Segíség !!!!! Bejött egy denevár itt röpköd az egész lakásban, nem merek kimenni innen. Mit kell ilyenkor csinálni??? Most ezt komolyan kérdezem ám , segitsetek !!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:02

nekem a naptárba sámuel, hajnalka van beírva
amikor komolyabb vizsgáim voltak nem is olyan régen, akkor ittam ginseng kivonatot, és valóban segítette a szellemi tevékenységemet...mellesleg naggggyon "kanos" is voltam tőle

amikor komolyabb vizsgáim voltak nem is olyan régen, akkor ittam ginseng kivonatot, és valóban segítette a szellemi tevékenységemet...mellesleg naggggyon "kanos" is voltam tőle

affrancba...mindezt én meg sem figyeltem...nekem egyetlen dolog tűnt fel: koppány kábé olyan átéléssel figyelte asszonyai fátyoltáncát, mintha két legelésző szarvastehenet nézett volna
egyébként nem volt annyira rossz
bár sokszor istván hangját alkalmasabbnak találtam koppány szerepére (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:17

egyébként nem volt annyira rossz
bár sokszor istván hangját alkalmasabbnak találtam koppány szerepére (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)

Tényleg nagyon jó volt---nagyon tehetségesek a fiatalok;de az eredetit ---ahogy írod is--nem lehet felül múlni.
A jelmezek is csodálatosak voltak:István és Koppány azonos ruhában volt Géza haláláig,egységet alkotva az Árpád-házban.
"Pár" dolgot leszámítva,nagyon tetszett Nekem:
1.Nagy részben átírták a regősök szövegét.
2."Betettek" 1 sámán-asszonyt.
3.Koppány feleségei a fáklyákat étették ,miközben hozzá énekeltek.
4.István tiszteletlenül viselkedett Sarolttal,a harc után
5.De ami igazán ledöbbentett,az a vége volt:
István +koronázása után egyből letette a királyi jelképeket,ami egyben az országot is jelképezi és a Himnuszt térdelve hallgatta +,miközben a többi szereplő a jelmezt lesajnálva elhajította!
Mintha az egész múltunkat,történelmünket vették volna semmibe!
A jelmezek is csodálatosak voltak:István és Koppány azonos ruhában volt Géza haláláig,egységet alkotva az Árpád-házban.
István +koronázása után egyből letette a királyi jelképeket,ami egyben az országot is jelképezi és a Himnuszt térdelve hallgatta +,miközben a többi szereplő a jelmezt lesajnálva elhajította!

Mintha az egész múltunkat,történelmünket vették volna semmibe!
Tényleg nagyon jó volt---nagyon tehetségesek a fiatalok;de az eredetit ---ahogy írod is--nem lehet felül múlni.
Mintha az egész múltunkat,történelmünket vették volna semmibe! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 22:50

Mintha az egész múltunkat,történelmünket vették volna semmibe! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 20. szerda 22:50), amit ide kattintva olvashatsz)

ha majd lesz időm megnézem...gondolom hamarosan DVD-n is meg fog jelenni!
de az eredetetit szerintem sem a színészek, sem az eredeti ötlet, és a hangulata miatt sem lehet felülmúlni!
azért dicséretes a fiatalok igyekezete, amit az előkészületek alatt teljesítettek!

retró Koppány:

és mostanában:
de az eredetetit szerintem sem a színészek, sem az eredeti ötlet, és a hangulata miatt sem lehet felülmúlni!
azért dicséretes a fiatalok igyekezete, amit az előkészületek alatt teljesítettek!

retró Koppány:

és mostanában:

Szerintem neked már nem kell az a vitamin, küld át Sammynek. De miért dugdossátok, adjátok már elő a fiút nekem, sok dolgom lenne vele.
Jenó biztos nem dugdossa, mert félti a dinnyéjét, igy aztán ötletem sincs, merre lehet.
Esetleg tudsz ajánlani valami jobb vitamint nekünk, igazán hálásak lennénk érte.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:11
Jenó biztos nem dugdossa, mert félti a dinnyéjét, igy aztán ötletem sincs, merre lehet.
Esetleg tudsz ajánlani valami jobb vitamint nekünk, igazán hálásak lennénk érte.

még jó, hogy nem vagyok terhes
a többi veled történt...vagy mást szoptam le??

