Mindjárt ebéd Jó étvágyat !!!

Szevasztok itt is mindenkinek, küldök nektek egy kellemes képet, ahol esténként sétálgatunk, mulatozunk. Kivánok mindenkinek ugyanilyen kellemes és tartalmas kikapcsolódást.

Jóóóóóó reggelt
Majd a frász jött rám reggel, az első hogy jövök a Fórumba és nincs oldal csak a nagy üresség.
Legyen szép napotok

Majd a frász jött rám reggel, az első hogy jövök a Fórumba és nincs oldal csak a nagy üresség.
Legyen szép napotok

de aztán rátaláltunk, és benépesítettük
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 12. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 21:55

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 12. kedd 21:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)

Ugyanmár.....+kukkoltam Gennyzsákszem idnítványozó-topic1ját...abban az első 5-6 hsz között közel 2 év is eltelt.

Ugyanmár.....+kukkoltam Gennyzsákszem idnítványozó-topic1ját...abban az első 5-6 hsz között közel 2 év is eltelt.
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 12. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 18:26
Szép estét,mindenkinek. Milllllyyyyyeeenn érdekes, hogy amint megjelenek,mindenki eltünik, vagy olyan kicsi vagyok, hogy nem is látszódom?
Hahóóó, puszi mindenkinek

Látod én minden reggel hozom a reggelit
Majdha többen leszünk remélem szervezünk itt 1 jokis gruppent, majdcsak betérnek a nyaraló kipihent fiúk
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 12. kedd 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 18:51

Majdha többen leszünk remélem szervezünk itt 1 jokis gruppent, majdcsak betérnek a nyaraló kipihent fiúk

ne aggódj, nem veled van a gond...mindenki mindenféle mást csinál
te egyszerűen csak érezd jól magadat itt a nappaliban
speciel én egész nap nyaldostam a sebeimet, most már igazán nyalhatna valaki más

speciel én egész nap nyaldostam a sebeimet, most már igazán nyalhatna valaki más

ne aggódj, nem veled van a gond...mindenki mindenféle mást csinál
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 12. kedd 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 18:26
Szép estét,mindenkinek. Milllllyyyyyeeenn érdekes, hogy amint megjelenek,mindenki eltünik, vagy olyan kicsi vagyok, hogy nem is látszódom?
Hahóóó, puszi mindenkinek

Szép napot mindenkinek!
Kellemes szép idő van, remélem így is marad!
Üdvözlet mindenkinek!
Kellemes szép idő van, remélem így is marad!
Üdvözlet mindenkinek!

Jó reggelt mindenkinek!
Ezen a kispál koncerten én is ott voltam Pécsen. Nagyon jó buli volt
Nem tudjátok, h megjelent-e már a DVD a koncertről?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 12. kedd 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 12. kedd 08:22
Ezen a kispál koncerten én is ott voltam Pécsen. Nagyon jó buli volt

jóóóóóóóóóóóóreggelt nappali!
tegnap voltam a magyar dal napján...huuuuuuuu naggggyonjóvolt!!!!!
kb. 3tól este 11ig, majd araszolás a szigetről kifelé..a koncert valami eszméletlen jó volt, a szöveget (olykor hibásan) kivetítették, így azt is énekeltük, amit nem ismertünk pontosan
végig ugráltuk, tapsoltuk, táncoltuk az egészet, jobbnál jobb előadók, és jobbnál jobb dalok szerepeltek...hatalmas tömeg, hideg sör..blablabla
aki teheti, ne hagyja ki a következő évit
egy kis érdekesség...klikk ide
és néhány a nagy nevek közül (a teljesség igénye nélkül): Nagy Feró, Zorán, Hobo, Somló, Szörényi, Bródy...és persze Pici bácsi
ha érdekel valakit utólagosan a program

kb. 3tól este 11ig, majd araszolás a szigetről kifelé..a koncert valami eszméletlen jó volt, a szöveget (olykor hibásan) kivetítették, így azt is énekeltük, amit nem ismertünk pontosan
végig ugráltuk, tapsoltuk, táncoltuk az egészet, jobbnál jobb előadók, és jobbnál jobb dalok szerepeltek...hatalmas tömeg, hideg sör..blablabla
és néhány a nagy nevek közül (a teljesség igénye nélkül): Nagy Feró, Zorán, Hobo, Somló, Szörényi, Bródy...és persze Pici bácsi

jóóóóóóóóóóóóreggelt nappali!

Jó reggelt Nappali

nagyon szép napot kívánok mindenkinek!

Natessék....ilyen sem volt +',hogy felkeltem az ágyikómból.m. nem tudtam aludni....és még csak el sem kezdődött az úszás.(Ha már Én nem tudok úszni,öröm nézni,hogy milyen csúcsformában vannak és teljes szívükkel versenyeznek az olimpikonok.)

jó éjszakát mindenkinek!

háááát, egy darabig egyedül voltam, de azért nem unatkoztam ám
,de most egy kicsit egyedül hagyom a nappalit, mennem kell dógozóbba
aztán ne legyetek rosszak, de jóóók sem, puszi mindenki
nek
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 15:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 15:40

köszöntünk a nappaliban!
érezd jól magadat, és kapcsolódj be a beszélgetésbe, a játékokba!

köszöntünk a nappaliban!
(Ez egy válasz marija üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)

nem kell mindenkinek mindent elhinni!
ja és kapd be!
az összes kaját amit reggelire kaptál!
legyetek jók! azaz rosszalkodjatok sokat!
2 hétig nem leszek!
jah és figyelem mezei fórumozók:
figyeljetek oda! és küzdjetek az admini önkényuralom ellen!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 11. hétfő 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 11. hétfő 08:09

ja és kapd be!
az összes kaját amit reggelire kaptál!
legyetek jók! azaz rosszalkodjatok sokat!
2 hétig nem leszek!
jah és figyelem mezei fórumozók:
figyeljetek oda! és küzdjetek az admini önkényuralom ellen!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szép reggelt mindenkinek!
Jesszusom, sajt a sajtocska hátán kár, hogy surda nincs a héten, ha látná én mit kaptam reggelire........
Legyen szép a napotok!
Jesszusom, sajt a sajtocska hátán kár, hogy surda nincs a héten, ha látná én mit kaptam reggelire........
Legyen szép a napotok!