1.Jókedv: 1,5.
2.Fáradt: 2, keveset aludtam.
3.Nem vagyok most se éhes: 0.
4.Dolgozni mostnem, többet kell pihiznem! Tehát:0.
5.Csak majd ha megérdemli,amúgy kívánalomra:5. De nem fogok fűvel-fával, azaz bioszexelni.
6.Inkább valami kisebb,nyugodabb helyen lazulok. Orfű, Bokod, stb. A kaját magam viszem, költeni nem kell, van hűtő, a közelben vízcsap, szállás haveroknál, és különben is sokszor drágább Balaton külfölnél. Értékelés: 0
7.Piknikezni szeretek, és az éjszakai pikniknél még más is megeshet!
5 pont.
8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
10.Modern moziba nem járok, a régi hangulata tetszett.
2.Fáradt: 2, keveset aludtam.
3.Nem vagyok most se éhes: 0.
4.Dolgozni mostnem, többet kell pihiznem! Tehát:0.
5.Csak majd ha megérdemli,amúgy kívánalomra:5. De nem fogok fűvel-fával, azaz bioszexelni.

6.Inkább valami kisebb,nyugodabb helyen lazulok. Orfű, Bokod, stb. A kaját magam viszem, költeni nem kell, van hűtő, a közelben vízcsap, szállás haveroknál, és különben is sokszor drágább Balaton külfölnél. Értékelés: 0
7.Piknikezni szeretek, és az éjszakai pikniknél még más is megeshet!

8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
10.Modern moziba nem járok, a régi hangulata tetszett.
Köszi a válaszokat.
Természetesen jól válaszoltál, mivel minden válasz jó válasz.
Büntit csak akkor kapsz, ha szeretnél
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 12:05
Természetesen jól válaszoltál, mivel minden válasz jó válasz.
Büntit csak akkor kapsz, ha szeretnél

Kedves Charlotte!
Azt hiszem kérdésed egy kissé inDixkrét volt, de azért megpróbálok válaszolni rá.
1. válasz
Ha beszélni tudna max két dolgot mondana:
- Szorítsd a nyakam
- Süni, meghaltál?
2. válasz
Perverz élettársam nem annyira szereti a latex cuccokat, úh csak és kizárólag vad, bőrszerkóba öltöztetném
Remélem jól válaszoltam, és nem kapok büntit...
De azért én is kérdezek:
- Mi az apátia?
- Nem tudom, de nem is érdekel
Na most hátradöltem, és előszedtem a jégkockákat a hűtőből. Ilyen forró hangulatban muszáj visszafogni túlhevülő testrészeimet
Azt hiszem kérdésed egy kissé inDixkrét volt, de azért megpróbálok válaszolni rá.

1. válasz
Ha beszélni tudna max két dolgot mondana:
- Szorítsd a nyakam
- Süni, meghaltál?

2. válasz
Perverz élettársam nem annyira szereti a latex cuccokat, úh csak és kizárólag vad, bőrszerkóba öltöztetném

Remélem jól válaszoltam, és nem kapok büntit...
De azért én is kérdezek:
- Mi az apátia?
- Nem tudom, de nem is érdekel
Na most hátradöltem, és előszedtem a jégkockákat a hűtőből. Ilyen forró hangulatban muszáj visszafogni túlhevülő testrészeimet

Természetben?

Törölt felhasználó (60564)

Majd kérem a jogdíjam...

Jó éjt nappali!

(ez egerektől nem kell félni, oda kell adni a macskának...
)

(ez egerektől nem kell félni, oda kell adni a macskának...

