Helló szoni! akkor a kőművesmunkához kicsit én is értek, mert már párszor falaztam életemben haveroknak.....
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 07. 12. szombat 20:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 20:34

Jujj Krapu,en most nem tok törkölyözni,falaznom kell Lottenak es meg valakinek...

Jujj Krapu,en most nem tok törkölyözni,falaznom kell Lottenak es meg valakinek...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:07

Törölt felhasználó (60564)

Előre is köszi a lelkes felajánlásokat....
Bandur, míg leköti a hölgyeket, mi nyugodtan le tudjuk inni magunkat Szonival

Igy vegzödik :Erre a pökhendi valaszra a birosag öt milliora büntette cementet...

Ha már így a házépítésnél tartunk, erről is van egy viccem (természetesen):
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
Az első tanú a tégla. Kérdezik, mit tud?
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Behívják a vakolatot, mondja el, mit tud?
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Na, cement - kérdi a bíró -, mondd el, mit tudsz!?
Mire a cement válasza:
ÉÉÉN??? Én ott sem voltam!!
Felépítenek egy házat, de az összedől. Keresik a felelőst, így a bíróságra beidézik az építőanyagokat, hogy ki mit tud az esetről.
-Hát, én annyit tudok - mondja a tégla -, hogy engem teherautóra tettek a gyárból, kivittek az építkezésre, ott beépítettek a falba, bevakoltak, majd összedőltünk a haverokkal együtt. Mást nem tudok.
Háát - mondja a vakolat -, engem felkentek sok téglára, de valamiért a téglát nem akartak állni, és a ház összedőlt. Mást nem tudok mondani.
Beidézik a cementet is.
Mire a cement válasza:

Szép szombat estét mindenkinek!

Ja igen, Surda jól tippelt, hogy elég nagy csibész vagyok ahhoz, hogy mindegyik képen PVC legyen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 13:14

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

No, aki ellenzi a PVC-t, az tippeljen, hogy az alábbi képek közül melyik készült PVC-padlóról.
(itt jegyzem meg, hogy a linóleum és a pvc nem ugyanaz...)

(itt jegyzem meg, hogy a linóleum és a pvc nem ugyanaz...)

Nocsak 1 erdőkerelülő, hát végre hogy ujra idetaláltál, aztán nem eltünni megint az erdő mélyén
(Ez egy válasz erdokerulo üzenetére (2008. 07. 12. szombat 12:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 12. szombat 12:39

Ahogy elnézem Molly, Krapu, Öregszem igényeit, lesz ezzel munka jócskán..
A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely.

A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely.
Ahogy elnézem Molly, Krapu, Öregszem igényeit, lesz ezzel munka jócskán..
A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:03

A kertbe mindenképpen kell egy kemence és főző hely. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha már így belejöttél, besegíthetnél nálam is....
Hívjuk Zellit is?

- ajtó/ablakfestés --> igen
- tapétázás --> igen
- falfestés --> igen (jobb vagyok mint a mesterek. az övék két év után elkezdett válni, az egyém bírta 8 évig, akkor is csak azért nem, mert meguntuk
)
- csempézés --> nem valószínű
- járólapozás --> igen
- laminált padló lerakása --> igen
- hajópadló lerakása --> még nem csináltam, de valszeg menne
- parketta lerakása --> igen (szalag parketta)
- PVC-padló lerakása --> igen
Történetem erről legfeljebb annyi, hogy:
14 voltam, mikor elkeztük átépíteni a régi házat.
Tornácos volt, meg sok fal/falrész vályogból. Kicseréltük téglára, beépítettük a tornácot (kellet a hely). A kőművesek mellet dolgoztam másfél hónapig. Beton, malter keverés, tégla hordás, stb.
Mikor szeptemberben megláttak a suliba, az osztály addig legerősebb/legnagyobb embere rám nézett, és csak annyit mondott: "Nem szeretnék kapni tőled egy pofont"
"...de hol van már a tavalyi hó.."
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 08:30
- tapétázás --> igen
- falfestés --> igen (jobb vagyok mint a mesterek. az övék két év után elkezdett válni, az egyém bírta 8 évig, akkor is csak azért nem, mert meguntuk

