Gennyzsákszem nappalija (nyitott, bárki bejöhet)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

A nappali egy medvebőrről szól, ahol egyesek dugnak, egyesek beszélgetnek, egyesek sütit esznek, egyesek alkoholt isznak, egyesek elmesélik örömüket, egyesek elmondják bánatukat, egyesek kérdéseket tesznek fel, egyesek válaszolnak, és egyesek csak úgy véletlenül betévednek...és egyesek felfedezik életük leszbi oldalát :)

Az eddigi hozzászólások

... 1228 1229 1230 1231 1232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#24149   2008. 12. 14. vasárnap 00:20
tablet tablet
Teeeeeeeee willikeeeeeee !!!!! Más nem jut eszedbe mind a koprofilia??? Ilyen asszociációt egy meleg dologról?? Nézz végig magadon drága ember, mi az ami finom, és meleg rajtad!!Na nem részletezem, mert ugyis szétszeded minden mondatomat.!
Amugy nem az égigérő babfákban hiszek, hanem az igaz mesékben, amik megszépitik az emberek életét. Kicsit többé teszik őket magukat, sőt még a szókincsüket is. De neked látom nincs ilyen problémád, sőőt, tultengesz bizonyos szempontból.
De te igy vagy jól willike, csak mégegyszer gondold már át, ezt a finom meleg dolgot, jó értelembe tee!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (24620)
2008. 12. 13. szombat 20:25
Valami melegebbet tegyél a szájába, azt imádja.

Nem érzem magam késznek a koprofíliára

Na jó, de még mindig nem tudom mit jelent neked hinni a mesében. Gondolom, hogy nem azt, hogy hiszed, hogy a furcsa embertől vásárolt bab az égig fog nőni, és hogy az erdőben napi rendszerességgel fogynak a nagymamák ill. kis piroskabátos lánykák... smile

Ohh, köszönöm, örülök, ha tetszik.
#24148   2008. 12. 13. szombat 23:13
MmePrune MmePrune VIP Admin
#24147   2008. 12. 13. szombat 23:10
norbi770217 norbi770217
helló valaki
#24146   2008. 12. 13. szombat 22:35
X Törölt felhasználó (24620)
Lehet, de ez akkor is nagyon meleg. nyes

(aztán majd magyarázhatom ezt is, mint anno Istinek, hogy nem én indítottam a "Lánnyal szopnék" topicot, azt csak egy hirtelen jött poénként vágtam be. nyes )
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 13. szombat 22:03), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 13. szombat 22:03
A szkatofíliának is hívott koprofília [1] egy olyan parafília, fetisisztikus vágy, ami a szexuális izgalmat az ürülékhez köti[2][3]. Ellentéte az ürüléktől való abnormális irtózás, a koprofóbia.

Gyakran infantilizmus vagy szado-mazochizmus kíséretében fordul elő[4]. A koprofil cselekedetekre angol nyelvterületen gyakran az eufemisztikus nehézsport („hard sport”) kifejezést használják, ami a vizelettel kapcsolatos szexuális cselekedetek alatt értett vízi sport („water sport”) fokozott változata. Az egyik leghíresebb koprofil (kakaszex-) színésznő a német Veronica Moser.

hüjjjje vagy willika...nem csak az meleg hehe
#24145   2008. 12. 13. szombat 22:03
A szkatofíliának is hívott koprofília [1] egy olyan parafília, fetisisztikus vágy, ami a szexuális izgalmat az ürülékhez köti[2][3]. Ellentéte az ürüléktől való abnormális irtózás, a koprofóbia.

Gyakran infantilizmus vagy szado-mazochizmus kíséretében fordul elő[4]. A koprofil cselekedetekre angol nyelvterületen gyakran az eufemisztikus nehézsport („hard sport”) kifejezést használják, ami a vizelettel kapcsolatos szexuális cselekedetek alatt értett vízi sport („water sport”) fokozott változata. Az egyik leghíresebb koprofil (kakaszex-) színésznő a német Veronica Moser.

hüjjjje vagy willika...nem csak az meleg hehe
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 20:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 20:25

Na jó, de még mindig nem tudom mit jelent neked hinni a mesében. Gondolom, hogy nem azt, hogy hiszed, hogy a furcsa embertől vásárolt bab az égig fog nőni, és hogy az erdőben napi rendszerességgel fogynak a nagymamák ill. kis piroskabátos lánykák... smile

