Szép jó reggelt mindenkinek
Na és mit szólnál egy férfiháremhez??
Ezt a témát kéne itt a csajoknak feldobni !
Vajh,mit szólnának hozzá?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 14:17
Ezt a témát kéne itt a csajoknak feldobni !
Vajh,mit szólnának hozzá?

nem rossz ötlet...talán írjunk ki egy pályázatot a "GG legnagyobb szívtiprója" címmel
és akkor ali-t lecserélhetjük egy konkrét névre

és akkor ali-t lecserélhetjük egy konkrét névre
nem rossz ötlet...talán írjunk ki egy pályázatot a "GG legnagyobb szívtiprója" címmel
és akkor ali-t lecserélhetjük egy konkrét névre (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 14:05

és akkor ali-t lecserélhetjük egy konkrét névre (Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)

Már alig várom !
Csodálom, hogy a többiek még nem jelentkeztek??
Cefetül dolgozni nem akarunk, és nem akarok, de bombázni szivesen. Csak szólj, ha jelölted ugy dönt, mégis a többnejűség mellett dönt.
Az ember ilyen depis téli hónapokban olyan magányos, jól jön egy kis seherezádé, meg egyebek.
Alakitsuk meg Ali-Baba negyven csaját cimű akármicsodáját. Tuti ide tódulna minden csaj!!
Csak még azt kéne kitalálni, ki legyen az Ali-Baba, meg aztán a 4o rabló sem ártana, mondjuk rabolhatnának egy-két dolgot tőlünk. Hogy pontosan mit, azt nem árulom el, találják ki ők !
Cefetül dolgozni nem akarunk, és nem akarok, de bombázni szivesen. Csak szólj, ha jelölted ugy dönt, mégis a többnejűség mellett dönt.
Az ember ilyen depis téli hónapokban olyan magányos, jól jön egy kis seherezádé, meg egyebek.
Alakitsuk meg Ali-Baba negyven csaját cimű akármicsodáját. Tuti ide tódulna minden csaj!!
Csak még azt kéne kitalálni, ki legyen az Ali-Baba, meg aztán a 4o rabló sem ártana, mondjuk rabolhatnának egy-két dolgot tőlünk. Hogy pontosan mit, azt nem árulom el, találják ki ők !

Már alig várom !
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 13:43

drágám én ezért megdolgozom
pedálozok cefetül, bombázom őket a kéréseimmel...tehetek én a személyes varázsomról? tehetek én arról, hogy elküldik a képeiket, és megkérik a kezemet?
(psssztttt! dobok neked mailt bigfoot aktjaival)

drágám én ezért megdolgozom
pedálozok cefetül, bombázom őket a kéréseimmel...tehetek én a személyes varázsomról? tehetek én arról, hogy elküldik a képeiket, és megkérik a kezemet?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 07:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 07:07

Ugy férjhez rohanni, hogy meg sem mutatod nekünk a képeket........hát tudod ez mire vall?
Nagyon csúnya dolog, légyszives oszd meg velünk azokat a képeket, legalább jótanácsokkal tudjunk ellátni téged. És egyáltalán miért csak téged vesz feleségül?? Miért nem sorban mindannyiunkat?
Miért kell mindig kisajátitani a jó pasikat magadnak?? Ujabban önző vagy, nem voltál te ilyen kislánykorodban
Nagyon csúnya dolog, légyszives oszd meg velünk azokat a képeket, legalább jótanácsokkal tudjunk ellátni téged. És egyáltalán miért csak téged vesz feleségül?? Miért nem sorban mindannyiunkat?
Miért kell mindig kisajátitani a jó pasikat magadnak?? Ujabban önző vagy, nem voltál te ilyen kislánykorodban

Ugy férjhez rohanni, hogy meg sem mutatod nekünk a képeket........hát tudod ez mire vall?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 10. szerda 21:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 21:23

kedves voltam, elolvastam...a válaszom: igeeeeeeen, hozzád megyek feleségül
megnéztem a képeidet...huh...

sziasztok,jó reggelt!
kérdés?
voltatok már úgy,visszanésztétek emiljeiteket!!!!!!
és segreestetek?
mert new yes.
kérdés?
voltatok már úgy,visszanésztétek emiljeiteket!!!!!!

és segreestetek?
mert new yes.

kedves voltam, elolvastam...a válaszom: igeeeeeeen, hozzád megyek feleségül
(Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2008. 12. 10. szerda 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Írtam kegyednek egy privát levelet is!
Legyen kedves olvasni!
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 09. kedd 18:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 18:09
Legyen kedves olvasni!

király vagy kis fisherman boy
apropó...elküldted már prunci néninek a bájos kis pofikád és egyéb fontos alkatrészeid képét?
de igyekezz, mert charlotte mindjárt megjelenik a kérdéseivel

apropó...elküldted már prunci néninek a bájos kis pofikád és egyéb fontos alkatrészeid képét?

de igyekezz, mert charlotte mindjárt megjelenik a kérdéseivel
Már hogyne lenne Rá szükségem!
Sokkal jobban bánik a golyókkal mint én!
(Ez egy válasz eros007 üzenetére (2008. 12. 10. szerda 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 10. szerda 04:34
Sokkal jobban bánik a golyókkal mint én!

