Szevasz Surdapapa! Ennél vörösebb már nem létezik. Látod ha Te előbb küldöd ezt a gyönyörő vörös rózsát, akkor most nem a békával próbálkozna szegény kislány. Már rég a Te nyakadba landolt volna ha kezébe adsz csak egy szál vörös rózsát, és egyszer már végre ugy teszel, mind egy igazi férfi !!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 10. szerda 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 10. szerda 08:50

most ezt miért tetted?
azóta puszilgatja a monitorát, mikor ez a békuci megjelenik a képernyőn, azt remélve, h surdapapává változik a kép!
és csótollom... tessék puskázni! nem tökéletes a színe a rózsának!
azóta puszilgatja a monitorát, mikor ez a békuci megjelenik a képernyőn, azt remélve, h surdapapává változik a kép!

KIRÁLYLÁNYNAK

tökre olyan, mint amikor tomot álcsúcson csapva kiütik a gatyájából!
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 09. kedd 22:32), amit ide kattintva olvashatsz)

most ezt miért tetted?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 09. kedd 22:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 22:16

Szemtelenül fiatal vagy Te Királylányos, de azért kivánok Neked nagyon Boldog Szülinapot, és küldök neked egy álruhás királyfit, ne legyél rest, és csókold meg )))

köszi a bókot katicika!
(Ez egy válasz kelemen_annacska üzenetére (2008. 09. 09. kedd 12:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 12:06

Tom ajanlotta nekem ezt a topicot, hogy idom fuggvenyeben nezzek ide is be.
Sajnos a lehetosegeim vegesek, de fel orat szantam az olvasasra.
Nagyon jol szorakoztam es mulattam egyes hozzaszolason.
Ugy tapasztaltam, hogy a lanyok viszik a primet minden szempontbol. Otletesseg, jo kerdesek, frappans valaszok, jo kedv, deru es kacagas.
Fiuk ti meg tanulhattok a lanyoktol sok mindent, de surdapapa szarkasztikus humora ertekelheto szinfoltja a beszelgeteseteknek.
Ugy tapasztaltam, hogy a lanyok viszik a primet minden szempontbol. Otletesseg, jo kerdesek, frappans valaszok, jo kedv, deru es kacagas.
Fiuk ti meg tanulhattok a lanyoktol sok mindent, de surdapapa szarkasztikus humora ertekelheto szinfoltja a beszelgeteseteknek.

Jin - Jang
Szép napot mindenkinek!

a csók bevált...

és vár rád...

Szemtelenül fiatal vagy Te Királylányos, de azért kivánok Neked nagyon Boldog Szülinapot, és küldök neked egy álruhás királyfit, ne legyél rest, és csókold meg )))

Sammyboy hol a rózsaaaaa, sok virágot ennek a lánynak, ne a tortát osztogasd, mert meghizik nekünk.
Virágot a lánynak )))
Virágot a lánynak )))

Kedves királyjányos!
csak most értesültem róla, hogy egy évvel megint fiatalabb lettél, kívánom, hogy egészséges és boldog légy!

csak most értesültem róla, hogy egy évvel megint fiatalabb lettél, kívánom, hogy egészséges és boldog légy!

Millió puszi, drága!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 19:26

Törölt felhasználó (52127)

köszi szépen....aranyos vagy..
(ha most volna puszilkozos smile...kapnál azt is...)...de...nem jol tudod....ez már a 22-dik...
..mondjuk..1 év ide vagy oda....

(ha most volna puszilkozos smile...kapnál azt is...)...de...nem jol tudod....ez már a 22-dik...

Húúúú...és 22 gyertya wót a tojtán..?...w hal wót a tojtán..?..
Tom mán a lábaid elött hewer...nmtom..én is hewernék whol...
..és jól bekennélek tojtáwal...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 19:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 19:26

Tom mán a lábaid elött hewer...nmtom..én is hewernék whol...

SOK BOLDOGSÁGOT!
...beszarás...esküszöm...én azt hittem 25 vagy..bocsi a tévedésért, majd meggyónom bűneimet a lábad előtt (vagy között)...

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 15:36
...beszarás...esküszöm...én azt hittem 25 vagy..bocsi a tévedésért, majd meggyónom bűneimet a lábad előtt (vagy között)...

ennyire haldokolnának a dolgok itt a forumon...hogy szükség van néhány "álneves" topicra?...beszarás...esküszöm...
Szilva...zelli....Nagyon köszönöm...
és...jo napot nappali....

(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 09. kedd 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 18:41

Isten éltessen királyjányos..hamá itt olwasom,hogy szülinapos wagyol...!!!
A 21.,...ugye?

A 21.,...ugye?

