Estét!
Hun wagy Surdaaaaaaaaa?
Tán megsértődtél mert nm kaptál fasírtot???
Wagy Kimi miatt elment a zélet kedwed???
Hun wagy Surdaaaaaaaaa?

Tán megsértődtél mert nm kaptál fasírtot???

Wagy Kimi miatt elment a zélet kedwed???

halálos fazon vagy
a múltkor felajánlottam, hogy lenyalok rólad valamit, de rám se bagóztál
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2008. 10. 08. szerda 20:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Szép estét mindenkinek!

(életem végéig imádni foglak) (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 08. szerda 19:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

jáááájjj ezt a viccet most hallottam, kicsit átköltöttem, de nagyon teccik:
Prune éveken át próbálta leküzdeni örökös szorongását, de hiába. Egyszer azonban gg-s barátai észrevették, hogy megváltozott.
- Sokkal nyugodtabb vagy, mint régen. Mi történt? - kérdezték tőle.
- Találtam egy embert tom1019-et, aki aggódik helyettem heti 1000 euróért - felelte prune. Azóta nincs semmi problémám.
- Heti 1000 euró? Hogy tudod azt kifizetni?
- Kit érdekel? Legyen ez tom1019 gondja!
(kedves prune, tudod tartoztam neked most törlesztettem, remélem azért még kicsit szereccccc)
Prune éveken át próbálta leküzdeni örökös szorongását, de hiába. Egyszer azonban gg-s barátai észrevették, hogy megváltozott.
- Találtam egy embert tom1019-et, aki aggódik helyettem heti 1000 euróért - felelte prune. Azóta nincs semmi problémám.

(kedves prune, tudod tartoztam neked most törlesztettem, remélem azért még kicsit szereccccc)
jáááájjj ezt a viccet most hallottam, kicsit átköltöttem, de nagyon teccik:

hééé, el ne vedd a kedvét, végre egy nő aki szeret szopni és ezt el is ismeri...gondolod, hogy erre a visszalévő 40 évre a kedvedért meg fog változni? ne tegye ha szereti, én is szeretek puncit nyalni, én sem fogok lemondani róla amíg tehetem...

(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 08. szerda 15:13), amit ide kattintva olvashatsz)

úristen molly! te orálisan fixálódtál
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 08. szerda 13:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 13:29

Húúúúúúúúúúúúú akkor most rosszat csináltam ?
Ha gondolod töröld a hsz-em,/amugy vicces kép/
Azért elmondom sose bánnék igy egy farokkal annál sokkal jobban ceressem
Tudod még mindig olyan vagyok mint a kisbabák, ha a kezembe adják mindjárt a számba veszem és szopogatom

Tudod még mindig olyan vagyok mint a kisbabák, ha a kezembe adják mindjárt a számba veszem és szopogatom

Húúúúúúúúúúúúú akkor most rosszat csináltam ?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 08. szerda 13:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 13:06

feltételezem jamabushi itt is hirdetett, és arra válaszoltál
de már nincs itt...hűűűha, most majd azt gondolják rólad, hogy "ez a molly istennő az ágyban, ha ilyen temperamentumos és tüzes"

prune kisasszony elrendezte a sorsát...nem hiszem el, hogy nem tudta mivel jár a reklámozása mivel ezt semmilyen honlapon nem engedik meg...
amúgy jóóóóóónapot mindenkinek, ezen a szép (végre) őszi napon...

(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 08. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 12:47
amúgy jóóóóóónapot mindenkinek, ezen a szép (végre) őszi napon...

Ha most nagyon rossz indulatú lennék azt irnám hogy jut eszedbe itt hirdetni?, de ez az Adminok dolga.
Mivel ide lehet véleményt irni szeritem ezt érdemelnéd

hidd el jobban jár a macska, ha horoszkópilag teszek vele bármit...az érzelmeim szerint most kiherélném
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 10. 08. szerda 11:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 11:08

jó lenne, ha nem a horoszkópok alapján alakítanád ki a tetteidet, hanem az érzelmeid lennének a dominánsabbak!

feltételezem jamabushi itt is hirdetett, és arra válaszoltál
de már nincs itt...hűűűha, most majd azt gondolják rólad, hogy "ez a molly istennő az ágyban, ha ilyen temperamentumos és tüzes"
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 10. 08. szerda 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 12:47

Ha most nagyon rossz indulatú lennék azt irnám hogy jut eszedbe itt hirdetni?, de ez az Adminok dolga.