Na, jó igy sem tudom. Szabad a gazda....

még jó, hogy nem vagyok terhes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ez film volt ?!
A francba...én azt hittem az velem történt !!!!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:05
A francba...én azt hittem az velem történt !!!!

kinyílt a csipád??? asszed azért, mert leszoptalak, és kinyaltál, neked már mindent szabad a fórumon???
még jó, hogy nem vagyok terhes!
(apropó: melyik filmből idéztem?
)

kinyílt a csipád??? asszed azért, mert leszoptalak, és kinyaltál, neked már mindent szabad a fórumon???
)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:02), amit ide kattintva olvashatsz)

De bátorság tréningnek remek...
(azóta ki is nyilt a csipám !) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 21:57

(azóta ki is nyilt a csipám !) (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

bátorításként elmondhatnád a véleményed a te első Gg-s bulidról
(kicsit szépítsd meg, tudjuk, hogy nem a legjobb volt
)

nekem a naptárba sámuel, hajnalka van beírva
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 22:00

Sziasztok !! Mije van a Samnak?? Neve napja??
Valami jó kis vitamin kell akkor neki, eszetekbe ne jusson konyakért rohanni ))
Ginseng viszont minden mennyiségben jöhet neki szerintem. Te már csak tudod, hiszen jót tesz!
Bár nem akarok olyan szigorú lenni, egy kis sör azért elfér ilyen szép meleg estén, főleg ha még Sam napja van ráadásul.
Ginseng viszont minden mennyiségben jöhet neki szerintem. Te már csak tudod, hiszen jót tesz!
Bár nem akarok olyan szigorú lenni, egy kis sör azért elfér ilyen szép meleg estén, főleg ha még Sam napja van ráadásul.

Sziasztok !! Mije van a Samnak?? Neve napja??
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 21:33

rendben...akkor maradjunk egy édeskettesnél
nah...panaszkodtak a szomszédban, hogy nincs semmi buli...akkor itt most csinálhatnánk
például ihatnánk Sam egészségére, hiszen névnapja van ma
hoztam egy kis diszkózenét hozzá

nah...panaszkodtak a szomszédban, hogy nincs semmi buli...akkor itt most csinálhatnánk

hoztam egy kis diszkózenét hozzá
bátorításként elmondhatnád a véleményed a te első Gg-s bulidról
)
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 21:54

Nem hiszem, hogy számit a véleményem...de egy gg-s buli remek bátorság tréning lenne...
S köztünk szólva...mit veszithetsz ? Legfeljebb jól érzed magad...

Nem hiszem, hogy számit a véleményem...de egy gg-s buli remek bátorság tréning lenne...
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 17:09

Hát egyelőre semmi nincs velem, nem tudom mit gondoljak, voltunk közös programon túrázni de sajna nem csak kettesben, hanem többen, viszont ő hívott hogy menjek, de ott megint nem alakult semmi, csak olyan "barátságos" volt a hangulat. asszem nem vagyok elég bátor hogy konkrétabban kezdeményezzek...
Hát a találkozót meg nemtom, lenne e képem bevállalni, így ismeretlenül bátrabb vagyok...
Hát a találkozót meg nemtom, lenne e képem bevállalni, így ismeretlenül bátrabb vagyok...
rendben...akkor maradjunk egy édeskettesnél
hoztam egy kis diszkózenét hozzá (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 17:09

hoztam egy kis diszkózenét hozzá (Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 17:09), amit ide kattintva olvashatsz)

