Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1261 1262 1263 1264 1265 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#23507   2008. 10. 13. hétfő 09:45
tom1019 tom1019 VIP Admin
#23506   2008. 10. 13. hétfő 09:00
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Jó reggelt, és szép napot mindenkinek!

Klikkelj a normál/tömörített mérethez

wink
#23505   2008. 10. 13. hétfő 07:58
surdapapa surdapapa
Egy kedves fórumozó társunk mostanság nagyon keveset fórumozok, mert nem ér rá!

Feléjük most aratják a halat! eplus2 hehe
#23504   2008. 10. 12. vasárnap 07:29
Molly_anyó Molly_anyó
Jóóóóó reggelt wave
Szép derűs napot mindenkinek

#23503   2008. 10. 11. szombat 22:21
tablet tablet
Számba, vagy számra? Nem mindegy. Tudod a szavaimat mindig megválogatom, méghozzá alaposan. De hogy a számba mit vennék, hát...
Nézzük csak alaposan, ugye van a punci, egészen elérzékenyülök ennél a pontnál, de nem az én dolgom számba venni.
Aztán van a fütyi. Mindenki a saját tulajdonának érzett, vagy kiutalt fütyit gondozza akár a szájával is. Én is azt teszem. Ami az enyém, azt imádom, kényeztetem.
Cici hááát, talán babakoromban biztos, meg hát valljuk be, egy női cici, egy kebelcsoda, egy mell, igazán szép és esztétikus látvány. Dekoltázsban szivesen használom.
Popsi, na ja, inkább már fenék, vagy koffer, vagy micsoda, mondják rá: kis kofferbe nincs mit pakolni. De milyen odatartani, mikor jól megpakolják, ugye?
here, naaa, ez igy olyan rideg.
De annyi mindent lehet vele kezdeni. Na nem a kakasherére gondoltam, ne egye meg senkiiiiii !!
A nekem kiutalt játékos fügyihez tartozó kis heréket, golyócskákat, azt akézbe, vagy szájbavalót, hát azt ugyanugy kell szeretni.
Remélem kedves charlotte kielégitő volt a válaszom.
Szóval mindegy minek nevezzük, használatra mind jó, csak mikor mondatba szerkesztjük, akkor nem mindegy melyiket használjuk.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812) Admin
2008. 10. 11. szombat 10:41
Szia!

Köszi, hogy válaszoltál. Engem igazából az is érdekelne, hogy melyik az, amelyiket szívesen használod, és melyik az, amelyiket a szádra nem vennéd semmi pénzért.

smile

Szép szombatot mindenkinek!

Pusssz
#23502   2008. 10. 11. szombat 17:12
zelli zelli
Nekem popsim, cicim, és puncim van! wink
Van egy néprajzi kutatás során összeszedett anyagom (nagy anyag), csak lemezre mentve, és nem találom, egyébként a nemi jellegekre vonatkozó gyűjteményt közzétenném!
A barátok .exe nálam tabu, nem én kezdtem, de egy állítólagos barátnő, aki a fikázásban nagymester, ne dobja oda a vén picsáját egy tál bablevesért. Mert azért hívott, hogy az esküvömhöz gratuláljon, sértődve, hogy nem hívtam meg, de elárulta, hogy lefeküdt egyszer az exel, mert finom bablevest főzött(mellékesen tőlem tanulta) Tegye. Önző szar volt mindkettő. eplus2
Amúgy az idegenforgalmis vezető volt faszija, bepróbálkozott nálam, de elküldtem a halál faxára.
Nem hiányzik a társaságuk! zavart2
Amúgy kasza! wow2
#23501   2008. 10. 11. szombat 13:52
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Cuncus, hát te nem vagy elég hű a nevedhez.
Nem kéne már átnevezned magad Fütykösre?

nyes
(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 10:58
szeep napot mindenkinek wave
amit a szamba nem vennek semmi penzert az a futyi meg a here eplus2
#23500   2008. 10. 11. szombat 10:58
cuncus cuncus
szeep napot mindenkinek wave
amit a szamba nem vennek semmi penzert az a futyi meg a here eplus2
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 11. szombat 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 11. szombat 10:41
Szia!

