ööö...így hirtelen...kérdezd meg öregsam-et..ő tudja
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:13

Lehet kezdeni.....
Kíváncsi lettem.
Azt hittem, csak valami egészen másféle adottságokat dicsértek és ajnároztak eddig ...

Kíváncsi lettem.
Azt hittem, csak valami egészen másféle adottságokat dicsértek és ajnároztak eddig ...

Lehet kezdeni.....
Kíváncsi lettem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:59

Kíváncsi lettem.

najóóó..bevallom töredelmesen, hogy a második kettő nem igaz, de...majd összegyűjtöm a szememet és hangomat dicsérő sereget..tele lesz a fórum velük

najóóó..bevallom töredelmesen, hogy a második kettő nem igaz, de...majd összegyűjtöm a szememet és hangomat dicsérő sereget..tele lesz a fórum velük
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:52

A tényeket nem vonhatom kétségbe, elvégre minden nőnek kell a duma.
Ahogy a dal is mondja: Egy nagy cél érdekében, tőr előre dicső seregünk....
A híresztelésekkel ellentétben ez a dal nem a véres csatákról szólt.

A tényeket nem vonhatom kétségbe, elvégre minden nőnek kell a duma.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Magas? Az az Empire State Building.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Meg aztán van egy oiyan érzésem,a nagy szigor egyik motivációja, hogy kiszűrjétek a pontgyüjtögetőket. Én a magam részéről kacagva lemondanék a pontgyűjtés lehetőségéről, mert kb annyira szeretnék vip-tag lenni, mint első agytranszplantált. Pedig arra nagy szükségem lenne...

nem szívem..ezek a tények..és a tények magas dolgok
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:41

Ah, mondta már önnek valaki, hogy milyen szép a szeme? És hogy madárcsicsergés a hangja?
Nem maga volt a világszépe tavaly? Mondta már más is, hogy olyanok a léptei, mint egy kecses őzikének?
Na, ez a bájcsicsergés

Nem maga volt a világszépe tavaly? Mondta már más is, hogy olyanok a léptei, mint egy kecses őzikének?

Na, ez a bájcsicsergés

Ah, mondta már önnek valaki, hogy milyen szép a szeme? És hogy madárcsicsergés a hangja?
Na, ez a bájcsicsergés
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:22

Na, ez a bájcsicsergés

nekem mondod?
imádom, ha véletlenül betévelyedek és rámklikk: szia! lány vagy? erre én: nem, fiú, leszopsz?
nyúlmedvének pedig: anthonynak írtad ugyan, de reagálok rá én is: a távolról súrolásnál csak fenyegetni szoktam, és nem tiltok még senkit, főleg, ha tett már le valamit az asztalra...de a bájcsicsergésekre morcos vagyok, és leszek is..még akkor is, ha ti jól elvagytok a topicban vele

nyúlmedvének pedig: anthonynak írtad ugyan, de reagálok rá én is: a távolról súrolásnál csak fenyegetni szoktam, és nem tiltok még senkit, főleg, ha tett már le valamit az asztalra...de a bájcsicsergésekre morcos vagyok, és leszek is..még akkor is, ha ti jól elvagytok a topicban vele

"szia! lány vagy? erre én: nem, fiú, leszopsz? "
Nyehehehe...
Amúgy az igaz, hogy tiltva még nem voltam, bár tény, riadtan iszkolok (valakinek a farkát a lábam közé csapva
), ha felcsendül torkodból a "Grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!", mert az semmi jót nem jelent...
(Bájcsicsergés.... ez jó! ) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:22
Nyehehehe...
Amúgy az igaz, hogy tiltva még nem voltam, bár tény, riadtan iszkolok (valakinek a farkát a lábam közé csapva

(Bájcsicsergés.... ez jó! ) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem mondod?
imádom, ha véletlenül betévelyedek és rámklikk: szia! lány vagy? erre én: nem, fiú, leszopsz?

nekem mondod?
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:08

"és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság..."
Nah, te még nem jártál a mi nappalinkban...
(A chaten kétpercenként megtalálnak a farkukat lengető webcam-cowboyok, má' be sem merek lépni.
)

(A chaten kétpercenként megtalálnak a farkukat lengető webcam-cowboyok, má' be sem merek lépni.

