nekem mondod? zsűritag vagyok...ööö..nem akarsz esetleg egy extra szavazót szerezni?
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:46), amit ide kattintva olvashatsz)

Asszem szakmailag majd csak szavazni lehet
15-e után
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:43

hoppá! csak nem??
és melyik is lenne az a kép? csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni

Molly nem a szex hízlal, hanem a dix........
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:33

Azt hallottam ma reggel a sex hizlal
Benéztem a tükörbe háát lehetnék pár kilóval kevesebb

....hogy nem szakad le a nappali plafonja, beszarok, "csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan" ezt a száraz dumát, meg a hátsó szándék
na már korán reggel elfáradtam....
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:41

láttunk már eleget...de muszáj kedvesnek lennünk minden fórumozóval...tuuuudod...csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan
nem kell hátsó szándékot keresni

hoppá! csak nem??
és melyik is lenne az a kép? csak azért, hogy szakmailag tudjam ellenőrizni
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:41

Kedves Drága Hölgyeim!
Mint már többször elárultam, a képen ugyan én vagyok, de jó fotóshoz méltóan erős javításon esett át a kép
A testemről majd a popóverseny alkot véleményt :P
És örülök, hogy ilyen jó kis társaságba csöppentem
Mint már többször elárultam, a képen ugyan én vagyok, de jó fotóshoz méltóan erős javításon esett át a kép

láttunk már eleget...de muszáj kedvesnek lennünk minden fórumozóval...tuuuudod...csakis a munkahelyi kötelezettségből adódóan
nem kell hátsó szándékot keresni
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:34

Törölt felhasználó (52127)

Hello dix...tényleg gyere sürübben
az ilyen jo kis fizimiskáju fiukákat igen csak szeressük ám itt....
(nemnormális forumos csajok...mint akik még sosem láttak Férfit...
)

Kedves Drága Hölgyeim!
A testemről majd a popóverseny alkot véleményt :P

Én is olvastam ezt a cikket a dinnyéről, valószínű van valóságalapja, most már tudom miért kívánom mindig a dinnyét.........

(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:30

Törölt felhasználó (52127)

Jo reggelt...
Szexi a dinnye cimmel érdekes cikket olvastam ma...Íme:
"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

"Nem véletlen,hogy a női domborulatokat oly szívesen hasonlítják a dinnyéhez!Az összefüggés most bizonyítást is nyert,amiben egy nemzetközi hírű német professzor segített:kiderült,hogy a görögdinnye feltámasztja a libidót,és még a szex is jobb lesz néhány szelet után.Peter Schleicher immonológus elmagyarázta,hogy a gyümölcsben található mangán-és a magas C-vitamin-tartalom aktiválja az idegeket,ennek köszönhető,hogy a szexet is jobban élvezik a dinnyeevők"

Egészségetekre..

a fenéééébee..ilyen keveset szexelnééék???
szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...
(Ez egy válasz Molly_anyó üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:33

szerintem..meg pont forditva van...rendesen égeted a zsirt egy kiados szex közben...

Hello dix...tényleg gyere sürübben
)

Bizonyhogy királyfi a javából ehhhhhhhh miértnem volt 30 évvel ezelött net???
Na éppen most van a vén kecskéné effekt
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16
Na éppen most van a vén kecskéné effekt

há' jóreggelt neked is szépséges királyfi
megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli*

Jo reggelt...

Egészségetekre..

Egészségetekre..

friss hús mi? sejtettem, hogy ráharap valaki...és, hogy pont teee?
(Ez egy válasz MmePrune üzenetére (2008. 07. 08. kedd 09:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 08. kedd 09:16

helló dix! miért nem látogatsz többet a nappaliba? nézzél be sűrűbben, nem bántanak a csajok, és mi sem harapunk!
(Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)

megnéztelek a képtárban...ööö..izééé..szóval...*pirulós szmájli* (Ez egy válasz dix üzenetére (2008. 07. 08. kedd 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Szép jó reggelt, mindenkinek!

jóóóóóóóóóóregg
nálunk is esett, de elaludtam, és így fogalmam sincs, hogy mekkora vihar volt
egy biztos, minden gyönyörű zöld a kertben
egy kis jégkrém ebben a hőségben?

nálunk is esett, de elaludtam, és így fogalmam sincs, hogy mekkora vihar volt

egy biztos, minden gyönyörű zöld a kertben
egy kis jégkrém ebben a hőségben?
Szép reggelt mindenkinek!
Szerencsénk volt, a jég elkerült bennünket, de így is volt rendes égzengés. Elmúlt 1 óra amikor már lefeküdtem és megnyugodtam, hogy nem lesz nagyobb baj. Az ország északi részén is volt nagy parádé, gondolom surda elmeséli.
Szerencsénk volt, a jég elkerült bennünket, de így is volt rendes égzengés. Elmúlt 1 óra amikor már lefeküdtem és megnyugodtam, hogy nem lesz nagyobb baj. Az ország északi részén is volt nagy parádé, gondolom surda elmeséli.
Jóóóóóóóó reggelt Nappali!!!!!!
Remélem mindenki meguszta a tegnap esti vihart
Remélem mindenki meguszta a tegnap esti vihart