A tetőpontra az jut, aki tudja, minek örüljön, aki boldogságát nem tette másoktól függővé, aki nem nyugtalankodik, aki bízik önmagában........
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 21:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 21:49
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kedves tablet!
Ha lehet kérj meg valakit aki tud segíteni a kép méretezésében, mert ez általad feltöltött kép meghaladja az 1.5 Mb-ot. Ez a kép a jövő héten sem fog lejönni, lelassítja a rendszert. Most kijavítottam.
Ha lehet kérj meg valakit aki tud segíteni a kép méretezésében, mert ez általad feltöltött kép meghaladja az 1.5 Mb-ot. Ez a kép a jövő héten sem fog lejönni, lelassítja a rendszert. Most kijavítottam.
Kedves tablet!
Ha lehet kérj meg valakit aki tud segíteni a kép méretezésében, mert ez általad feltöltött kép meghaladja az 1.5 Mb-ot. Ez a kép a jövő héten sem fog lejönni, lelassítja a rendszert. Most kijavítottam. (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha lehet kérj meg valakit aki tud segíteni a kép méretezésében, mert ez általad feltöltött kép meghaladja az 1.5 Mb-ot. Ez a kép a jövő héten sem fog lejönni, lelassítja a rendszert. Most kijavítottam. (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 21:36), amit ide kattintva olvashatsz)

neked is szép és kellemes estét kívánunk!
jól, minden szempontból...
idő, munka, szép lányok...minden volt...

(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
jól, minden szempontból...

idő, munka, szép lányok...minden volt...

Szép estét, Nappali!
Kinek hogyan telt a hétvége?
Kinek hogyan telt a hétvége?
nézek-nézek, de lassan lejár a szabim, és még van némi elintézendő dolgom, szóval inkább csak bekukk olykor-olykor
és jövő hétre van még egy bazinagy megmérettetésem, amitől kissé parázok
azért tudd, hogy folyamatosan és halálosan szerelmes vagyok minden nappalis pasiba
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 09:51

és jövő hétre van még egy bazinagy megmérettetésem, amitől kissé parázok

azért tudd, hogy folyamatosan és halálosan szerelmes vagyok minden nappalis pasiba

VIP
Admin

Szééééééép napot nappalisok!
Én is hiányolok pár embert a nappaliból, remélem a héten aktivabb lesz a társaság.
Szilva ránk se néz, Charlotte még mindig rendezkedik, pedig hiányzik ő is nagyon a nappaliból. Surda meg sütteti a hasát a nagy tónál.
Jó hetet, szép időt mindenkinek lassan itt az indián nyár...

Én is hiányolok pár embert a nappaliból, remélem a héten aktivabb lesz a társaság.
Szilva ránk se néz, Charlotte még mindig rendezkedik, pedig hiányzik ő is nagyon a nappaliból. Surda meg sütteti a hasát a nagy tónál.

Mi az, hogy nem hiányoltalak? te olyan vagy mint a tünemény, néha meglepetésszerűen megjelensz, aztán napokra eltűnsz. beköszönsz egy-két helyre, aztán megint illa berek..
szép napot neked királyjányka!

szép napot neked királyjányka!

...bár a Sam..nem hiányolt
...Én azért beköszönök ide is....
sziasztok..és Szép napot Nappali...

sziasztok..és Szép napot Nappali...

Szééééééép napot nappalisok!

Hozom a kávét!

Jóóóóóóóó Reggelt Szép napot

Jaaaaaaaa???????? ez a hancúrléc? ezt én másképp hívom, de rendben van akkor ez tényleg egy női sporteszköz, már tudom miről van szó.
Köszönöm Molly sokat segítettél.........
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 20:05
Köszönöm Molly sokat segítettél.........

Ime a hancurléc, talán azért az a neve mert közben tornázik is?
Lehet hogy épp hidba akar lemenni vagymi
Legyen nagyon szép estétek

Ime a hancurléc, talán azért az a neve mert közben tornázik is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 18:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 18:58

VIP
Admin

Na akkor ezt szerencsésen megúsztam, igaz nem is lett volna rá ok, hogy a sodrófa a hátamon landoljon. Azt a hancúrlécet nem tudom mi az, biztosan valami női sporteszköz. Logarléccel dolgoztam én is, de az kiment már rég a divatból. A hancúrléccel nem számolni kell ugye? de majd elmondjátok, ne maradjak tudatlan.
Kellemes vasárnapestét mindenkinek.

Na akkor ezt szerencsésen megúsztam, igaz nem is lett volna rá ok, hogy a sodrófa a hátamon landoljon. Azt a hancúrlécet nem tudom mi az, biztosan valami női sporteszköz. Logarléccel dolgoztam én is, de az kiment már rég a divatból. A hancúrléccel nem számolni kell ugye? de majd elmondjátok, ne maradjak tudatlan.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 17. vasárnap 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 17. vasárnap 16:30

Esküszőm Neked, hogy kisebb az egoja! Most meg azon gondolkodom, mi légyen ? Sodrófa, piszkafa, netán sulykolófa, tán hajítófa, esetleg szárítófa, szégyenfa?? Szerintem maradjunk a hancurlécnél, az tuti, nem gondolod??

Aztamindenti... A "szokásos" hétvégi pangás a Nappaliban...

Esküszőm Neked, hogy kisebb az egoja! Most meg azon gondolkodom, mi légyen ? Sodrófa, piszkafa, netán sulykolófa, tán hajítófa, esetleg szárítófa, szégyenfa?? Szerintem maradjunk a hancurlécnél, az tuti, nem gondolod??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 15. péntek 22:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 22:27

"halak" egészen az elejéről
de hogy mennyire vagyok finom, azt sajna nem tudom
a farkadnál csak az egod nagyobb, ugye?

a farkadnál csak az egod nagyobb, ugye?

Jóóóóóóóó reggelt Nappali

Hát ez qrva jó volt Jenó!
Amikor beírtam akkor még erre nem gondoltam..
De így valóban jól sült el a dolog...
Tudtam, lesz itt lámpaoltás.......
De semmi gond, téged valaki külön üdvözöl, most átadtam.
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 16. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 22:21
Amikor beírtam akkor még erre nem gondoltam..

De így valóban jól sült el a dolog...
Tudtam, lesz itt lámpaoltás.......

De semmi gond, téged valaki külön üdvözöl, most átadtam.

öregSam[VIP][ADMIN] #23026 | ma 21:36
Lassan lámpaoltás, mindenkinek kellemes szombatestét!
A barátom egyáltalán nem feledékeny !!!

öregSam[VIP][ADMIN] #23026 | ma 21:36
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 16. szombat 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 16. szombat 22:06

A sodrófa igen, ki van világitva! De most még nincs lelkierőm elővenni, csak nézd a fényét, ne felejtsd !!
A sodrófa igen, ki van világitva! De most még nincs lelkierőm elővenni, csak nézd a fényét, ne felejtsd !!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 15. péntek 23:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 15. péntek 23:12
VIP
Admin

Igen, bár nem kéne összekeverni az egészséges önbizalmat holmi egóval, (burkoltan nagyképűséggel) mi lenne ha azt írtam volna, hogy ha eccer.... és utána meg nevetőgörcsöt kapnál....
de lassan úgyis vége lesz itt a fickándozásnak, mert valószínű megjelenik holnap a sodrófás, és nekem annyi lesz. (beígérte)

de lassan úgyis vége lesz itt a fickándozásnak, mert valószínű megjelenik holnap a sodrófás, és nekem annyi lesz. (beígérte)