Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1294 1295 1296 1297 1298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#22837   2008. 09. 03. szerda 00:45
zelli zelli
Szia On-lány!
Gyógyulást! Gyönyörű a keresztbébi! wink
Én a bijopapucsban léptem félre, gyógyulást! vigyor5
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 03. szerda 00:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (137313)
2008. 09. 03. szerda 00:21
Én ált-ban keveset "merítek"---amennyit biztosan meg bírok enni.
Addig egészséges a táplálkozás,amíg jóllakottság érzete lesz az embernek,de tudna +' enni-->ha pedig tovább folytatja az evést,akkor viszont már dugig van és alig' bír felkelni az asztaltól--->csak elfekszik,mint 1 zsák.

Szóval:"tudni kell" abbahagyni;jóból is meg árt a sok.
#22836   2008. 09. 03. szerda 00:42
zelli zelli
Jó éjszakát Nappali!
1. Nosztalgikus vagyok, csak nem merem, mert elérzékenyülök. Az általatok felsoroltak szuper dolgok voltak, de nekem a bábfilm, és rajzfilm volt a csúcs: Mazsola és Tádé, Böbe baba, Speigl bácsi és Hurvinyek! Kisvakond! Régi Önök kérték Tamási Eszterrel. Nem sokkal halála előtt láttam konferálni.:(
B. A néni nekem hol erre, hol arra forog, de ez a tudományos topicban tavaly már volt. Némileg közöm van a topic születéséhez! vigyor1
2. Meatloaf-imádjuk!
wink
3. Kaja: Köszönöm az óvónéniknek, hogy a börkés tejet belémkényszerítették. A válaszom akkor is, most is: BOA.
Anyám szarul főz, ezért én nagyon zsenge koromban azt főztem, amit akartam. Ha valamit kényszerítenek, akkor kígyó. eplus2
A kajámtól nincs kígyó, egyszer megtapasztaljátok, ha akarjátok. wink
És igen Királylányos, az alfanőstény nem osztozkodik! Helyes! wink
#22835   2008. 09. 03. szerda 00:21
X Törölt felhasználó (137313)
Én ált-ban keveset "merítek"---amennyit biztosan meg bírok enni.
Addig egészséges a táplálkozás,amíg jóllakottság érzete lesz az embernek,de tudna +' enni-->ha pedig tovább folytatja az evést,akkor viszont már dugig van és alig' bír felkelni az asztaltól--->csak elfekszik,mint 1 zsák.

Szóval:"tudni kell" abbahagyni;jóból is meg árt a sok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 22:17
Gyerekek!

Evésről lesz szó most.

Nálunk állandó vita tárgyát képezi a "MENNYIT KELL ENNI" kérdés a férjemmel. Őt úgy nevelték, hogy a tányéron lévő összes falatot meg kell enni (persze az ember nem magának szed általában gyerekkorában, tehát a szülei által meghatározott adagot kellett mindig betömnie magába). Ez manapság is úgy néz ki, hogy látszik rajta, hogy már nem is hiányzik neki a jóllakottsághoz, de azért mindent elpusztít a tányérról (sokszor látszik is rajta, hogy gyakorlatilag rosszul van evés után).

Nálunk meg mindig annyit ettünk, amennyi jól esett. Én általában 1-2 falatot meghagyok, mert az már nem hiányzik a boldogságomhoz. Az uram ezen kiakad, hogy azt a keveset már miért nem eszem meg? Hát azért, mert akkor kipukkadok baz+!

Nnnnna, és ma azt mondta a gyereknek, hogy addig nem állhat fel az asztaltól, amíg mindent meg nem evett a tányérról. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Az én lyányomból nem nevel zabálógépet. Mindig utáltam az ilyen hozzáállást, hogy nem lehet az ételből meghagyni.

