Gyerekek olyan sztorit olvastam, hogy hihetetlen. Mivel régi történet, lehet, hogy már ismertétek.
Volt egy fickó (Kyle MacDonald), aki egy piros iratkapcsot elkezdett csereberélni a neten és egy év alatt lett egy háza.
Figyeljétek, hogy csinálta a cseréket:
- iratkapocs,
- hal alakú golyóstoll
- gömbkilincs,
- kempingfőző,
- áramfejlesztő, (a Haditengerészet egyik őrmesterétől)
- söröshordó és neonreklám,
- motoros szán (a kanadai tévés és rádiós műsorvezetőtől, Michael Barrette-től),
(A quebeci híresség meghozta az iratkapcsos ember szerencséjét)
- szponzorált út,
- mikrobusz.
- lemezkiadói szerződés (30 óra felvétel és 50 órányi utómunka)
- egy évi lakhatás egy házban,
- egy délután Alice Cooperrel,
- KISS-zenekaros hógömb,
- mozifilmszerep,
- HÁZ
itt a pasi blogja
Azért ez nem semmi történet, ugye?
Volt egy fickó (Kyle MacDonald), aki egy piros iratkapcsot elkezdett csereberélni a neten és egy év alatt lett egy háza.
Figyeljétek, hogy csinálta a cseréket:
- iratkapocs,
- hal alakú golyóstoll
- gömbkilincs,
- kempingfőző,
- áramfejlesztő, (a Haditengerészet egyik őrmesterétől)
- söröshordó és neonreklám,
- motoros szán (a kanadai tévés és rádiós műsorvezetőtől, Michael Barrette-től),
(A quebeci híresség meghozta az iratkapcsos ember szerencséjét)
- szponzorált út,
- mikrobusz.
- lemezkiadói szerződés (30 óra felvétel és 50 órányi utómunka)
- egy évi lakhatás egy házban,
- egy délután Alice Cooperrel,
- KISS-zenekaros hógömb,
- mozifilmszerep,
- HÁZ
itt a pasi blogja
Azért ez nem semmi történet, ugye?
Hoppáhoppá!
Hát megcsinálta BabySilver!
Szép jó napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 14:31
Hát megcsinálta BabySilver!
Szép jó napot mindenkinek! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
óóóóó...mit láttam kovi blogjában
egy régi, kedves fórumozónkat...kattanjatok rá a témára
...és még Én vagyok türelmetleeeen?
jah..persze,hogy az vagyok...mikor fasirtevésre használnád az Én gyönyörüséges kis(nagy) ajka(i)mat...
szép napot nappali
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 26. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 26. péntek 07:22
jah..persze,hogy az vagyok...mikor fasirtevésre használnád az Én gyönyörüséges kis(nagy) ajka(i)mat...
szép napot nappali
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 26. péntek 07:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Szasztok!
Pedig a 10. fasírt még csak a 2. percben wót...
..még jó,hogy berágtam(!)...ilyen türelmetlen királyjányost,..
Pedig mind a kettő ajkáról szerettem wóna fasírtot enni..
Szasztok!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 09:28
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 09:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (52127)
Jo reggelt...
Sárl..mondom (Írom)...nincs köze a táplálkozáshoz....illetve,ez sem igaz igy...azért valamennyire van...de látod..Nálam nem sok jelentösége van...
igy aztán neaggodj...
Surdikám...ezt meg Neked babyy...
és nem is jol tudod...a gázos azért rágott be,mert a 10-dik golyoka-fasirtot nem voltam hajlando az "ajkambol-rol" tálalni Nekije...
Sárl..mondom (Írom)...nincs köze a táplálkozáshoz....illetve,ez sem igaz igy...azért valamennyire van...de látod..Nálam nem sok jelentösége van...
igy aztán neaggodj...
és nem is jol tudod...a gázos azért rágott be,mert a 10-dik golyoka-fasirtot nem voltam hajlando az "ajkambol-rol" tálalni Nekije...
háááát...ööö...izéééé...evvel én vitatkoznék
magam baby silverre gondoltam, régebben aktív nappalis volt
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 15:36
magam baby silverre gondoltam, régebben aktív nappalis volt
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 15:36), amit ide kattintva olvashatsz)
meglestem én is nagyon szépek a lányok, hiába tud a Kovi válogatni
1)szopás
2)dugás
3)baszás
4)kúrás
na utolértem magam, ja még annyit, hogy Gute Geburtstag! vagy, hogy mondja a művelt angol, mindenkinek akinek a közelmúltban/jövőben van volt lesz szülinapja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 10:59
2)dugás
3)baszás
4)kúrás
na utolértem magam, ja még annyit, hogy Gute Geburtstag! vagy, hogy mondja a művelt angol, mindenkinek akinek a közelmúltban/jövőben van volt lesz szülinapja.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin
Ma képi asszociációs játék jön!
Kinek mi jut eszébe először a képekről? (bocs, vannak köztük provokatívak is
1)

