- A franc egye meg ezt a sok pletykás vénaszonyt és okoskodó ügyvédet! Mindig csak a sz.rt kavarják!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy felidézhessem magamban a múlt szépségeit.
- Miért nem utalták mááá a pénzemet???
- A héten nem fogok berúgni (a héten sem).
- Sup-sup-subidubi kismadár... nem vagyok idióta, csak ilyen érdekesen fejezem ki magam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 21:34
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy felidézhessem magamban a múlt szépségeit.
- Miért nem utalták mááá a pénzemet???
- A héten nem fogok berúgni (a héten sem).
- Sup-sup-subidubi kismadár... nem vagyok idióta, csak ilyen érdekesen fejezem ki magam.

Törölt felhasználó (21812)
Admin

No, ha már így összejött a társaság, legyen egy kis hiányos mondatos játék.
Fejezzétek be a mondatot (ha van kedvetek):
- A franc egye meg ezt a....
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...

Szia Surdapapa! Hát tényleg jól belezavarodott Sammyboy, de hát meglepetésnek szánja biztos, hogy teljes generáláson megy át.
Kezdjük majd nála a futómüveknél, - na ezt is tőletek pasiktól tanultam - és folytatjuk a szivénél, majd mikor már ezek a szervek a helyükön vannak, akkor generáljavitást végzünk a fejben is ))))
Az elhanyagolható apróbb kis testrészeket most nem részletezném !
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 09. 23. kedd 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 23. kedd 15:23
Kezdjük majd nála a futómüveknél, - na ezt is tőletek pasiktól tanultam - és folytatjuk a szivénél, majd mikor már ezek a szervek a helyükön vannak, akkor generáljavitást végzünk a fejben is ))))
Az elhanyagolható apróbb kis testrészeket most nem részletezném !

azt mán Dzsekszonnal is megpróbálták eljáccani, hogy új embört faragjanak belőle!
Sam bratyesz!
imádnivalóan határozott vagy!

Sam bratyesz!
imádnivalóan határozott vagy!
azt mán Dzsekszonnal is megpróbálták eljáccani, hogy új embört faragjanak belőle!
Sam bratyesz!
imádnivalóan határozott vagy! (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 23. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 23. kedd 12:52

Sam bratyesz!
imádnivalóan határozott vagy! (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 23. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia nappalis szobalakók ! Sammyt már minden perzseli, még egy piros rugó is. Lehet olyan már, mind egy kilővésre váró rugó?
Majd kisimul ez a kis kedves rugósSam, mire hazaér, új ember lesz belőle !

Azt hiszem ezt félreértelmezted, de nagyon...
belőlem új? nincs az a terápia, nincs az a plasztikai sebész aki javítana az állapotomon..
ámbátor lehet, vagy mégsem? nem is tudom, meglátjuk..na akkor lehet értelmezni a dolgokat, ha lehet akkor ne félreértelmezni...ha kicsit zavarosra sikeredett akkor jó, mert akinek kell az úgyis érti..
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 09. 23. kedd 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 23. kedd 12:52
belőlem új? nincs az a terápia, nincs az a plasztikai sebész aki javítana az állapotomon..
ámbátor lehet, vagy mégsem? nem is tudom, meglátjuk..na akkor lehet értelmezni a dolgokat, ha lehet akkor ne félreértelmezni...ha kicsit zavarosra sikeredett akkor jó, mert akinek kell az úgyis érti..

Szia nappalis szobalakók ! Sammyt már minden perzseli, még egy piros rugó is. Lehet olyan már, mind egy kilővésre váró rugó?

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 23. kedd 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 23. kedd 10:07

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Nekem is lenne egy kérdésem:
amit ma betettem képet a "mai hangulatom" topicba az a kép ahányszor ránézek (ránéztem, régóta megvan) mintha égetné az arcomat. Nézzétek meg, csak én érzem így, vagy ti is? Valósággal éget, bármilyen napszakban, vagy hangulatban néztem, valósággal perzsel az a kép. Csak én érzem így?
amit ma betettem képet a "mai hangulatom" topicba az a kép ahányszor ránézek (ránéztem, régóta megvan) mintha égetné az arcomat. Nézzétek meg, csak én érzem így, vagy ti is? Valósággal éget, bármilyen napszakban, vagy hangulatban néztem, valósággal perzsel az a kép. Csak én érzem így?

Szép Jo Napot Nappali....
Mindenki jol van???....remélem...teljes mértékben kihasználjátok a Napnak minden kényeztetö símogatását...

Mindenki jol van???....remélem...teljes mértékben kihasználjátok a Napnak minden kényeztetö símogatását...

- A franc egye meg ezt a kibaszott gégé üzenetküldőt!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy induljak a mosolyturné mai állomására!
- Miért nem az előző hely közelébe születtem?
- A héten nem fogok sokat gégézni!
- Sup-sup-subidubi jó srác ez a surdiburdi
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy induljak a mosolyturné mai állomására!
- Miért nem az előző hely közelébe születtem?
- A héten nem fogok sokat gégézni!

- Sup-sup-subidubi jó srác ez a surdiburdi

Admin

- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...

Nekem is lenne egy kérdésem:

- A franc egye meg ezt a.... szar képfeltöltőt
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy... pofánvágjam azt aki nagyon rászolgált
- Miért nem...? lehet az ilyen embereket lelökni a taigetoszról felnőtt korban is
- A héten nem fogok... megjavulni
- Sup-sup-subidubi... nemá' semmi subdub
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy... pofánvágjam azt aki nagyon rászolgált
- Miért nem...? lehet az ilyen embereket lelökni a taigetoszról felnőtt korban is
- A héten nem fogok... megjavulni
- Sup-sup-subidubi... nemá' semmi subdub
Admin

- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...

