Itt nálunk is hasonló a helyzet...
pár hónapja adják át... de mikor arra tévedek az üzletekben lézengenek az emnberek!
Az a baj, h mindig találnak balekot akinek kiadhatják, akik nem számolnak utánna, h mennyit is kell forgalmazniuk ahhoz, h egyáltalán a bérleti díjat vissza hozza... és még hol vannak az egyéb költségek és a haszon
/az a baj, h erre felé egy belvárosi üzlet bérleti díja is hasonlóképp működik/. Aztán van olyan hely ahol 15 év alatt nem láttam, h fél évnél tovább ugyanaz az üzlet lenne
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:21
pár hónapja adják át... de mikor arra tévedek az üzletekben lézengenek az emnberek!
Az a baj, h mindig találnak balekot akinek kiadhatják, akik nem számolnak utánna, h mennyit is kell forgalmazniuk ahhoz, h egyáltalán a bérleti díjat vissza hozza... és még hol vannak az egyéb költségek és a haszon
/az a baj, h erre felé egy belvárosi üzlet bérleti díja is hasonlóképp működik/. Aztán van olyan hely ahol 15 év alatt nem láttam, h fél évnél tovább ugyanaz az üzlet lenne
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudja a fene... Szolnok (látszik) pl. annyira egy tanya, hogy szerintem a világ legkisebb (és leggagyibb) plázája van nálunk, de ez is haldoklik. Az egész pláza hathavonta cserél tulajdonost, a benti üzletek is élnek 2-3 hónapot, aztán megy a "vetésforgó".
Hogy máshol? Tudja a franc...
Hogy máshol? Tudja a franc...
Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Bőrszék? Mi vagy te, vezérigazgató?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 00:29
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
1) Most ennyire vagyok jókedvű: öhm... 3? olyan könnyed semlegesség.
2) Most ennyire vagyok fáradt: 3 Wilika mindig fáradt, egyszer egy meztelen női testbe kapaszkodva is elaludt.
3) Most ennyire vagyok éhes: 1 Tele vagyok dinnyével
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 meg van nyitva a Photoshop, de valahogy mindig mással foglalkozom, 'szameg
5) Most ennyire van kedvem szexelni: ? mindjárt megnézem a szótárban mi az.
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 4 ha jó meleg lenne, akkor egész poén lenne éjjel is.
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 0 éjjel van, a klasszikus piknik ilyenkor nem bejövős
8) Most ennyire lenne kedvem hegyet mászni: ?
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3 amúgy meg mittomén. Tegnap este kitaláltam, hogy még éjjel befejezem a rámbízott melót, aztán még most is alig állok vele valahogy, hogy csapnának agyon egy lapáttal.
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0 Itthagyni a bőrszékemet?!
2) Most ennyire vagyok fáradt: 3 Wilika mindig fáradt, egyszer egy meztelen női testbe kapaszkodva is elaludt.
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 meg van nyitva a Photoshop, de valahogy mindig mással foglalkozom, 'szameg
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 4 ha jó meleg lenne, akkor egész poén lenne éjjel is.
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 0 éjjel van, a klasszikus piknik ilyenkor nem bejövős