Viszont, ha ennyire bemelegedtél, akkor a szépszemű kedves nejedre már nincs szükséged ugye?

megnéztem lotyó ajándékát a mikulásos topicban...az a tűzoltó-fűtő és a budi is naggggyon ismerős
a formás popsiról nem is beszélve
egyébként meg lengén öltözött krampuszlány akarok lenni

a formás popsiról nem is beszélve

egyébként meg lengén öltözött krampuszlány akarok lenni

Viszont, ha ennyire bemelegedtél, akkor a szépszemű kedves nejedre már nincs szükséged ugye?
(Ez egy válasz T-A-M üzenetére (2008. 12. 08. hétfő 09:20), amit ide kattintva olvashatsz)

De akkor tényleg gyere, ne csak mondd!
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 23:54

ennyi új arc a nappalban?
még jó ,hogy benéztem.
sziasztok!
majd jövök.
1-)
még jó ,hogy benéztem.
sziasztok!
majd jövök.
1-)
ennyi új arc a nappalban?
még jó ,hogy benéztem.
sziasztok!
majd jövök.
1-)
még jó ,hogy benéztem.
sziasztok!
majd jövök.
1-)
Kedves Prune admin néni!
Apropópóból fényképezek és elküldöm a fényképeket!
Csak kéretik nem hanyatt vágódni a képeim által okozott behatások miatt.
Apropópóból fényképezek és elküldöm a fényképeket!
Csak kéretik nem hanyatt vágódni a képeim által okozott behatások miatt.

király vagy kis fisherman boy
de igyekezz, mert charlotte mindjárt megjelenik a kérdéseivel (Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 12:00

de igyekezz, mert charlotte mindjárt megjelenik a kérdéseivel (Ez egy válasz bigfoot20 üzenetére (2008. 12. 09. kedd 12:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Ezt hoztam nektek a nappaliba az ünnepek előtt:.

Marcipános mandulás kifli:
Hozzávalók:
- 25 deka marcipánmassza
- 1 tojásfehérje
- 15 deka porcukor
- 1 citrom lereszelt héja
- 10 deka szeletelt mandula
- 10 deka olvasztott étcsoki a bemártáshoz
esetleg 3 ek. tejszín
Elkészítése:
" 3 dekát a szeletelt mandulából apróra vagdosok és összegyúrom a marcipánnal, tojásfehérjével, porcukorral és a citromhéjjal. Tetszés szerint,( attól függően, hogy pici, vagy nagyobb kifliket szeretnék) 8-12 vagy 16 részre osztom a masszát*, és egyforma rudacskákat sodrok belőle. Vízzel kicsit megnedvesítem, és a maradék szeletelt mandulába forgatom. Sütőpapírral kirakott tepsire sorolom őket megfelelő távolságot hagyva köztük, és 180°C fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt aranysárgára sütöm. Miután kihűlt, olvasztott csokiba** mártom a végeit."

Marcipános mandulás kifli:
Hozzávalók:
- 25 deka marcipánmassza
- 1 tojásfehérje
- 15 deka porcukor
- 1 citrom lereszelt héja
- 10 deka szeletelt mandula
- 10 deka olvasztott étcsoki a bemártáshoz
esetleg 3 ek. tejszín
Elkészítése:
" 3 dekát a szeletelt mandulából apróra vagdosok és összegyúrom a marcipánnal, tojásfehérjével, porcukorral és a citromhéjjal. Tetszés szerint,( attól függően, hogy pici, vagy nagyobb kifliket szeretnék) 8-12 vagy 16 részre osztom a masszát*, és egyforma rudacskákat sodrok belőle. Vízzel kicsit megnedvesítem, és a maradék szeletelt mandulába forgatom. Sütőpapírral kirakott tepsire sorolom őket megfelelő távolságot hagyva köztük, és 180°C fokra előmelegített sütőben kb. 10-12 perc alatt aranysárgára sütöm. Miután kihűlt, olvasztott csokiba** mártom a végeit."

na most jól lebuktam
Szép estét a nappalisoknak
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 09. kedd 17:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 09. kedd 17:10

Szép estét a nappalisoknak

Törölt felhasználó (157143)

Molly-anyónak ...nem is tudtam ,hogy Bécsben is ismernek

Molly-anyónak ...nem is tudtam ,hogy Bécsben is ismernek