Én azt hittem magamról, hogy nem félek tőle, amíg nem találkoztam vele itt a lakásban. Nem sikítoztam, nem ugrottam fel a székre, de azért rendesen ideges lettem, hogy mit rágicsál ez az én lakásomban? Meg mindenhová odaszarik. Meg mi van, ha éjjel feljön az ágyba és odaül a fejemre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:33

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

na jányok ki fél az egértől? vagy meg meritek fogni a farkát?

viszont az utolsó sorban még mindig lehet egy jót szexelni és szopatni a nőt!
(az is igaz, hogy olcsóbb egy kocsiban, v. a dunaparton...)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:06

(az is igaz, hogy olcsóbb egy kocsiban, v. a dunaparton...)

) Most ennyire vagyok jókedvű: 2
2) Most ennyire vagyok fáradt: 2
3) Most ennyire vagyok éhes: 5 (MINDIG!)
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 0
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (MINDIG!)
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 5*
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 2
8) Most ennyire lenne kedvem hegyet mászni: 0
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0
Annyi még az utolsó kérdéshez: IGEN, szerintem vége a moziknak. Egy mozijegy 970.- forint. Ha elviszem a két gyerkőcöt, ott pattikuki, kóla, bizbasz, 5.000.- alatt nem úszom meg.
A mozifilm meg 1 hét múlva megvan a neten camosan, 2 hét múlva DivX-esen, 1 hónap múlva DVD-sen feliratosan, 2 hónap múlva szinkronosan, és 3 hónap múlva (ha nem akarok jogsértő lenni) 3.500-ért megveszem exrtrákkal a boltban DVD-n.
A "mozi-feeling" már senkit nem érdekel... A gyerekeimet pláne nem... Szóval sztem a mozik fölött meg lehet kongatni a vészharangot.
Annyi még az utolsó kérdéshez: IGEN, szerintem vége a moziknak. Egy mozijegy 970.- forint. Ha elviszem a két gyerkőcöt, ott pattikuki, kóla, bizbasz, 5.000.- alatt nem úszom meg.
A mozifilm meg 1 hét múlva megvan a neten camosan, 2 hét múlva DivX-esen, 1 hónap múlva DVD-sen feliratosan, 2 hónap múlva szinkronosan, és 3 hónap múlva (ha nem akarok jogsértő lenni) 3.500-ért megveszem exrtrákkal a boltban DVD-n.
A "mozi-feeling" már senkit nem érdekel... A gyerekeimet pláne nem... Szóval sztem a mozik fölött meg lehet kongatni a vészharangot.
1) Most ennyire vagyok jókedvű: 4
2) Most ennyire vagyok fáradt: 4 (2 órát aludtam:S)
3) Most ennyire vagyok éhes: 2
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 (pedig most indulok :S)
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (ebben az esetben nem gáz ha fáradt vagyok )
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 3
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 3
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 4
2) Most ennyire vagyok fáradt: 4 (2 órát aludtam:S)
3) Most ennyire vagyok éhes: 2
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 (pedig most indulok :S)
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (ebben az esetben nem gáz ha fáradt vagyok )
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 3
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 3
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 4
mik derülnek itt ki? gratulálok, akkor már tudom miért szeretett beléd az apjukod!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 20:01

most áruljam el a titkom ? Még az a jó oda nem kell menni, mármint a tornára, és bevallom naponta többször csinálom. Hisz a "satunak" az a dolga ha belefogva a farok kell ez a mondat:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap

most áruljam el a titkom ? Még az a jó oda nem kell menni, mármint a tornára, és bevallom naponta többször csinálom. Hisz a "satunak" az a dolga ha belefogva a farok kell ez a mondat:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:56
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap

VIP
Admin

teeeeeee szexnagyi, csak nem azt akarod mondani, hogy satu van a lábad közt? talán jártál intimtornára, hogy tudsz vele szorítani? egyébként az nagyon jóóóó....(tudom)

teeeeeee szexnagyi, csak nem azt akarod mondani, hogy satu van a lábad közt? talán jártál intimtornára, hogy tudsz vele szorítani? egyébként az nagyon jóóóó....(tudom)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)

majd finoman fogom az elején nem teszem a "satu"-ba
ha megígéred, hogy nem szorítod meg......
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)

