Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1285 1286 1287 1288 1289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#23018   2008. 09. 09. kedd 10:55
X Törölt felhasználó (335752)
Pedig ide is be fog gyűrűzni, hiszen a kiváltó ok nem a pénzféltés, hanem a dohányzási tilalom!

Ha valaki iszik, dohányozna is mellé.

(szívva lehet jól beszívni, de most megszívatták a szívókat)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 09. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 10:40
Aggasztó!
csak ez nehogy begyűrűzzön hozzánk:

Rengeteg kocsma zárt be Nagy-Britanniában

Naponta öt, hetente 36 ivó zárt be Nagy-Britanniában az első félévben, összesen 33 százalékkal több, mint a tavalyi első félévben. A dohányzási tilalom után most a gazdasági válság miatt temetik a britek a hagyományos kocsmákat: a pubokat. 1980-ban még 69 ezer körül volt a kocsmák száma, most 57 ezer, tavaly is közel másfél ezer húzta le a rolót.

Az idei év azonban drámai csökkenést hozott, a tavalyi zárási adatot már harmadával múlja felül az idei. Olyan gyors a pubhalál terjedése, mint a nagy világgazdasági válság idején, állítja a friss áldozatokat ismertető brit serfőzők és kocsmák szövetsége (BBPA). A pubok forgalma a 30-as évek óta most a legkisebb, a pénzüket féltő britek nem a kocsmákba mennek társadalmi életet élni, hanem a boltban megveszik sörüket, és otthon isszák meg.
forrás: [origo]
#23017   2008. 09. 09. kedd 10:40
surdapapa surdapapa
Aggasztó!
csak ez nehogy begyűrűzzön hozzánk:

Rengeteg kocsma zárt be Nagy-Britanniában

Naponta öt, hetente 36 ivó zárt be Nagy-Britanniában az első félévben, összesen 33 százalékkal több, mint a tavalyi első félévben. A dohányzási tilalom után most a gazdasági válság miatt temetik a britek a hagyományos kocsmákat: a pubokat. 1980-ban még 69 ezer körül volt a kocsmák száma, most 57 ezer, tavaly is közel másfél ezer húzta le a rolót.

Az idei év azonban drámai csökkenést hozott, a tavalyi zárási adatot már harmadával múlja felül az idei. Olyan gyors a pubhalál terjedése, mint a nagy világgazdasági válság idején, állítja a friss áldozatokat ismertető brit serfőzők és kocsmák szövetsége (BBPA). A pubok forgalma a 30-as évek óta most a legkisebb, a pénzüket féltő britek nem a kocsmákba mennek társadalmi életet élni, hanem a boltban megveszik sörüket, és otthon isszák meg.
forrás: [origo]
#23016   2008. 09. 09. kedd 10:00
MmePrune MmePrune VIP Admin
jelentkezett az asszony ügyvédje, nem olvastad?
különben most nézem, hogy feltehetően pasi az ügyvéd, akkor most csak egymással fogunk leszbizni...
azért gondolom, hogy előzetesben van, mert nem ír a topicba...viszont masztihoz megvan az új sztori...bíróság, taláros ítélőszék, fekszünk hiányos öltözékben a pulpituson, és a bíró csapkodja a seggünket a kalapáccsal finom
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 09. 09. kedd 09:55
Letartóztatásban? Mi történt?

Beszállnék én is a bíró puhításába, izééééé keményítésébe, aztán meg jöhetnél segíteni a másik vonalon wink
#23015   2008. 09. 09. kedd 09:55
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Letartóztatásban? Mi történt?

Beszállnék én is a bíró puhításába, izééééé keményítésébe, aztán meg jöhetnél segíteni a másik vonalon wink
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:44), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 09. kedd 09:44
heidt már letartóztatásban van...adminként kötelességemnek érzem leszopni a bíróját, mert ha elítélik nélküle meghal a topic
te meg gyakorlott leszbikánt felvehetnéd a kapcsolatot heidtné ügyvédjével wink
#23014   2008. 09. 09. kedd 09:44
heidt már letartóztatásban van...adminként kötelességemnek érzem leszopni a bíróját, mert ha elítélik nélküle meghal a topic
te meg gyakorlott leszbikánt felvehetnéd a kapcsolatot heidtné ügyvédjével wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 09:36
A háttérben, bébi. Kis Ági és Nagy Ági kőkemény leszbikusok voltak, és egyszer engem is bevettek egy hatalmas szexpartiba. Majd megkérdezem heidtet, hogy veszélyben voltam-e, mert akkorát szexeltem a csajokkal, hogy bizonyára abból gyerek is lehetett volna.

