Elijesztettem...
Pedig csak vicceltem! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 23:19

Pedig csak vicceltem! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Mindent azért nem. Kezdve az intim méreteiddel...

Mindent azért nem. Kezdve az intim méreteiddel...
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)

ott a gond, hogy nem tudtok semmit, lassan már én Sam.......
jóéjt nektek.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 23:10), amit ide kattintva olvashatsz)
jóéjt nektek.

Hát akkor mindent tudsz !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 23:07

VIP
Admin

Ahh látom már a kérdéses párbeszédet

Ahh látom már a kérdéses párbeszédet
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:58

Ááá,semmi komoly. Nézz be Sam szobájába.
De csak óvatosan. Nagyon vigyáznak Sam-re. ( Amit persze meg is érdemel)
De csak óvatosan. Nagyon vigyáznak Sam-re. ( Amit persze meg is érdemel)
Ááá,semmi komoly. Nézz be Sam szobájába.
De csak óvatosan. Nagyon vigyáznak Sam-re. ( Amit persze meg is érdemel) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:53
De csak óvatosan. Nagyon vigyáznak Sam-re. ( Amit persze meg is érdemel) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:53), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ezt nem garantálhatom, mi ilyen cívódós népség vagyunk
Miért, hol cívódnak veled?

Miért, hol cívódnak veled?
Ezt nem garantálhatom, mi ilyen cívódós népség vagyunk
Miért, hol cívódnak veled? (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:47

Miért, hol cívódnak veled? (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)

Bármi áron, valamint GáborÁron !
Szia Sárl ! Remélem itt biztonságban vagyok, s enm fog senki "civódni" velem !

Bármi áron, valamint GáborÁron !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:44

VIP
Admin

Akkor a sportorvost nem értem... őneki tudnia kell, hogy a tiltólistán van. A saját csapata ellen dolgozik? És mi a f*szért szednek be bármit is a sportolók? Oké, hogy győzni kell, de milyen áron?
Ha a tiéd tiltólistán van, én akkor is beveszem
kíváncsi voltam, hogy egy ilyen szexmentes hírhez mennyi hsz után csapódik szexuális töltet. Gyorsan választ kaptam: 1!

kíváncsi voltam, hogy egy ilyen szexmentes hírhez mennyi hsz után csapódik szexuális töltet. Gyorsan választ kaptam: 1!

Akkor a sportorvost nem értem... őneki tudnia kell, hogy a tiltólistán van. A saját csapata ellen dolgozik? És mi a f*szért szednek be bármit is a sportolók? Oké, hogy győzni kell, de milyen áron?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 22:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 22:36

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

szia Charlotte! nem a sportoló a hibás hanem a lökött sportorvos aki adja neki és azt mondja, ezt nyugodtan vedd be mert nincs a tíltólistán.
halkan megsúgom neked az enyém nincs a WADA tíltólistán beveszed?

szia Charlotte! nem a sportoló a hibás hanem a lökött sportorvos aki adja neki és azt mondja, ezt nyugodtan vedd be mert nincs a tíltólistán.

Jó estét!
Most olvastam, hogy a teljes bolgár súlyemelő csapat doppingolt és 2-4 éves eltiltás vár rájuk.
Egyszerűen nem értem őket.
Mindenki tudja, hogy lesz doppingvizsgálat, mindenki tudja, hogy mit kockáztat, mégis megcsinálják? Miéééééért? Nem igaz, hogy azt remélik, megússzák. Tényleg nem értem...
Most olvastam, hogy a teljes bolgár súlyemelő csapat doppingolt és 2-4 éves eltiltás vár rájuk.
Egyszerűen nem értem őket.
Mindenki tudja, hogy lesz doppingvizsgálat, mindenki tudja, hogy mit kockáztat, mégis megcsinálják? Miéééééért? Nem igaz, hogy azt remélik, megússzák. Tényleg nem értem...
Ne aggódj, birja
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 30. szerda 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 14:26

bakter!
mily falat a konyhás topicban!
nőkről?
hogy puncinedv oltsa a szomjunkat!
én nagyon szomjazom erre!!!
na mára ennyi!
Szemi! vigyázz! azt a strapát ami a szobádban szokott lenni nem biztos, h bírod!
no: csövi!!!