Nálatok hogy megy ez? Meddig esztek?

kerdes
#22834   2008. 09. 02. kedd 23:52
X Törölt felhasználó (24620)
Egyik sem. smile
Animált gif, persze, de gondolom neked sem kell bemutatni a "kidudorodó kockák, vagy beeső kockák?" képet. Itt ugyan az történik (vagy legalábbis hasonló).
Nekem is hol erre, hol arra forog, mikor hogy látom meg.
Hogy ennek bármi köze lenne a személyiségemhez, az már más kérdés.
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:27
Szerintem ez egy grandiózuis HOAX, magyarul szivatás, a kép gondolom egy sima animált gif, és egy idő után megfordul a forgásirány (kb 1-2perc), de mivel nem sok ember néz egy ilyen sz*rt addig(csak az ilyen gügyék mint én) nem veszik észre.
Nállam legalábbis ez a helyzet egy idő után megfordul a forgásirány, hiába koncentrálok nem tudom akaratommal befolyásolni, hol így hol úgy nézni, mindig csak egyfele forog egy ideig, majd pedig a másik fele.
Szóval szerintem vagy hülye vagyok vagy kamu.
#22833   2008. 09. 02. kedd 22:56
tom1019 tom1019 VIP Admin
könnyű válasz tominál:
- nálunk szegénység volt gyermekkorunkban, mindenkinek csak 1 falat kaja jutott, de éppen elég az éhségünk csillapítására (azért soha nem éheztünk)! -csak példának: 2 felnőtt + 2 gyerek = hétvége, azaz szombat vasárnap 1 db csirke, amiből 2 napig leves, szomb. combokból 4 db pörkölt hús, vas. 4 db rántott mell- hétköznap hús nukú, főzelék és tészta!
- nálam a kaja csak az éhségérzet végéig tart, amikor sportoltam kb. 2500 cal. fizikai melónál: 2000 cal., irodai melónál: 1500 cal. és a magasságomhoz képest így is 85-90 kg között ugrálok! utálok enni, néha protokoll miatt kell, vagy ünnep, ill. esküvők, ilyenkor + 5 kg 2 nap alatt, viszont 1 hét alatt vissza fogyi azonnal!
- gyerekek: soha nem erőltettük őket, csak annyit amennyi jóesik...elvünk: vegyél inkább kétszer, de ne pazarolj! kisebb korukban, amikor láttuk, hogy nem esik már jól nekik, további kaja nukú...súlyuk mindegyiknek teljesen ideális (lasd a fényképeiket)
- férjed: üzenem neki, hogy változtasson a szokásain, mert az én koromra nagy valószínűséggel el fog hízni! a gyereket sose kínozza a maradék kajával (főleg kislányt), mert később mindketten meg fogják bánni (csinos vékony lányok a trendik)! - viszont egyen egészségesen a család, kevés és száraz (elsősorban szárnyas) hús, sok zöldség-gyümölcs és főzelékel vékony rántással, tészták (teljes kiőrlésű lisztből), cukros italok soha, csoki, cukor mértékletesen...kb. ennyi
- magyarul: igazad van, ne engedd a gyereket egrecíroztatni a kajával, mindenki "ösztönösen" tudja mennyi kajára, ill. kalóriára van szüksége a szervezetének, ha egészségesen él, és gondolkodik!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 22:17
Gyerekek!

Evésről lesz szó most.

Nálunk állandó vita tárgyát képezi a "MENNYIT KELL ENNI" kérdés a férjemmel. Őt úgy nevelték, hogy a tányéron lévő összes falatot meg kell enni (persze az ember nem magának szed általában gyerekkorában, tehát a szülei által meghatározott adagot kellett mindig betömnie magába). Ez manapság is úgy néz ki, hogy látszik rajta, hogy már nem is hiányzik neki a jóllakottsághoz, de azért mindent elpusztít a tányérról (sokszor látszik is rajta, hogy gyakorlatilag rosszul van evés után).

Nálunk meg mindig annyit ettünk, amennyi jól esett. Én általában 1-2 falatot meghagyok, mert az már nem hiányzik a boldogságomhoz. Az uram ezen kiakad, hogy azt a keveset már miért nem eszem meg? Hát azért, mert akkor kipukkadok baz+!

Nnnnna, és ma azt mondta a gyereknek, hogy addig nem állhat fel az asztaltól, amíg mindent meg nem evett a tányérról. Ez volt az utolsó csepp a pohárban. Az én lyányomból nem nevel zabálógépet. Mindig utáltam az ilyen hozzáállást, hogy nem lehet az ételből meghagyni.

kerdes
#22832   2008. 09. 02. kedd 22:17
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Gyerekek!