#24144   2008. 12. 13. szombat 20:25

(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 13. szombat 15:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 15:47
Naaa gyerekek, hát az a nagy helyzet, hogy a fehér lovat elvárnám, aki rajta ül, az inkább én lennék. Aztán a mesékben igenis hiszek, és imádom a meséket, ha szépen vannak megszerkesztve.
Willyke te meg lakásfelújitó is vagy lelkem, gyöngyvirágom, és midet szopogatták neked?
Te csak bloggoljál, mert azokat nagyon élvezem olvasni, és nem csufságként irtam, amit irtam.
Csodállak, mert nagyon érdekesen becsomagolva adod elő a hétköznapi kis történeteid, gondolataidat.
De legközelebb Szilvának ne a jégkockáidat add oda, ne legyél már ennyire irigy ! Valami melegebbet tegyél a szájába, azt imádja.
nyes
#24143   2008. 12. 13. szombat 15:47
tablet tablet
Naaa gyerekek, hát az a nagy helyzet, hogy a fehér lovat elvárnám, aki rajta ül, az inkább én lennék. Aztán a mesékben igenis hiszek, és imádom a meséket, ha szépen vannak megszerkesztve.
Willyke te meg lakásfelújitó is vagy lelkem, gyöngyvirágom, és midet szopogatták neked?
Te csak bloggoljál, mert azokat nagyon élvezem olvasni, és nem csufságként irtam, amit irtam.
Csodállak, mert nagyon érdekesen becsomagolva adod elő a hétköznapi kis történeteid, gondolataidat.
De legközelebb Szilvának ne a jégkockáidat add oda, ne legyél már ennyire irigy ! Valami melegebbet tegyél a szájába, azt imádja.
nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 14:17
vagy lesz hét alacsony termetű segédmunkás a lakásának felújításán akik körülállják és...
#24142   2008. 12. 13. szombat 15:06
most mi van?? igenis ott voltam..és szopogattam willika...öööö...khm...jégkockáit
(Ez egy válasz new1 üzenetére (2008. 12. 13. szombat 14:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 14:34
hahaha! bohoc
#24141   2008. 12. 13. szombat 14:34
new1 new1
hahaha! bohoc
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 13. szombat 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 13. szombat 14:23
én láttam, én láttam, én tudom, hogy willika férfi, én ott voltam, és láttam smile
#24140   2008. 12. 13. szombat 14:23
én láttam, én láttam, én tudom, hogy willika férfi, én ott voltam, és láttam smile
#24139   2008. 12. 13. szombat 14:18
"férfi"

höhö
mpf... höhöhö...
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 13. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 11:52
Én akkor is álmodozom néha!! Sőt még a mesékben is hiszek, időt mindig lehet szakitani rá.
willy még a végén teljesen felnőő itt nekünk, és reális alapokra helyezi a lelkivilágunkat.
Kénytelen leszek megint olvasni a blogját, hátha találok benne valami " álmodozást", esetleg " mesét ". Kész örület, ez a willy gyerek férfi lett?

#24138   2008. 12. 13. szombat 14:17
vagy lesz hét alacsony termetű segédmunkás a lakásának felújításán akik körülállják és...
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 13. szombat 13:56), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 13. szombat 13:56
biztosan azt érti, hogy eljön a királyfi, ha nem is fehér lovon...és meg fogja őt menteni, magával viszi, és hétországra szóló lak...izééé meg fogja dugni tisztességesen és mocskosul eljen
#24137   2008. 12. 13. szombat 13:56
biztosan azt érti, hogy eljön a királyfi, ha nem is fehér lovon...és meg fogja őt menteni, magával viszi, és hétországra szóló lak...izééé meg fogja dugni tisztességesen és mocskosul eljen
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 13. szombat 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 13:46
A legutóbbi posztom szinte csak az álomról szól (én azt mondtam, hogy "flesseltem" (mégha nem is volt bennem semmi anyag, mert elutasítom az efféle dolgokat (csak a kontrasztanyag nyes )).

Amúgy mit értesz az alatt, hogy hiszel a mesékben?
#24136   2008. 12. 13. szombat 13:46
A legutóbbi posztom szinte csak az álomról szól (én azt mondtam, hogy "flesseltem" (mégha nem is volt bennem semmi anyag, mert elutasítom az efféle dolgokat (csak a kontrasztanyag nyes )).

