak a farkukat lengető webcam-cowboyok, má' be sem merek lépni.
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:59
Nah, te még nem jártál a mi nappalinkban...

(A chaten kétpercenként megtalálnak a farkukat lengető webcam-cowboyok, má' be sem merek lépni.

és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság...régen a nappali pont arról szólt, hogy percenként seggbe dugnak
...egyébként egyetértek anthonyval, a dumcsira ott a chat...ha a témáról beszélgettek az adott topicban, akkor nem dugok senkit seggbe...de ha bájologtok a semmiről, akkor igen

és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság...régen a nappali pont arról szólt, hogy percenként seggbe dugnak
...egyébként egyetértek anthonyval, a dumcsira ott a chat...ha a témáról beszélgettek az adott topicban, akkor nem dugok senkit seggbe...de ha bájologtok a semmiről, akkor igen
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 19:15

"Egy hely, ahol kötetlenül lehet BESZÉLGETNI, és nem dugnak percenként seggbe, mert offolsz."
(A baj csak az, hogy nem jönnek be azok, akikkel egy adott téma körül, de ahhoz lazábban kötődve lehetne beszélgetni, és a nappali szerepe így gyakran kimerül a "kávés-nyuszikás-édes-bús" képek feltolásával.
)
Engem is mindig megmorogsz, ha vmelyik topikban beszélgetni kezdünk, pedig a legtöbb nem off volt.
Nehéz így a kommunikáció. Esetleg lehetne minden témának egy nappalija, ahol nem csak a címben megadott szavakat szabad kombinálni.

(A baj csak az, hogy nem jönnek be azok, akikkel egy adott téma körül, de ahhoz lazábban kötődve lehetne beszélgetni, és a nappali szerepe így gyakran kimerül a "kávés-nyuszikás-édes-bús" képek feltolásával.

Engem is mindig megmorogsz, ha vmelyik topikban beszélgetni kezdünk, pedig a legtöbb nem off volt.

(Egyben válasz Fém_fatál-nak is):
A nappali a GG-ről szól! Az emberekről, akik szeretnek ide járni, akik ismerik egymást, és elbeszélgetnek, elökörködnek akármiről.
Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:53
A nappali a GG-ről szól! Az emberekről, akik szeretnek ide járni, akik ismerik egymást, és elbeszélgetnek, elökörködnek akármiről.
Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
Akármilyen hihetetlen de szerintem ez a szoba amolyan gyüjtő! Öröm-bánatgyüjtő! Mikor már semmihez nincs kedved, ide akkor is bejössz, és elmondod a magadét csak ugy. Aztán vagy van foganatja, vagy van neki foganatja.
"Egy hely, ahol kötetlenül lehet BESZÉLGETNI, és nem dugnak percenként seggbe, mert offolsz."
)
Nehéz így a kommunikáció. Esetleg lehetne minden témának egy nappalija, ahol nem csak a címben megadott szavakat szabad kombinálni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:53

kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
HÓHÓHÓÓÓ!Boldog új 2009-et mindenkinek!!!!!

Háhá, az a nicknév
(Ez egy válasz Mysql üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 14:48

azért a szmájli jól jött,hogy nem páros.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek.
azért a szmájli jól jött,hogy nem páros.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 00:02
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Nnah, én hazajöttem, van 65 km a lábaimban.
Bringás szilveszter tökjó!
Charlnak meg találtam érdekességet

Charlnak meg találtam érdekességet

Ha az ünnep elérkezik életedben, akkor ünnepelj egészen. Ölts fekete ruhát. Keféld meg hajad vizes kefével. Tisztálkodjál belülről és kívülről. Felejts el mindent, ami a köznapok szertartása és feladata. Az ünnepet nemcsak a naptárban írják piros betűkkel. Nézd a régieket, milyen áhítatosan, milyen feltétlenül, milyen körülményesen, mennyi vad örömmel ünnepeltek! Az ünnep a különbözés. Az ünnep a mély és varázsos rendhagyás. Az ünnep legyen ünnepies. Legyen benne tánc, virág, fiatal nők, válogatott étkek, vérpezsdítő és feledkezést nyújtó italok. S mindenekfölött legyen benne valami a régi rendtartásból, a hetedik napból, a megszakításból, a teljes kikapcsolásból, legyen benne áhítat és föltétlenség. Az ünnep az élet rangja, felsőbb értelme. Készülj föl reá, testben és lélekben.
S nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre. "
Kivánok mindenkinek eredményekben gazdag, és nagyon Boldog Új Esztendőt.
S nemcsak a naptárnak van piros betűs napja. Az élet elhoz másféle, láthatatlan ünnepeket is. Ilyenkor felejts el mindent, figyelj az ünnepre. "
Kivánok mindenkinek eredményekben gazdag, és nagyon Boldog Új Esztendőt.
Katt->B.U.É.K!
akkor nekem is boldog új évet köszöntél, pedig nem sikerül megkedvelni Téged az év folyamán... jobban mint korábban kedveltelek... kedveltük egymást!
és ezúton kérek elnézést mindenkitől! legfőképp akik privátban is köszöntöttek, hogy ily szerémnyen kívánok Boldog! Sikerekben gazdag új évet mindannyiótoknak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 31. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 31. szerda 11:20
és ezúton kérek elnézést mindenkitől! legfőképp akik privátban is köszöntöttek, hogy ily szerémnyen kívánok Boldog! Sikerekben gazdag új évet mindannyiótoknak! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 31. szerda 11:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)

Sziasztok nappalisok!
Szeretnék mindenkinek...még azoknak is,akiknek nem sikerült megkedvelniük az év folyamán(
)...szoval..mindenkinek Boldog Új Évet Kivánni...
Gyurcinak pedig....Boldog Születésnapot!!!
(és hatalmas puszi az orcádra!!!)....

Szeretnék mindenkinek...még azoknak is,akiknek nem sikerült megkedvelniük az év folyamán(

Sziasztok nappalisok!
)...szoval..mindenkinek Boldog Új Évet Kivánni...
(és hatalmas puszi az orcádra!!!)....

Boldog Újévet minden kedves nappalisnak!

Szép reggelt mindenkinek
No hát, garantáltan 25 fölött van, akár többször is. Aztán ha igy folytatjuk tuti letépi a szilváidat, nem fogok melletted állni, és vigyázni rád. Hallgass az idősebbre szilvaaaaaa! Nem szabad hergelni az öreg bikát, mert amit viccből ir, az komoly is lehet. A vörös posztó mindig ott lebeg a szeme előtt, érted??
De jól gondold meg, hogy komolyan akarod-e a nem hitvesi ágyadba, mert utána napokig nem fogsz dolgozni menni.
Ez egy nagyon ritka évjárat, nekem elhiheted
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 30. kedd 21:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 21:06

Ez egy nagyon ritka évjárat, nekem elhiheted

hoppá-hoppá
évjárat: mindegy, csak 25 felett legyen
bögre: kell hát, abban kapom a forró kávét
ágy: hát nem a hitvesibe

hoppá-hoppá
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 30. kedd 20:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 30. kedd 20:15

Na de pontosan milyen évjáratra gondoltál?? És muszáj kell az a bögre is a kezébe??? És melyik ágyadba gondoltad??