Neked is BUÉK, kedves!
Jó érzés megtudni, hogy hiányolnak valahol
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 21:53
Jó érzés megtudni, hogy hiányolnak valahol

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

na végreeeeeeeeeee, hogy előkerültél, amint olvaslak igazoltan voltál távol, csak tudd, hiányoztál.
BUÉK neked és házad népének!

kettesek
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 21:22

...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát
imádlak bébi

imádlak bébi

na végreeeeeeeeeee, hogy előkerültél, amint olvaslak igazoltan voltál távol, csak tudd, hiányoztál.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 21:07

Törölt felhasználó (21812)

Szia Sam (a tűzoltó
Bocs, tényleg sokáig nem írtam. Volt itt minden: munka, rokonlátogatás internetkapcsolat nélkül (uhhh), szilveszterkor hányós-hasmenős vírus (nekem már alkoholizálnom sem kell, hogy a budi fölött töltsem a szilvesztert...)
)
De már lábadozunk
)
Pusssz

Bocs, tényleg sokáig nem írtam. Volt itt minden: munka, rokonlátogatás internetkapcsolat nélkül (uhhh), szilveszterkor hányós-hasmenős vírus (nekem már alkoholizálnom sem kell, hogy a budi fölött töltsem a szilvesztert...)

De már lábadozunk

Pusssz
...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát
imádlak bébi
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 21:05

imádlak bébi

Törölt felhasználó (21812)

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...
Szia Sam (a tűzoltó
)
De már lábadozunk
)
Pusssz (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 12:43

De már lábadozunk

Pusssz (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Azért még maradtunk akiket ismersz, de tudod az ünnepek....én is hiányolok pár emberkét, akiről nem tudunk semmit. pl. mivan Charlotte-al? sosem hiányzott ilyen sokáig. Tom? lehet a Bahamákon telel, vagy nyaral, és fűszoknyás csajok táncolnak neki.
Boldog Újévet neked is királylányos, kedveskedek egy kis édességgel, tudom ezzel le lehet venni a lábadról.
Boldog Újévet neked is királylányos, kedveskedek egy kis édességgel, tudom ezzel le lehet venni a lábadról.

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 18:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 18:53

kérem az ősnappalisokat, és persze a kevésbé ős, de annál inkább rendszeres hozzászóló nappalisokat, hogy fogalmazzák meg egy mondatban, hogy ez a topic miről szól...csak egy mondatban! ha összeszedjük a lényeget, akkor megjelenhetne itt narancs keretben a téma leírása
jaj....Saaam...ez gyönyörüüü..
....báár..az ennyire csokis sütiket..nem igazán.....
és..ha kérhetnélek...ne csábitgass már Engem folyton ilyenekkel....mert igy is felszedtem 1-2 kilot az ünnepek alatt....hogy a fenében fogom én igy leadni????
amugy..maradnék a "kaptafámnál"...örök banánevö vagyok...
(és akkor még nem emlitettük a többi oszlopos tagot....Joel,Jeno,Eros.....
..)...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 12:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 12:43

és..ha kérhetnélek...ne csábitgass már Engem folyton ilyenekkel....mert igy is felszedtem 1-2 kilot az ünnepek alatt....hogy a fenében fogom én igy leadni????

amugy..maradnék a "kaptafámnál"...örök banánevö vagyok...

(és akkor még nem emlitettük a többi oszlopos tagot....Joel,Jeno,Eros.....

VIP
Admin

Azért még maradtunk akiket ismersz, de tudod az ünnepek....én is hiányolok pár emberkét, akiről nem tudunk semmit. pl. mivan Charlotte-al? sosem hiányzott ilyen sokáig. Tom? lehet a Bahamákon telel, vagy nyaral, és fűszoknyás csajok táncolnak neki.

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 03. szombat 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 10:55

Törölt felhasználó (52127)

"..Bujjék.." maciboy..."Bujjék"...
szép napot Nappali....
..azt hiszem....alig ismerek itt már "valakiket"...ez szörnyü...

szép napot Nappali....

"..Bujjék.." maciboy..."Bujjék"...
szép napot Nappali....
..azt hiszem....alig ismerek itt már "valakiket"...ez szörnyü...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2009. 01. 03. szombat 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 03. szombat 09:29

szép napot Nappali....

Aggyaisten!
Mindenkinek Bujjék!
Legyen szép napotok....
(de bazi öreg lettem...

Mindenkinek Bujjék!

Legyen szép napotok....

(de bazi öreg lettem...

Aggyaisten!
Mindenkinek Bujjék!
Legyen szép napotok....
(de bazi öreg lettem...

Mindenkinek Bujjék!

Legyen szép napotok....

(de bazi öreg lettem...

Az agyam teljesen, az tuti. Vitázok egy veszélyes nőszeméllyel...
De azért szerencsére vannak jó ötleteim. Ám, nem értek valamit. Azt mondod, nem dolgozik. Aztán előtte azt, hogy a Wikipédián dolgozik a közreműködésével.
Micsoda ellentmondás. Ennek áthidalására tutira csak egy nő lesz képes valami kacifántos magyarázattal!
Ui: szeretnék nicknevet godzillára módosítani, mert azt kevésbé lehet becézgetni.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:59

De azért szerencsére vannak jó ötleteim. Ám, nem értek valamit. Azt mondod, nem dolgozik. Aztán előtte azt, hogy a Wikipédián dolgozik a közreműködésével.
Micsoda ellentmondás. Ennek áthidalására tutira csak egy nő lesz képes valami kacifántos magyarázattal!

