Azzéééé mert ez egy szellentő...ízééééé...szellem kastélyos nappali lett....
Jóóóóóóóóóóóóó reeeeggeeeeeeeeeeeeeelt........férfiak és asszonyok.......
(Ez egy válasz perszónka üzenetére (2009. 01. 26. hétfő 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóóóóóóóóóóóóó reeeeggeeeeeeeeeeeeeelt........férfiak és asszonyok.......

Hová lettek a lányok innen?? Hiába jöttem?

Fúúúútoootttaaaaam....fúúúúútoooottaaaaam....fúúút- ooootttam....
Miért is?????

Miért is?????

egy kis szombat délutáni program:

Erröl is lenne kérem éppen szó!Na de kérdem én!Én?Ja eeegen akkor mija jó abban-e hogy kanok huzogtyák a gépnek mesen????!Mikor imigyen is jó megodás?
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 20:48

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

de nagy malac vagy gyapi!
ráadásul ezt a tevékenységet ki lehet adni alvállalkozónak!

Fantasztikus HIREK!Az MTI leközölt egy fotot hogy hol van a Főmacsek!Katicika fogjul ejtette!Szerintetek kiszabaditsuk vagy várjuk meg a amig elöveszi a nagymedve vibrijét is és azzal kezdi el megkezelgetni?

Kiégett a tűz a nappaliban?
Egy kis kedvcsináló:

Egy kis kedvcsináló:

de nagy malac vagy gyapi!

(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 12. hétfő 19:37

Törölt felhasználó (20803)
Admin

Segicsen mán valaki neköm!Mire jó az kérdem én mire jójaz ha egy kampi kiveri a csárát a lyánynak az kamerában azt még meg is kalyolya?HE?

Segicsen mán valaki neköm!Mire jó az kérdem én mire jójaz ha egy kampi kiveri a csárát a lyánynak az kamerában azt még meg is kalyolya?HE?

b@ssssssssssssszzzzzzzzuuuuuusssssss! otthon felejtettem megkötözve..én meg már a melóban vagyok...
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2009. 01. 12. hétfő 07:25), amit ide kattintva olvashatsz)

A cincogó egereket lesi
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 19:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 19:59

Admin

Ki tudja merre van Tom a fömacsek?

Jó reggelt!
Ma reggelt kurva hideg van nálunk és szmog hegyek!

Legyen mindenkinek szép napja!

Ma reggelt kurva hideg van nálunk és szmog hegyek!

Legyen mindenkinek szép napja!

Na benéztem ide is már, ideje volt.
Prune: Hidd el, nem csak a te csemetéid jégkoriznak, ma én is egésznap azt csináltam, a fiúk még a jégkorongozásra is rávettek.
Az mellett, hogy a bárányhimlőm még nem teljesen múlt, nem tudtam ellenállni a jég kisértésének.
Szép estét mindenkinek!

itt vagyok édes szívem
ha végeztem a macskával, akkor jössz te
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 20:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 20:02

Admin

És merre van Prune Domina kisasszony?

És merre van Prune Domina kisasszony?

Ki tudja merre van Tom a fömacsek?

Én ezt szoktam nézegetni, szinte rendszeresen...
elég gyász most a helyzet.
Időkép - szmogtérkép (Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 11. vasárnap 13:07
elég gyász most a helyzet.
Időkép - szmogtérkép (Ez egy válasz tablet üzenetére (2009. 01. 11. vasárnap 13:07), amit ide kattintva olvashatsz)

Gyerekek ez a willy gyerek tud ám valamit ! Hiszen most először szmogriadó van itt a Fővárosban.
Ilyen szmogriadó esetén különösen ajánlott valalmilyen maszk használata. Tényleg nem mindegy mit szuszogunk be, akár biciglin, akár gyalog, vagy a jármüvőkön.
Na szóval maszkot fel, ugyis mindjárt itt van a maszkos bálok időszaka !!
Ilyen szmogriadó esetén különösen ajánlott valalmilyen maszk használata. Tényleg nem mindegy mit szuszogunk be, akár biciglin, akár gyalog, vagy a jármüvőkön.

Gyerekek ez a willy gyerek tud ám valamit ! Hiszen most először szmogriadó van itt a Fővárosban.

ezt itt:

egyébként azért bámulnak, mert mindenkinek a hannibal lecter jut az eszébe
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 01. 10. szombat 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 01. 10. szombat 16:18

egyébként azért bámulnak, mert mindenkinek a hannibal lecter jut az eszébe

Törölt felhasználó (24620)

A mimet???
Az kérlek szépen egy biciklis maszk, hogy kicsit megszűrje a levegőt, amit beszuszogok, de nemsokára lehet, hogy lecserélem egy ikerszűrős csúnyább, gonoszabb külleműre.
Amúgy vicces, hogy a felnőttek sokkal durvábban meg tudják bámulni, mint a gyerekek...

Az kérlek szépen egy biciklis maszk, hogy kicsit megszűrje a levegőt, amit beszuszogok, de nemsokára lehet, hogy lecserélem egy ikerszűrős csúnyább, gonoszabb külleműre.

Amúgy vicces, hogy a felnőttek sokkal durvábban meg tudják bámulni, mint a gyerekek...