Valami más farkat nem tudsz ajánlani ?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:33

VIP
Admin

egyszer összejöhetnénk ott...a fiam nem volt hajlandó bemenni a pán péterbe, hátha a lányod magával rántaná a jóba
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:37

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

A Campona plázának számít? Mert én azt szeretem. Nem csak ruhaboltok vannak ott, hanem egy Tesco is, játékbolt, papírbolt, illatszerbolt és vonattal odamegyünk a gyerkőccel, ott mozgólépcsőzhet, felülhet a mozgó-forgó játékokra, van kisállatbolt, ahol végignézzük a halakat, madarakat, nyulakat, hörcsögöket, egereket.
Azokat a plázákat nem szeretem, ahol 95%-ban ruhaboltok vannak.
A múltkor elvetődtünk a Max Citybe, a lakberendezési plázába. Gyakorlatilag egyetlen ember sem volt ott. Vagy pénzmosás folyik ott, vagy egyetlen ágy eladásából a boltosok ki tudják fizetni a bérleti díjat és az alkalmazott bérét.
Szar puccos hely...
utólagos szerk. Most olvasom, hogy Prune is a Camponába jár. Na akkor az tényleg jó hely
A múltkor elvetődtünk a Max Citybe, a lakberendezési plázába. Gyakorlatilag egyetlen ember sem volt ott. Vagy pénzmosás folyik ott, vagy egyetlen ágy eladásából a boltosok ki tudják fizetni a bérleti díjat és az alkalmazott bérét.
Szar puccos hely...
utólagos szerk. Most olvasom, hogy Prune is a Camponába jár. Na akkor az tényleg jó hely

A Campona plázának számít? Mert én azt szeretem. Nem csak ruhaboltok vannak ott, hanem egy Tesco is, játékbolt, papírbolt, illatszerbolt és vonattal odamegyünk a gyerkőccel, ott mozgólépcsőzhet, felülhet a mozgó-forgó játékokra, van kisállatbolt, ahol végignézzük a halakat, madarakat, nyulakat, hörcsögöket, egereket.
Szar puccos hely...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:15
Szar puccos hely...

részben egyetértek...vagyis inkább sokban...
én megelégednék kevésbé puccos mozikkal, kicsit fapadosabb változatban, némileg kevesebb pénzért...mint anno az art-mozik..illetve azok most is vannak, de régen voltam már ott
kedvencem volt például pesten a puskin, amit szintén termekre osztottak az egy nagy vetítőterem helyett
de hasonló a véleményem egy zenei cd-ről is...kicsit várunk és 2-3-4000 helyett leszedi valaki nekünk valahonnan a világhálóról ingyen vagy párszáz forintért
jah..és ha már itt tartunk..a plázáknak sose fellegzik be? biztos volt már róla szó, de van itt olyan, aki kedveli a plázákat?
én megelégednék kevésbé puccos mozikkal, kicsit fapadosabb változatban, némileg kevesebb pénzért...mint anno az art-mozik..illetve azok most is vannak, de régen voltam már ott
kedvencem volt például pesten a puskin, amit szintén termekre osztottak az egy nagy vetítőterem helyett
de hasonló a véleményem egy zenei cd-ről is...kicsit várunk és 2-3-4000 helyett leszedi valaki nekünk valahonnan a világhálóról ingyen vagy párszáz forintért
jah..és ha már itt tartunk..a plázáknak sose fellegzik be? biztos volt már róla szó, de van itt olyan, aki kedveli a plázákat?
Dehogy voltál bántó... Azon én már rég túlvagyok, hogy bármit is sértésnek vegyek fel tőled...
Egyébként meg hogyan lehet egy virtuális "kapcsolatot" kibeszélni??? Szerintem az még nem üti az illetlenség határát...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 14:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 14:14

