szeep napot mindenkinek
amit a szamba nem vennek semmi penzert az a futyi meg a here
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 10:41

amit a szamba nem vennek semmi penzert az a futyi meg a here

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Szia!
Köszi, hogy válaszoltál. Engem igazából az is érdekelne, hogy melyik az, amelyiket szívesen használod, és melyik az, amelyiket a szádra nem vennéd semmi pénzért.
Szép szombatot mindenkinek!
Pusssz
Köszi, hogy válaszoltál. Engem igazából az is érdekelne, hogy melyik az, amelyiket szívesen használod, és melyik az, amelyiket a szádra nem vennéd semmi pénzért.

Pusssz
Szia!
Pusssz (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 10. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 22:33

Pusssz (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 10. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)

Nahát senki nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen? Én kerestem neked egy párat!
Természetesen a legtöbbet a fütyiről találtam, ami azért meglepett, mind pld: akármicsoda, pénisz, fallosz, linglam, szépe, farka, kéjléc, lompos, dárda, kigyó, kolbász, kukac, logó, mütyürke, répa, vesszeje, szerszám, hímtag, gyík, bot, börösvirsli, bráner, broki, dákó, családfa, fasz, farok, pöcs.
Aztán a cici: emlő, mell, kebel, csöcs, duda tejcsárda, hosszúlépés, tőgy, didi, cickó, lökháritó.
Punci: női nemi szerv, pina, vagina, puna, buksza, kéjbarlang, csúszda.
here: golyók, tök, zacsi, zsák, brodorka, bíborhere, ivarmirigy, tojás, mogyoró.
popsi: hátsó, alfél, rozetta, fenék, segg, sejhaj, ülep, tompor, valag, ülőgumó, picsa, koffer, far.
Na ennyi jött össze.
Lehet válogatni belőle.
Természetesen a legtöbbet a fütyiről találtam, ami azért meglepett, mind pld: akármicsoda, pénisz, fallosz, linglam, szépe, farka, kéjléc, lompos, dárda, kigyó, kolbász, kukac, logó, mütyürke, répa, vesszeje, szerszám, hímtag, gyík, bot, börösvirsli, bráner, broki, dákó, családfa, fasz, farok, pöcs.
Aztán a cici: emlő, mell, kebel, csöcs, duda tejcsárda, hosszúlépés, tőgy, didi, cickó, lökháritó.
here: golyók, tök, zacsi, zsák, brodorka, bíborhere, ivarmirigy, tojás, mogyoró.
popsi: hátsó, alfél, rozetta, fenék, segg, sejhaj, ülep, tompor, valag, ülőgumó, picsa, koffer, far.
Na ennyi jött össze.
Lehet válogatni belőle.
Jóóóóóóóó reggelt Jó szombatot

Nappali ébresztő föl!!...
"mit olwastam itt bal oldalt korán reggel:-dugd a seggembe!..."
A zanyádéba dugd mondom neki korán reggel...tiszta hülye wagyok...
Nyanyi!..jól esne még egy kw...

"mit olwastam itt bal oldalt korán reggel:-dugd a seggembe!..."
A zanyádéba dugd mondom neki korán reggel...tiszta hülye wagyok...

Nyanyi!..jól esne még egy kw...

Nahát senki nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen? Én kerestem neked egy párat!
Na ennyi jött össze.
Lehet válogatni belőle. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 23:32
Na ennyi jött össze.
Lehet válogatni belőle. (Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Sziasztok drágáim!
Látom, megvolt a 24000
Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek. Szinonímákat kellene gyűjtenem nemi szervekre.
Léci írjátok meg, hogy milyen szavakat szerettek használni az alábbiakra:
- cici
- punci
- fütyi
- here
- popsi
És írjátok meg azt is, hogy ezeknek mely szinonímáit utáljátok hallani.
Köszönöm előre is. Hálám üldözni fog titeket!
Látom, megvolt a 24000

Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek. Szinonímákat kellene gyűjtenem nemi szervekre.
- cici
- punci
- fütyi
- here
- popsi

