Na ne! Ez valami álhír lehet! Ilyet még andersen is nehezen tud kitalálni.
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:10

Gyerekek!
elkapott a röhögőgörcs:
[URL=http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/xxxxxx]Plafonbámulással hiúsított meg rablást egy eladó[ /URL]
(javítottam, inkább idézzünk az index.hu-ról, mint az egész oldalt linkeljük be! így a topic élvezhetőbb, és senki nem ragad le egy másik honlapon tovább "csemegézni" ! :tom)
és a cikk:
Plafonbámulással hiúsított meg rablást egy eladó
| 2008. szeptember 1., hétfő 11:47
A plafon árulása, illetve az eladó plafonbámulása hiúsított meg bolti rablást Oroszlányban.
Egy vegyesboltba rontott be egy csuklyás férfi és többször a levegőbe lőtt a bevételt követelve. Az eladó nyugodt vérmérsékletű lehet, mert a plafont bámulta és jól tette: feltűnt neki, hogy a lövések nem okoztak golyó ütötte lyukakat. Így gázfegyvernek könyvelte el a pisztolyt és megtagadta a pénz átadását.
A rabló üres kézzel menekült el a helyszínről.
Vasárnap az oroszlányi rendőrök őrizetbe vettek egy macedón állampolgárt, aki megalapozottan gyanúsítható a rablási kísérlettel.
elkapott a röhögőgörcs:
[URL=http://index.hu/politika/bulvar/bulvarhirek/xxxxxx]Plafonbámulással hiúsított meg rablást egy eladó[ /URL]
(javítottam, inkább idézzünk az index.hu-ról, mint az egész oldalt linkeljük be! így a topic élvezhetőbb, és senki nem ragad le egy másik honlapon tovább "csemegézni" ! :tom)
és a cikk:
A plafon árulása, illetve az eladó plafonbámulása hiúsított meg bolti rablást Oroszlányban.
Egy vegyesboltba rontott be egy csuklyás férfi és többször a levegőbe lőtt a bevételt követelve. Az eladó nyugodt vérmérsékletű lehet, mert a plafont bámulta és jól tette: feltűnt neki, hogy a lövések nem okoztak golyó ütötte lyukakat. Így gázfegyvernek könyvelte el a pisztolyt és megtagadta a pénz átadását.
Vasárnap az oroszlányi rendőrök őrizetbe vettek egy macedón állampolgárt, aki megalapozottan gyanúsítható a rablási kísérlettel.
Na most ezt a nedvet kapod ha nem jó keresünk más nedvet
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 14:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 14:57

majd éhen halok!
tedd ide elibém eme fínomságot! had faljam be mindet!
osztán valami nedű nincs utánna?
vagy puncinedvvel oltsam a szomjam

Látod Sulamit, én igy vártam Sam-ot, meg is kaptam az összes makkját, amit az erdőben szedett, Tibetbe jövet.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 21:26

Törölt felhasználó (213201)

Körülnéztem itt Tibetben, de nem láttam Sam-et... Lehet, hogy Alaszkában kell keresni, becsapott mindenkit

majd éhen halok!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 01. hétfő 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 01. hétfő 12:04

Akárhogy cikiztek hogy etetem a nappalisokat akkor is hoztam ebédet
Jó étvágyat

Jó étvágyat

Persze!
a gyermekek ovónőire gondolsz mi?
vagy a többi anyucira??? vald be! hány wót meg közülük
most még beszktatáskor vigye anyuci a gyerkőcöt, de aztán ragaszkodom ahhoz, h gyönyörködhessekaz anyucikban!!!
meg az óvónénikben! télleg a nappali óvónénije merre kószál?????? (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:30
a gyermekek ovónőire gondolsz mi?
vagy a többi anyucira??? vald be! hány wót meg közülük

most még beszktatáskor vigye anyuci a gyerkőcöt, de aztán ragaszkodom ahhoz, h gyönyörködhessekaz anyucikban!!!
meg az óvónénikben! télleg a nappali óvónénije merre kószál?????? (Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:30), amit ide kattintva olvashatsz)

ezek az ovis évek szép évek a szülőnek,mikor előveszem a fényképalbumott mindig szép emlékek jutnak eszembe

Gyerekek!
elkapott a röhögőgörcs:
és a cikk:
elkapott a röhögőgörcs:
és a cikk:
Ááááááááááááááááááááá....
....megint "kiment" a bokám és kegyetlenül fáj......
Inkább a vacak járdákat javítanák ki,h. ne legyenek életveszéjesek.De legalább szerencsém volt,h. nem később tortént a balesetem.

Inkább a vacak járdákat javítanák ki,h. ne legyenek életveszéjesek.De legalább szerencsém volt,h. nem később tortént a balesetem.

szép jó napot mindenkinek?Mamó ki az aki Téged cikizni mer?mi csetesek tartsunk össze és együnk jókat!nem tudtátok hogy a testesebbek mennyivel jobb kedvűek?.... hoztam egy kis fenék növelőt!

Akárhogy cikiztek hogy etetem a nappalisokat akkor is hoztam ebédet
Jó étvágyat

Jó étvágyat

mi ez a nagy punnyadás???
senki nem ébredt fel ma időben?
mindenki elment iskolába? (még a felnőttek is?)
Jó reggelt nappaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!
senki nem ébredt fel ma időben?
mindenki elment iskolába? (még a felnőttek is?)

Jó reggelt nappaliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Jó éjszakát!
Tom és Mona Lisa (elég jól mutatnak együtt)
Tom és Mona Lisa (elég jól mutatnak együtt)

ezek az ovis évek szép évek a szülőnek,mikor előveszem a fényképalbumott mindig szép emlékek jutnak eszembe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:16

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Jó estét!
Oviba megy a lányom. Azt hittem, hogy nem vagyok bőgős, elérzékenyülős picsa, de az vagyok. Már most hiányzik a kis szaros.
Kellemes szeptembert mindenkinek!
Oviba megy a lányom. Azt hittem, hogy nem vagyok bőgős, elérzékenyülős picsa, de az vagyok. Már most hiányzik a kis szaros.

Egyeztessünk...holnap este ?
Csak amig ilyen lelkesek vagyunk...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 22:17
Csak amig ilyen lelkesek vagyunk...

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Én benne vagyok!!!
Egyeztessünk!
Egyeztessünk!

Én benne vagyok!!!
Egyeztessünk!
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 22:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyeztessünk!

Jó estét!

Hát ez nem jött össze....
Majd legközelebb !!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:49
Majd legközelebb !!! (Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)

Összerittyentünk egy bulit Gyapi tiszteletére ?
Ha már újra a körünkben van...

Körülnéztem itt Tibetben, de nem láttam Sam-et... Lehet, hogy Alaszkában kell keresni, becsapott mindenkit
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 12:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 12:20

Sziasztok, szép napot! Nem tudjátok az ÖregSammy már megint merre jár? Idepakolta a sok kaját és meglépett?? Tán csak nem még is a Tibetbe ment, és ott imádkozik nekem??

Én a "hazai"izeket szeretném
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:59

Akkor szervezzünk Csajokat is !
Bár csak itt lenne Sam...ennek Ő a nagymestere !

Akkor szervezzünk Csajokat is !
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:51), amit ide kattintva olvashatsz)

Semmi rossznak elrontója nem vagyok
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 08. 31. vasárnap 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 31. vasárnap 20:49

Összerittyentünk egy bulit Gyapi tiszteletére ?