megintcsak értelek most végzed az esti mosakodást...
elszóltad magad, ezt már a szappan sem viszi le..
csak azt nem tudom miért szégyenled? a lovaglás egy nagyon jó sport, és ahogy elnéztem a fenekedet és a combjaidat (láttalak képen DDD ) már tudom mitől olyan formásak........tudtam én, hogy egészséges dolog a lovaglás...(erősíti a lovaglóizmokat)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 21:01
az elsö kettö stimmel...
Teeee...nem a Jenonek van sörényes lofarka...hanem a lovánaaaak...
..és azt engedte meg..hogy megsímogassam.....kapiiiseee???
(most jut eszembe...Én még nem is láttam a Jenoét...a lovaát...vagy a farkát?
)
elszóltad magad, ezt már a szappan sem viszi le..
csak azt nem tudom miért szégyenled? a lovaglás egy nagyon jó sport, és ahogy elnéztem a fenekedet és a combjaidat (láttalak képen DDD ) már tudom mitől olyan formásak........tudtam én, hogy egészséges dolog a lovaglás...(erősíti a lovaglóizmokat)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
az elsö kettö stimmel...
)
Menekülni ?! Dehogy...én szeretem a kihivásokat !
Maximum szép, ráérősen elsétálunk Tibetbe !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:44
Maximum szép, ráérősen elsétálunk Tibetbe !
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin
na most én mondom, hogy behúnyom a szemem, és befogom a fülem mert itt kérem 18 plusz ami elhangzik........
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
az elsö kettö stimmel...
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:53), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
értem én, magyarul beszélsz
szóval amit leszűrtem:
szeretsz lovagolni
szereted símogatni
Jenónek pedig lófarka van (ráadásul sörényes)
Jenó egy jószívű gyerek, engedi símogatni
számomra teljesen tiszta......
szóval amit leszűrtem:szeretsz lovagolni
szereted símogatni
értem én, magyarul beszélsz
szóval amit leszűrtem:
szeretsz lovagolni
szereted símogatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:48
szóval amit leszűrtem:szeretsz lovagolni
szereted símogatni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:48), amit ide kattintva olvashatsz)
jaj mááár...csupán lovaglo leckéket veszek a Jenotol...
mi a fenét csináljak,ha egyszer nekije a farka...szoval a lofarka...nem az,ami a lábai közt van...hanem...az a...öö..az a szép sörényes.....
...szoval azt is pont faroknak hivjááááák?....
...
Jeno meg megengedte,hogy megsímogassam....
mi a fenét csináljak,ha egyszer nekije a farka...szoval a lofarka...nem az,ami a lábai közt van...hanem...az a...öö..az a szép sörényes.....
...Jeno meg megengedte,hogy megsímogassam....
jaj mááár...csupán lovaglo leckéket veszek a Jenotol...
...
Jeno meg megengedte,hogy megsímogassam....
2008. 08. 04. hétfő 20:44
...Jeno meg megengedte,hogy megsímogassam....
VIP
Admin
na most én mondom, hogy behúnyom a szemem, és befogom a fülem mert itt kérem 18 plusz ami elhangzik........
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 20:39
P.S.
Jenóóóóóó meneküüüüülj!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Oké...Én lovaglok..közben meg símogatom a farkadat...akarom irni...ööööö...aaaa....lofarkadat....
Oké...Én lovaglok..közben meg símogatom a farkadat...akarom irni...ööööö...aaaa....lofarkadat....
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 15:15
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Áááá, dehogy...majd TE lovagolsz !!!!
A távirati stilus az emilre vonatkozott...
Áááá, dehogy...majd TE lovagolsz !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 15:06
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
...ez baromi jooo....
és..most "ellovagolsz" velem a fehér paripádooon?
...ez baromi jooo....
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 15:01
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 15:01), amit ide kattintva olvashatsz)
CSak távirati stilusban, s gyorsan.
Amig elérhető vagy !
Királyfi Jenó
Amig elérhető vagy !
Királyfi Jenó
CSak távirati stilusban, s gyorsan.
Amig elérhető vagy !
Királyfi Jenó
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 14:55
Amig elérhető vagy !
Királyfi Jenó
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:55), amit ide kattintva olvashatsz)
köszi Sam..nagyon Drága vagy....ismét levettél a lábaimrol...
Surdikám...Életem....amugy Téged meddig kell egy ilyen békábol-királyfivá váláshoz csokolgatni??...mert,hogy...csak 5 percem van...
Surdikám...Életem....amugy Téged meddig kell egy ilyen békábol-királyfivá váláshoz csokolgatni??...mert,hogy...csak 5 percem van...
Hát persze, hogy én...ki más lenne ?!
Nem is értem a felvetést... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 14:46
Nem is értem a felvetést... (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
ki wót az a merész aki Téged megmert szólítanyi???
jah csak nem azé akarod, h békávé változzak, h addig csókolgathass, h ismét királyfi legyek?
errő jut eszembe az ősrégi kabaré:
Királyfi!
Királyfi Jenő vagyok!
csak nehogy Jenó jöjjön evvel, h Ő Királyfi Jenó!
jah csak nem azé akarod, h békávé változzak, h addig csókolgathass, h ismét királyfi legyek?
Királyfi!
Királyfi Jenő vagyok!
köszi Sam..nagyon Drága vagy....ismét levettél a lábaimrol...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 14:12
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin
Szia királyjányka!
Tudom te szereted a banánt, te is kapsz külön egy kis édességet ebben a melegben.
Szép délutánt neked!