nőkről?
na mára ennyi!
Szemi! vigyázz! azt a strapát ami a szobádban szokott lenni nem biztos, h bírod!

no: csövi!!!
Ejjnye, hát mi ez a negatív hozzáállás? Tessék inkább örülni a sok jónak
(Ez egy válasz Szoni üzenetére (2008. 07. 30. szerda 19:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Szep,szep...csak azok a franya szunyogok ne lennenek.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 19:15
VIP
Admin

Szép estét nappalisok!
Ilyenkor szép a Balatonon a naplemente. Sétálni a vízparton, hallgatni a víz csobogását, nézni a hattyúkat, és élvezni az esti kellemes vízparti levegőt.

Ilyenkor szép a Balatonon a naplemente. Sétálni a vízparton, hallgatni a víz csobogását, nézni a hattyúkat, és élvezni az esti kellemes vízparti levegőt.

Szép estét nappalisok!

Szekely kürtös ? Nem mindenki szereti.
De legalabb dolgozol....

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 07. 25. péntek 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 25. péntek 22:10
De legalabb dolgozol....

én ezt vettem nektek a búcsúban:

ezekkel meg a seggeteket fogom csapkodni...

ezekkel meg a seggeteket fogom csapkodni...

bakter!
mily falat a konyhás topicban!
nőkről?
na mára ennyi!
no: csövi!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 14:20

nőkről?
na mára ennyi!

no: csövi!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 14:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

na akkor már beszéljünk inkább a nőkről, mert nagyon megéheztem...
igaz ha azokról beszélünk akkor megint megéhezek...

na akkor már beszéljünk inkább a nőkről, mert nagyon megéheztem...
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 30. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 14:06

Teeee!!!
írtam én már régebben itt /de hát akkor Te még sehun se wótá!!!/, hogy az egyik kedvenc kajám a pechne katcha káposztuval és knédlivel...
természetesen előtte finom becher...
utánna meg ez:
írtam én már régebben itt /de hát akkor Te még sehun se wótá!!!/, hogy az egyik kedvenc kajám a pechne katcha káposztuval és knédlivel...
utánna meg ez:

Teeee!!!
utánna meg ez:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 13:47
utánna meg ez:

Admin

te is szereted a kácsahúst? meg a mellyehúsát? és a püspökfalatját? ez a legfinomabb kaja....
jól elkészített ressre sült kacsahúst, minden időben meg tudom enni. finom piros párolt káposztával, rá egy jó hideg rizlingföccs, aztán pihi...
jól elkészített ressre sült kacsahúst, minden időben meg tudom enni. finom piros párolt káposztával, rá egy jó hideg rizlingföccs, aztán pihi...

te is szereted a kácsahúst? meg a mellyehúsát? és a püspökfalatját? ez a legfinomabb kaja....
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 07. 30. szerda 13:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 13:40

Óóóóóóhogyazaaaaa
má megint a surdi!
1. én miért bántanám mollyt? egyáltalán nem bántom! semmi okom rá!!! imádom érte, h kényeztet itt bennünket!
2. ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy nem is én hoztam elő ezt a témát! bár tudod Te azt... de félted a nyelved... még a végén a főadmin acconyságtól nem pruncit
kapsz!
Vazze!
most laktam jól... isteni csirkemájjal... én aki nem cereti a májat... de semmi kivetni valót nem találtam benne...
ezt amit hoztál.... ha belepusztulok is felfalom!!!!!!!!
má megint a surdi!
1. én miért bántanám mollyt? egyáltalán nem bántom! semmi okom rá!!! imádom érte, h kényeztet itt bennünket!
2. ha visszaolvasnál akkor tudnád, hogy nem is én hoztam elő ezt a témát! bár tudod Te azt... de félted a nyelved... még a végén a főadmin acconyságtól nem pruncit

Vazze!
most laktam jól... isteni csirkemájjal... én aki nem cereti a májat... de semmi kivetni valót nem találtam benne...
ezt amit hoztál.... ha belepusztulok is felfalom!!!!!!!!