Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1215 1216 1217 1218 1219 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24282   2009. 01. 02. péntek 22:30
MmePrune MmePrune VIP Admin
ööö...így hirtelen...kérdezd meg öregsam-et..ő tudja vigyor
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:13
Lehet kezdeni..... smile
Kíváncsi lettem.
Azt hittem, csak valami egészen másféle adottságokat dicsértek és ajnároztak eddig ... hehe
#24281   2009. 01. 02. péntek 22:13
Nyúlmedve Nyúlmedve
Lehet kezdeni..... smile
Kíváncsi lettem.
Azt hittem, csak valami egészen másféle adottságokat dicsértek és ajnároztak eddig ... hehe
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 21:59
najóóó..bevallom töredelmesen, hogy a második kettő nem igaz, de...majd összegyűjtöm a szememet és hangomat dicsérő sereget..tele lesz a fórum velük hehe
#24280   2009. 01. 02. péntek 21:59
najóóó..bevallom töredelmesen, hogy a második kettő nem igaz, de...majd összegyűjtöm a szememet és hangomat dicsérő sereget..tele lesz a fórum velük hehe
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:52
A tényeket nem vonhatom kétségbe, elvégre minden nőnek kell a duma.

Ahogy a dal is mondja: Egy nagy cél érdekében, tőr előre dicső seregünk.... smile

A híresztelésekkel ellentétben ez a dal nem a véres csatákról szólt. circling
#24279   2009. 01. 02. péntek 21:52
Nyúlmedve Nyúlmedve
A tényeket nem vonhatom kétségbe, elvégre minden nőnek kell a duma.

Ahogy a dal is mondja: Egy nagy cél érdekében, tőr előre dicső seregünk.... smile

A híresztelésekkel ellentétben ez a dal nem a véres csatákról szólt. circling
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 21:46
nem szívem..ezek a tények..és a tények magas dolgok wink
#24278   2009. 01. 02. péntek 21:50
Fém_fatál Fém_fatál
Magas? Az az Empire State Building. vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 21:46
#24277   2009. 01. 02. péntek 21:50
Fém_fatál Fém_fatál
Meg aztán van egy oiyan érzésem,a nagy szigor egyik motivációja, hogy kiszűrjétek a pontgyüjtögetőket. Én a magam részéről kacagva lemondanék a pontgyűjtés lehetőségéről, mert kb annyira szeretnék vip-tag lenni, mint első agytranszplantált. Pedig arra nagy szükségem lenne... idiota
#24276   2009. 01. 02. péntek 21:46
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:41
Ah, mondta már önnek valaki, hogy milyen szép a szeme? És hogy madárcsicsergés a hangja? vigyor2
Nem maga volt a világszépe tavaly? Mondta már más is, hogy olyanok a léptei, mint egy kecses őzikének? wave

Na, ez a bájcsicsergés smile
#24275   2009. 01. 02. péntek 21:41
Nyúlmedve Nyúlmedve
Ah, mondta már önnek valaki, hogy milyen szép a szeme? És hogy madárcsicsergés a hangja? vigyor2
Nem maga volt a világszépe tavaly? Mondta már más is, hogy olyanok a léptei, mint egy kecses őzikének? wave

Na, ez a bájcsicsergés smile
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 21:22
nekem mondod? smile imádom, ha véletlenül betévelyedek és rámklikk: szia! lány vagy? erre én: nem, fiú, leszopsz? hehe

nyúlmedvének pedig: anthonynak írtad ugyan, de reagálok rá én is: a távolról súrolásnál csak fenyegetni szoktam, és nem tiltok még senkit, főleg, ha tett már le valamit az asztalra...de a bájcsicsergésekre morcos vagyok, és leszek is..még akkor is, ha ti jól elvagytok a topicban vele smile
#24274   2009. 01. 02. péntek 21:35
Fém_fatál Fém_fatál
"szia! lány vagy? erre én: nem, fiú, leszopsz? "
Nyehehehe...

Amúgy az igaz, hogy tiltva még nem voltam, bár tény, riadtan iszkolok (valakinek a farkát a lábam közé csapva circling ), ha felcsendül torkodból a "Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!", mert az semmi jót nem jelent... idiota smile

(Bájcsicsergés.... ez jó! )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 21:22
nekem mondod? smile imádom, ha véletlenül betévelyedek és rámklikk: szia! lány vagy? erre én: nem, fiú, leszopsz? hehe

nyúlmedvének pedig: anthonynak írtad ugyan, de reagálok rá én is: a távolról súrolásnál csak fenyegetni szoktam, és nem tiltok még senkit, főleg, ha tett már le valamit az asztalra...de a bájcsicsergésekre morcos vagyok, és leszek is..még akkor is, ha ti jól elvagytok a topicban vele smile
#24273   2009. 01. 02. péntek 21:22