Tudom te szereted a banánt, te is kapsz külön egy kis édességet ebben a melegben.
Szép délutánt neked!

ki wót az a merész aki Téged megmert szólítanyi???
Királyfi!
Királyfi Jenő vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 14:05
Királyfi!
Királyfi Jenő vagyok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok...
nem akarok zavarni....csak...Valaki mintha a nevemen szolitott volna
Surdi...Te örök bohoc....na gyorsan változz vissza BéKáV(é)á...hogy ujra csokolozhass....(vagy ezt most itt össze-vissza kevertem?!
)
szép napot mindenkinek...
Surdi...Te örök bohoc....na gyorsan változz vissza BéKáV(é)á...hogy ujra csokolozhass....(vagy ezt most itt össze-vissza kevertem?!
)szép napot mindenkinek...
Szia királyjányka!
Szép délutánt neked!

2008. 08. 04. hétfő 14:05
Szép délutánt neked!

sziasztok...
)
sziasztok...
)
szia Charlotte!
lenge öltözetben ki ne menj a ház elé, mert valamelyik "gyönyörű testű munkás" leesik a tetőről.
annyian vannak mint a gonoszok, 7-en?
azt írod, hogy "szép hetet" mindenkinek, nekem ugyan nem kell belőlük egysem.
nekem elég egy is....de nem azok közül..
egy kis édesség kárpótlásul a fárasztásért, kellemes délutánt és "hetet" neked!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 13:12
lenge öltözetben ki ne menj a ház elé, mert valamelyik "gyönyörű testű munkás" leesik a tetőről.
annyian vannak mint a gonoszok, 7-en?
azt írod, hogy "szép hetet" mindenkinek, nekem ugyan nem kell belőlük egysem.
nekem elég egy is....de nem azok közül..
egy kis édesség kárpótlásul a fárasztásért, kellemes délutánt és "hetet" neked!

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 13:12), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
Szép napot!
Újabb gyönyörű testű munkások lepték el a házat, most csinálják a tetőt. Vizuálisan már nagyon jól vagyok
Szép hetet mindenkinek!
Újabb gyönyörű testű munkások lepték el a házat, most csinálják a tetőt. Vizuálisan már nagyon jól vagyok
Szép hetet mindenkinek!
Szép napot!
Szép hetet mindenkinek!
Szép hetet mindenkinek!
én meg egy királylányt találtam
pedig nem is csókolgattam a békát
engem csókoltak meg és átváltoztam BéKáVé!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 11:33
pedig nem is csókolgattam a békát
engem csókoltak meg és átváltoztam BéKáVé!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 11:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sok békát megcsókoltam már mire megtaláltam a királyfit
egyenlőre csak az ővére esküszöm
egyenlőre csak az ővére esküszöm
elképzelem, h a fogorvosom a hölgyeknek így adja be a sprayt
húúú a múlt héten előttem pont egy olyan nő wót, h azt biztosan lidocanizta wóna Ő is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 03. vasárnap 12:50
húúú a múlt héten előttem pont egy olyan nő wót, h azt biztosan lidocanizta wóna Ő is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 03. vasárnap 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin
Hát, kedvesem, ez a játék nem a férfiak élvezetéről szól, hanem arról, hogy a nők minél hosszabb ideig élvezhessék a löködést
És a pasinak óvszert kell húzni a belidokainozott farkára, különben tényleg az lesz, hogy asszonypajtásnak is jut az anyagból.
Egyszer az egyik pasim befújta lidokainnal, hogy kipróbálja, mi lesz, de a hülye hagyta, hogy orálisan kényeztessem, és az egész cucc az én számba mosódott bele. Le is zsibbadt a pofám. Olyan ideges lettem, mert tisztára olyan érzésem volt, mintha fogászaton lennék, azt meg alapból utálom. Mondtam is a magamét utána rendesen...
És a pasinak óvszert kell húzni a belidokainozott farkára, különben tényleg az lesz, hogy asszonypajtásnak is jut az anyagból.
Egyszer az egyik pasim befújta lidokainnal, hogy kipróbálja, mi lesz, de a hülye hagyta, hogy orálisan kényeztessem, és az egész cucc az én számba mosódott bele. Le is zsibbadt a pofám. Olyan ideges lettem, mert tisztára olyan érzésem volt, mintha fogászaton lennék, azt meg alapból utálom. Mondtam is a magamét utána rendesen...
Sok békát megcsókoltam már mire megtaláltam a királyfit
egyenlőre csak az ővére esküszöm (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 04. hétfő 11:24
egyenlőre csak az ővére esküszöm (Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 04. hétfő 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
csak nem Gésának hívják a zuradat!
és az Ő golóbisaira esküszöl! hmmmmm???????
és az Ő golóbisaira esküszöl! hmmmmm???????

GG-ufsz