Isten éltessen királyjányos..hamá itt olwasom,hogy szülinapos wagyol...!!!
A 21.,...ugye?

A 21.,...ugye?

Engem meg a szegény "libák" sorsa aggaszt...
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 17:30

Törölt felhasználó (24620)

Engem jelenleg jobban aggaszt a libafeldolgozó-üzem elbocsájtott dolgozóinak a sorsa. :(
Engem jelenleg jobban aggaszt a libafeldolgozó-üzem elbocsájtott dolgozóinak a sorsa. :(
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 09. kedd 10:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 10:40

Aggasztó!
csak ez nehogy begyűrűzzön hozzánk:
Rengeteg kocsma zárt be Nagy-Britanniában
Naponta öt, hetente 36 ivó zárt be Nagy-Britanniában az első félévben, összesen 33 százalékkal több, mint a tavalyi első félévben. A dohányzási tilalom után most a gazdasági válság miatt temetik a britek a hagyományos kocsmákat: a pubokat. 1980-ban még 69 ezer körül volt a kocsmák száma, most 57 ezer, tavaly is közel másfél ezer húzta le a rolót.
Az idei év azonban drámai csökkenést hozott, a tavalyi zárási adatot már harmadával múlja felül az idei. Olyan gyors a pubhalál terjedése, mint a nagy világgazdasági válság idején, állítja a friss áldozatokat ismertető brit serfőzők és kocsmák szövetsége (BBPA). A pubok forgalma a 30-as évek óta most a legkisebb, a pénzüket féltő britek nem a kocsmákba mennek társadalmi életet élni, hanem a boltban megveszik sörüket, és otthon isszák meg.
forrás: [origo]
csak ez nehogy begyűrűzzön hozzánk:
Rengeteg kocsma zárt be Nagy-Britanniában
Naponta öt, hetente 36 ivó zárt be Nagy-Britanniában az első félévben, összesen 33 százalékkal több, mint a tavalyi első félévben. A dohányzási tilalom után most a gazdasági válság miatt temetik a britek a hagyományos kocsmákat: a pubokat. 1980-ban még 69 ezer körül volt a kocsmák száma, most 57 ezer, tavaly is közel másfél ezer húzta le a rolót.
Az idei év azonban drámai csökkenést hozott, a tavalyi zárási adatot már harmadával múlja felül az idei. Olyan gyors a pubhalál terjedése, mint a nagy világgazdasági válság idején, állítja a friss áldozatokat ismertető brit serfőzők és kocsmák szövetsége (BBPA). A pubok forgalma a 30-as évek óta most a legkisebb, a pénzüket féltő britek nem a kocsmákba mennek társadalmi életet élni, hanem a boltban megveszik sörüket, és otthon isszák meg.
forrás: [origo]
ennyire haldokolnának a dolgok itt a forumon...hogy szükség van néhány "álneves" topicra?...beszarás...esküszöm...

Tom ajanlotta nekem ezt a topicot, hogy idom fuggvenyeben nezzek ide is be.

ez a dohányzási mizéria már az átesés a túloldalra kategória!
nem bagózom... már vagy 10 éve letettem... sőt míg bagóztam is zavart, ha a pofámba fújták a füstöt! utáltam az olyan irodát, ahol bent dohányoztak. Magam se a kollégiumi szobába, se otthon a lakásba nem gyújtottam rá. Sőt nyitott folyosós lakásnál -20 fokban is kint bagóztam...
de nem dohányzóként hagy döntsem már el, hogy a kocsma /étterem/ nem dohányzó részén vagy esetleg a dohányzó oldalon a barátokkal kívánok mulatni!
ez már túlzás!!! ez már a szabadság jogok korlátozása!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 09. kedd 10:55
nem bagózom... már vagy 10 éve letettem... sőt míg bagóztam is zavart, ha a pofámba fújták a füstöt! utáltam az olyan irodát, ahol bent dohányoztak. Magam se a kollégiumi szobába, se otthon a lakásba nem gyújtottam rá. Sőt nyitott folyosós lakásnál -20 fokban is kint bagóztam...
de nem dohányzóként hagy döntsem már el, hogy a kocsma /étterem/ nem dohányzó részén vagy esetleg a dohányzó oldalon a barátokkal kívánok mulatni!
ez már túlzás!!! ez már a szabadság jogok korlátozása!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 09. kedd 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (335752)

Pedig ide is be fog gyűrűzni, hiszen a kiváltó ok nem a pénzféltés, hanem a dohányzási tilalom!
Ha valaki iszik, dohányozna is mellé.
(szívva lehet jól beszívni, de most megszívatták a szívókat)
Ha valaki iszik, dohányozna is mellé.
(szívva lehet jól beszívni, de most megszívatták a szívókat)