- csempézés --> nem valószínű
- járólapozás --> igen
- laminált padló lerakása --> igen
- hajópadló lerakása --> még nem csináltam, de valszeg menne
- parketta lerakása --> igen (szalag parketta)
- PVC-padló lerakása --> igen
Történetem erről legfeljebb annyi, hogy:
14 voltam, mikor elkeztük átépíteni a régi házat.
Tornácos volt, meg sok fal/falrész vályogból. Kicseréltük téglára, beépítettük a tornácot (kellet a hely). A kőművesek mellet dolgoztam másfél hónapig. Beton, malter keverés, tégla hordás, stb.
Mikor szeptemberben megláttak a suliba, az osztály addig legerősebb/legnagyobb embere rám nézett, és csak annyit mondott: "Nem szeretnék kapni tőled egy pofont"
"...de hol van már a tavalyi hó.."

VIP
Admin

Jó reggelt mindenkinek!
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása
Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Kellemes pénteket.
Megyek, lekenem a budit másodszor is. Tudtátok, hogy a nagyon híg festék ugyanúgy elfedi a falon a foltokat, mint a hígítatlan? Ez nekem tök újdonság... viszont kellemes meglepetés volt és rendkívül takarékos megoldás.
Ti belevágnátok magatok lakásfelújításba?
Az alábbiak közül melyiket vállalnátok be:
- ajtó/ablakfestés
- tapétázás
- falfestés
- csempézés
- járólapozás
- laminált padló lerakása
- hajópadló lerakása
- parketta lerakása
- PVC-padló lerakása

Kinek van kellemes/kellemetlen/idióta története lakásfelújításról?
Telekkönyv, birtokhatárok rendbe? Ha nem, akkor csak szóljatok
Szép jónapot mindenkinek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 21:52

Szép jónapot mindenkinek.. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:52), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Köszi!
Kérünk egyéb felajánlásokat a nappali házának (enyhe képzavar) kipofozásához!

Kérünk egyéb felajánlásokat a nappali házának (enyhe képzavar) kipofozásához!

á nehogy már ezt magyarázni kelljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:01

VIP
Admin

És az mennyiben lendíti előre a felújítási munkálatokat?

Ó csak igyatok bőven jó sokat
Majd én foglalkozok a csajokkal
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:07

Majd én foglalkozok a csajokkal

Csaknem kapok ki ha mégegy képet küldök be, de kell kanapé is ahol kezdődik az előjáték

Szép napot mindenkinek!
Bárpult feltétlen kell a nappaliba, hogy a férfiak meg tudják egy sör mellet beszélni a csajokat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:14
Bárpult feltétlen kell a nappaliba, hogy a férfiak meg tudják egy sör mellet beszélni a csajokat.

A nappalit ilyennek terveztem...szerintem illik a ház jellegéhez.

Jóóóóóóó reggelt Jóóóó szombatot

A kőmívességhez már elég jól értesz Krapuci!

Egyébként jó reggelt Nappali!

Ha már így a házépítésnél tartunk, erről is van egy viccem (természetesen):
Beidézik a cementet is.
Mire a cement válasza:
Beidézik a cementet is.
Mire a cement válasza:

Abszolút!
Ha eleget iszunk, hamarosan ilyennek is látjuk majd
No, én lefordulok a székről az álmosságtól. Mentem aludni. Kellemes hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:14
Ha eleget iszunk, hamarosan ilyennek is látjuk majd

No, én lefordulok a székről az álmosságtól. Mentem aludni. Kellemes hétvégét mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 11. péntek 22:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 11. péntek 22:01

VIP
Admin

(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 07. 11. péntek 21:59), amit ide kattintva olvashatsz)