Törölt felhasználó (21812)
Admin

Na, még a szerelem istenét megvárjuk, hogy húzzon, aztán mindenkinek megírom priviben, hogy kit húzott.
Na, még a szerelem istenét megvárjuk, hogy húzzon, aztán mindenkinek megírom priviben, hogy kit húzott.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 18:46
MIKULÁSLISTA
eddig választott számok:
tom :7
charlotte
molly :1
luna :4
T-A-M :3
tweek :15
gyurci :13
gyapi :11
doki :6
eros
willika :12
királylányos :9
sulamit :17
tablet :8
andie :5
prune :10
szoni :2

eddig választott számok:
charlotte
eros
charlotte jobb nő, mint én vagyok
...és mivel egymást csak erősíteni tudjuk, így egyáltalán nincs szükségünk viagrára...életed legnagyobb élménye lesz egy charlotte-prune-dusgazdag hármas szex

mi ez a veszett nagy negatív hozzáállás???
miért ne láthatnál élőben? a többi admin kollégával ne törődj..van nekem egy kedves kis kolleginám (charlotte), majd ő eltereli a többiek figyelmét, amíg te + én...ööö...izééé *pirulós szmájli*
ami pedig a tanulást illeti: jó pap is holtig tanul, magamat miért zárnám ki belőle? essünk túl az első leckén
miért ne láthatnál élőben? a többi admin kollégával ne törődj..van nekem egy kedves kis kolleginám (charlotte), majd ő eltereli a többiek figyelmét, amíg te + én...ööö...izééé *pirulós szmájli*
ami pedig a tanulást illeti: jó pap is holtig tanul, magamat miért zárnám ki belőle? essünk túl az első leckén

"már a "nick" neved alapján is felizgulok"
jóóóóó duma, nem vagy egy elfuserált gyerek, látom nem vagy kezdő....persze lehet tanulni mindenkitől, de ne feledd prune kisasszony nem véletlenül főadmin egy szexhonlapon, gondolhatod, hogy milyen kemény felvételi vizsgán esett keresztül.......
jóóóóó duma, nem vagy egy elfuserált gyerek, látom nem vagy kezdő....persze lehet tanulni mindenkitől, de ne feledd prune kisasszony nem véletlenül főadmin egy szexhonlapon, gondolhatod, hogy milyen kemény felvételi vizsgán esett keresztül.......

abba a topicba nem kell írni, csak olvasni....olvasd el, és megérted a képfeltöltés technikáját....ne haragudj, de eddig aki elolvasta és végigcsinálta úgy ahogy leírtam annak sikerült is, ha mégsem megy akkor fordulj bizalommal mmePrune kisasszonyhoz, megtanít valami másra kárpótlásul...

hali, tudja valaki milyen néven fut a lány? http://www.goldengate.hu/szex/szex_napisoft/set200810030_page1
köszi
köszi
Szia Mme,
a 17-est választom
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
MIKULÁSLISTA
eddig választott számok:
charlotte
eros
a 17-est választom

eddig választott számok:
charlotte
eros
a képfeltöltéssel kapcsolatban
ha másban is akkor forduljon hozzád!
ha másban is akkor forduljon hozzád!

miért neked írjon??? ha segítségre van szüksége én vagyok a megfelelő ember!
jaaaaah...most látom...a képfeltöltéssel kapcsolatban kell segítség neki
akkor írjon neked
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 22. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 22. szombat 10:58
jaaaaah...most látom...a képfeltöltéssel kapcsolatban kell segítség neki

Törölt felhasználó (233911)
VIP
Admin

ezt a topicot pontosan ezért hoztam létre, ha elolvasod meg fogod tanulni:
KÉPFELTÖLTÉS
és utána itt gyakorolhatsz:
Képfeltöltés gyakorlása
ha még segítségre van ezután is szükséged, írj nekem privátban a rendszeren keresztül és segíteni fogok...
KÉPFELTÖLTÉS
Képfeltöltés gyakorlása
ha még segítségre van ezután is szükséged, írj nekem privátban a rendszeren keresztül és segíteni fogok...
ezt a topicot pontosan ezért hoztam létre, ha elolvasod meg fogod tanulni:
KÉPFELTÖLTÉS
Képfeltöltés gyakorlása
KÉPFELTÖLTÉS
Képfeltöltés gyakorlása
én a 4-est választom
6
Asszem az még nem foglalt.
Asszem az még nem foglalt.
Hat a magikus szamok mar mind foglaltak,en igy a kettöst kerem...
MIKULÁSLISTA
eddig választott számok:
charlotte
eros

eddig választott számok:
charlotte
eros
már egyszer megtetted!
aaz,nagyon tetszett
aaz,nagyon tetszett

eddig választott számok:
charlotte
eros
akkor én kérem a 15-öst ha már zömében páratlan számokat kértünk....(igazából a 13-ra pályáztam de megelőztek...)
én meg david-del
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 11. 21. péntek 15:17

Törölt felhasználó (21812)
Admin

Én tejjel iszom, köszönöm!

No hamár van kandalló és lobogó tűz nem hiányzik más csak a fehér medvebőr a földre aztán jöhet a fergeteges sex
fiúknak ilyen partnert gondoltam gondoltam

őt a lányok kapják

fiúknak ilyen partnert gondoltam gondoltam

őt a lányok kapják

Én tejjel iszom, köszönöm!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 11. 21. péntek 15:11), amit ide kattintva olvashatsz)