a hír benne az ahogyan átadtad!
eszméletlen jóóóóóóóóó!!!!!!!

a hálám a Tiéd:
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 15:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 15:34
eszméletlen jóóóóóóóóó!!!!!!!

a hálám a Tiéd:

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

a surda kért, hogy adjam át a nappalisoknak, elment haza. átadtam, de sztm összekever a postással, aki ugyebár mindig kétszer csenget......csak azt nem tudom mi ebben a hír, hiszen mindenki ismeri a menetrendjét...

a surda kért, hogy adjam át a nappalisoknak, elment haza. átadtam, de sztm összekever a postással, aki ugyebár mindig kétszer csenget......csak azt nem tudom mi ebben a hír, hiszen mindenki ismeri a menetrendjét...

hüleeeeee
mehetek kórok házába!
hanyatvágódtam a röhögéstőőőőőőő
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 15:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 15:06
mehetek kórok házába!
hanyatvágódtam a röhögéstőőőőőőő

VIP
Admin

hallottál te olyanról amivel valamikor egyetértett volna? sokszor magának is ellentmond, mert nem tudja elviselni, hogy a másiknak igaza legyen?
Iiiiiigazzzzzzz surdi?
hogy b@xon meg téged egy szakajtó bakmacska!
na köllött ez neked?
Iiiiiigazzzzzzz surdi?
na köllött ez neked?

hallottál te olyanról amivel valamikor egyetértett volna? sokszor magának is ellentmond, mert nem tudja elviselni, hogy a másiknak igaza legyen?
Iiiiiigazzzzzzz surdi?
na köllött ez neked?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 26. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 13:15
Iiiiiigazzzzzzz surdi?
na köllött ez neked?

akko' mijaf@sznak rinyálsz, hogy be van csukva...uccse érsz rá
(úgy hiányoztál, teeeee..hogy egy talicska majom...)
+ csókos/ölelős szmájli

a talicska majmosról hallottál valamit? mert rég járt felénk!
hiányozam vóna
és ez most őszinte? tudom, hogy az!
hiányzott aki kordába tartsa az admini önkényt?
nézz át az olimpinás topicba... máris tettem be egy gyönyörűsegget oda! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 26. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 13:15
hiányozam vóna

és ez most őszinte? tudom, hogy az!
hiányzott aki kordába tartsa az admini önkényt?

nézz át az olimpinás topicba... máris tettem be egy gyönyörűsegget oda! (Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 08. 26. kedd 13:15), amit ide kattintva olvashatsz)

+ csókos/ölelős szmájli

+ csókos/ölelős szmájli
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 26. kedd 11:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 11:07

köszi!
a héten szakítok rá időt, h tegyek be pár fotót!
de a szabadságom miatt eléggé le vagyak a munkámmal maradva!
de a szabadságom miatt eléggé le vagyak a munkámmal maradva!
köszi!
de a szabadságom miatt eléggé le vagyak a munkámmal maradva! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 26. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 10:21
de a szabadságom miatt eléggé le vagyak a munkámmal maradva! (Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 26. kedd 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)

ha igény van rá , akkor kinyitom!
szülinapot/névnapot nyolc napig lehet még ünnepelni!
(talán kicsit előbb zároltam, mert nem láttam túl nagy aktivítást benne, ami talán a várt eredmények elmaradásának is köszönhető...nem tudom...ha van kedved nézz be, kinyítottam!)
(talán kicsit előbb zároltam, mert nem láttam túl nagy aktivítást benne, ami talán a várt eredmények elmaradásának is köszönhető...nem tudom...ha van kedved nézz be, kinyítottam!)

ha igény van rá , akkor kinyitom!
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 08. 26. kedd 09:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 09:19

tekintve, hogy ezt a topicot az aktualitása véget megnyítottam, és majd egyedül végig vittem (köszönöm a többieknek is a sok segítségét!)
tom!
itt válaszolok, mert az adott topicot bezártad! tudod nagyon jól, h lett volna még egy sportbuzi fórumozó társad aki karban tartotta volna azt a topicot, de pont az olimpina idején merészelte kivenni évi rendes szabadságát!
jah kár, h bezártad, mert jó pár olimpinás képem érkezett, de eddig (és még egy darabig nem is lesz) nem volt időm/lehetőségem betenni oda!
nyah nem baj... van egy híres sportolós topic is, aminek illik majd pörögnie!
remélem itt a nappaliban ennek a megbeszélése nem minősül offnak!
pláne mert hoztam valamit ami mellett ezt megbeszéljük:
tom!
itt válaszolok, mert az adott topicot bezártad! tudod nagyon jól, h lett volna még egy sportbuzi fórumozó társad aki karban tartotta volna azt a topicot, de pont az olimpina idején merészelte kivenni évi rendes szabadságát!

jah kár, h bezártad, mert jó pár olimpinás képem érkezett, de eddig (és még egy darabig nem is lesz) nem volt időm/lehetőségem betenni oda!

tekintve, hogy ezt a topicot az aktualitása véget megnyítottam, és majd egyedül végig vittem (köszönöm a többieknek is a sok segítségét!)
tom!
tom!

Nem suhannak el, csak evidens dolgokra minek reagálni?
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 22:00

már éppen ideje , hogy visszajöttél!
kicsit olvass vissza, majd pörgesd meg a topicot!
(engem is megpörgethetnél, de mostanában nem vagy vevő rá, mert elsuhannak célzásaim a füled mellett!
)

(engem is megpörgethetnél, de mostanában nem vagy vevő rá, mert elsuhannak célzásaim a füled mellett!