hehe
#23013   2008. 09. 09. kedd 09:36
A háttérben, bébi. Kis Ági és Nagy Ági kőkemény leszbikusok voltak, és egyszer engem is bevettek egy hatalmas szexpartiba. Majd megkérdezem heidtet, hogy veszélyben voltam-e, mert akkorát szexeltem a csajokkal, hogy bizonyára abból gyerek is lehetett volna.

hehe
#23012   2008. 09. 09. kedd 09:34
és ebben a sztoriban hol van szex??? ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 09:30
Egyszer az egyetemen megkértek, hogy adjak át egy üzenetet Áginak. Én felmentem a koliba, de a szobatársam, Ági, épp nem volt a szobában és így nem tudtam átadni neki az üzenetet. Aztán találkoztam a lánnyal, aki üzent és mondtam neki, hogy Ági nem volt a szobában. Ő csodálkozott, mert hogy épp jött a szobából és Ági ott volt és beszéltek is.
Kérdezem: milyen Ági?
Hát a Nagy Ági.
Jaaaaaaaa, hát én meg azt hittem, hogy a Kis Áginak üzensz.

Még szerencse, hogy nem volt életbevágóan fontos az üzenet, mert Nagy Ági tőlem soha nem tudta volna meg

smile
#23011   2008. 09. 09. kedd 09:30
Egyszer az egyetemen megkértek, hogy adjak át egy üzenetet Áginak. Én felmentem a koliba, de a szobatársam, Ági, épp nem volt a szobában és így nem tudtam átadni neki az üzenetet. Aztán találkoztam a lánnyal, aki üzent és mondtam neki, hogy Ági nem volt a szobában. Ő csodálkozott, mert hogy épp jött a szobából és Ági ott volt és beszéltek is.
Kérdezem: milyen Ági?
Hát a Nagy Ági.
Jaaaaaaaa, hát én meg azt hittem, hogy a Kis Áginak üzensz.

Még szerencse, hogy nem volt életbevágóan fontos az üzenet, mert Nagy Ági tőlem soha nem tudta volna meg

smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 08. hétfő 19:30
ez most egy órája történt egy bizonyos cseten (életemben ilyen jót nem röhögtem)

egy user: tudtok valamit a Karináról?
(megnéztem gyorsan a honlapját, hogy merre jár)
én: a Karina szeptember 2.-án Új Guineát hagyta el, Darwin felé hajózik (Ausztrália)
csend
egy user: hát az meg, hogy lehet úgy tudtam beteg
én: nem tudok róla úgy tudom egészéges nem írja a naplóban
egy user: akkor sem értem mit keres Uj Guineánál
én: egyszerű, már elhagyta és Darwin felé hajókázik
egy user: nem is tudtam hogy hajózik, de mi a fenét keres ott?
(kezdett gyanús lenni a dolog)
egy user: akkor ki is hajózik?
én: hát az Áron
egy user: ki az az Áron?
én: egy szőrös magyar mérnök gyerek
egy user: a Karina nem szőrös és nem gyerek hanem nő, milyen Karináról beszélsz?
én: hát a hajó neve akit Áron nevezett el a menyasszonyáról,
egy user: és te ezt honnan tudod? Karina nem is menyasszony
én: hát rádióztam vele és nyomon követem az útját
egy user: nem mondod? a Karinának nincs is olyan rádiója
én: már hogyne lenne anélkül nem mehetne az óceánra
egy user: na ezt végkép nem értem, a múlt héten beszéltem Karinával és még beteg volt
én: te milyen Karináról beszélsz?
egy user: hát ide jár csetelni
(na itt vált végkép gyanússá a dolog)
akkor elmondtam, hogy egy magyar fiatal mérnök Méder Áron földkörüli
úton van és most tart ausztrália felé, ekkor derült ki a félreéertés, életemben ilyen jót
nem nevettem, gondoltam megosztom veletek.
(bár életben kicsit jobb volt mert látni kellett volna, hogy megfagyott a levegő megálltak a sorok,
én sosem láttam azt a Karina nevű nőt a cseten, szentül megvoltam győződve arról,
hogy nem csak én tudok a magyar vitroláshajóról amelyik lassan már megkerüli a földet)

nyes

P.S.
a hitelesség kedvéért itt a link (nem szexhonlap, nem kimoderálni nyes )
Földkörüli vitrorlázás Carinával
#23010   2008. 09. 09. kedd 09:28
most olvastam, hogy valaki ma ünnepel smile

#23009   2008. 09. 09. kedd 09:24
Szépjónapot!

Látjátok, milyen jó, hogy nincs munkahelyem, mert már az első héten hiányozhattam volna, ugyanis a gyerkőc beteg lett és ma már nem vittem oviba.

Júúúúúúúj leírtam azt a szót, hogy ovi. Na majd kapok a fejemre megint, hogy gyereknevelésről írok egy szexlapon. Akkor írok most valami durvát, mocskosat, perverzet.