Hát egyelőre semmi nincs velem, nem tudom mit gondoljak, voltunk közös programon túrázni de sajna nem csak kettesben, hanem többen, viszont ő hívott hogy menjek, de ott megint nem alakult semmi, csak olyan "barátságos" volt a hangulat. asszem nem vagyok elég bátor hogy konkrétabban kezdeményezzek...
Hát a találkozót meg nemtom, lenne e képem bevállalni, így ismeretlenül bátrabb vagyok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 20. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 20. szerda 14:24
Hát a találkozót meg nemtom, lenne e képem bevállalni, így ismeretlenül bátrabb vagyok... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 20. szerda 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)

"Mint mondta, ha ezek a pontok azonosak, akkor az apaság biztosabb, mint a DNS, ami csak egy vegyi izé."
nahagggyámá' evvel a vegyi izével, csak jobban tudom, hogy nem az övé a gyerek
najóóó...ez csak vicc volt, mármint, hogy nem az övé...tényleg mindkettő az övé, és kié is lehetnének, hiszen hűséges vagyok, mint a macska
de a tudomány rohamosan fejlődik -mint azt olvashatod a fenti idézetben- és a dns tényleg csak vegyi izé
egyébként mi van veled? valami előrelépés valamilyen irányban? azon gondolkodtam, hogy mennyi mindent nem tudunk rólad, igazán eljöhetnél a következő gg-s bulira
nahagggyámá' evvel a vegyi izével, csak jobban tudom, hogy nem az övé a gyerek

najóóó...ez csak vicc volt, mármint, hogy nem az övé...tényleg mindkettő az övé, és kié is lehetnének, hiszen hűséges vagyok, mint a macska

de a tudomány rohamosan fejlődik -mint azt olvashatod a fenti idézetben- és a dns tényleg csak vegyi izé

egyébként mi van veled? valami előrelépés valamilyen irányban? azon gondolkodtam, hogy mennyi mindent nem tudunk rólad, igazán eljöhetnél a következő gg-s bulira

ma semmi nem jött össze!
olimpia, mint nemecsek ernő!
randi nuku!
munka szar!
de az élet szép!
olimpia, mint nemecsek ernő!
randi nuku!
munka szar!
de az élet szép!

Azért jakuzziba nem ülnék a helyedben, mert a ginseng és jakuzzi együtt tutira előidéz egy terhességet. Ha meg még le is nyeled, mint Molly...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 12:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 12:12

hoho...én is ginsenget eszem napok óta...de csupán szellemi doppingnak szánnám...remélem nem leszek terhes tőle

Látod, milyen csacsi vagy. Amiről te írsz, az a FEHÉRBOR. Miért kell mindig keverni?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 09:48

miért kell a szakmai tudatlanságoddal megtéveszteni embereket? nem is csoda, hogy ennyi nem kívánt terhesség van:(
a vörösbor nem közömbösíti, sőt! olyan antioxidánsokat tartalmaz, melyek a gyomorfal rostjait kitágítják, és szabad utat biztosítanak a spermáknak a petevezeték felé
szegény molly! szerintem azonnal keresd fel heidt szakképzett, spermaölős/óvszeres barátait
a vörösbor nem közömbösíti, sőt! olyan antioxidánsokat tartalmaz, melyek a gyomorfal rostjait kitágítják, és szabad utat biztosítanak a spermáknak a petevezeték felé
szegény molly! szerintem azonnal keresd fel heidt szakképzett, spermaölős/óvszeres barátait
hoho...én is ginsenget eszem napok óta...de csupán szellemi doppingnak szánnám...remélem nem leszek terhes tőle
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 12:03

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Kedves Charlotte!
Időpont? hely? és már el is kezdtem a felkészülést, ginzeng, stb. egyszóval megkezdtem az alapozást. szőke lesz garanciával, már háromszor bevált.....
Időpont? hely? és már el is kezdtem a felkészülést, ginzeng, stb. egyszóval megkezdtem az alapozást. szőke lesz garanciával, már háromszor bevált.....

Kedves Charlotte!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 21. csütörtök 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 21. csütörtök 09:37

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én is kérek ilyent szőkében