Egyébként meg hogyan lehet egy virtuális "kapcsolatot" kibeszélni??? Szerintem az még nem üti az illetlenség határát...

visszaolvastam...
nem gondolom, h bármi bántót írtam volna Neki... ha igen akkor doki: elnézést! télleg nem volt szándékomban!
khm... Ő írta, h majd mesél Rólad nekem... erre írtam vissza, h nem illik...
pedig reggel még semmi bajom se wót! ennyire félreérthető lettem volna!
béjbiiii
megyek is és elcserélem a beutalóm mostani időpontra... aztán ottan annyira közel kerülnénk egymáshoz, h azt a távolságot le tudnánk küzdeni, majd utánna a közöttünk lévő távolságot negatív számban lehetne mérni!
nem gondolom, h bármi bántót írtam volna Neki... ha igen akkor doki: elnézést! télleg nem volt szándékomban!
khm... Ő írta, h majd mesél Rólad nekem... erre írtam vissza, h nem illik...
pedig reggel még semmi bajom se wót! ennyire félreérthető lettem volna!

béjbiiii
megyek is és elcserélem a beutalóm mostani időpontra... aztán ottan annyira közel kerülnénk egymáshoz, h azt a távolságot le tudnánk küzdeni, majd utánna a közöttünk lévő távolságot negatív számban lehetne mérni!

Igen, attól tartok, a mozinak vége.
De az autósmozit szerintem fel kéne támasztani!
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:06
De az autósmozit szerintem fel kéne támasztani!

) Most ennyire vagyok jókedvű: 2
őszintén szólva egy előnyét látom a plázáknak...az ország bármelyikében van wc és a donpepe
kedden például szfváron voltunk, pisilni kellett és éhesek voltak a gyerekek, az elsőt megoldottuk, a másodikat megúsztam 370 Ft/szelettel
én még életemben egy normális dolgot nem vettem plázában...haszontalannak tartom őket, ráadásul ottan nevelődnek a plázacicák
utólagos szerk.: najóóóó...most hazudtam...tulajdonképpen a camponával nincs bajom..ott a tropicarium, ha mozizni akarunk, akkor oda megyünk, és a C&A sem olyan rossz ott, aztán vannak a cipőboltok, amiknek rajongója vagyok...asszem az a pláza még viszonylag normális...a múltkor például szembe jött velem a barátok közt zsoltja, rékasi karesz...nagyon kis kellemes látvány volt
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:21

kedden például szfváron voltunk, pisilni kellett és éhesek voltak a gyerekek, az elsőt megoldottuk, a másodikat megúsztam 370 Ft/szelettel
én még életemben egy normális dolgot nem vettem plázában...haszontalannak tartom őket, ráadásul ottan nevelődnek a plázacicák

utólagos szerk.: najóóóó...most hazudtam...tulajdonképpen a camponával nincs bajom..ott a tropicarium, ha mozizni akarunk, akkor oda megyünk, és a C&A sem olyan rossz ott, aztán vannak a cipőboltok, amiknek rajongója vagyok...asszem az a pláza még viszonylag normális...a múltkor például szembe jött velem a barátok közt zsoltja, rékasi karesz...nagyon kis kellemes látvány volt

Tudja a fene... Szolnok (látszik) pl. annyira egy tanya, hogy szerintem a világ legkisebb (és leggagyibb) plázája van nálunk, de ez is haldoklik. Az egész pláza hathavonta cserél tulajdonost, a benti üzletek is élnek 2-3 hónapot, aztán megy a "vetésforgó".
Hogy máshol? Tudja a franc...

Tudja a fene... Szolnok (látszik) pl. annyira egy tanya, hogy szerintem a világ legkisebb (és leggagyibb) plázája van nálunk, de ez is haldoklik. Az egész pláza hathavonta cserél tulajdonost, a benti üzletek is élnek 2-3 hónapot, aztán megy a "vetésforgó".
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:15

részben egyetértek...vagyis inkább sokban...