Sam, már ne haragudj, de beszélhetnél kedvesebben is a lányokkal !!
Még ilyet mondani, hogy "te ló" ???
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 17:33
Még ilyet mondani, hogy "te ló" ???

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

igen én az étcsokit szeretem, de valóban a töltelék a fontos......
van mibe beletölteni? hol? mikor? teló?

igen én az étcsokit szeretem, de valóban a töltelék a fontos......
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 16:46

Étcsoki, vagy mogyorós, vagy fehér, vagy after eight... kívánság szerint... Egyébként mindegy, ha úgyis lenyalják, nem?

Bocsánat...nem tudom bele szólhatok-é, de a megam részéről After Eight-re szavazok !!!
És szerintem Sárl is !!!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 16:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 16:46
És szerintem Sárl is !!!

Étcsoki, vagy mogyorós, vagy fehér, vagy after eight... kívánság szerint... Egyébként mindegy, ha úgyis lenyalják, nem?

Let it' be !!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 15:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 15:38

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Ennyi nőt kiütöttél Jenóval tegnap éjjel?
Na, este biztosan visszajönnek repetárért

Bocsi, elfelejtettem: úgyis a töltelék a fontos
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 09:18

VIP
Admin

Szép reggelt nappalisok!
Nem semmi volt a tegnapi nap, nagyon örülök, hogy megszaporodott a társulat. Ugyebár a szereposztásnál, jó ha nagyobb a választék.
vica30 tőled kérdezném az a csokibugyi remélem étcsokiból van, mert az isteni lehet....
Legyen szép napotok!
Nem semmi volt a tegnapi nap, nagyon örülök, hogy megszaporodott a társulat. Ugyebár a szereposztásnál, jó ha nagyobb a választék.
vica30 tőled kérdezném az a csokibugyi remélem étcsokiból van, mert az isteni lehet....
Legyen szép napotok!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 09:18

VIP
Admin

Szép reggelt nappalisok!
Legyen szép napotok!
Legyen szép napotok!

Ennyi nőt kiütöttél Jenóval tegnap éjjel?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 12:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 12:33

VIP
Admin

mi a fene történt? mindenki kifáradt a tegnapi napon, vagy országos "nem írok a nappaliba" mozgalom van?
na megyek én is alszom egyet ebéd után........

mi a fene történt? mindenki kifáradt a tegnapi napon, vagy országos "nem írok a nappaliba" mozgalom van?

Szép reggelt nappalisok!
Legyen szép napotok!
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 07. csütörtök 06:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 07. csütörtök 06:03
Legyen szép napotok!

Vagy másik verzió:
1. csokibugyi, ami lenyalható
2. ha már úgyis erre jársz, csak folytasd a nyalakodást!

Vagy másik verzió:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32

VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes
Kedves sajtocska, Zsuzsu, andici, Angyal!
A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
Szóval, kicsit fura kérdés lesz, de egy szexhonlapon nem lesz annyira meglepő.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.
1) Ha a vaginátok felöltözne, mit viselne?
2) Ha a vaginátok beszélni tudna, mit mondana?
Pusssz, kellemes időtöltést a nappaliban.
A bárpult ott van hátul, amíg BigJoe ide nem ér, én szolgálok ki. Ki mit iszik?

A nappali hagyományai szerint feltenném nektek a beugró kérdést, mellyel minden kedves új lakót megtámadok.
A Vagina monológok c. könyvben minden nőnek két kérdést tettek fel. Léci válaszoljatok erre a kettőre ti is, ha van kedvetek.

1. mindenképp vékony, pántos tangát, hogy foggal le lehessen tépni
vagy napszemüveg, mert az öltöztet
2. gyere és szeress! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 20:32

2. gyere és szeress! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Helló lányok! Mennyi új csajszi! Nagyon helyes

Először mindenképp meg kell próbálni megbeszélés nélkül rávezetni a problémára, ha nem megy, akkor alapos megbeszélés. De ha a beszélgetésben nem partnar, akkor a probléma megoldásában sem lesz
Sajnos tapasztalat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:53

VIP
Admin

No, lányok, fiúk!
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?
(aki régóta van itt, tudja, hogy az ELGONDOLKODTATÓ KÉRDÉS is az én műfajom. Most ebből is kaptok egyet)
Nemrég beszélgettem egy lánnyal, aki azt mondta, hogy ha valami probléma van a partnerrel vagy a szex terén, nem érdemes megbeszélni, mert minden egyes kimondott szó csak elmélyíti a válságot. Szerinte nem kell az ilyet kibeszélni, megvitatni, hanem szép csendben kell ellene tenni trükkökkel, fantáziával.
KÉRDÉSEM:
Szerintetek meg kell beszélni a szexuális problémákat? Volt már olyan, hogy érdemes volt megbeszélnetek ilyet? Volt már olyan, hogy kár volt szóba hozni?

Jó éjszakát...ha van még valaki ! Mindjárt holnap, s menni kell !

Ne döngöld már a földbe!
Van ilyen és kész. Nem tehet(ünk) róla. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 21:23
Van ilyen és kész. Nem tehet(ünk) róla. (Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 06. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)

Naneee... Ez még viccnek is baromság... Max ha 6 éves vagy, bár speciel én az általános isi elsőben már smároltam...

Megdumáltál...maradjunk. De ezt ne mondjuk el senkinek.
Jó lesz még az a Tibet ijesztgetni a lányokat !!
Jó lesz még az a Tibet ijesztgetni a lányokat !!

Hát, két éve (és pláne előtte) még valóban használhatatlan volt.
Utána sem történtek mondjuk nagy csodák. (szó-szó) Másfél éve meg semmi!
Ma a balatonparton körbepislogva és kicsit magambagubbadva, rájöttem, hogy hacsak valami lehetetlen nem történik, akkor nem is fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 23:07
Utána sem történtek mondjuk nagy csodák. (szó-szó) Másfél éve meg semmi!
Ma a balatonparton körbepislogva és kicsit magambagubbadva, rájöttem, hogy hacsak valami lehetetlen nem történik, akkor nem is fog. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Ahhoz képest, hogy nemrég még "használhatatlan" volt a szerszám, nem is rossz...
ha netán a gg-n visszaolvassa valaki ezt a napot rá fog jönni, hogy különleges nap volt.
Jenó te egy jó gyerek vagy én meg félénk és szentimentális, de szeretem ha körbevagyunk véve lányokkal sőt ha luk van rajtuk (lásd sajtocska) egy műszaki embernek ez nem okozhat problémát befoltozni...
akkor maradunk? (tibet storno?)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 06. szerda 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 23:00
Jenó te egy jó gyerek vagy én meg félénk és szentimentális, de szeretem ha körbevagyunk véve lányokkal sőt ha luk van rajtuk (lásd sajtocska) egy műszaki embernek ez nem okozhat problémát befoltozni...
akkor maradunk? (tibet storno?)

Áááá...csak poénból irtam. Sammy a megmondhatója, hogy nem görcsölök. Biztos vagyok benne, hogy ez is meg fog oldodni...
Ahhoz képest, hogy nemrég még "használhatatlan" volt a szerszám, nem is rossz...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 22:55
Törölt felhasználó (24620)

18%
Nem lepődtem meg.
Nem lepődtem meg.