láttam, és azt is láttam, hízelgett a májadnak!
jól indult a heted mi?
ne add fel surda! kapcsolj rá az 5.-ik fokozatra!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 11:36
jól indult a heted mi?

ne add fel surda! kapcsolj rá az 5.-ik fokozatra!

sajnos lehet fordított lesz a sorrend!
mert mostanság van egy nagyon fontos meló, amivel az idő is sürget!
pedig télleg nem kicsit kellene átállítanom magam a munkához!
a fórumozáshoz meg már rendesen át lettem hangolva, akarom mondani rá lettem hangolva! az alaphang/ulat/ot megadta a zenés topic! mióta a ott jártam ilyen a fejem:
a fórumozáshoz meg már rendesen át lettem hangolva, akarom mondani rá lettem hangolva! az alaphang/ulat/ot megadta a zenés topic! mióta a ott jártam ilyen a fejem:

sajnos lehet fordított lesz a sorrend!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 11:23

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

helló surda! üdvözöllek újra a fedélzeten!
Remélem kipihented a fáradalmakat, és nagy elánnal veted bele magad a munkába, akarom mondani a fórumozásba...
gondolom a munkához még kicsit át kell állítanod magad.
jó napot, és jó hetet neked!
Remélem kipihented a fáradalmakat, és nagy elánnal veted bele magad a munkába, akarom mondani a fórumozásba...

helló surda! üdvözöllek újra a fedélzeten!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:52

húúúú, de megijedtem!
a jányaid vagy az unokáid közül választhatok masszőrt???

nyah ebbe biztosss lehecccc!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:59

lehetne bármelyik jányom, de nem merem őket bemutatni neked
attól félek aztán irogatnál a Kivánom az anyósom topicba

lehetne bármelyik jányom, de nem merem őket bemutatni neked
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:52

húúúú, de megijedtem!

húúúú, de megijedtem!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:44

elnézést akit túletettem volna meghivom egy masszázsra, nyugi nem én leszek a masször

Ufff!
megjöttem!
jah akor má identitás zavarom is van?
mert nem tudom, hogy Ljubisa Samardzic vagy Gojko Mitic vagyok-é!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 18. hétfő 09:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 18. hétfő 09:51
megjöttem!
jah akor má identitás zavarom is van?
mert nem tudom, hogy Ljubisa Samardzic vagy Gojko Mitic vagyok-é!

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

Szééééééép napot nappalisok!
Én is hiányolok pár embert a nappaliból, remélem a héten aktivabb lesz a társaság.
Szilva ránk se néz, Charlotte még mindig rendezkedik, pedig hiányzik ő is nagyon a nappaliból. Surda meg sütteti a hasát a nagy tónál.
Jó hetet, szép időt mindenkinek lassan itt az indián nyár...

Én is hiányolok pár embert a nappaliból, remélem a héten aktivabb lesz a társaság.
Szilva ránk se néz, Charlotte még mindig rendezkedik, pedig hiányzik ő is nagyon a nappaliból. Surda meg sütteti a hasát a nagy tónál.
Jó hetet, szép időt mindenkinek lassan itt az indián nyár...

Hűű Molly ez remek ötlet, hogy én mit nem adnék most egy remek masszásért. Amolyan simáért, nem kell variálni!!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 10:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 10:44

elnézést akit túletettem volna meghivom egy masszázsra, nyugi nem én leszek a masször

Szervusztok nappalisok!
Akkor egy kis diétás kaja reggelire, hogy el ne hízzatok.
Szép napot mindenkinek!

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 08:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 08:26
Akkor egy kis diétás kaja reggelire, hogy el ne hízzatok.
Szép napot mindenkinek!

Jó reggelt!
nem a konyhát kell bezárni, csak itt a nappaliban érdemesebb diétára fogni a bandát, mert a végén még a sok "kicsi-jó" ember sem fog beférni a nappalaiba!
nem a konyhát kell bezárni, csak itt a nappaliban érdemesebb diétára fogni a bandát, mert a végén még a sok "kicsi-jó" ember sem fog beférni a nappalaiba!