Tegnap önkielégítettem és elképzeltem egy frankó kis szituációt. Normál szex közben nem szoktam fantáziálni, mert engem nem pörget fel, csak teljesen kizökkent a dolgokból, de masztihoz mindig alkotok egy kis sztorit. Néha hosszan elképzelem, hogy pl. luxuskurva vagyok egy gazdag pasiknak rendezett összejövetelen, ami mellesleg álarcosbál, és összejövök az egyik helyes milliomossal hihi.
Tegnap azt képzeltem el, hogy két vadidegen pasival vagyok, kutyapóz, az egyik pasi a tarkómnál fogja a hajamat és úgy szopat, a másik pasi szétkúrja a puncimat.

Nnnno, remélem sikerült a honlap imidzsének megfelelő írást produkálnom.

nyes

Szép napot mindenkinek!
#23008   2008. 09. 09. kedd 09:19
Nyertél! Bár egy kicsit meginogtál a szopás szónál, de végül szépítettél a vízpartos sztorival.
Gratulálok!

Tudtam, hogy egy nőnek fog sikerülni a feladat, mert bár tudom, hogy te is mindig a szexre gondolsz, de mi nők képesek vagyunk ettől elvonatkoztatni, a pasik meg nem

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 22:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 22:38
Hát nem egészen asszociáció, de ha azt mondom, hogy mindjárt kibaszom a macskámat az ablakon, abból tuti nem a baszás jut az eszembe.
Na látom van itt más is.
Szopás? Hát valami finom jut eszembe naa!!
Nyalás is van?
Hát amikor a hülye kutyám szarik, és utána kinyalja a seggét, no akkor sem éppen erotikus gondolatok jönnek a fejembe.
Győztem?? Nem??

Mikor kint ülök a vizparton, és a kezembe egy pici gyerek, véletlenül az unokám. Az anyja meg két órája uszkál a Balatonba, és elfeledkezett a szoptatásról. A gyerek meg üvőlt mind a sakál.
Na kinek jut eszébe erről a szex??

buck crazya ravasz1
#23007   2008. 09. 08. hétfő 22:38
tablet tablet
Hát nem egészen asszociáció, de ha azt mondom, hogy mindjárt kibaszom a macskámat az ablakon, abból tuti nem a baszás jut az eszembe.
Na látom van itt más is.
Szopás? Hát valami finom jut eszembe naa!!
Nyalás is van?
Hát amikor a hülye kutyám szarik, és utána kinyalja a seggét, no akkor sem éppen erotikus gondolatok jönnek a fejembe.
Győztem?? Nem??

Mikor kint ülök a vizparton, és a kezembe egy pici gyerek, véletlenül az unokám. Az anyja meg két órája uszkál a Balatonba, és elfeledkezett a szoptatásról. A gyerek meg üvőlt mind a sakál.
Na kinek jut eszébe erről a szex??

buck crazya ravasz1
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 11:44
No gyerekek, aki olyat asszociál a baszás szóra, amibe nem tudom belemagyarázni a szexet, annak megmutatom, hogy miről vagyok híres wink (ha férfi).
A női versenyzők díjazásán még gondolkodom. Jöhetnek a javaslatok!
wink
#23006   2008. 09. 08. hétfő 22:37
tablet tablet
Na és most mit csináljak ezzel a három fiúcskával?? Szoptassam meg őket? Tegyen tisztába is mindet?? Ráadásul egyik sem szörős, és még az általad beigért korban sincsenek, csak a gondom van velük. Ezért csaltál át?? Nem ezt igérted nekem teeeeee!!!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 07. vasárnap 21:58), amit ide kattintva olvashatsz)
tom1019 VIP Admin
2008. 09. 07. vasárnap 21:58
jajjjj nekem...Mexikóba nem megyek, mert szépek a lányok, én meg akkor is kanos vagyok, amikor nem kellene! nyes

#23005   2008. 09. 08. hétfő 22:34
tablet tablet
Hát tudod némi fehérje mellett nem árt, ha van az embernek ebben a korban már kozmetikusa. És bizony ha hajónak álcázza magát, akkor az már nekem gyanus. Főleg ha Samnál. És még egy szörös pasit is odarakott az álcázott hajóra. Ez már nekem mára sok.
Maradok a fehérjénél, igazad van, nincs szükségem kozmetikusra !! nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 08. hétfő 20:46
miért ne? karina rákerül az arcodra, garantáltan kisimul a bőröd hehe
kozmetikus? minek neked kozmetikus?
#23004   2008. 09. 08. hétfő 22:32
tablet tablet
Jajj Charlotte neked ugy tudok örülni, ha olvasom irásaidat, csak nevetni tudok. Tündéri egy nőszemély lehetsz!
De azért nem vedd kézpénznek amit irok )))
Iszonyú hangulatember vagyok .
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 21:02
Én speciel Katrinának olvastam első körben és izgultam, hogy megint jön a hurrikán

nyes
#23003   2008. 09. 08. hétfő 21:02
Én speciel Katrinának olvastam első körben és izgultam, hogy megint jön a hurrikán

nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:42
hát ez már bexarás! honnan tudtam volna? úgylátom folytatódik a Karina, ebből még egy jó hecc fog kerekedni.......
na akkor ki is az a Karina? már magam sem tudom...

