Jó reggelt!
Nekem már csak olyan dolgok hiányoznak a tesztből, amit nem is nagyon akarok megcsinálni. Bassszus, már mindent kipróbáltam, túl vagyok mindenen, nem lesz több "újdonság varázsa" az életemben :-(
(Na jó, a két pasival felállást még szeretném, de hát...)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 06. szerda 08:21
Nekem már csak olyan dolgok hiányoznak a tesztből, amit nem is nagyon akarok megcsinálni. Bassszus, már mindent kipróbáltam, túl vagyok mindenen, nem lesz több "újdonság varázsa" az életemben :-(
(Na jó, a két pasival felállást még szeretném, de hát...)
Szép napot mindenkinek! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 06. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép reggelt nappalisok!
Remélem volt turbékolás az éjjel, és a teszt hiányosságait pótoltátok.
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

Szép reggelt nappalisok!
Legyen szép a napotok!

Legyen szép a napotok!

én is kívánok mindenkinek szép jó reggelt! hoztam molly-anyó reggelijéhez ez kis habos kávét! úgyis szeretitek a nyalakodást!

Jó reggelt Nappali

Sziasztok!
35% ... átlagos eredmény és jól érzem magam a bőrömben
35% ... átlagos eredmény és jól érzem magam a bőrömben

A tavalyi GG bulin is kitöltöttük (tán Szilva hozta el, vagy eros?).
Akkor azt hittem, hogy ezzel az eredménnyel jó vagyok... Aha.. Aztán jött tom és gyapi, és kicsit lefagyasztották a mosolyt a képemről...

VIP
Admin

nem mondod, te kurafi..........
helló doki szép egy vircsaft, kiderülnek a disznóságok

nem mondod, te kurafi..........
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 05. kedd 23:47), amit ide kattintva olvashatsz)

83%...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 12:38

VIP
Admin

Találtam megint egy jó szex tesztet. vannak benne izgalmas kérdések, meg disznók is. érdemes őszítén válaszolni (mint mindig) aztán megtudhatod mennyire vagy "szende".
az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

az eredmény láttán "szexmániás állat" nem vagyok, de az eredménnyel megelégedtem. perverz sem vagyok, mert nagyon sok kérdést üresen hagytam.
na akkor itt van a teszt LÁNYOKNAK!
és itt pedig FIÚKNAK!
itt pedig az eredményem: (beteszem a képet, nektek elég beírni a %-ot!)

Abszolút nem, félreértettél, csak Sam-et javítottam ki, hogy nem vagy átlagos.
Irányodban (és nem csak a teszt miatt)végtelen nagy respect van
Megcsináltam újra a tesztet, kis fejlődés van (+2%), de a 73% miatt én is irigykedem!
"ez vagy te -> 72% A+ 69%-100% (szexmániás állat)" (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 17:36
Irányodban (és nem csak a teszt miatt)végtelen nagy respect van

Megcsináltam újra a tesztet, kis fejlődés van (+2%), de a 73% miatt én is irigykedem!
"ez vagy te -> 72% A+ 69%-100% (szexmániás állat)" (Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa
Ennyi sexben eltöltött év után mi ebben a nevetséges ?
Én mindenbe választ adtam amit megéltem, ha tudtam volna hogy ez nevetségessé válik talán nem kellett volna bemásolnom az erédményt.
Én mindenbe választ adtam amit megéltem, ha tudtam volna hogy ez nevetségessé válik talán nem kellett volna bemásolnom az erédményt.

A legjobb helyen van,
xxxxxxxx
(kimoderálva: öregSam, leírtam priviben miért!) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 22:43

(kimoderálva: öregSam, leírtam priviben miért!) (Ez egy válasz Rosemary üzenetére (2008. 08. 05. kedd 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép jó estét mindenkinek!
Gondoltam, ha már visszatértem a GG-re, akkor ide is benézek!
Te Sárl: Lehet, hogy már kérdeztem, de hova tűnt Hipp?
Szép álmokat emberkék.

Szép álmokat emberkék.

Szép jó estét mindenkinek!
Gondoltam, ha már visszatértem a GG-re, akkor ide is benézek!
Szép álmokat emberkék.

Szép álmokat emberkék.

te azonnal jelentkezz nálam korrepetálásra...
(Ez egy válasz Zsuzsu_37 üzenetére (2008. 08. 05. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 20:04

Hát szép van mitt bepotolni,,,,,26%de apácának se lettem volna jó.....

Hát szép van mitt bepotolni,,,,,26%de apácának se lettem volna jó.....

Ha nem lennénk azok, itt sem lennénk
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 19:16

VIP
Admin

dejóóóóóó, akkor a gg-re csak nimfomán csajok járnak, igaz ezt teszt nélkül is tudtuk...

Nem kinevetünk, hanem irigykedünk
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa

dejóóóóóó, akkor a gg-re csak nimfomán csajok járnak, igaz ezt teszt nélkül is tudtuk...
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:09), amit ide kattintva olvashatsz)

akkor tán nem nézted végig. mert pontosan az a lényege, hogy a kezdetektől egészen belemerül olyan dolgokba ami egyáltalán egy nő és férfi között megtörténhet.
De! senki nem mondta, hogy kötelező kitölteni, és a teszt írója sem akart egy mélyreható vizsgálatot, arra vannak szakemberek..
ez mint mindig csak játék, így kell felfogni. (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 05. kedd 19:08
De! senki nem mondta, hogy kötelező kitölteni, és a teszt írója sem akart egy mélyreható vizsgálatot, arra vannak szakemberek..
ez mint mindig csak játék, így kell felfogni. (Ez egy válasz -Vendég- üzenetére (2008. 08. 05. kedd 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Elég primitív egy teszt... Legalább a korosztályt kellett volna eldönteni, hogy melyiknek szól... pl: smároltál már?

hűűűűű, nimfomán kurva vagyok! 53%-al!

Elég primitív egy teszt... Legalább a korosztályt kellett volna eldönteni, hogy melyiknek szól... pl: smároltál már?
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 05. kedd 17:36), amit ide kattintva olvashatsz)

Jóvannnnnnnnnnnaaaaaaa

Sziasztok!
Nagyon nimfomán qurva vagyok!

Nagyon nimfomán qurva vagyok!