Evésről lesz szó most.

kerdes
#22831   2008. 09. 02. kedd 22:11
X Törölt felhasználó (21812) VIP Admin
Naná, hogy emlékszem. Meg a Deltára Kudlik Julival. És a TV-Macit sem kell kihagyni...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 02. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 21:01
én is sokáig néztem, és nekem is megfordult, de én azt vontam le ebből, hogy rettentő mód intelligens vagyok vigyor5 és szerintem ez igaz is, tehát nem képezi vita tárgyát hehe
tárgya/trágya...erről jut eszembe--->
emlékeztek a "hét műtárgya" műsorra? és a módos péter féle...ööö..impulzus...vagy valami ilyesmi volt a címe, valami popműsor...és a juhász előd féle zenebutik-ra? még tizenéves koromban ment, és mindig a könnyűzenei számokat vártam, volt benne talán kettő smile
ti mennyire vagytok nosztalgikus hajlamúak?

surdának üzenem, hogy a "pácienseim" elég jól beszélnek magyarul, max. olyanokat kell kitalálnom, hogy a hamupipegő kicsoda smile

gázosnak pedig: csak mondd azt, hogy el vagy csúszva a munkáddal, és ezért nem tudsz nyalni...fagyit, vele mf2
#22830   2008. 09. 02. kedd 21:34
MmePrune MmePrune VIP Admin
gyurkának itt a fasírt:

hehe
#22829   2008. 09. 02. kedd 21:31
tablet tablet
Szevasz Jenóóó!! Amig tartjátok a frontot itt a Sam barátoddal, szóljál már neki, hogy gyorsan kerüljön elő, mert a GUSZTÁV nevű hurrikán még erőre kap Tőlem nyes nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 02. kedd 20:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 20:56
Sam cimbora...megint ketten tartjuk a frontot !

És a csajok hol maradnak ?! pardon1
#22828   2008. 09. 02. kedd 21:16
Tweek Tweek
Hát nekem ezek csak halovány emlékek, konkrétan annyi maradt meg hogy volt ilyen is valamikor, meg hogy hétfőn nem volt adás meg emléxem mikor indult az RTL klub még nem sugárzott csak monoszkópot, de véletlenül megleltem mert valamiért hangoltam a tv-t, azután meg csak klippeket adtak rajta egy jódarabig...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 02. kedd 21:01), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 21:01
én is sokáig néztem, és nekem is megfordult, de én azt vontam le ebből, hogy rettentő mód intelligens vagyok vigyor5 és szerintem ez igaz is, tehát nem képezi vita tárgyát hehe
emlékeztek a "hét műtárgya" műsorra? és a módos péter féle...ööö..impulzus...vagy valami ilyesmi volt a címe, valami popműsor...és a juhász előd féle zenebutik-ra? még tizenéves koromban ment, és mindig a könnyűzenei számokat vártam, volt benne talán kettő smile

surdának üzenem, hogy a "pácienseim" elég jól beszélnek magyarul, max. olyanokat kell kitalálnom, hogy a hamupipegő kicsoda smile

gázosnak pedig: csak mondd azt, hogy el vagy csúszva a munkáddal, és ezért nem tudsz nyalni...fagyit, vele mf2
#22827   2008. 09. 02. kedd 21:07
tablet tablet
Menj Csak ÖregSam, menj csak ! De vigyázz, előbb szedd össze a tollakat. Tudod ott már várnak, a sodrófa tutira nem lesz kivilágitva, de a szilvafával együtt érik az is!! nyes
Klikkelj a normál/tömörített mérethez
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 20:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 09. 02. kedd 20:31
Ááááá ez nem úgy van, csak én is gondolkodtam, hogy miért van az hol erre forog hol arra. először a reggeli konyakoskávéra gyanakodtam, de hát annak már rég nem volt hatása. utána bontottam elemekre az animációt, és megláttam a turpisságot. surdának volt most kivételesen igaza (ez is ritkán de előfodul)
nem is ez a baj, hanem megint érik szerintem a sodrófa.. egyenlőre marad a bujdokolás, majd elmegy egyszer csak a zivatar....

nyes
#22826   2008. 09. 02. kedd 21:01
MmePrune MmePrune VIP Admin

(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:27
Szerintem ez egy grandiózuis HOAX, magyarul szivatás, a kép gondolom egy sima animált gif, és egy idő után megfordul a forgásirány (kb 1-2perc), de mivel nem sok ember néz egy ilyen sz*rt addig(csak az ilyen gügyék mint én) nem veszik észre.
Nállam legalábbis ez a helyzet egy idő után megfordul a forgásirány, hiába koncentrálok nem tudom akaratommal befolyásolni, hol így hol úgy nézni, mindig csak egyfele forog egy ideig, majd pedig a másik fele.
Szóval szerintem vagy hülye vagyok vagy kamu.
#22825   2008. 09. 02. kedd 20:56
Jenó Jenó
Sam cimbora...megint ketten tartjuk a frontot !