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3 amúgy meg mittomén. Tegnap este kitaláltam, hogy még éjjel befejezem a rámbízott melót, aztán még most is alig állok vele valahogy, hogy csapnának agyon egy lapáttal.
Az egyetlen ember, aki a hegymászásra nem 0-t adott!!!
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 00:08
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 07. 11. péntek 00:08), amit ide kattintva olvashatsz)
1.Jókedv: 1,5.
2.Fáradt: 2, keveset aludtam.
3.Nem vagyok most se éhes: 0.
4.Dolgozni mostnem, többet kell pihiznem! Tehát:0.
5.Csak majd ha megérdemli,amúgy kívánalomra:5. De nem fogok
6.Inkább valami kisebb,nyugodabb helyen lazulok. Orfű, Bokod, stb. A kaját magam viszem, költeni nem kell, van hűtő, a közelben vízcsap, szállás haveroknál, és különben is sokszor drágább Balaton külfölnél. Értékelés: 0
7.Piknikezni szeretek, és az éjszakai pikniknél még más is megeshet!
5 pont.
8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
10.Modern moziba nem járok, a régi hangulata tetszett.
fű
-fával, azaz bioszexelni. alf
ve alf
l
6.Inkább valami kisebb,nyugodabb helyen lazulok. Orfű, Bokod, stb. A kaját magam viszem, költeni nem kell, van hűtő, a közelben vízcsap, szállás haveroknál, és különben is sokszor drágább Balaton külfölnél. Értékelés: 0
5 pont.8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
1) Most ennyire vagyok jókedvű: öhm... 3? olyan könnyed semlegesség.
1.Jókedv: 1,5.
5 pont.
8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
fű
-fával, azaz bioszexelni. alf
ve alf
l
5 pont.8.A hegymászáshoz még nem melegítetten be! 2
9.Elégedettség tán 1,5.
Köszi a válaszokat.
Természetesen jól válaszoltál, mivel minden válasz jó válasz.
Büntit csak akkor kapsz, ha szeretnél
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 12:05
Természetesen jól válaszoltál, mivel minden válasz jó válasz.
Büntit csak akkor kapsz, ha szeretnél
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 12:05), amit ide kattintva olvashatsz)
Kedves Charlotte!
Azt hiszem kérdésed egy kissé inDixkrét volt, de azért megpróbálok válaszolni rá.
1. válasz
Ha beszélni tudna max két dolgot mondana:
- Szorítsd a nyakam
- Süni, meghaltál?
2. válasz
Perverz élettársam nem annyira szereti a latex cuccokat, úh csak és kizárólag vad, bőrszerkóba öltöztetném
Remélem jól válaszoltam, és nem kapok büntit...
De azért én is kérdezek:
- Mi az apátia?
- Nem tudom, de nem is érdekel
Na most hátradöltem, és előszedtem a jégkockákat a hűtőből. Ilyen forró hangulatban muszáj visszafogni túlhevülő testrészeimet
Azt hiszem kérdésed egy kissé inDixkrét volt, de azért megpróbálok válaszolni rá.
1. válasz
Ha beszélni tudna max két dolgot mondana:
- Szorítsd a nyakam
- Süni, meghaltál?
2. válasz
Perverz élettársam nem annyira szereti a latex cuccokat, úh csak és kizárólag vad, bőrszerkóba öltöztetném
Remélem jól válaszoltam, és nem kapok büntit...
De azért én is kérdezek:
- Mi az apátia?
- Nem tudom, de nem is érdekel
Na most hátradöltem, és előszedtem a jégkockákat a hűtőből. Ilyen forró hangulatban muszáj visszafogni túlhevülő testrészeimet
Természetben?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 09. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (60564)
Majd kérem a jogdíjam...
Jó éjt nappali!