Köszi, hogy válaszoltál. Engem igazából az is érdekelne, hogy melyik az, amelyiket szívesen használod, és melyik az, amelyiket a szádra nem vennéd semmi pénzért.

smile

Pusssz
#23499   2008. 10. 11. szombat 10:41
X Törölt felhasználó (21812) Admin
Szia!

smile

Pusssz
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 10. 10. péntek 22:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 22:33
Nahát senki nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen? Én kerestem neked egy párat!
Természetesen a legtöbbet a fütyiről találtam, ami azért meglepett, mind pld: akármicsoda, pénisz, fallosz, linglam, szépe, farka, kéjléc, lompos, dárda, kigyó, kolbász, kukac, logó, mütyürke, répa, vesszeje, szerszám, hímtag, gyík, bot, börösvirsli, bráner, broki, dákó, családfa, fasz, farok, pöcs.

Aztán a cici: emlő, mell, kebel, csöcs, duda tejcsárda, hosszúlépés, tőgy, didi, cickó, lökháritó.
Punci: női nemi szerv, pina, vagina, puna, buksza, kéjbarlang, csúszda.
here: golyók, tök, zacsi, zsák, brodorka, bíborhere, ivarmirigy, tojás, mogyoró.
popsi: hátsó, alfél, rozetta, fenék, segg, sejhaj, ülep, tompor, valag, ülőgumó, picsa, koffer, far.
Na ennyi jött össze.
Lehet válogatni belőle.
#23498   2008. 10. 11. szombat 07:51
Molly_anyó Molly_anyó
Jóóóóóóóó reggelt Jó szombatot wave

#23497   2008. 10. 11. szombat 06:04
gazosgyuri gazosgyuri VIP
Nappali ébresztő föl!!... nyes

"mit olwastam itt bal oldalt korán reggel:-dugd a seggembe!..."
A zanyádéba dugd mondom neki korán reggel...tiszta hülye wagyok... idiota

Nyanyi!..jól esne még egy kw... wink
#23496   2008. 10. 10. péntek 22:33
tablet tablet
Nahát senki nem vette a fáradtságot, hogy utána nézzen? Én kerestem neked egy párat!
Természetesen a legtöbbet a fütyiről találtam, ami azért meglepett, mind pld: akármicsoda, pénisz, fallosz, linglam, szépe, farka, kéjléc, lompos, dárda, kigyó, kolbász, kukac, logó, mütyürke, répa, vesszeje, szerszám, hímtag, gyík, bot, börösvirsli, bráner, broki, dákó, családfa, fasz, farok, pöcs.

Aztán a cici: emlő, mell, kebel, csöcs, duda tejcsárda, hosszúlépés, tőgy, didi, cickó, lökháritó.
Punci: női nemi szerv, pina, vagina, puna, buksza, kéjbarlang, csúszda.
here: golyók, tök, zacsi, zsák, brodorka, bíborhere, ivarmirigy, tojás, mogyoró.
popsi: hátsó, alfél, rozetta, fenék, segg, sejhaj, ülep, tompor, valag, ülőgumó, picsa, koffer, far.
Na ennyi jött össze.
Lehet válogatni belőle.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 10. 09. csütörtök 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 09. csütörtök 23:32
Sziasztok drágáim!

Látom, megvolt a 24000 smile

Egy kis segítségre lenne szükségem tőletek. Szinonímákat kellene gyűjtenem nemi szervekre.

Léci írjátok meg, hogy milyen szavakat szerettek használni az alábbiakra:

- cici
- punci
- fütyi
- here
- popsi

És írjátok meg azt is, hogy ezeknek mely szinonímáit utáljátok hallani.

Köszönöm előre is. Hálám üldözni fog titeket!

nyes
#23495   2008. 10. 10. péntek 21:50
MmePrune MmePrune VIP Admin
#23494   2008. 10. 10. péntek 20:58
ez a hosszú élet titka???

105 éves és szűz!

Clara néni soha életében nem szexelt, mert nem volt rá ideje, és ezt nem is bánja, inkább olvasással töltötte az idejét.

Az Angliában élő 105 éves Clara Meadmore soha életében nem szexelt, ezt igen nehéz elhinni, de így igaz.