Ui: szeretnék nicknevet godzillára módosítani, mert azt kevésbé lehet becézgetni.

Arra gondolsz nyulam-bulam, kismedvém, hogy a titkárnője lennék???
Tudod ez nem is rossz ötlet. Remek munka lenne a mostanihoz képest.
Csak az a baj, hogy a szexi Sammyboy - aki mellesleg mufförűlt - már nem dolgozik. Ha meg mégis,
hát nincs szüksége titkárnőre. Egész jó ötleteid vannak.
Nálad puhák a butorok Nyúlmedve?? Ezt nem mondod komolyan? És még mi puha nálad??
Csak az a baj, hogy a szexi Sammyboy - aki mellesleg mufförűlt - már nem dolgozik. Ha meg mégis,
Nálad puhák a butorok Nyúlmedve?? Ezt nem mondod komolyan? És még mi puha nálad??

Arra gondolsz nyulam-bulam, kismedvém, hogy a titkárnője lennék???
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:55

És az milyen bútor? Ami kemény?
ÁÁ, szerintem a Te közreműködésed úgyis kimerül a kávéfőzésben és a boltból felhozni két zsömle, 10 deka parizerben.... Szó sem róla, hasznos munka az, mert a dolgozó agynak szüksége van az energiára...
ÁÁ, szerintem a Te közreműködésed úgyis kimerül a kávéfőzésben és a boltból felhozni két zsömle, 10 deka parizerben.... Szó sem róla, hasznos munka az, mert a dolgozó agynak szüksége van az energiára...

És az milyen bútor? Ami kemény?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:50

Rossz hirem van Nyúlam-bulam, kismedvém ! Az "öregSam-Wikipédia valóban készül, de az én közremüködésemmel. Vajon akkor is szivesen felterjeszted a Nobel-díjra??
Bár a szexi Öreg Sammyboynak olyan a szókincse, nincs rászorulva senkire, főleg ha tudományosan kell igazolni bizonyos tényeket. Remélhetőleg rám sem szorul, vagy mégis csak szoruljon rám, lehet jó lenne??
Elvégre Pruné azt mondta, hogy szexis, és mindentudó, és mindenhol kemény. Bár én csalódott lettem, mert azt irta, amit én keménynek érzek, az csak a butor ! Na mára ennyit.
Bár a szexi Öreg Sammyboynak olyan a szókincse, nincs rászorulva senkire, főleg ha tudományosan kell igazolni bizonyos tényeket. Remélhetőleg rám sem szorul, vagy mégis csak szoruljon rám, lehet jó lenne??
Elvégre Pruné azt mondta, hogy szexis, és mindentudó, és mindenhol kemény. Bár én csalódott lettem, mert azt irta, amit én keménynek érzek, az csak a butor ! Na mára ennyit.

Rossz hirem van Nyúlam-bulam, kismedvém ! Az "öregSam-Wikipédia valóban készül, de az én közremüködésemmel. Vajon akkor is szivesen felterjeszted a Nobel-díjra??
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:35

Sajnos Ő tutira nem fog ráérni, mert az "öregSam-Wikipédia" újabb fejezetein dolgozik.
Így reád hárul a meló. De hát egy ilyen akkurátus adminnak ez nem lehetetlen feladat, inkább csak szórakozás.
Így reád hárul a meló. De hát egy ilyen akkurátus adminnak ez nem lehetetlen feladat, inkább csak szórakozás.

Sajnos Ő tutira nem fog ráérni, mert az "öregSam-Wikipédia" újabb fejezetein dolgozik.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

ööö...így hirtelen...kérdezd meg öregsam-et..ő tudja
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 22:13

Lehet kezdeni.....
Kíváncsi lettem.
Azt hittem, csak valami egészen másféle adottságokat dicsértek és ajnároztak eddig ...

Kíváncsi lettem.
Azt hittem, csak valami egészen másféle adottságokat dicsértek és ajnároztak eddig ...

Lehet kezdeni.....
Kíváncsi lettem.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:59

Kíváncsi lettem.

najóóó..bevallom töredelmesen, hogy a második kettő nem igaz, de...majd összegyűjtöm a szememet és hangomat dicsérő sereget..tele lesz a fórum velük

najóóó..bevallom töredelmesen, hogy a második kettő nem igaz, de...majd összegyűjtöm a szememet és hangomat dicsérő sereget..tele lesz a fórum velük
(Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 02. péntek 21:52

A tényeket nem vonhatom kétségbe, elvégre minden nőnek kell a duma.
Ahogy a dal is mondja: Egy nagy cél érdekében, tőr előre dicső seregünk....
A híresztelésekkel ellentétben ez a dal nem a véres csatákról szólt.

A tényeket nem vonhatom kétségbe, elvégre minden nőnek kell a duma.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2009. 01. 02. péntek 21:46), amit ide kattintva olvashatsz)