Semmi rossznak elrontója nem vagyok
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:49

Összerittyentünk egy bulit Gyapi tiszteletére ?
Ha már újra a körünkben van...

Összerittyentünk egy bulit Gyapi tiszteletére ?

Sziasztok, szép napot! Nem tudjátok az ÖregSammy már megint merre jár? Idepakolta a sok kaját és meglépett?? Tán csak nem még is a Tibetbe ment, és ott imádkozik nekem??

Ebből nem lehet megélni, egy kis pótlást hozok Molly reggelijéhez. Kellemes hétvégét mindenkinek!

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 07:57

Jóóóó reggelt
Ez most nem vegetáriánus reggeli hátha tom is erre jár, szava nem lehet hogy hizlalom a nappalisokat
Legyen szép napotok

Ez most nem vegetáriánus reggeli hátha tom is erre jár, szava nem lehet hogy hizlalom a nappalisokat

Legyen szép napotok

Jóóóó reggelt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok

Rátette a macsek a farkát a sodrófámra, pedig lehet lassan szükségem lesz rá. Ez a macsek tud valamit??

Szervusztok!
Kellemes hétvégét mindenkinek és jó kirándulóidőt!

Kellemes hétvégét mindenkinek és jó kirándulóidőt!

Jóóó reggelt Jó szombatot

Ok, ezek után megállapítom, hogy az SQ-d a 0 körül van, :P és ezzel a kijelentésemmel az én EQ-m is oda csöppent a tegnapelőtti 19-ről.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 29. péntek 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)

Ami nem megy nem erőltetem
kérném a tutti módszered
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 29. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 21:39
kérném a tutti módszered

menüsor fent---> nézet--> karakterkódolás
ha most sem érted, akkor kénytelen leszek más módszerrel belédrakni a tudást

menüsor fent---> nézet--> karakterkódolás
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 29. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 20:42

Hát beválalom hogy hülye vagyok a géphez de nekem a teszt csupa kérdőjel,rendeben állitani kell valamit valahol DE MIT ÉS HOL

No ettől nem lettem okosabb
De viszont a szex gyógyitáshoz értek a nyeleskalmopirin minden nőnek jótt tesz
vagy a spermicid
(Ez egy válasz zelli üzenetére (2008. 08. 29. péntek 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 20:46

De viszont a szex gyógyitáshoz értek a nyeleskalmopirin minden nőnek jótt tesz

vagy a spermicid

Jó nagyot mindenkinek!
Willy admin pontosan leírta. Angolul: view/ encoding, CET, vagy középeurópai Winyó!
Csak pillanatnyilag szabadultam a netre, mert valami immunitás-kehém van!

Willy admin pontosan leírta. Angolul: view/ encoding, CET, vagy középeurópai Winyó!

Jó nagyot mindenkinek!
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 29. péntek 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 20:42

Hát beválalom hogy hülye vagyok a géphez de nekem a teszt csupa kérdőjel,rendeben állitani kell valamit valahol DE MIT ÉS HOL

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 29. péntek 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 20:37

Törölt felhasználó (24620)

oh! *fülig vörösödik*
megyek!
megyek!

oh! *fülig vörösödik*
megyek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 29. péntek 14:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 14:19
megyek!

Törölt felhasználó (137313)

Tudod....van 1 hasonló című film is (ill. x-típusú --vagy milyen---találkozások.).Mi + az "s" típushoz tartozunk--ezért invitáltalak.
megártott a reggelim, megyek du. orvosi tanácsért, hogy rendbetegyék a "lelkemet"...

Tudod....van 1 hasonló című film is (ill. x-típusú --vagy milyen---találkozások.).Mi + az "s" típushoz tartozunk--ezért invitáltalak.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 29. péntek 02:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 29. péntek 02:50
Törölt felhasználó (24620)

az... az milyen? *pirul*
megyek!
megyek!

mán megilledtem, h a magas laptát nem veszed észre!
nyah hónap nyugtotok lesz! nyem lészen surdilovich!
szernyusztok mentem!
nyah hónap nyugtotok lesz! nyem lészen surdilovich!
szernyusztok mentem!