Jó reggelt!
Hát kipihentebb nem lettem, mert a barátaimmal hajnali 2-ig beszélgettünk, és másnap elég nehezen mozogtunk mindannyian
De nagyon jól éreztem magam.
Jövő héten ovikezdés, rengeteg dolgot kell még csinálnom, és ráadásul kiderült, hogy a PERMANENT feliratú, általam alkoholos filcnek gondolt íróeszköz mégsem marad benne a ruhákban tartósan, úgyhogy most vehetek másikat, hogy belerajzoljam az ovis jelet mindenbe.
Puszicsók! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 26. kedd 08:19
Hát kipihentebb nem lettem, mert a barátaimmal hajnali 2-ig beszélgettünk, és másnap elég nehezen mozogtunk mindannyian

De nagyon jól éreztem magam.
Jövő héten ovikezdés, rengeteg dolgot kell még csinálnom, és ráadásul kiderült, hogy a PERMANENT feliratú, általam alkoholos filcnek gondolt íróeszköz mégsem marad benne a ruhákban tartósan, úgyhogy most vehetek másikat, hogy belerajzoljam az ovis jelet mindenbe.
Puszicsók! (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 26. kedd 08:19), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
Admin

Szia kedves Charlotte!
Biztosan rádfért egy kis kikapcsolódás, és kicsit pihentebben tudsz közénk jönni. Már hiányzol te is nagyon a nappaliból. Szilva biztosan tanul, ő sem ér rá velünk foglalkozni. Csak azt nem tudom mi a fenét kell neki még tanulni, hiszen úgy tudom egyetemi szinten végez bizonyos dolgokat.
Legyen szép a napod!
Biztosan rádfért egy kis kikapcsolódás, és kicsit pihentebben tudsz közénk jönni. Már hiányzol te is nagyon a nappaliból. Szilva biztosan tanul, ő sem ér rá velünk foglalkozni. Csak azt nem tudom mi a fenét kell neki még tanulni, hiszen úgy tudom egyetemi szinten végez bizonyos dolgokat.
Legyen szép a napod!

Szia kedves Charlotte!
Legyen szép a napod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 18:17
Legyen szép a napod!

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Helló!
Elutaztunk pár napra a gyerkőccel. Remélem, hiányoztam
Szép estét mindenkinek!

Szép estét mindenkinek!
Szép reggelt és szép napot mindenkinek!

és egy kis diétás reggeli:

és egy kis diétás reggeli:

már éppen ideje , hogy visszajöttél!
)
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 18:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 18:17

Törölt felhasználó (21812)
VIP
Admin

Helló!
Szép estét mindenkinek!

Szép estét mindenkinek!
én csak hallottam róla, de tudom, hogy a nőknek sokmindent feldugdosnak, azaz nem is tudom már hogyan van...
hoztam a lázmérőt hová kéred?

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 21:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 21:20
hoztam a lázmérőt hová kéred?

De buta vagy ! Hát mi akart? Hogy végre ficánkoljon neki is valaki ! Horgászott tudod, bedobta a csalit, a kukacot .
Azt meg honnan veszed, hogy a nők sokszor feldugnak maguknak valamit?? Neked meg én dugom mindjárt a lázmérőt jóó??)))
Azt meg honnan veszed, hogy a nők sokszor feldugnak maguknak valamit?? Neked meg én dugom mindjárt a lázmérőt jóó??)))

itt van, csak valami méhecske megszúrta aztán nyalogatja a sebeit......
szép estét nappalisok!
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 21:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 21:09
szép estét nappalisok!

Sziasztok, szép estét mindenkinek))
Ki dugdosott és hova , és mit?? Én is szeretném tudni. Vagy ne kiváncsiskodjak??
Most már minden este ez lesz a programom, hogy keresem az öreget, tán bujkál? Adjátok már elő nekem, annyi mondanivalóm lenne neki.
Ki dugdosott és hova , és mit?? Én is szeretném tudni. Vagy ne kiváncsiskodjak??
Most már minden este ez lesz a programom, hogy keresem az öreget, tán bujkál? Adjátok már elő nekem, annyi mondanivalóm lenne neki.

De buta vagy ! Hát mi akart? Hogy végre ficánkoljon neki is valaki ! Horgászott tudod, bedobta a csalit, a kukacot .
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 17:03

VIP
Admin

nem semmi Molly, olvastam de ez rettentő ritka. a nőknél sokkal többször előfordul, hogy feldugdosnak maguknak valamit. de gondolom onnan ki is esik, bár biztosan volt sok orvosi eset belőle. nagy az állatkert ugyebár, nem tudom szerencsétlen kölök mit akart azzal szegény hallal...

Sziasztok, szép estét mindenkinek))
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 17:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 25. hétfő 17:03

VIP
Admin

nem semmi Molly, olvastam de ez rettentő ritka. a nőknél sokkal többször előfordul, hogy feldugdosnak maguknak valamit. de gondolom onnan ki is esik, bár biztosan volt sok orvosi eset belőle. nagy az állatkert ugyebár, nem tudom szerencsétlen kölök mit akart azzal szegény hallal...

Helló!
Szép estét mindenkinek!

Szép estét mindenkinek!
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)