És a csajok hol maradnak ?! pardon1
#22824   2008. 09. 02. kedd 20:31
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Ááááá ez nem úgy van, csak én is gondolkodtam, hogy miért van az hol erre forog hol arra. először a reggeli konyakoskávéra gyanakodtam, de hát annak már rég nem volt hatása. utána bontottam elemekre az animációt, és megláttam a turpisságot. surdának volt most kivételesen igaza (ez is ritkán de előfodul)
nem is ez a baj, hanem megint érik szerintem a sodrófa.. egyenlőre marad a bujdokolás, majd elmegy egyszer csak a zivatar....

nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 02. kedd 20:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 20:23
Abszolute megértem...

Nem elég, hogy átvágsz embereket, még meg is magyarázod az átvágást. Ez pont olyan, mint a kétszeres anyagyilkosság !! nyes nyes
#22823   2008. 09. 02. kedd 20:23
Jenó Jenó
Abszolute megértem...

Nem elég, hogy átvágsz embereket, még meg is magyarázod az átvágást. Ez pont olyan, mint a kétszeres anyagyilkosság !! nyes nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 20:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 20:14
szia Jenó! már be is csomagoltam, lassan indulok, ha nem írok, ne válaszoljatok....jó volt veletek, az utolsó kenetet most megyek felvenni....

nyes
#22822   2008. 09. 02. kedd 20:14
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
szia Jenó! már be is csomagoltam, lassan indulok, ha nem írok, ne válaszoljatok....jó volt veletek, az utolsó kenetet most megyek felvenni....

nyes
(Ez egy válasz Jenó üzenetére (2008. 09. 02. kedd 20:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 20:04
Sam barátom...azt hiszem most nagy szarban vagy ! eplus2

Nem is lennék a helyedbe...jobban jársz ha önként elindulsz Tibetbe !!!!
#22821   2008. 09. 02. kedd 20:07
Jenó Jenó
Na nehogy már visszafogd magad...inkább megkövetlek ! worship

Királylányosból sosem lehet elég ! wink
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
2008. 09. 02. kedd 16:13
...ez ma egy olyan nap,hogy "felvettem" a régi formám,és kicsit aktivabb voltam... smile ...
holnap visszafogom magam.... vigyor5

királylányosbol is megárt a sok... beka3
#22820   2008. 09. 02. kedd 20:04
Jenó Jenó
Sam barátom...azt hiszem most nagy szarban vagy ! eplus2

Nem is lennék a helyedbe...jobban jársz ha önként elindulsz Tibetbe !!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:35
Jól látod, mert felbontottam elemekre, egy gif szerkesztővel, és valóban úgy van ahogy mondod. de heccnek nagyon jó, becsapós mint sokminden más teszt. lényeg az, volt miről beszélni...

nyes
#22819   2008. 09. 02. kedd 20:03
Jenó Jenó
Megcsinálod a fűtést a lakásába !!! nyes

Szerencsétlen meg már 2 éve fagyoskodik...lassan benne lesz a rekordok könyvébe...
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:01
A fancba...biztos rossz gombot nyomtam mög...hun wagyok máá megint???
Jéhh...ez a nappali... eplus2

Üdwözletem a hölgyeknek és a zuraknak... wink

Fijjúk...mit kő csinyálni ha felhíw telán egy 22 éwes szőke nagy meeellűűű csajszi,hogy két éwe nm látott??? confused
Wazzze...wmit ígértem neki... nyes
#22818   2008. 09. 02. kedd 19:51
Tweek Tweek
Afrranc má megint okos voltam nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 02. kedd 19:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 02. kedd 19:35
Jól látod, mert felbontottam elemekre, egy gif szerkesztővel, és valóban úgy van ahogy mondod. de heccnek nagyon jó, becsapós mint sokminden más teszt. lényeg az, volt miről beszélni...

nyes

... 1294 1295 1296 1297 1298 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48737db
Utolsó üzenet: tegnap 05:08

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!