Mint "offol"-ó (pedig nem is) had érveljek én is...
A Chat nem rossz dolog, de van egy komoly hátránya.
Az, hogy csak és kizárólag "egyidejű kommunikációt" tesz lehetővé. Ha viszont olyanok akarnak gondolataiknak helyet találni egy adott témakőrhöz kapcsolódóan, akik ritkán vannak egy időben a neten, akkor nem megoldás a chat.
Szerintem érdemes lenne különbséget tenni a szándékos kötekedő, anyázós, topic-romboló őrjöngés, és a kulturált hozzászólások közt. S érdemes lenne ezt tenni még akkor is, ha az adott téma/cím kulcsszavai nem minden mondatban bukkannak fel, csak legfeljebb távolról súrolja a hozzászólás tartalma a topic-cím témáját (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:29

A Chat nem rossz dolog, de van egy komoly hátránya.
Az, hogy csak és kizárólag "egyidejű kommunikációt" tesz lehetővé. Ha viszont olyanok akarnak gondolataiknak helyet találni egy adott témakőrhöz kapcsolódóan, akik ritkán vannak egy időben a neten, akkor nem megoldás a chat.
Szerintem érdemes lenne különbséget tenni a szándékos kötekedő, anyázós, topic-romboló őrjöngés, és a kulturált hozzászólások közt. S érdemes lenne ezt tenni még akkor is, ha az adott téma/cím kulcsszavai nem minden mondatban bukkannak fel, csak legfeljebb távolról súrolja a hozzászólás tartalma a topic-cím témáját (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:29), amit ide kattintva olvashatsz)

(Egyben válasz Fém_fatál-nak is):
A nappali a GG-ről szól! Az emberekről, akik szeretnek ide járni, akik ismerik egymást, és elbeszélgetnek, elökörködnek akármiről.
Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már).
A nappali a GG-ről szól! Az emberekről, akik szeretnek ide járni, akik ismerik egymást, és elbeszélgetnek, elökörködnek akármiről.
Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már).
"és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság..."
)
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 20:59

és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság...régen a nappali pont arról szólt, hogy percenként seggbe dugnak
...egyébként egyetértek anthonyval, a dumcsira ott a chat...ha a témáról beszélgettek az adott topicban, akkor nem dugok senkit seggbe...de ha bájologtok a semmiről, akkor igen

és nem dugnak percenként seggbe,---> manapság...régen a nappali pont arról szólt, hogy percenként seggbe dugnak
...egyébként egyetértek anthonyval, a dumcsira ott a chat...ha a témáról beszélgettek az adott topicban, akkor nem dugok senkit seggbe...de ha bájologtok a semmiről, akkor igen
(Ez egy válasz Fém_fatál üzenetére (2009. 01. 02. péntek 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 19:15

"Egy hely, ahol kötetlenül lehet BESZÉLGETNI, és nem dugnak percenként seggbe, mert offolsz."
(A baj csak az, hogy nem jönnek be azok, akikkel egy adott téma körül, de ahhoz lazábban kötődve lehetne beszélgetni, és a nappali szerepe így gyakran kimerül a "kávés-nyuszikás-édes-bús" képek feltolásával.
)
Engem is mindig megmorogsz, ha vmelyik topikban beszélgetni kezdünk, pedig a legtöbb nem off volt.
Nehéz így a kommunikáció. Esetleg lehetne minden témának egy nappalija, ahol nem csak a címben megadott szavakat szabad kombinálni.

(A baj csak az, hogy nem jönnek be azok, akikkel egy adott téma körül, de ahhoz lazábban kötődve lehetne beszélgetni, és a nappali szerepe így gyakran kimerül a "kávés-nyuszikás-édes-bús" képek feltolásával.

Engem is mindig megmorogsz, ha vmelyik topikban beszélgetni kezdünk, pedig a legtöbb nem off volt.

(Egyben válasz Fém_fatál-nak is):
Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:53
Ha meg dumcsizni van kedve a népnek, ott a chat (ha működik már). (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)

kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
Akármilyen hihetetlen de szerintem ez a szoba amolyan gyüjtő! Öröm-bánatgyüjtő! Mikor már semmihez nincs kedved, ide akkor is bejössz, és elmondod a magadét csak ugy. Aztán vagy van foganatja, vagy van neki foganatja.
"Egy hely, ahol kötetlenül lehet BESZÉLGETNI, és nem dugnak percenként seggbe, mert offolsz."
)
Nehéz így a kommunikáció. Esetleg lehetne minden témának egy nappalija, ahol nem csak a címben megadott szavakat szabad kombinálni.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:53

kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
HÓHÓHÓÓÓ!Boldog új 2009-et mindenkinek!!!!!

Háhá, az a nicknév
(Ez egy válasz Mysql üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 14:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 14:48

azért a szmájli jól jött,hogy nem páros.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek.
azért a szmájli jól jött,hogy nem páros.
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 01. csütörtök 00:02
benéztem kik vannak.
amúgy,
BOLDOGABB ÚJÉVET KÍVÁNOK! mindenkinek. (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 01. csütörtök 00:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin