cserealapnak nem rossz megoldás, és elfogadom!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)

csak?? már éppen le akartalak pisilni
(Ez egy válasz tom1o19 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 21:26

TAM és gyapi köszöntője veri a többit...
viszont engem elég, ha a köszönöm mellett le is szopsz...

TAM és gyapi köszöntője veri a többit...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 21:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 21:00

annyira, de annyira kedvesek vagytok, meg aranyosak...köszönöm...asszem ma is meghatódtam...ilyenkor (is) tudom, hogy mit keresek itt

annyira, de annyira kedvesek vagytok, meg aranyosak...köszönöm...asszem ma is meghatódtam...ilyenkor (is) tudom, hogy mit keresek itt

Boldog nevednapját Prune!!!

Most gondold azt hogy meghuztam a füleidet!

Most gondold azt hogy meghuztam a füleidet!

...hát, nagy az Isten állatkertje...!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 12:38
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 12:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (21812)
Admin

Most olvastam egy cikkben, hogy egy nőbe az ikertestvérének petefészkét operálták és ezután teherbe esett és szült.
A cikk megjegyzi:
"Az operációt végző dr. Sherman Silber amerikai orvos szerint a módszer arra is alkalmas lehet, hogy kivegyék egy nő petefészkét, majd egy idő után visszaültessék a helyére. Így elviekben megoldható, hogy egy nő a karrierje érdekében ideiglenesen terméketlenné váljon, és akkor vállaljon gyereket, amikor már ráér foglalkozni vele."
Bassszus, én itt eldobtam az agyam. Hát ez a pasi nem normális. Megnézném én azt a nőt, aki azt mondja 20 évesen, hogy léci vegyétek ki a petefészkeimet, aztán majd 35 éves koromban visszapakoljátok, és akkor szülök.
Nooooooooormális????
A cikk megjegyzi:
"Az operációt végző dr. Sherman Silber amerikai orvos szerint a módszer arra is alkalmas lehet, hogy kivegyék egy nő petefészkét, majd egy idő után visszaültessék a helyére. Így elviekben megoldható, hogy egy nő a karrierje érdekében ideiglenesen terméketlenné váljon, és akkor vállaljon gyereket, amikor már ráér foglalkozni vele."
Bassszus, én itt eldobtam az agyam. Hát ez a pasi nem normális. Megnézném én azt a nőt, aki azt mondja 20 évesen, hogy léci vegyétek ki a petefészkeimet, aztán majd 35 éves koromban visszapakoljátok, és akkor szülök.
Nooooooooormális????
Most olvastam egy cikkben, hogy egy nőbe az ikertestvérének petefészkét operálták és ezután teherbe esett és szült.
A cikk megjegyzi:
Nooooooooormális????
A cikk megjegyzi:
Nooooooooormális????
Isten tarcsa meg a jó Szokásodat!
Köszi a segítséget...tudT-A-M, hogy bízhatok Benned...de akkor sem szexelek Veled nyilvánosan...
(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi a segítséget...tudT-A-M, hogy bízhatok Benned...de akkor sem szexelek Veled nyilvánosan...

(Ez egy válasz tom1019 üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
on-csajszi-Szilvia!
neked is BOLDOG NÉVNAPOT!

neked is BOLDOG NÉVNAPOT!

kép lemaradt, mert szar volt a feltöltőm, utólag meg már nem akartam betenni...
a próbás topikba sikerült egy másik feltöltővel, akit érdekel, nézze meg ott
(ment egy kis segítség! :tom )
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 11. 13. csütörtök 10:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 13. csütörtök 10:19
a próbás topikba sikerült egy másik feltöltővel, akit érdekel, nézze meg ott

(ment egy kis segítség! :tom )

Drága Egyetlen Szopósszájú Szilvácska!
Hogy az Isten Rakja Beléd...az erőt, egészséget...(meg ami belőlem kilóg) Nevednaptya alkalmából!
Felvirradt e fantasztikus, örömteli, csodás nap,
Szilva pruni, szép Szájába egy méretes farkat kap.
Szopogatja, Nyalogatja, Símogatja, Becézgeti ahogy kell,
A farok meg élvezkedik, megérinti hol egy szép nyelv, hol egy mell!
Kívánom hát Neked Drága, hogy farokban hiányt soha ne Érezz,
Spermafűrdő hab Testedet állandóan ápolgassa kényeztesse, hogy Élvezz!
Hogy az Isten Rakja Beléd...az erőt, egészséget...(meg ami belőlem kilóg) Nevednaptya alkalmából!

Drága Egyetlen Szopósszájú Szilvácska!

Prunci!
Boldog névnapot kívánok neked aktuálisan kedvenc képemmel!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:42
Boldog névnapot kívánok neked aktuálisan kedvenc képemmel!

eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.(természetesen)lotyó
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11. jómagam
1.sam
2.tom
3.(természetesen)lotyó
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11. jómagam
Jó reggelt nappali, legyen szép napotok!

BOLDOG NÉVNAPOT SZILVA!

BOLDOG NÉVNAPOT SZILVA!

BOLDOG NÉVNAPOT SZILVÁNAK

Szilva....Boldog Névnapot...

és...on-lánynak is...ha esetleg benézne...

és...on-lánynak is...ha esetleg benézne...

Jóóóó reegggeeelt!
Boldog néwnapot kíwánok a Szilwiánknak!
Boldog néwnapot kíwánok a Szilwiánknak!

Kedves Prune!
Névnapodon sok boldogságot kívánok!
Névnapodon sok boldogságot kívánok!

Jelentkezek én is!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:42

eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.(természetesen)lotyó
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11. jómagam
1.sam
2.tom
3.(természetesen)lotyó
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11. jómagam
veled dolgoztam párhuzamban az előbb a társkeresőben?
mellesleg te nem félsz tőlem???
kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 12. szerda 20:38
mellesleg te nem félsz tőlem???

kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság...kívánság
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 12. szerda 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (20803)
VIP
Admin

Nem mer ide jönni mert fél a büntetésemtöl.

eddigi jelentkezők:
1.sam
2.tom
3.(természetesen)lotyó
4.molly
5.luna
6.T-A-M
7.tweek
8.gyurci
9.surdi
10.gyapi
11. jómagam