- A franc egye meg ezt az éjszakai műszakot! Már megint leragadtam a gép előtt, elszáll az alvásidőm!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy Krapucival töltsem az egész napot!
- Miért nem állhat a nap 72 órából? Még az is kevés lenne néha...
- A héten nem fogok eleget pihenni, csábít a napfény...
- Sup-sup- subidubi
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy Krapucival töltsem az egész napot!
- Miért nem állhat a nap 72 órából? Még az is kevés lenne néha...
- A héten nem fogok eleget pihenni, csábít a napfény...
- Sup-sup- subidubi
Szép reggelt és szép napot mindenkinek!

derűs őszi napot nektek, kicsit eltávozom, de nem kell örülni visszajövök!

derűs őszi napot nektek, kicsit eltávozom, de nem kell örülni visszajövök!

woooow vazi! te megdugtad éjjel a lotyót???
érezted a szájában a nedveim ízét? reggeli pontszerzője óta ott maradtak
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 23:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 23:36

érezted a szájában a nedveim ízét? reggeli pontszerzője óta ott maradtak

- A franc egye meg ezt a charlotte[ADMIN]-t
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy megint bele építsem charlotte[ADMIN]-ba a Fekete mamba 2009 -t
- Miért nem, sikerülhet ez a tervem, lehet charlotte[ADMIN]szerencséje ellenem dolgozna?
- A héten nem fogok ebben a kulináris élvezetben részesülni, hogy kajánul vigyorogjon, a sarokban ülve, míg le nem merül a tartós elem.
- Sup-sup-subiduyorogvabi...elhagyta a szerencséje, most telefonált, hogy nincs itt a kulcsa-e?... nem tudom őszintén hol van, de nyugtot selymes hangon közöltem vele "persze itt van a kezem be, megtaláltam"
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy megint bele építsem charlotte[ADMIN]-ba a Fekete mamba 2009 -t
- Miért nem, sikerülhet ez a tervem, lehet charlotte[ADMIN]szerencséje ellenem dolgozna?
- A héten nem fogok ebben a kulináris élvezetben részesülni, hogy kajánul vigyorogjon, a sarokban ülve, míg le nem merül a tartós elem.
- Sup-sup-subiduyorogvabi...elhagyta a szerencséje, most telefonált, hogy nincs itt a kulcsa-e?... nem tudom őszintén hol van, de nyugtot selymes hangon közöltem vele "persze itt van a kezem be, megtaláltam"
Kedves charlotte.(Bár' kicsit megkésve is,de)további sok boldog születésnapot és minden jót kívánok Neked.
Egészségedre.
Egészségedre.

- A franc egye meg ezt a charlotte[ADMIN]-t
Admin

- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...

- A franc egye meg ezt a mechanika tanárt. Hülye komplexusos, sértődött veréb. Mondaná a szemebe, hogy baja van velem. Meg ha tudna tanítani az is sokat dobna.
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy tekeregjek még tovább pár száz biciklistával, mert nem volt elég.
- Miért nem lehet mindenki jófej, nyugodt, és egy picit megértőbb?
- A héten nem fogok... öhm... dugni? Azt héccencség.
- Sup-sup-subidubi... Dabb! Drrrrababa-drababa bopp! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy tekeregjek még tovább pár száz biciklistával, mert nem volt elég.

- Miért nem lehet mindenki jófej, nyugodt, és egy picit megértőbb?
- A héten nem fogok... öhm... dugni? Azt héccencség.
- Sup-sup-subidubi... Dabb! Drrrrababa-drababa bopp! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin

- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...

szerintem az érett jelző tök másodlagos
azaz most csak udvarlás mait használtad
a valóságban:"Ahh, pont a nőkre bukom. "
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 23:15

azaz most csak udvarlás mait használtad

a valóságban:"Ahh, pont a nőkre bukom. "
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 23:15), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)

Ahh, pont az érett nőkre bukom.
Boldogat.

Boldogat.

ezek szerint tom1019 szabin van a héten
akkor én helyettesítem, ez pech nektek, nincs vaj szívem.
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 21:57

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:57), amit ide kattintva olvashatsz)

- A franc egye meg ezt a....szar időt!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...lustálkodjak, és egész nap szeretkezzek a kedvesemmel!
- Miért nem... én nyertem meg a 6-os lottó főnyereményét?
- A héten nem fogok...senkit tiltani a fórumban!
- Sup-sup-subidubi...du!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...lustálkodjak, és egész nap szeretkezzek a kedvesemmel!
- Miért nem... én nyertem meg a 6-os lottó főnyereményét?
- A héten nem fogok...senkit tiltani a fórumban!
- Sup-sup-subidubi...du!
Ahh, pont az érett nőkre bukom.
Boldogat.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 13:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 13:30

Boldogat.

Admin

Helló!
Hát bizony, szombaton töltöttem a tizen izééé huszon ööööööööö harmincnégyet
Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek, aranyosak vagytok!
Hát bizony, szombaton töltöttem a tizen izééé huszon ööööööööö harmincnégyet

Köszönöm a jókívánságokat mindenkinek, aranyosak vagytok!

egy igazi szeretkezésért én viszont hagynám magam kitiltani akár egy életre is
de az ritka mint a fehér zorro) Na megyek és körül nézek hátha rá akadok