(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:08
"és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság..."
Nah, te még nem jártál a mi nappalinkban... buck vigyor5
(A chaten kétpercenként megtalálnak a farkukat lengető webcam-cowboyok, má' be sem merek lépni. vigyor2 )
#24272   2009. 01. 02. péntek 21:17
Nyúlmedve Nyúlmedve
Mint "offol"-ó (pedig nem is) had érveljek én is... smile
A Chat nem rossz dolog, de van egy komoly hátránya.
Az, hogy csak és kizárólag "egyidejű kommunikációt" tesz lehetővé. Ha viszont olyanok akarnak gondolataiknak helyet találni egy adott témakőrhöz kapcsolódóan, akik ritkán vannak egy időben a neten, akkor nem megoldás a chat.
Szerintem érdemes lenne különbséget tenni a szándékos kötekedő, anyázós, topic-romboló őrjöngés, és a kulturált hozzászólások közt. S érdemes lenne ezt tenni még akkor is, ha az adott téma/cím kulcsszavai nem minden mondatban bukkannak fel, csak legfeljebb távolról súrolja a hozzászólás tartalma a topic-cím témáját
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
DrAnthony VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 20:29
(Egyben válasz Fém_fatál-nak is):

A nappali a GG-ről szól! Az emberekről, akik szeretnek ide járni, akik ismerik egymást, és elbeszélgetnek, elökörködnek akármiről.

Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már).
#24271   2009. 01. 02. péntek 21:08
Fém_fatál Fém_fatál
"és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság..."
Nah, te még nem jártál a mi nappalinkban... buck vigyor5
(A chaten kétpercenként megtalálnak a farkukat lengető webcam-cowboyok, má' be sem merek lépni. vigyor2 )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 20:59
és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság...régen a nappali pont arról szólt, hogy percenként seggbe dugnak hehe ...egyébként egyetértek anthonyval, a dumcsira ott a chat...ha a témáról beszélgettek az adott topicban, akkor nem dugok senkit seggbe...de ha bájologtok a semmiről, akkor igen wave
#24270   2009. 01. 02. péntek 20:59
és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság...régen a nappali pont arról szólt, hogy percenként seggbe dugnak hehe ...egyébként egyetértek anthonyval, a dumcsira ott a chat...ha a témáról beszélgettek az adott topicban, akkor nem dugok senkit seggbe...de ha bájologtok a semmiről, akkor igen wave
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 19:15
"Egy hely, ahol kötetlenül lehet BESZÉLGETNI, és nem dugnak percenként seggbe, mert offolsz." smile
(A baj csak az, hogy nem jönnek be azok, akikkel egy adott téma körül, de ahhoz lazábban kötődve lehetne beszélgetni, és a nappali szerepe így gyakran kimerül a "kávés-nyuszikás-édes-bús" képek feltolásával. szomoru1 )
Engem is mindig megmorogsz, ha vmelyik topikban beszélgetni kezdünk, pedig a legtöbb nem off volt. shakehead Nehéz így a kommunikáció. Esetleg lehetne minden témának egy nappalija, ahol nem csak a címben megadott szavakat szabad kombinálni. vigyor2
#24269   2009. 01. 02. péntek 20:29
DrAnthony DrAnthony VIP Admin
(Egyben válasz Fém_fatál-nak is):

A nappali a GG-ről szól! Az emberekről, akik szeretnek ide járni, akik ismerik egymást, és elbeszélgetnek, elökörködnek akármiről.

Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már).
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 18:53
kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
#24268   2009. 01. 02. péntek 20:16
tablet tablet
Akármilyen hihetetlen de szerintem ez a szoba amolyan gyüjtő! Öröm-bánatgyüjtő! Mikor már semmihez nincs kedved, ide akkor is bejössz, és elmondod a magadét csak ugy. Aztán vagy van foganatja, vagy van neki foganatja.
#24267   2009. 01. 02. péntek 19:15
Fém_fatál Fém_fatál
"Egy hely, ahol kötetlenül lehet BESZÉLGETNI, és nem dugnak percenként seggbe, mert offolsz." smile
(A baj csak az, hogy nem jönnek be azok, akikkel egy adott téma körül, de ahhoz lazábban kötődve lehetne beszélgetni, és a nappali szerepe így gyakran kimerül a "kávés-nyuszikás-édes-bús" képek feltolásával. szomoru1 )
Engem is mindig megmorogsz, ha vmelyik topikban beszélgetni kezdünk, pedig a legtöbb nem off volt. shakehead Nehéz így a kommunikáció. Esetleg lehetne minden témának egy nappalija, ahol nem csak a címben megadott szavakat szabad kombinálni. vigyor2
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2009. 01. 02. péntek 18:53
kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
#24266   2009. 01. 02. péntek 18:53
#24265   2009. 01. 01. csütörtök 17:40
X Törölt felhasználó (20803) VIP Admin
HÓHÓHÓÓÓ!Boldog új 2009-et mindenkinek!!!!!

#24264   2009. 01. 01. csütörtök 16:37
X Törölt felhasználó (24620)
Háhá, az a nicknév nyes
(Ez egy válasz Mysql üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 14:48
azért a szmájli jól jött,hogy nem páros.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek.
#24263   2009. 01. 01. csütörtök 14:48
Mysql Mysql
azért a szmájli jól jött,hogy nem páros.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2009. 01. 01. csütörtök 00:02
Klikkelj a normál/tömörített mérethez

... 1215 1216 1217 1218 1219 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48602db
Utolsó üzenet: tegnap 20:19

Hírek

2025. 04. 01. kedd 14:49
Miért válaszd a Diszkrét Darabokat? Bemutatkozik a Diszkrét Darabok , Magyarország első olyan weboldala, amely kifejezetten használt fehérneműk adásvételére szolgál. Nálunk diszkrét és biztonságos környezetben találkozhatnak azok, akik egyedi darabokat keresnek, valamint azok, akik ezeket... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!