jó lenne, ha nem a horoszkópok alapján alakítanád ki a tetteidet, hanem az érzelmeid lennének a dominánsabbak!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 08. szerda 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 08. szerda 08:21

jóregg
menjetek a poénokba, tom berakott egy remek horoszkópot
ezt írja a halak-ról: "A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal."----> megyek, keresek egy macskát, és jól megverem

ezt írja a halak-ról: "A Halak rémes dolgokat tesznek kis állatokkal."----> megyek, keresek egy macskát, és jól megverem

jóregg

Köszönöm szépen, ilyen tortám még sohasem volt, leis mentem a a családi képtárba
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 07. kedd 13:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 13:00

kicsit sokáig tartott, de végre megsütöttem molly ajándékát

Hát embere válogatja az ilyesmit, több haveri körömben is előfordult, az egyikben 3-an vagy 4-en is jártak sorban egymás után ugyanazzal a csajjal (azóta már egy teljesen haveri körön kívülálló fickó felesége), a másikban meg 2 legjobb barát közt váltott a csaj meg is sínylette a barátság.
De egyik ismerősömről is azt hallottam, hogy jó barátságban volt egy sráccal, majd amíg az katona volt addig összejött a nőjével, akivel azóta ők férj és feleség, persze a barátság totál megszűnt...
Én ezzel úgy vagyok, hogy elvből nem nyúlnám le más nőjét, még vadidegenét se nemhogy a barátaim közzül. Nem mintha akkora Donjuan lennék, hogy bárki nőjét le tudnám nyúlni, de még ha a csaj ragadna rám és nekem is tetszene, akkor is csak úgy ha haverral már egyértelműen szakítottak és valószínűleg közölném első körben haverommal is, hogy tudjon rólla, meg hogy mit szól hozzá.(Persze mindegy mit szól, ha már szakítottak akkor viselje el ha igazi haver, ha meg nem tudja elviselni akkor így járt...)
De egyik ismerősömről is azt hallottam, hogy jó barátságban volt egy sráccal, majd amíg az katona volt addig összejött a nőjével, akivel azóta ők férj és feleség, persze a barátság totál megszűnt...
Én ezzel úgy vagyok, hogy elvből nem nyúlnám le más nőjét, még vadidegenét se nemhogy a barátaim közzül. Nem mintha akkora Donjuan lennék, hogy bárki nőjét le tudnám nyúlni, de még ha a csaj ragadna rám és nekem is tetszene, akkor is csak úgy ha haverral már egyértelműen szakítottak és valószínűleg közölném első körben haverommal is, hogy tudjon rólla, meg hogy mit szól hozzá.(Persze mindegy mit szól, ha már szakítottak akkor viselje el ha igazi haver, ha meg nem tudja elviselni akkor így járt...)
ha bekövetkezik, akkor nem hinném, hogy rontana a barátságunk jelenlegi színvonalán...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 07. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 12:51

sosem lehet tudni..például ha majd charlotte-tal szakítasz előfordulhat, hogy megszerzem magamnak, barátságunkra való tekintet nélkül

kicsit sokáig tartott, de végre megsütöttem molly ajándékát

egyetértek ismét!
valóban mindenhez KÉT ember kell, ezért sem tartom tabunak a témát, és tragikusnak sem, ha előfordul az exnél ilyen eset, akár baráti, akár egyéb szituációban!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 07. kedd 12:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 07. kedd 12:51
valóban mindenhez KÉT ember kell, ezért sem tartom tabunak a témát, és tragikusnak sem, ha előfordul az exnél ilyen eset, akár baráti, akár egyéb szituációban!

Törölt felhasználó (52127)

szép napot nappali
én is csak ugy tudom ezt elképzelni,ha már "ex" a dolog....de akkor meg már nem is igazán beszélhetünk "lenyulásrol"....
Tablettel értek egyet...sosem tudhatja az ember....
"pedig a nők sem kivételek!
húúú, menni esetben lenyúlják a barátnőik pasiját, ha az önös érdekeik éppen úgy diktálják, vagy éppen váltanak pasit egy baráti társaságban... "..(idézve Tomit)
szerintem...ehez is két ember kell....

én is csak ugy tudom ezt elképzelni,ha már "ex" a dolog....de akkor meg már nem is igazán beszélhetünk "lenyulásrol"....
Tablettel értek egyet...sosem tudhatja az ember....
"pedig a nők sem kivételek!
húúú, menni esetben lenyúlják a barátnőik pasiját, ha az önös érdekeik éppen úgy diktálják, vagy éppen váltanak pasit egy baráti társaságban... "..(idézve Tomit)
szerintem...ehez is két ember kell....