"Amikor én fiatal voltam csak úgy lehetett szexuális kapcsolatot létesíteni, hogy az ember megházasodik, akkoriban nem létezett olyan, hogy valaki csak úgy lefekszik a barátjával. Én 12 éves korom óta a megélhetésemért dolgoztam és nem volt időm ilyesfajta dolgokra"- mesélte az idős hölgy.

Szinte hihetetlen, hogy valaki azért nem házasodott vagy élt nemi életet, mert nem volt rá ideje! ?Büszke vagyok arra, hogy tartom magam a 12 éves koromban kötött fogadalmamhoz, miszerint soha nem fogok megházasodni és szexuális kapcsolatot létesíteni. Sokan azt kérdezték tőlem, hogy leszbikus vagyok-e, de akkoriban még ezek a fogalmak alig léteztek, úgyhogy a válaszom nem. Voltak plátói kapcsolataim, de soha nem éreztem azt, hogy férjhez kéne mennem. Amikor pedig már férjhez mentem volna túl öreg lettem, és nem kellettem senkinek?. Clara ahelyett, hogy egy férjről gondoskodott volna, inkább olvasott, kertészkedett, sétált és rádiót hallgatott.
#23493   2008. 10. 10. péntek 15:34
cuncus cuncus
a felcsattolhatot elfelejtve, megprobalhatnak hehe
az egy-ketto-harom-sok, az meg nem okozna gondot (ha nem birnam egyedul, akkor Papa biztosan segitene nyes )
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 14:53
Őt ismerve Téged biztoss bevállal! hehe nyes
#23492   2008. 10. 10. péntek 14:53
surdapapa surdapapa
Őt ismerve Téged biztoss bevállal! hehe nyes
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:41), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 10. 10. péntek 14:41
és ha egy-két spiné gerjed rá? és a felcsatolhatójával dugja meg? nyes
#23491   2008. 10. 10. péntek 14:41
és ha egy-két spiné gerjed rá? és a felcsatolhatójával dugja meg? nyes
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 14:10
tudod az a baj, h az utóbbi időbe én is elhavazott vagyok!

maradj Te csak közöttünk!
itt a helyed!

csak arra vigyázz, hogy meg ne akarjanak dugni! eplus2 eplus2 mint ahogyan mindig rádgerjed egy-két fickó... azt híve a neved miatt, h nőnemű vagy!
#23490   2008. 10. 10. péntek 14:15
cuncus cuncus
ha megdugnak, haaat ez van...azt jelenti, hogy komas vagyok es nem tok vedekezni eplus2 eplus2
azonkivul lehet hogy joool esne (ha nemis nekem, akkor masnak biztos)

(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 14:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 14:10

itt a helyed!

csak arra vigyázz, hogy meg ne akarjanak dugni! eplus2 eplus2 mint ahogyan mindig rádgerjed egy-két fickó... azt híve a neved miatt, h nőnemű vagy!
#23489   2008. 10. 10. péntek 14:10
surdapapa surdapapa

itt a helyed!

(Ez egy válasz cuncus üzenetére (2008. 10. 10. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 11:42
worship worship
neha neha azert meg bekukkintottam, de picit lemaradtam a porgesrol..
ha toltesz valami finomat, talan letelepedek kicsit es megigerem, hogy mikor visszerkezem szabirol, rendszeresen itt leszek Koztetek, amennyiben nem zavarok senkit
Ha meg igen, akkor annal inkabb maradok hehe eplus2 eplus2
#23488   2008. 10. 10. péntek 11:42
cuncus cuncus
worship worship
neha neha azert meg bekukkintottam, de picit lemaradtam a porgesrol..
ha toltesz valami finomat, talan letelepedek kicsit es megigerem, hogy mikor visszerkezem szabirol, rendszeresen itt leszek Koztetek, amennyiben nem zavarok senkit
Ha meg igen, akkor annal inkabb maradok hehe eplus2 eplus2
(Ez egy válasz surdapapa üzenetére (2008. 10. 10. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 10. 10. péntek 11:06
barátom az a nap amikor Te elő kerülsz nagy ritkán csak szép lehet!!!

... 1261 1262 1263 1264 1265 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48747db
Utolsó üzenet: tegnap 17:52

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!