ez a hosszú élet titka???
105 éves és szűz!
Clara néni soha életében nem szexelt, mert nem volt rá ideje, és ezt nem is bánja, inkább olvasással töltötte az idejét.
Az Angliában élő 105 éves Clara Meadmore soha életében nem szexelt, ezt igen nehéz elhinni, de így igaz.
"Amikor én fiatal voltam csak úgy lehetett szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy az ember megházasodik, akkoriban nem létezett olyan, hogy valaki csak úgy lefekszik a barátjával. Én 12 éves korom óta a megélhetésemért dolgoztam és nem volt időm ilyesfajta dolgokra"- mesélte az idős hölgy.
Szinte hihetetlen, hogy valaki azért nem házasodott vagy élt nemi életet, mert nem volt rá ideje! ?Büszke vagyok arra, hogy tartom magam a 12 éves koromban kötött fogadalmamhoz, miszerint soha nem fogok megházasodni és szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokan azt kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, de akkoriban még ezek a fogalmak alig léteztek, úgyhogy a válaszom nem. Voltak plátói kapcsolataim, de soha nem éreztem azt, hogy férjhez kéne mennem. Amikor pedig már férjhez mentem volna túl öreg lettem, és nem kellettem senkinek?. Clara ahelyett, hogy egy férjről gondoskodott volna, inkább olvasott, kertészkedett, sétált és rádiót hallgatott.
105 éves és szűz!
Clara néni soha életében nem szexelt, mert nem volt rá ideje, és ezt nem is bánja, inkább olvasással töltötte az idejét.
Az Angliában élő 105 éves Clara Meadmore soha életében nem szexelt, ezt igen nehéz elhinni, de így igaz.
"Amikor én fiatal voltam csak úgy lehetett szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy az ember megházasodik, akkoriban nem létezett olyan, hogy valaki csak úgy lefekszik a barátjával. Én 12 éves korom óta a megélhetésemért dolgoztam és nem volt időm ilyesfajta dolgokra"- mesélte az idős hölgy.
Szinte hihetetlen, hogy valaki azért nem házasodott vagy élt nemi életet, mert nem volt rá ideje! ?Büszke vagyok arra, hogy tartom magam a 12 éves koromban kötött fogadalmamhoz, miszerint soha nem fogok megházasodni és szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokan azt kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, de akkoriban még ezek a fogalmak alig léteztek, úgyhogy a válaszom nem. Voltak plátói kapcsolataim, de soha nem éreztem azt, hogy férjhez kéne mennem. Amikor pedig már férjhez mentem volna túl öreg lettem, és nem kellettem senkinek?. Clara ahelyett, hogy egy férjről gondoskodott volna, inkább olvasott, kertészkedett, sétált és rádiót hallgatott.
a felcsattolhatot elfelejtve, megprobalhatnak
az egy-ketto-harom-sok, az meg nem okozna gondot (ha nem birnam egyedul, akkor Papa biztosan segitene
)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)

az egy-ketto-harom-sok, az meg nem okozna gondot (ha nem birnam egyedul, akkor Papa biztosan segitene

Őt ismerve Téged biztoss bevállal!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 14:41

és ha egy-két spiné gerjed rá? és a felcsatolhatójával dugja meg?

és ha egy-két spiné gerjed rá? és a felcsatolhatójával dugja meg?
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 14:10

tudod az a baj, h az utóbbi időbe én is elhavazott vagyok!
maradj Te csak közöttünk!
itt a helyed!
csak arra vigyázz, hogy meg ne akarjanak dugni!
mint ahogyan mindig rádgerjed egy-két fickó... azt híve a neved miatt, h nőnemű vagy!
itt a helyed!

ha megdugnak, haaat ez van...azt jelenti, hogy komas vagyok es nem tok vedekezni
azonkivul lehet hogy joool esne (ha nemis nekem, akkor masnak biztos)
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 14:10

azonkivul lehet hogy joool esne (ha nemis nekem, akkor masnak biztos)

itt a helyed!
mint ahogyan mindig rádgerjed egy-két fickó... azt híve a neved miatt, h nőnemű vagy!
itt a helyed!

itt a helyed!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 10. 10. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 11:42
neha neha azert meg bekukkintottam, de picit lemaradtam a porgesrol..
ha toltesz valami finomat, talan letelepedek kicsit es megigerem, hogy mikor visszerkezem szabirol, rendszeresen itt leszek Koztetek, amennyiben nem zavarok senkit
Ha meg igen, akkor annal inkabb maradok
itt a helyed!

ha toltesz valami finomat, talan letelepedek kicsit es megigerem, hogy mikor visszerkezem szabirol, rendszeresen itt leszek Koztetek, amennyiben nem zavarok senkit

barátom az a nap amikor Te elő kerülsz nagy ritkán csak szép lehet!!!
barátom az a nap amikor Te elő kerülsz nagy ritkán csak szép lehet!!!
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 10. 10. péntek 10:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Szep napot mindenkinek

csak azt nem értem miért tetted a szád a molly fotója fölé, hogy oda lövelljen
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 09:54), amit ide kattintva olvashatsz)

mert egy szexmániás fasz vagy
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 09:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 09:52
mikor ilyet látok miért az ejakuláció, a kilövellés pillanata jut erről az eszembe

szép napot itt is...

Sziasztok drágáim!
Látom, megvolt a 24000
- cici
- punci
- fütyi
- here
- popsi
Látom, megvolt a 24000

- cici
- punci
- fütyi
- here
- popsi