2)

3)

4)
1)

2)

3)

4)
- A franc egye meg ezt a magányt!
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy szeretkezzek. (na meg máskor is)
- Miért nem vagyok képes összeszedni egy barátnőt?
- A héten nem fogok dugni, legalábbis nem valószínű, de hátha tévedek, de az már a csoda kategória lenne.
- Sup-sup-subidubi- szip-szop-hárompuni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 22. hétfő 21:34
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy szeretkezzek. (na meg máskor is)
- Miért nem vagyok képes összeszedni egy barátnőt?
- A héten nem fogok dugni, legalábbis nem valószínű, de hátha tévedek, de az már a csoda kategória lenne.
- Sup-sup-subidubi- szip-szop-hárompuni.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 22. hétfő 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Admin
No, ha már így összejött a társaság, legyen egy kis hiányos mondatos játék.
Fejezzétek be a mondatot (ha van kedvetek):
- A franc egye meg ezt a....
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
Fejezzétek be a mondatot (ha van kedvetek):
- A franc egye meg ezt a....
- Ma leginkább ahhoz lenne kedvem, hogy...
- Miért nem...?
- A héten nem fogok...
- Sup-sup-subidubi...
ez jó, bár én eddig csak Marót Viki előadásában hallottam és úgy kicsit jobban is tetszik, (a telefonomban is van akihez ez a csengőhang)
Die Toten Hosen - Zehn Kleine Jägermeister ez teccik hallottam is már, de nincs meg valahol a magyar fordítása, vagy esetleg felirattal? Érdekelne a pontos szövege magyarul...
Jenó:Schnappi nagyon komoly, hátmég ha a teljes szöveget érteném(bár úgy sejtem ez a kuckó mackó meg a csovi csovi dzsaszper bonyolultságával vetekszik)...
bocs de le vagyok maradva egy héttel... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Die Toten Hosen - Zehn Kleine Jägermeister ez teccik hallottam is már, de nincs meg valahol a magyar fordítása, vagy esetleg felirattal? Érdekelne a pontos szövege magyarul...
Jenó:Schnappi nagyon komoly, hátmég ha a teljes szöveget érteném(bár úgy sejtem ez a kuckó mackó meg a csovi csovi dzsaszper bonyolultságával vetekszik)...
bocs de le vagyok maradva egy héttel... (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 21. vasárnap 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
meglestem én is nagyon szépek a lányok, hiába tud a Kovi válogatni
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 25. csütörtök 14:31
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 14:31), amit ide kattintva olvashatsz)
a kérdésedet nem jó helyre tetted fel!
itt nagyon azt se tudják kiről kérdezel!
ha hiányzik írj neki privit!
(Ez egy válasz Able üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
itt nagyon azt se tudják kiről kérdezel!
ha hiányzik írj neki privit!
(Ez egy válasz Able üzenetére (2008. 09. 25. csütörtök 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)
Hova tünt Makelove? és miért? Ki tud róla vmit?
Able
Able
mellik ajkadról is akarta wón fogyasztani!
én az alsó ajkaid választanám az tuti
a zenésbe oly kiváló számokat tettél be, h úgy értelmezem, h azt surdinak tetted be
hálából surdi mást betehet válaszképp???
2008. 09. 25. csütörtök 09:28
én az alsó ajkaid választanám az tuti
a zenésbe oly kiváló számokat tettél be, h úgy értelmezem, h azt surdinak tetted be
hálából surdi mást betehet válaszképp???
Jo reggelt...
igy aztán neaggodj...
igy aztán neaggodj...
Jo reggelt...
igy aztán neaggodj...
igy aztán neaggodj...
1. igéző női szemek és lábak...
2. annyiszor dugnám seggbe, ahány dugó van a vízben...
3. ezzel engem nem basznál meg az biztos...
4. a korbácsod és ami a bőr alatt van az jöhet...
2. annyiszor dugnám seggbe, ahány dugó van a vízben...
3. ezzel engem nem basznál meg az biztos...
4. a korbácsod és ami a bőr alatt van az jöhet...
Admin
1)