Amúgy mit értesz az alatt, hogy hiszel a mesékben?
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 13. szombat 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 13. szombat 11:52
Én akkor is álmodozom néha!! Sőt még a mesékben is hiszek, időt mindig lehet szakitani rá.
willy még a végén teljesen felnőő itt nekünk, és reális alapokra helyezi a lelkivilágunkat.
Kénytelen leszek megint olvasni a blogját, hátha találok benne valami " álmodozást", esetleg " mesét ". Kész örület, ez a willy gyerek férfi lett?

#24135   2008. 12. 13. szombat 11:52
tablet tablet

#24134   2008. 12. 12. péntek 22:24
Régen gondolkodtam rajta, hogy "jó az álmodozás"... de valahol igen káros. Elviszi az időm nagy részét, és hát... teljesen felesleges.
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 12. 12. péntek 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
MmePrune VIP Admin
2008. 12. 12. péntek 21:27
jelentkezem smile
álmodozni igenis kell! és a mesékben is hinni kell!
és a pasikat le kell szopni hehe
#24133   2008. 12. 12. péntek 21:27
jelentkezem smile
álmodozni igenis kell! és a mesékben is hinni kell!
és a pasikat le kell szopni hehe
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 12. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 12. péntek 16:22
Jahh, hát én azt nem tudtam, hogy te már az álmokból is kiöregedtél?? Igenis vannak mesék, meg álmok, és néha még valóra is válnak, csak nagyon akarni kell.
Főleg igy az ünnepek tájékán, mikor minden nap szebbnél szebb mesékkel lepem meg a gyerekeimet.
Utána becsukom kisszemem, és elálmodom a meséket, álmokat, vágyakat.
Ezt senki nem veheti el tőlem.!!!
Ugy hogy igenis vannak Ali-Babák, meg 4o rablók, meg miegymások!!
Álljon már mellém valaki a hitemben!!! Ki ad nekem igazat??
worship nyes
#24132   2008. 12. 12. péntek 17:09

Dehogynem.
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 12. péntek 16:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 12. péntek 16:22
Jahh, hát én azt nem tudtam, hogy te már az álmokból is kiöregedtél?? Igenis vannak mesék, meg álmok, és néha még valóra is válnak, csak nagyon akarni kell.
Főleg igy az ünnepek tájékán, mikor minden nap szebbnél szebb mesékkel lepem meg a gyerekeimet.
worship nyes
#24131   2008. 12. 12. péntek 16:22
tablet tablet
worship nyes
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 12. 12. péntek 08:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
2008. 12. 12. péntek 08:29
Ali baba? + 40 rabló? hárem? a mesék világa elmúlt kedves Seherezádé....csak álmodozzatok...van sok "alibaba" a rablókról nem is beszélek, abból mégtöbb...
Kellemes napot mindenkinek!

hárem?

nyes
#24130   2008. 12. 12. péntek 08:29
X Törölt felhasználó (233911) VIP Admin
Ali baba? + 40 rabló? hárem? a mesék világa elmúlt kedves Seherezádé....csak álmodozzatok...van sok "alibaba" a rablókról nem is beszélek, abból mégtöbb...
Kellemes napot mindenkinek!

hárem?

nyes
(Ez egy válasz tablet üzenetére (2008. 12. 11. csütörtök 14:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 12. 11. csütörtök 14:05
Már alig várom !
Csodálom, hogy a többiek még nem jelentkeztek??
Cefetül dolgozni nem akarunk, és nem akarok, de bombázni szivesen. Csak szólj, ha jelölted ugy dönt, mégis a többnejűség mellett dönt.
Az ember ilyen depis téli hónapokban olyan magányos, jól jön egy kis seherezádé, meg egyebek.
Alakitsuk meg Ali-Baba negyven csaját cimű akármicsodáját. Tuti ide tódulna minden csaj!!
Csak még azt kéne kitalálni, ki legyen az Ali-Baba, meg aztán a 4o rabló sem ártana, mondjuk rabolhatnának egy-két dolgot tőlünk. Hogy pontosan mit, azt nem árulom el, találják ki ők !
nyes

... 1228 1229 1230 1231 1232 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: GG-ufsz GG-ufsz
Nyitás ideje: 2007. 03. 30. péntek
Üzenetek: 48729db
Utolsó üzenet: ma 05:51

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!