Jó reggelt!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 07:06

Jó reggelt Nappali
Én is észrevettem, csak erölködök itt a kaja képekkel,ugyhogy konyha bezárt
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok
jó reggelt! mamókám pedig úgy szerettem volna valamin csorgatni a nyálam!
mindig olyan guszta kaját tettél be hogy le a kalappal!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 07:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 07:06

Jó reggelt Nappali
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok
Jó reggelt Nappali
Legyen szép napotok

Legyen szép napotok
nnoh, látom tomunk is megnézte a betment.
Most már lassan én is meg fogom. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 22:52

Most már lassan én is meg fogom. (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)

(kicsit lapos lett a nappali)! j
- jó reggelt (kajahegyek)
- jó napot! (kajahegyek)
- jó estét (kajahegyek)
szerintem van konyhai topic!
Charlott ! gyere KÉRDEZNI!
- jó napot! (kajahegyek)
- jó estét (kajahegyek)

Sziasztok, szép estét !
Van eg javaslatom, fogd diétára a népet, már amugy is elhiztak. Amióta idejárok én is csak hizok, elég ránézni a képekre.
Amugy nem tudjátok hogy hol mászkál a Sammy?? Sose találom, de a multkor kaptam tippet mit kell csinálni, hogy azonnyomban előkerüljön. Csak olyan bátortalan vagyok
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 22:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 22:52
Van eg javaslatom, fogd diétára a népet, már amugy is elhiztak. Amióta idejárok én is csak hizok, elég ránézni a képekre.
Amugy nem tudjátok hogy hol mászkál a Sammy?? Sose találom, de a multkor kaptam tippet mit kell csinálni, hogy azonnyomban előkerüljön. Csak olyan bátortalan vagyok

- jó napot! (kajahegyek)
- jó estét (kajahegyek)
- jó napot! (kajahegyek)
- jó estét (kajahegyek)

- jó napot! (kajahegyek)
- jó estét (kajahegyek)
- jó napot! (kajahegyek)
- jó estét (kajahegyek)

Tweek,Willy,bocsánatkérés elfogadva
Jenó, köszönöm. Nyisd az ablakod, már megy is

Jenó, köszönöm. Nyisd az ablakod, már megy is

én egyelőre a fonott kalácsnál tartok.
(meg a grillázsnál)
(Ez egy válasz Tweek üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 20:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 20:37

Ismerem eme süteményt, és le a kalappal előtted hogy volt türelmed és energiád megcsinálni, finom az biztos, de annyira nekem nem jön be hogy egy teljes napot rááldozzak az elkészítésére (nekem minimum annyi lenne mire megcsinálnám és akkor sem nézne ki ilyen gusztán)
De én az egyszerűen elkészíthető és finom sütiket preferálom, és ez az első kategóriába nem fér bele..
De én az egyszerűen elkészíthető és finom sütiket preferálom, és ez az első kategóriába nem fér bele..

Ismerem eme süteményt, és le a kalappal előtted hogy volt türelmed és energiád megcsinálni, finom az biztos, de annyira nekem nem jön be hogy egy teljes napot rááldozzak az elkészítésére (nekem minimum annyi lenne mire megcsinálnám és akkor sem nézne ki ilyen gusztán)
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 20:01

Gyerekek, ezt nem szagolni kell, enni! De csináljátok utánam, és akkor megnézem, mire vagytok képesek!
Én ilyet anno sokat ettem a "környéken", s tanúsithatom, hogy rendkivűl finom...
Nagyon ügyes vagy !
Nézd el neki...fiatalok !
Nyitom az ablakot, jöhet a fényposta...
(Ez egy válasz vica30 üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 20:01
Nagyon ügyes vagy !

Nyitom az ablakot, jöhet a fényposta...

Gyerekek, ezt nem szagolni kell, enni! De csináljátok utánam, és akkor megnézem, mire vagytok képesek!