(ez egerektől nem kell félni, oda kell adni a macskának...
)

(ez egerektől nem kell félni, oda kell adni a macskának...
)
Én azt hittem magamról, hogy nem félek tőle, amíg nem találkoztam vele itt a lakásban. Nem sikítoztam, nem ugrottam fel a székre, de azért rendesen ideges lettem, hogy mit rágicsál ez az én lakásomban? Meg mindenhová odaszarik. Meg mi van, ha éjjel feljön az ágyba és odaül a fejemre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:33
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
na jányok ki fél az egértől? vagy meg meritek fogni a farkát?

viszont az utolsó sorban még mindig lehet egy jót szexelni és szopatni a nőt!
(az is igaz, hogy olcsóbb egy kocsiban, v. a dunaparton...)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:06
(az is igaz, hogy olcsóbb egy kocsiban, v. a dunaparton...)
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:06), amit ide kattintva olvashatsz)
) Most ennyire vagyok jókedvű: 2
2) Most ennyire vagyok fáradt: 2
3) Most ennyire vagyok éhes: 5 (MINDIG!)
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 0
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (MINDIG!)
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 5*
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 2
8) Most ennyire lenne kedvem hegyet mászni: 0
9) Most ennyire érzem magam elégedettnek: 3
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0
Annyi még az utolsó kérdéshez: IGEN, szerintem vége a moziknak. Egy mozijegy 970.- forint. Ha elviszem a két gyerkőcöt, ott pattikuki, kóla, bizbasz, 5.000.- alatt nem úszom meg.
A mozifilm meg 1 hét múlva megvan a neten camosan, 2 hét múlva DivX-esen, 1 hónap múlva DVD-sen feliratosan, 2 hónap múlva szinkronosan, és 3 hónap múlva (ha nem akarok jogsértő lenni) 3.500-ért megveszem exrtrákkal a boltban DVD-n.
A "mozi-feeling" már senkit nem érdekel... A
2) Most ennyire vagyok fáradt: 2
3) Most ennyire vagyok éhes: 5 (MINDIG!)
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 0
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (MINDIG!)
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 5*
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 2
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 0
Annyi még az utolsó kérdéshez: IGEN, szerintem vége a moziknak. Egy mozijegy 970.- forint. Ha elviszem a két gyerkőcöt, ott pattikuki, kóla, bizbasz, 5.000.- alatt nem úszom meg.
A mozifilm meg 1 hét múlva megvan a neten camosan, 2 hét múlva DivX-esen, 1 hónap múlva DVD-sen feliratosan, 2 hónap múlva szinkronosan, és 3 hónap múlva (ha nem akarok jogsértő lenni) 3.500-ért megveszem exrtrákkal a boltban DVD-n.
A "mozi-feeling" már senkit nem érdekel... A
gy
pláne nem... Szóval sztem a mozik fölött meg lehet kongatni a vészharangot.
alf
er alf
ek alf
eimet
1) Most ennyire vagyok jókedvű: 4
2) Most ennyire vagyok fáradt: 4 (2 órát aludtam:S)
3) Most ennyire vagyok éhes: 2
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 (pedig most indulok :S)
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (ebben az esetben nem gáz ha fáradt vagyok )
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 3
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 3
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 4
2) Most ennyire vagyok fáradt: 4 (2 órát aludtam:S)
3) Most ennyire vagyok éhes: 2
4) Most ennyire van kedvem dolgozni: 2 (pedig most indulok :S)
5) Most ennyire van kedvem szexelni: 5 (ebben az esetben nem gáz ha fáradt vagyok )
6) Most ennyire lenne kedvem pancsolni a Balatonban: 3
7) Most ennyire lenne kedvem piknikezni egy ligetben: 3
10) Most ennyire lenne kedvem moziba menni: 4
mik derülnek itt ki? gratulálok, akkor már tudom miért szeretett beléd az apjukod!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 20:01
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
most áruljam el a titkom ? Még az a jó oda nem kell menni, mármint a tornára, és bevallom naponta többször csinálom. Hisz a "satunak" az a dolga ha belefogva a farok kell ez a mondat:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap
most áruljam el a titkom ? Még az a jó oda nem kell menni, mármint a tornára, és bevallom naponta többször csinálom. Hisz a "satunak" az a dolga ha belefogva a farok kell ez a mondat:
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 19:56
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hogy harap
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:56), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
teeeeeee szexnagyi, csak nem azt akarod mondani, hogy satu van a lábad közt? talán jártál intimtornára, hogy tudsz vele szorítani? egyébként az nagyon jóóóó....(tudom)
teeeeeee szexnagyi, csak nem azt akarod mondani, hogy satu van a lábad közt? talán jártál intimtornára, hogy tudsz vele szorítani? egyébként az nagyon jóóóó....(tudom)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:53), amit ide kattintva olvashatsz)
majd finoman fogom az elején nem teszem a "satu"-ba
ha megígéred, hogy nem szorítod meg......
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 19:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Valami más farkat nem tudsz ajánlani ?
2008. 07. 10. csütörtök 19:33
VIP
Admin

egyszer összejöhetnénk ott...a fiam nem volt hajlandó bemenni a pán péterbe, hátha a lányod magával rántaná a jóba
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 10. csütörtök 18:37
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 10. csütörtök 18:37), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
A Campona plázának számít? Mert én azt szeretem. Nem csak ruhaboltok vannak ott, hanem egy Tesco is, játékbolt, papírbolt, illatszerbolt és vonattal odamegyünk a gyerkőccel, ott mozgólépcsőzhet, felülhet a mozgó-forgó játékokra, van kisállatbolt, ahol végignézzük a halakat, madarakat, nyulakat, hörcsögöket, egereket.
Azokat a plázákat nem szeretem, ahol 95%-ban ruhaboltok vannak.
A múltkor elvetődtünk a Max Citybe, a lakberendezési plázába. Gyakorlatilag egyetlen ember sem volt ott. Vagy pénzmosás folyik ott, vagy egyetlen ágy eladásából a boltosok ki tudják fizetni a bérleti díjat és az alkalmazott bérét.
Szar puccos hely...
utólagos szerk. Most olvasom, hogy Prune is a Camponába jár. Na akkor az tényleg jó hely
Azokat a plázákat nem szeretem, ahol 95%-ban ruhaboltok vannak.
A múltkor elvetődtünk a Max Citybe, a lakberendezési plázába. Gyakorlatilag egyetlen ember sem volt ott. Vagy pénzmosás folyik ott, vagy egyetlen ágy eladásából a boltosok ki tudják fizetni a bérleti díjat és az alkalmazott bérét.
Szar puccos hely...
utólagos szerk. Most olvasom, hogy Prune is a Camponába jár. Na akkor az tényleg jó hely

GG-ufsz

joeszegedi