nyes
#23002   2008. 09. 08. hétfő 20:46
miért ne? karina rákerül az arcodra, garantáltan kisimul a bőröd hehe
kozmetikus? minek neked kozmetikus?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:24
Jesszum Peti Sam ! Hát a Karina az én kozmetikusom te! És Te még ezzel a rozoga hajóval akarod őt behelyettesiteni??
#23001   2008. 09. 08. hétfő 20:42
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
hát ez már bexarás! honnan tudtam volna? úgylátom folytatódik a Karina, ebből még egy jó hecc fog kerekedni.......
na akkor ki is az a Karina? már magam sem tudom...

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 20:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 20:24
Jesszum Peti Sam ! Hát a Karina az én kozmetikusom te! És Te még ezzel a rozoga hajóval akarod őt behelyettesiteni??
#23000   2008. 09. 08. hétfő 20:24
tablet tablet
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 19:30
ez most egy órája történt egy bizonyos cseten (életemben ilyen jót nem röhögtem)

egy user: tudtok valamit a Karináról?
(megnéztem gyorsan a honlapját, hogy merre jár)
én: a Karina szeptember 2.-án Új Guineát hagyta el, Darwin felé hajózik (Ausztrália)
csend
egy user: hát az meg, hogy lehet úgy tudtam beteg
én: nem tudok róla úgy tudom egészéges nem írja a naplóban
egy user: akkor sem értem mit keres Uj Guineánál
én: egyszerű, már elhagyta és Darwin felé hajókázik
egy user: nem is tudtam hogy hajózik, de mi a fenét keres ott?
(kezdett gyanús lenni a dolog)
egy user: akkor ki is hajózik?
én: hát az Áron
egy user: ki az az Áron?
én: egy szőrös magyar mérnök gyerek
egy user: a Karina nem szőrös és nem gyerek hanem nő, milyen Karináról beszélsz?
én: hát a hajó neve akit Áron nevezett el a menyasszonyáról,
egy user: és te ezt honnan tudod? Karina nem is menyasszony
én: hát rádióztam vele és nyomon követem az útját
egy user: nem mondod? a Karinának nincs is olyan rádiója
én: már hogyne lenne anélkül nem mehetne az óceánra
egy user: na ezt végkép nem értem, a múlt héten beszéltem Karinával és még beteg volt
én: te milyen Karináról beszélsz?
egy user: hát ide jár csetelni
(na itt vált végkép gyanússá a dolog)
akkor elmondtam, hogy egy magyar fiatal mérnök Méder Áron földkörüli
úton van és most tart ausztrália felé, ekkor derült ki a félreéertés, életemben ilyen jót
nem nevettem, gondoltam megosztom veletek.
(bár életben kicsit jobb volt mert látni kellett volna, hogy megfagyott a levegő megálltak a sorok,
én sosem láttam azt a Karina nevű nőt a cseten, szentül megvoltam győződve arról,
hogy nem csak én tudok a magyar vitroláshajóról amelyik lassan már megkerüli a földet)

nyes

P.S.
a hitelesség kedvéért itt a link (nem szexhonlap, nem kimoderálni nyes )
Földkörüli vitrorlázás Carinával
#22999   2008. 09. 08. hétfő 20:19
Tweek Tweek
baszás-kaszás
szopás-kopás
nyalás-falás
bár ez inkább rím mint asszociáció,

baszás - bab masszás (gyros) összevonva
szopás - hát az élet
nyalás - Pina (affrancba nem sikerült ) ravasz1 crazya

Ja a szerelmi életem rendben van a munkahelyemen, állandóan baszogatnak, meg szopok, és nyalhatok a főnökömnek. nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 08. hétfő 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 08. hétfő 11:08
Szépjónapot!

Asszociációs játék. Nehezítés, hogy TILOS SZEXSZEL kapcsolatos dologra asszociálni. Viszont meg kell magyarázni, hogy miért épp azt írtátok, és logikusan kell következnie az alapszóból.

Asszem nehéz lesz.

A szavak pedig:

- baszás:
- szopás:
- nyalás:

nyes

... 1285 1286 1287 1288 1289 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48738db
Utolsó üzenet: tegnap 15:27

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!