2)

3)

4)
1)

2)

3)

4)
na meg a nappaliba állandójan eleszed előlünk az ételt!
a mútkor a gazosagyú azé rágott bé rád, mert a fasírtját etted el előle!
egyébként meg Te tehetsz a koleszterin ellen a legtöbbet: kaja előtt egy kupica pálinkát... utánna egy másikkel szétcsapatni... vagy egy pohár borocska is segíti a koleszterin lebontását!
kell Néked anti-nak lenned! hijába no Te se lehetsz tökéletes!
Te mollymamó!
remélem koleszterinszegény szalámi van, mer a királyleánykánk sakk akkor ehet belüle!
Sárl!
én zabálom a sertészsírt és a szalonkát kolbászt meg a tojást... aztán a koleszterinem optimális! sőőőttt ami még fontosabb a triglicerid-em határérték alatti!
olvasd királylányt... sokaknál sok köze nincs az étrendhez a koleszterin szint (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 19:13
a mútkor a gazosagyú azé rágott bé rád, mert a fasírtját etted el előle!
egyébként meg Te tehetsz a koleszterin ellen a legtöbbet: kaja előtt egy kupica pálinkát... utánna egy másikkel szétcsapatni... vagy egy pohár borocska is segíti a koleszterin lebontását!
kell Néked anti-nak lenned! hijába no Te se lehetsz tökéletes!
Te mollymamó!
remélem koleszterinszegény szalámi van, mer a királyleánykánk sakk akkor ehet belüle!
Sárl!
én zabálom a sertészsírt és a szalonkát kolbászt meg a tojást... aztán a koleszterinem optimális! sőőőttt ami még fontosabb a triglicerid-em határérték alatti!
olvasd királylányt... sokaknál sok köze nincs az étrendhez a koleszterin szint (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
basszus...azért ennyire nem öregedhetsz...hogy a képek láttán...?!
jo estét itt is nappali....
képzeljétek...ma kiderült...az átlagosnál is magasabb a koleszterin-szintem...néztem az orvost..ez mi a fenétöl lehet...
igyekszem egészségesen étkezni.....össz-vissz 54 kilo vagyok...
állitolag öröklödik
...és semmi mással sem tudta megmagyarázni...
na..ezt csak ugy..érdekesség képpen..
képzeljétek...ma kiderült...az átlagosnál is magasabb a koleszterin-szintem...néztem az orvost..ez mi a fenétöl lehet...
állitolag öröklödik
...és semmi mással sem tudta megmagyarázni...na..ezt csak ugy..érdekesség képpen..
Jesszus, bele se merek gondolni, hogy az én koleszterin-szintem hol lehet az egészségtelen táplálkozásommal és mozgáshiányos életmódommal :-(
Jó reggelt mindenkinek!
Itt megint esik... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 19:13
Jó reggelt mindenkinek!
Itt megint esik... (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 09. 24. szerda 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
állitolag öröklödik
állitolag öröklödik
...és semmi mással sem tudta megmagyarázni...na..ezt csak ugy..érdekesség képpen..
Jó reggelt Nappali
1:művészi de valóságban a franc tudja
2:ezt seggbe dugnám de rögtön olyan izgató a popsi,csak akkor basznák rá ha kiderülne hogy férfi csak a fotó beállitás...
3,4:taszit az ilyen megse nézem mégegyszer
2:ezt seggbe dugnám de rögtön olyan izgató a popsi,csak akkor basznák rá ha kiderülne hogy férfi csak a fotó beállitás...
3,4:taszit az ilyen megse nézem mégegyszer
Admin
1)

2)

3)

4)
1)

2)

3)

4)
állitolag öröklödik
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 24. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 09. 24. szerda 18:07
állitolag öröklödik
(Ez egy válasz gazosgyuri üzenetére (2008. 09. 24. szerda 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Nekem összefutott a nyál a számban...majdan felállt a brém...oszt felment a wérnyomásom és elájultam...hijjába noh...öregsam...
...és nm bírom a zizgalmakat...
Amúgyan éppen ebédelek és megyek még begyújtogatni ide-oda...
...és nm bírom a zizgalmakat...
Amúgyan éppen ebédelek és megyek még begyújtogatni ide-oda...

GG-ufsz